Рішення
від 20.10.2020 по справі 658/2498/20
ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 658/2498/20

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 жовтня 2020 року Великолепетиський районний суд Херсонської області у складі:

головуючого Мамаєва В.А.

за участю секретаря судового засідання Шишки Н.М.

позивача ОСОБА_1

представника відповідача Голова Ю.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в спрощеному позовному провадженні з викликом сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Південне" про стягнення заборгованості з орендної плати та розірвання договорів оренди землі

У Х В А Л И В :

У задоволенні позову ОСОБА_1 до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Південне" про стягнення заборгованості з орендної плати та розірвання договорів оренди землі відмовити у повному обсязі.

Повне найменування сторін:

1. Позивач - ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , зареєстроване місце проживання: Херсонська область, Великолепетиський район, с. Рубанівка.

2. Відповідач - сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Південне", ідентифікаційний код юридичної особи 03785036, місцезнаходження юридичної особи: Херсонська область, Великолепетиський район, с. Рубанівка, вул. Садова.

На рішення суду може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Херсонського апеляційного суду. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня проголошення судового рішення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повне рішення суду буде складено відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України.

Головуючий підпис

Дата ухвалення рішення20.10.2020
Оприлюднено28.10.2020
Номер документу92463162
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —658/2498/20

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Мамаєв В. А.

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 21.09.2020

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 12.08.2020

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Рахімова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні