Ухвала
від 07.10.2020 по справі 300/2597/20
ВОСЬМИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОСЬМИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття апеляційного провадження

07 жовтня 2020 рокуЛьвівСправа № 300/2597/20 пров. № А/857/11938/20

Восьмий апеляційний адміністративний суд в складі колегії суддів:

судді-доповідача -Кузьмича С. М. суддів -Улицького В. З. Шавеля Р. М. перевіривши апеляційну скаргу Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" на рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 04 жовтня 2020 року у справі № 300/2597/20 за адміністративним позовом Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" до Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії Івано-Франківської області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання до вчинення дій,

ВСТАНОВИВ:

Проаналізувавши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що апеляційна скарга за формою та змістом відповідає вимогам статті 296 Кодексу адміністративного судочинства України, подана з дотриманням порядку і строків апеляційного оскарження, а також відсутні підстави для повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження.

Поряд з цим, колегія суддів дійшла висновку, що для повного та всебічного розгляду справи є необхідність витребувати в учасників справи оригінал або належним чином завіреної копії територіального виборчого списку Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ", на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року згідно заяви від 24 вересня 2020 року, шляхом негайного надсилання на електронну адресу суду належним чином завіреної копії такого списку та представлення останнього, оригіналу або належним чином завіреної копії, під час судового розгляду справи.

З огляду на зазначене, перешкоди для відкриття апеляційного провадження відсутні.

Керуючись статтями 296, 300 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" на рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 04 жовтня 2020 року у справі № 300/2597/20 за адміністративним позовом Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" до Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії Івано-Франківської області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання до вчинення дій.

Зобов`язати негайно Івано-Франківську регіональну організацію Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" та Івано-Франківську обласну територіальну виборчу комісію Івано-Франківської області надіслати на електронну адресу суду (inbox@8aa.court.ua) належним чином завірену копію територіального виборчого списку Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ", на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року згідно заяви від 24 вересня 2020 року.

Зобов`язати Івано-Франківську регіональну організацію Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" та Івано-Франківську обласну територіальну виборчу комісію Івано-Франківської області під час судового розгляду справи представити оригінал або належним чином завірену копію територіального виборчого списку Івано-Франківської регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ", на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року згідно заяви від 24 вересня 2020 року.

Учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі до початку розгляду справи по суті.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач С. М. Кузьмич судді В. З. Улицький Р. М. Шавель

Дата ухвалення рішення07.10.2020
Оприлюднено09.10.2020
Номер документу92051466
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання до вчинення дій

Судовий реєстр по справі —300/2597/20

Постанова від 08.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 07.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 07.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Рішення від 04.10.2020

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Гундяк В.Д.

Ухвала від 03.10.2020

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Гундяк В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні