Ухвала
від 21.10.2020 по справі 380/5973/20
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №380/5973/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

21 жовтня 2020 року

зал судових засідань № 12

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Кузана Р.І.,

секретар судового засідання Красневич Ю.Б.,

за участю:

представника позивача Фостяка О.Я.,

представника відповідача Синьовського Б.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в м.Львові в порядку загального позовного провадження адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Західуніверсал плюс до Львівської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Елітсервіс ЛТД про визнання протиправною та скасування ухвали в частині, -

в с т а н о в и в :

Товариство з обмеженою відповідальністю Західуніверсал плюс (місцезнаходження: 79053, м.Львів, вул.В.Великого, буд.22, код ЄДРПОУ 38172052) звернулося до суду з позовом до Львівської міської ради (місцезнаходження:79006, м.Львів, пл.Ринок, 1, код ЄДРПОУ 04055896), в якому просить визнати протиправною та скасувати ухвалу Львівської міської ради №6107 від 26.12.2019 в частині її пунктів 1-6 та 9.

Ухвалою від 31.07.2020 суддя прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі; справу вирішено розглядати за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою від 09.09.2020 суд відмовив у задоволенні клопотання представника відповідача про залишення позовної заяви без розгляду у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Західуніверсал плюс до Львівської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Елітсервіс ЛТД про визнання протиправною та скасування ухвали в частині.

Ухвалою від 21.10.2020 суд відмовив у задоволенні клопотань представника відповідача про залишення позовної заяви без руху та про залучення третіх осіб.

Сторони примирення на стадії підготовчого провадження не досягли. Клопотань про вирішення спору шляхом примирення не надходило.

Представник позивача в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримав з підстав викладених у позовній заяві та відповіді на відзив. Проти призначення справи до судового розгляду по суті не заперечив.

Представник відповідача в підготовчому засіданні проти позову заперечив з підстав викладених у відзиві на позовну заяву. Проти призначення справи до судового розгляду по суті не заперечив.

Третя особа в підготовче засідання не з`явилася, хоча належним чином повідомлялася про дату, час та місце судового засідання. Подала клопотання про проведення підготовчого засідання без участі її представника.

У підготовчому засіданні суд:

- визначив предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу;

- з`ясував заперечення проти позовних вимог, зокрема, долучив до матеріалів справи відзив на позовну заяву та відповідь на відзив;

- визначив обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрав відповідні докази;

- визначив порядок розгляду справи, в тому числі порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті;

- вирішив питання про одноособовий розгляд справи;

- вчинив інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Суд вважає, що завдання підготовчого провадження виконано, а тому таке слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.32, 92, 173, 179-181, 183, 248, 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Західуніверсал плюс до Львівської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Елітсервіс ЛТД про визнання протиправною та скасування ухвали в частині - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті.

Судове засідання для розгляду справи по суті проводитиметься 09 листопада 2020 року о 12:00 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх, зал судових засідань №12).

Справа розглядатиметься суддею Кузаном Р.І. одноособово.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати особам, які беруть участь у справі.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://adm.lv.court.gov.ua/fair/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Р.І. Кузан

Дата ухвалення рішення21.10.2020
Оприлюднено26.10.2020
Номер документу92355223
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування ухвали в частині

Судовий реєстр по справі —380/5973/20

Рішення від 10.02.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 10.02.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 21.10.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 09.09.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 31.07.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні