Ухвала
від 22.10.2020 по справі 643/16180/20
МОСКОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 643/16180/20

Провадження № 1-кс/643/4429/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 жовтня 2020 року слідчий суддя Московського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участі секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Харкові погоджене з прокурором клопотання начальника відділення СВ Московського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42020221040000034 від 21.02.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.176 КК України,

постановив:

З представлених суду матеріалів вбачається, що місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні №42020221040000034 від 21.02.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.176 КК України.

21 лютого 2020 до Харківської місцевої прокуратури № 4 надійшла заява від ОСОБА_4 , який є директором ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128, яка здійснює видавництво значної кількості найменувань літератури для дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, щодо вчинення невстановленою особою порушення авторських та суміжних прав, що належать ТОВ ТО «Гімназія» чим спричинено останнім матеріальну шкоду в особливо великому розмірі.

Законом України Про авторське право і суміжні права передбачено, що до майнових прав автора (чи іншої особи, яка має авторське право) належить виключне право на використання твору, виключне право на дозвіл або заборону використання твору іншими особами. Виключне право автора (чи іншої особи, яка мас авторське право) на дозвіл чи заборону використання твору іншими особами дає йому право дозволяти або забороняти відтворення творів.

Виходячи з вищенаведеного, відтворювання творів за допомогою серверів Інтернет ресурсів і їх розповсюдження, повинно здійснюватися лише з дозволу власника авторських прав. Таким чином, здійснення такої діяльності без дозволу власника авторських прав твори є порушенням авторського права і дає підстави для судового захисту та здійснення кримінального переслідування, подавати позови про відшкодування збитків (матеріальної шкоди), включаючи упущену вигоду (ст.. 50-52 Закону).

В ході проведення досудового розслідування в якості представника потерпілого допитано ОСОБА_5 , який є повідомив, що він є керівником відділу охорони ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128, та в його обов`язки входить боротьба с контрафактною продукцією. ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 здійснює виробництво значної кількості літератури для дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладів. ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 було виявлено осіб, які грубо порушують Закон України «Про авторські права», зокрема без оформлення дозволу реалізують видання товариства.

Так, ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 було встановлено, що в м. Дніпро з використанням інтернет ресурсу: Knigosklad.com.ua фізична особа-підприємець ОСОБА_6 без згоди автора реалізує твір «Алгебра». Збірник задач і контрольних робіт «7 клас».

ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 було здійснено замовлення вищевказаного товару на Knigosklad.com.ua від ФОП ОСОБА_6 який було направлено в м. Харків за допомогою Нової Пошти. Також, як встановлено в ході огляду сайту Knigosklad.com.ua, вказаним інтернет ресурсом реалізуються інші твори, виключне право на які має ТОВ «Гімназія».

Відповідно до акту порівняння зразків печатної літератури наданого ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 встановлено, що закуплені представниками потерплого літературні видання, «Математика»6 клас, Збірник задач і контрольних робіт», «Математика 5 клас. Збірник задач і контрольних робіт» «Алгебра 7 клас. Збірник задач і контрольних робіт», «Геометрія 7 клас. Збірник задач і контрольних робіт», «Алгебра 9 клас Збірник задач і контрольних робіт», «Геометрія 9 клас Збірник задач і контрольних робіт», «Алгебра 8 клас, Збірник задач і контрольних робіт» на сайті Knigosklad.com.ua,, які направлено до м. Харкова з м. Дніпро, продавцем яких відповідно до отриманих супровідних листів є ОСОБА_6 , мають очевидні ознаки контрафактної продукції, зокрема виготовлені із використанням паперу іншої якості, відрізняються кольором зображень на обкладинках та в деяких випадках розміром, мають голографічні зображення, які виконані шляхом їх наклеєння, а не тиснення.

Відповідно чинного законодавства України, незаконне використання знака для товарів і послуг, в тому числі шляхом продажу продукції, на яку нанесено такий знак, а також введення покупців в оману (продаж контрафакту під виглядом оригінальної продукції) тягне за собою кримінальну відповідальність.

Відповідно до кримінального кодексу України, незаконне використання знаку для товарів та послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, або інше умисне порушення права на ці об`єкти, якщо це завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, караються штрафом від десяти тисячі до п`ятнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, або без такого.

Сума шкоди, завданої ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128 незаконними діями з відтворення і розповсюдження творів за допомогою інтернет ресурсу: Knigosklad.com.ua, складає 1 200 000 (один мільйон двісті тисяч) гривні - кожній компанії.

В подальшому в порядку ст. 40 КПК України до УПК в Харківській області ДКП НП України, щодо встановлення: встановити осіб, причетних до вказаного кримінального правопорушення; встановити місце реєстрації таких осіб, їх фактичне місце провадження протиправної діяльності та мешкання; встановити відомості про всі номери мобільних телефонів, якими користуються вказані особи, їх коло спілкування; за можливістю встановити хостинги та реєстратори доменних імен, які використовуються у протиправній діяльності фігурантів. Здійснити відповідні запити; встановити ІР - адреси причетних до кримінального правопорушення осіб, з яких здійснюється відповідні авторизації на сайти та ресурси причетні до кримінального правопорушення.

Відповідно до протоколу огляду інтернет ресурсу: Knigosklad.com.ua, отримано інформацію про оплату та доставку придбаних товарів, контактну інформацію осіб та місце розташування складу, крім того, оглядом встановлено, що вказаним інтернет магазином пропонується до продажу дев`ять підручників з логотипом та надписом видавника «Гімназія», а також визначено спосіб доставки та оплати продукції.

Крім того, співробітниками УПК в Харківській області ДКП НП України встановлено, що вчинення кримінального правопорушення причетна юридична особа ТОВ «Слово» ЄРДПОУ 24423751, юридична адреса: м. Дніпро, вул. Вокзальна, 5, вид діяльності пов`язаним з виданням друкованої продукції, у тому числі книг.

Під час проведення досудового розслідування було проведено негласні слідчі (розшукові) дії якими підтверджено факт виробництва літератури для дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладів авторські права на які належать ТОВ ТО «Гімназія» код ЄРДПОУ 24667128, продажу вищевказаними особами контрафактної (підробленої) продукції літератури, яка візуально не відповідає оригінальній.

Так в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій відповідно ст. ст. 252, 269 КПК України оперативним підрозділом УПК в Харківській області ДКП НП України було проведено спостереження за місцем розташування торгівельного приміщення розташованого за адресою: м. Дніпро, вул. Вокзальна, 5, в ході якого встановлено, що за вищезазначеною адресою: розташоване торгівельне приміщення з назвою «Книги» у середині приміщення на стелажах знаходяться продукція ТОВ ТО «Гімназія»

Крім того, в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій відповідно ст. ст. 263 КПК України оперативним підрозділом УПК в Харківській області ДКП НП України було проведено зняття з транспортних телекомунікаційних мереж в ході яких підтверджено, що гр. ОСОБА_6 здійснює продаж літератури ТОВ ТО «Гімназія».

Також, оперативним підрозділом УПК в Харківській області ДКП НП України було проведено контроль за вчиненням злочину відповідно до порядку проведення контрольованої поставки та контрольованої або оперативної закупки під час якого було придбано у ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , вісім підручників видавництва ТОВ ТО «Гімназія», а саме два підручника по Геометрії для 8-го класу, два підручника по Алгебрі для 7-го класу, два підручника по Математиці для 5-го класу, два підручника по Алгебрі для 8-го класу.

Відповідно до висновку експерта у сфері інтелектуальної власності надані примірники друкованої продукції посібники, які були добровільно видані після оперативної закупки контролю за вчиненням злочину, має місце повне копіювання примірників творів видавництва ТОВ ТО «Гімназія».

В ході досудового слідства встановлено до СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області надійшли матеріали, щодо виконаного доручення, в яких зазначеного, що в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій встановлено осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, а саме:

- ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІІК НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_2 належить на праві власності чоловіку ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ; користується номером мобільного телефону НОМЕР_2 . Зазначено особа від свого імені здійснює відправку друкованої продукції, виготовленої з порушенням авторських та суміжних прав ТОВ ГО «Гімназія», а також веде бухгалтерську документацію ТОВ «Слово» ЄДРПОУ 24423751, де відбувається друкування зазначеної продукції.

- ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_4 користується номером мобільного телефону НОМЕР_3 , керівник та співзасновник ТОВ «Слово» ЄДРПОУ 24423751, де відбувається друкування продукції з порушенням авторських та суміжних прав ТОВ ГО «Гімназія».

Крім того, встановлено, що потужності по виготовленню вищевказаної друкарської продукції та магазин, де відбувається її реалізація, а також місце ведення фінансово-бухгалтерської звітності ТОВ «Слово» ЄДРПОУ 24423751, розташовані за адресою: м. Дніпро, вул. Вокзальна 5.

16.10.2020 у період часу з 09.35 год. до 13.30 год., на підставі ухвали слідчого судді районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за адресою: АДРЕСА_5 , нежитлове приміщення, яке орендує ОСОБА_9 , було проведено обшук, де виявлено та вилучено:

1. Три примірника «Геометрія» - 8 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія» кожний на 111 аркушів;

2. Сім примірників «Алгебра» - 7 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

3. «Математика» - 6 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія»;

4. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Алла Полтавцева +38-066-86-620» відділення № 69, в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія» - 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

5. Планшет сірого кольору ТМ «HUAWEI» модель «BG2-V01»;

6. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону « ОСОБА_10 », в середині якого знаходиться один примірник посібника «Алгебра», видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

7. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Светлана Фурман», в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія»- 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

8. Системний блок темного кольору із написом «Prime PC», із наклейкою на якій зазначено номер НОМЕР_4 , «Prime PC», Solo 30 (J18HD0100);

9. Системний блок світлого кольору, який має на задній панелі червону наклейку із номером «INPUT:240V/54/57-63 HZ», ТМ «ASUS».

10. Один примірник посібника для навчальних закладів «Математика» - 6 класу видавництво ТОВ «Гімназія»;

11. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія»;

12. Один примірник посібника «Геометрія» - видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

13. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія».

16.10.2020 вищевказані речі було визнано речовими доказами по матеріалам кримінального провадження.

Відповідно до ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, для забезпечення цивільного позову, можливої конфіскації майна. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно ч. 5 ст. 170 КПК України арешт накладається на майно підозрюваного за наявності достатніх підстав вважати, що суд у випадках, передбачених Кримінальним кодексом України, може призначити покарання у вигляді конфіскації майна.

Згідно ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладено на нерухоме і рухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту.

Згідно ч.11 ст. 170 КПК України заборона розпорядженням майном може бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що її не застосування призведе до передачі майна.

Згідно ч. 3 ст. 229 КК України, за вчинення даного кримінального правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п`яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Враховуючи вид покарання, передбачений за вчинення злочину передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України, а також розмір шкоди, завданої вказаним кримінальним правопорушенням, з метою забезпечення можливої конфіскації майна, необхідно накласти арешт на майно, що перебуває було вилучено з приміщення розташованого за адресою: АДРЕСА_5 , нежитлове приміщення, яке орендує ОСОБА_9 , та яке належить останньому на праві власності, а саме на:

1. Три примірника «Геометрія» - 8 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія» кожний на 111 аркушів;

2. Сім примірників «Алгебра» - 7 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

3. «Математика» - 6 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія»;

4. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Алла Полтавцева +38-066-86-620» відділення № 69, в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія» - 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

5. Планшет сірого кольору ТМ «HUAWEI» модель «BG2-V01»;

6. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону « ОСОБА_10 », в середині якого знаходиться один примірник посібника «Алгебра», видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

7. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Светлана Фурман», в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія»- 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

8. Системний блок темного кольору із написом «Prime PC», із наклейкою на якій зазначено номер НОМЕР_4 , «Prime PC», Solo 30 (J18HD0100);

9. Системний блок світлого кольору, який має на задній панелі червону наклейку із номером «INPUT:240V/54/57-63 HZ», ТМ «ASUS».

10. Один примірник посібника для навчальних закладів «Математика» - 6 класу видавництво ТОВ «Гімназія»;

11. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія»;

12. Один примірник посібника «Геометрія» - видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

13. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія».

З огляду на наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення або відчуження майна, що у подальшому позбавить можливості відшкодувати завданої кримінальним правопорушенням шкоди, на яке необхідно накласти арешт та з метою забезпечення виконання вироку в частині конфіскації майна, слідчий просив клопотання задовольнити.

Слідчий в судове засідання не з`явився, разом із клопотання надав заяву, в якій просив проводити судове засідання без його участі, клопотання підтримав, просив задовольнити у повному обсязі.

Прокурор в судове засідання не з`явився, разом із клопотання надав заяву, в якій просив проводити судове засідання без його участі, клопотання підтримав, просив задовольнити у повному обсязі.

Власник майна ОСОБА_9 у судове засідання не з`явився, про час та місце судового засідання був повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Суд,розглянувши клопотанняпро арештмайна,дослідивши доданідо клопотанняматеріали,вважає йоготаким,що підлягаєчастковому задоволенню.

Слідчий суддя, дослідивши надані докази, встановив, що в провадженні Московського ВП ГУНП в Харківській області перебувають матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за №42020221040000034 від 21.02.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.176 КК України.

Згідно ст.167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони підшукані, виготовлені, пристосовані чи використовувалися як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Відповідно до ч. 2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна здійснюється під час огляду, обшуку.

Згідно абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно положень ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт накладається на майно будь-якої фізичної особи за наявності підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

Згідно ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Відповідно до ч.1 ст.170КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст.170КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 статті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу).

Згідно ч.11 ст.170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Стороною обвинувачення доведено, що зазначене в клопотанні майно має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що суд у випадках може призначити покарання у виді конфіскації майна або для забезпечення відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов). Незастосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт вказаного майна в подальшому може перешкодити кримінальному провадженню. На виконання вимог ч. 1 ст. 173 КПК України, сторона обвинувачення довела слідчому судді необхідність арешту цього майна, а також наявність ризиків, передбачених ч. 1 ст. 170 КПК України.

Застосування заходу забезпечення у вигляді арешту у вказаний спосіб відповідає належній правовій процедурі та завданням кримінального провадження.

Керуючись ст.ст. 2, 7, 132, 98, 167, 170-173, 309, 372, ч. 2 ст. 376 КПК України,

постановив:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт із забороною відчуження та користування на майно, що належить ОСОБА_9 , яке було вилучено з нежитлового приміщення, яке винаймає останній, що розташоване за адресою: м. Дніпро, вул. Вокзальна, 5, а саме на:

1. Три примірника «Геометрія» - 8 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія» кожний на 111 аркушів;

2. Сім примірників «Алгебра» - 7 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

3. «Математика» - 6 клас, збірник задач і контрольних робіт, видавництво «Гімназія»;

4. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Алла Полтавцева +38-066-86-620» відділення № 69, в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія» - 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

5. Планшет сірого кольору ТМ «HUAWEI» модель «BG2-V01»;

6. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону « ОСОБА_10 », в середині якого знаходиться один примірник посібника «Алгебра», видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

7. Полімерний пакет «Нова Пошта» в якому знаходиться фрагмент аркушу прикріплений скотчем із адресою замовника та номером телефону «Светлана Фурман», в середині якого знаходиться один примірник посібника «Геометрія»- 7 клас, видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

8. Системний блок темного кольору із написом «Prime PC», із наклейкою на якій зазначено номер НОМЕР_4 , «Prime PC», Solo 30 (J18HD0100);

9. Системний блок світлого кольору, який має на задній панелі червону наклейку із номером «INPUT:240V/54/57-63 HZ», ТМ «ASUS».

10. Один примірник посібника для навчальних закладів «Математика» - 6 класу видавництво ТОВ «Гімназія»;

11. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія»;

12. Один примірник посібника «Геометрія» - видавництво ТОВ ТО «Гімназія»;

13. Один примірник посібника «Алгебра» - 8 клас видавництво ТОВ «Гімназія».

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення, а особою, яка не була присутньою під час її постановлення, в той самий строк з моменту отримання копії ухвали.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудМосковський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення22.10.2020
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу92403381
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —643/16180/20

Ухвала від 22.10.2020

Кримінальне

Московський районний суд м.Харкова

Задорожна А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні