Ухвала
від 23.09.2020 по справі 755/6853/19
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:755/6853/19

Провадження №: 2/755/1657/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду

"23" вересня 2020 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі:

головуючого - судді: Гончарука В.П.,

за участю секретаря: Гриценко О.І.,

представника позивача - ОСОБА_2 ,

представника відповідача - ОСОБА_3.,

розглянувши у підготовчому засіданні у м. Києві цивільну справу за позовом Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва до ОСОБА_1 про зобов`язання звільнити земельну ділянку та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва про стягнення суми компенсаці, -

ВСТАНОВИВ:

До Дніпровського районного суду м. Києва надійшла позовна заява Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва до ОСОБА_1 про зобов`язання звільнити земельну ділянку та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва про стягнення суми компенсаці.

Ухвалою судді Дніпровського районного суду м. Києва від 25.04.2019 року провадження у зазначеній справі було відкрито та призначено справу за правилами спрощеного провадження, з повідомленням сторін.

Ухвалою судді Дніпровського районного суду м. Києва від 13.06.2019 року прийнято зустрічний позов ОСОБА_1 до Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва про стягнення суми компенсації до спільного розгляду з первісним позовом Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва до ОСОБА_1 про зобов`язання звільнити земельну ділянку та постановлено перейти до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Представник позивача в судовому засіданні не заперечував щодо призначення справи до розгляду по суті.

Представник відповідача в судовому засіданні не заперечував щодо призначення справи до розгляду по суті

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, а саме вивчені письмові матеріали справи, з`ясовані фактичні обставини справи, що підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Учасники справи не заперечували щодо призначення справи до розгляду по суті.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва до ОСОБА_1 про зобов`язання звільнити земельну ділянку та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва про стягнення суми компенсаці.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 22 жовтня 2020 року на 12 годин 00 хвилин у приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва (м. Київ , вул. І. Сергієнко ,3, каб. 34), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки Дніпровського районного суду м. Києва : http://dn.ki.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення23.09.2020
Оприлюднено30.09.2020

Судовий реєстр по справі —755/6853/19

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 30.06.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 04.10.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 13.06.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гончарук В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні