Ухвала
від 19.10.2020 по справі 2а-7884/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони або третьої особи на правонаступника)

19 жовтня 2020 року м. Житомир справа № 2а-7884/10/0670

категорія 6426

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Токаревої М.С., розглянувши у письмовому провадженні клопотання про заміну позивача на його правонаступника в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області до Комунального підприємства Лазня "Веселка" про стягнення 7104, 23 грн.,

встановив:

Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області подало клопотання, в якому просить замінити позивача з - Управління Пенсійного фонду України в Богунському районі м.Житомира Житомирської області на його правонаступником - Головним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Розгляд заяви здійснюється у порядку письмового провадження без повідомлення учасників справи.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд прийшов наступного висновку.

У данній справі замінено позивача Управління Пенсійного фонду України в Корольовському районі м. Житомира Житомирської області на його правонаступника - Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області.

Встановлено, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області 30 березня 2016 року було ліквідоване шляхом злиття управління Пенсійного фонду України в м.Житомирі Житомирської області з управлінням Пенсійного фонду України в Житомирському районі Житомирської області утворилась нова юридична особа - Житомирське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, що є правонаступником ліквідованих управлінь.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Житомирське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області припинено з 03.07.2019 шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, яке є правонаступником всіх прав та обов"язків припиненого Житомирського об`єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Відповідно до статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Оскільки позивач - Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області вибув, його правонаступником є Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, тому суд вважає вимоги заявника обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню.

Керуючись статтями 52, 243, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України,

Керуючись статтями 52, 243, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

Клопотання Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони правонаступником - задовольнити.

Замінити позивача у справі - Управління Пенсійного фонду України в м. Житомирі Житомирської області на його правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Ухвала набирає законної сили у порядку встановленому статтею 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена до Сьомого апеляційного суду за правилами встановленими статтями 293-297 Кодексу адміністративного судочинства України

Суддя М.С. Токарева

Дата ухвалення рішення19.10.2020
Оприлюднено20.10.2020
Номер документу92257393
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7884/10/0670

Ухвала від 19.10.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Токарева Марія Сергіївна

Постанова від 09.12.2010

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Іваненко Тетяна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні