Ухвала
від 27.10.2020 по справі 535/817/20
КОТЕЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 535/817/20

Провадження № 2/535/272/20

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

27 жовтня 2020 року Котелевський районний суд Полтавської області у складі: головуючого судді Цвітайло П.В., при секретарі Щабельському В.Р., розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Вердикт Капітал про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, третя особа - приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович;-

УСТАНОВИВ:

Представник Позивача - адвокат Сідько С.І., яка діє на підставі угоди про надання правової допомоги від 02.09.2020 року звернулася до суду з позовом до ТОВ Вердикт Капітал про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, третя особа - приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович.

Представник позивача - адвокат Сідько С.І., яка діє на підставі угоди про надання правової допомоги від 02.09.2020 року у підготовче засідання не з`явилася , про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, але надала до суду заяву від 26.10.2020 року , в якій просить розгляд справи провести без їхньої участі, позовні вимоги підтримала в повному обсязі.

Представник відповідача ТОВ Вердикт Капітал у підготовче засідання не з`явився , про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином .

Третя особа - приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович та приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович у підготовче засідання не з`явилися , про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

У відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом виконано вимоги ч.2 ст.197 ЦПК України, тому суд вважає за необхідне направити вказану уточнену позовну заяву відповідачу по справі для ознайомлення та надання відзиву.

Частиною 2 ст. 200 ЦПК України передбачено, що за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197-200 , 247 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Вердикт Капітал про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, третя особа - приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Вердикт Капітал про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, третя особа - приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович до судового розгляду по суті на 11 год. 00 хв. 08 грудня 2020 року, в приміщенні Котелевського районного суду Полтавської області за адресою: смт. Котельва, вул. Полтавський шлях, 235.

Про час і місце судового засідання повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надіслати учасникам справи .

Повідомити учасників справи про можливість одержання інформації по справі з сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http:court.gov.ua/fair/sud1613/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКотелевський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення27.10.2020
Оприлюднено28.10.2020
Номер документу92458999
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —535/817/20

Рішення від 22.03.2021

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 12.02.2021

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 21.01.2021

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 08.12.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

Ухвала від 11.09.2020

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Цвітайло П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні