Ухвала
від 23.10.2020 по справі 279/3367/20
КОРОСТЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 279/3367/20

УХВАЛА

іменем України

23 жовтня 2020 року м. Коростень Житомирської області

Коростенський міськрайонний суд в складі головуючого судді Моголівець І.А., з секретарем Мишко В.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі виконавчого комітету Дідковицької сільської ради Коростенського району Житомирської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В :

19.10.2020 року Коростенським міськрайонним судом Житомирської області ухвалено рішення по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі виконавчого комітету Дідковицької сільської ради Коростенського району Житомирської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування .

У першому абзаці описової частини зазначеного рішення була допущена описка та зазначено відповідача територіальна громада в особі виконавчого комітету Межиріцької сільської ради Коростенського району Житомирської області , замість "територіальнагромадав особі виконавчого комітету Дідковицької сільської ради Коростенського району Житомирської області".

Відповідно до ст.269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи, виправити допущені у судовому рішенні описки.

Сторони у судове засідання не з`явилися, хоча про день і час розгляду заяви повідомленні належним чином.

За таких обставин, відповідно до ст.247 ч.2 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд вважає, що допущена описка підлягає виправленню, так як в винесеному судовому рішенні у його описовій частині, дійсно невірно зазначено відповідача.

Керуючись ст.ст. 247, 269 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Виправити описку в судовому рішенні №279/3367/20 ухваленого Коростенським міськрайонним судом Житомирської області 19.10.2020 року за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі виконавчого комітету Дідковицької сільської ради Коростенського району Житомирської області про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування, а саме у першому абзаці описової частини рішення вважати вірним відповідача "територіальнугромадув особі виконавчого комітету Дідковицької сільської ради Коростенського району Житомирської області " .

В іншій частині рішення залишити без змін.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги в 15 денний строк з дня отримання її копії.

Суддя Коростенського міськрайонного суду

Житомирської області І.А.Моголівець

СудКоростенський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення23.10.2020
Оприлюднено26.10.2020
Номер документу92395075
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —279/3367/20

Ухвала від 23.10.2020

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Моголівець І. А.

Рішення від 19.10.2020

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Моголівець І. А.

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Моголівець І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні