Ухвала
від 13.04.2010 по справі к-6773/10-с
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУ Д УКРАЇНИ

У Х В А Л А

"13" квітня 2010 р. м. Київ К-6773/10

Колегія суддів Вищого адміністративного суду Укра їни у складі суддів:

Головуючого: судді Сіроша М.В.

Суддів: Ва сильченко Н.В.

Леонтович К.Г.

Чалого С.Я.

Черпіцької Л.Т.

секретар

судового засідання Му дренко А.О.

розглянувши в поряд ку касаційного провадження у відкритому судовому засідан ні в залі суду адміністратив ну справу за позовом Міжгосп одарського комбікормового з аводу до Державного реєстрат ора на території адміністрат ивно-територіальної одиниці Миргородського району за уч астю товариства з обмеженою відповідальністю «Болєма», ОСОБА_5 про визнання дій пр отиправними та зобов' язанн я вчинити дії ,-

в с т а н о в и л а:

В травні 2009 року Міжго сподарський комбікормовий з авод звернувся до Полтавсько го окружного адміністративн ого суду з позовом до Державн ого реєстратора на території адміністративно-територіал ьної одиниці Миргородського району за участю товариства з обмеженою відповідальніст ю «Болєма», ОСОБА_5 про виз нання дій протиправними та з обов' язання вчинити дії.

Постановою Полтав ського окружного адміністра тивного суду від 15 червня 2009 ро ку позов задоволено. Визнано дії державного реєстратора на території адміністративн о-територіальної одиниці Мир городського району щодо зали шення без розгляду поданих д ля проведення державної реєс трації змін документів проти правними. Зобов' язано держа вного реєстратора на територ ії адміністративно-територі альної одиниці Миргородсько го району внести до Єдиного д ержавного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підп риємців запис про внесення з мін до відомостей про юридич ну особу Міжгосподарський ко мбікормовий завод (ідентифік аційний код - 00687310) шляхом викл ючення з переліку засновникі в колгоспів «Прогрес»(іденти фікаційний код 03772453), «ім.. Кіров а»(ідентифікаційний - код 03772 482), «ім.. Куйбишева»(ідентифіка ційний код - 03772499), «Ленінський шлях»(ідентифікаційний код - 03772527), «ім.. Чапаєва»(ідентифік аційний код 03772542), «Переможець» (ідентифікаційний код-03772559), «Бі льшовик»(ідентифікаційний к од - 03772602), «ім.. Шевченка»(ідент ифікаційний код - 03772631), «ім.. Що рса»(ідентифікаційний код - 03083080), «Дружба»(ідентифікаційн ий код - 05288649), «Вітчизна»(ідент ифікаційний код - 05288135), «Росія »(ідентифікаційний код - 03773872) . Зобов' язано державного ре єстратора на території адмін істративно-територіальної о диниці Миргородського район у внести до Єдиного державно го реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про прізвище, ім' я, по батько ві та ідентифікаційного номе ра фізичної особи - платника податків - ОСОБА_6, який о браний до органу управління та уповноважений представля ти юридичну особу у правовід носинах з третіми особами.

Ухвалою Харківського апел яційного адміністративного суду від 03 лютого 2010 року апеля ційні скарги представника мі жгосподарського комбікормо вого заводу Строгова Ю. Д. , представника ТОВ «Болєма» Квача Г.М. залишено без зад оволення, а рішення суду перш ої інстанції без змін.

Не погоджуючись з зазначен ими судовими рішеннями суду першої та апеляційної інста нції, Міжгосподарський комбі кормовий завод подав касацій ну скаргу в якій посилається на порушення норм матеріаль ного та процесуального права просить їх скасувати та пост ановити нове рішення, яким в з адоволенні позовних вимог ві дмовити.

23 лютого 2010 року до Вищого адм іністративного суду України надійшла заява Міжгосподар ського комбікормового завод у про відмову від касаційної скарги разом з доданою до неї копією витягу з Єдиного держ авного реєстру юридичних осі б та фізичних осіб - підприємц ів, відповідно до якої керівн иком Міжгосподарського комб ікормового заводу є ОСОБА_6 .

Заслухавши доповідь судді Вищого адміністративного су ду України, перевіривши дово ди касаційної скарги, рішенн я судів попередніх інстанцій , зміст заяви Міжгосподарськ ого комбікормового заводу пр о відмову від касаційної ска рги, колегія суддів вважає, що заява про відмову від касаці йної скарги підлягає задовол енню, а касаційне провадженн я в суді касаційної інстанці ї закриттю з наступних підст ав.

Відповідно до ст. 218 КАС Украї ни особа, яка подала касаційн у скаргу може відмовитися ві д касаційної скарги до закін чення касаційного розгляду.

В судовому засіданні дирек тор Міжгосподарського комбі кормового заводу ОСОБА_6 п ідтримав заяву про відмову в ід касаційної скарги.

Колегія суддів вважає за мо жливе прийняти відмову Міжго сподарського комбікормовог о заводу від касаційної скар ги та закрити касаційне пров адження.

Керуючись ст. ст. 157, 218 Кодекс у адміністративного судочин ства України, колегія суддів Вищого адміністративного су ду України ,-

у х в а л и л а :

Прийняти відмову Міжг осподарського комбікормово го заводу від касаційної ска рги.

Провадження за касаційною скаргою Міжгосподарського к омбікормового заводу на пост анову Полтавського окружног о адміністративного суду від 15 червня 2009 року та ухвалу Харк івського апеляційного адмін істративного суду від 03 лютог о 2010 лютого 2010 року закрити.

Ухвала набирає законної с или з моменту її проголошенн я та оскарженню не підлягає к рім, як в строки, з підстав та в порядку передбаченою главою 3 розділу ІV КАС України.

Суддя С .Я. Чалий

Дата ухвалення рішення13.04.2010
Оприлюднено05.05.2010
Номер документу9220476
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —к-6773/10-с

Ухвала від 13.04.2010

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Чалий С.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні