Ухвала
від 23.10.2020 по справі 380/7674/20
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/7674/20

У Х В А Л А

з питань розгляду справи за правилами загального позовного провадження

та заміни засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням

23 жовтня 2020 року

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Кузан Р.І., розглянувши заяву представника відповідача із запереченнями проти розгляду справи за позовом Головного управління ДПС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Привокзальний ринок про стягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках за правилами спрощеного позовного провадження, -

в с т а н о в и в:

Головне управління ДПС у Львівській області (місцезнаходження: 79003, Львівська область, м.Львів, вул.Стрийська, 35, код ЄДРПОУ 43143039) звернулося до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Привокзальний ринок (місцезнаходження: 79018, Львівська область, м.Львів, вул.А.Горської, буд.2, код ЄДРПОУ 03337680), в якому просить стягнути з відповідача до бюджету кошти з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника та з рахунків платників податків у системі електронного адміністрування податку на додану вартість, відкритих в органі, що здійснює казначейське обслуговування бюджетних коштів в розмірі 344 479,82 грн.

Ухвалою судді від 28.08.2020 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі; справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні) за наявними у справі матеріалами.

22.10.2020 від представника відповідача надійшла заява із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження. Представник відповідача вважає, що спір у справі №380/7674/20 доцільно розглядати за правилами загального позовного провадження, оскільки більша частина суми заборгованості була погашена відповідачем.

Відповідно до ч.4 ст.260 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), якщо відповідач в установлений судом строк подасть заяву із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, суд залежно від обґрунтованості заперечень відповідача протягом двох днів із дня її надходження до суду постановляє ухвалу про: 1) залишення заяви відповідача без задоволення; 2) розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, враховуючи заперечення відповідача проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, а також для остаточного визначення предмета спору та характеру спірних відносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, суд приходить висновку про необхідність розгляду справи за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого судового засідання.

За правилами ч.4 ст.173 КАС України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Одночасно суд роз`яснює учасникам справи, що у відповідності до ч.4 ст.180 КАС України, клопотання та заяви учасника справи з питань, визначених у частині третій цієї статті, подані після закриття підготовчого засідання, залишаються без розгляду, за винятком випадків, коли вони стосуються доказів, поданих після закриття підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст.12, 173, 243, 248, 250, 256, 257, 260, 293, 294 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

п о с т а н о в и в :

заяву представника відповідача із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - задовольнити.

Розгляд справи за позовом Головного управління ДПС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Привокзальний ринок про стягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Замінити засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Підготовче засідання проводитиметься 09 листопада 2020 року о 14:00 год., в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх, зал судових засідань №12), про що повідомити учасників процесу.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://adm.lv.court.gov.ua/fair/.

Надіслати копії ухвали учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Р.І. Кузан

Дата ухвалення рішення23.10.2020
Оприлюднено26.10.2020
Номер документу92378834
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках за правилами спрощеного позовного провадження

Судовий реєстр по справі —380/7674/20

Ухвала від 25.06.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Рішення від 15.03.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 01.03.2021

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 23.10.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 28.09.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні