Ухвала
від 25.09.2020 по справі 178/1334/20
КРИНИЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 178/1334/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 вересня 2020 року слідчий суддя Криничанського районного суду Дніпропетровської області ОСОБА_1 , розглянувши скаргу захисника-адвоката ОСОБА_2 , який діє в інтересах скаржника ТОВ «Божий Дар Агро» про невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР,-

В С Т А Н О В И В :

Захисник-адвокат ОСОБА_2 , який діє в інтересах скаржника ТОВ «Божий Дар Агро» з посиланням на те, що Криничанським ВП Кам`янського відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області не внесені відомості про кримінальне правопорушення до ЄРДР після отримання заяви ОСОБА_3 про вчинення відносно ТОВ «Божий Дар Агро» кримінального правопорушення, просить зобов`язати посадових осіб Криничанського ВП Кам`янського відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області внести відомості в ЄРДР за ст.206 КК України.

Ст.306 п.3 КПК України розгляд скарг на рішення, дії чи бездіяльність під час досудового розслідування здійснюється за обов`язкової участі особи, яка подала скаргу, чи її захисника, представника та слідчого, дізнавача чи прокурора, рішення, дії чи бездіяльність яких оскаржується. Відсутність слідчого, дізнавача чи прокурора не є перешкодою для розгляду скарги.

В судове засідання захисник-адвокат ОСОБА_2 , який діє в інтересах скаржника ТОВ «Божий Дар Агро» не з`явився, будучи сповіщеним. До скарги не долучена копія заяви директора ТОВ «Божий Дар Агро» до Криничанського ВП Кам`янського відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області, не надані жодні докази, що стосуються захоплення земельної ділянки, яка орендується ТОВ «Божий Дар Агро», до скарги в порядку ст.307 КПК України, долучено лише нечитаєму ксерокопію талону повідомлення.

За таких обставин, вважаю, що скарга задоволена бути не може, що не позбавляє зацікавлених осіб звертатися до суду після виконання передбачених КПК вимог.

Керуючись ст.ст.303, 306, 307 КПК України, -

У Х В А Л И В :

В задоволені скарги захисника-адвоката ОСОБА_2 , який діє в інтересах скаржника ТОВ «Божий Дар Агро» про невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР за ст.206 КК України посадовими особами Криничанського ВП Кам`янського відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

СудКриничанський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.09.2020
Оприлюднено10.02.2023
Номер документу91820528
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Незаконне привласнення особою знайденого або чужого майна, що випадково опинилося у неї

Судовий реєстр по справі —178/1334/20

Ухвала від 25.09.2020

Кримінальне

Криничанський районний суд Дніпропетровської області

Лісняк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні