Ухвала
від 06.10.2020 по справі 718/1991/20
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

718/1991/20

2/718/558/20

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

06.10.2020 року м. Кіцмань Чернівецька область

Суддя Кіцманського районного суду Чернівецької області Мізюк В.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Неполоковецької селищної ради Кіцманського району Чернівецької області, третя особа: Державний нотаріус Кіцманської нотаріальної контори Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України - ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Неполоковецької селищної ради Кіцманського району Чернівецької області, третя особа: Державний нотаріус Кіцманської нотаріальної контори Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України - ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно.

Зазначена позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимог ст.ст. 175 , 177 ЦПК України .

Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують вказані обставини.

Позивачем ОСОБА_1 не викладено обставин, якими він обґрунтовує свої позовні вимоги та не зазначено доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування, а саме: у позовній заяві прізвище матері позивача вказано: ОСОБА_3 , однак у свідоцтві про народження позивача прізвище матері вказано також ОСОБА_3 , у свідоцтві про смерть ОСОБА_4 , у заповіті ОСОБА_4 . Отже, позивачем не встановлено факту родинних відносин між ним та його матір`ю.

Відповідно до ч.1 ст.177 ЦПК України , позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Вказані вимоги позивачем не виконані, оскільки не недодано до позовної заяви копії всіх документів, що додаються до неї для відповідача та третьої особи по справі.

Відповідно до ст.185 ЦПК України позовна заява, подана без додержання вимог, викладених у ст. ст. 175, 177 ЦПК України, підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку для усунення недоліків.

Керуючись ст.ст. 175 , 177 , 185 ЦПК України , суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Неполоковецької селищної ради Кіцманського району Чернівецької області, третя особа: Державний нотаріус Кіцманської нотаріальної контори Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України - ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно - залишити без руху.

Надати позивачу строкдля усунення зазначених недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня отримання позивачем даної ухвали

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачеві.

Роз`яснити, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.М.Мізюк

СудКіцманський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення06.10.2020
Оприлюднено07.10.2020
Номер документу92024265
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —718/1991/20

Ухвала від 15.09.2022

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мізюк В. М.

Ухвала від 06.10.2020

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Мізюк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні