Ухвала
від 18.09.2020 по справі 570/324/20
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/324/20

номер провадження 1-кп/570/134/2020

У Х В А Л А

18 вересня 2020 року м.Рівне

Суддя Рівненського районного суду Рівненської області ОСОБА_1 ,в порядкупідготовки дорозгляду кримінальногопровадження №12019180180000784по обвинуваченню ОСОБА_2 увчиненні злочину,передбаченого ч.3ст.185 КК України,

в с т а н о в и в:

В провадженні Рівненського районного суду Рівненської області перебуває вказане кримінальне провадження, яке призначене до судового розгляду.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою і на даний час він перебуває в Державній установі "Рівненський слідчий ізолятор". Конвоювання обвинуваченого з Державної установи "Рівненський слідчий ізолятор" до Рівненського районного суду Рівненської області на даний час неможливе з технічних причин, так як Рівненський районний суд Рівненської області на даний час знаходиться за адресою м. Рівне вул. С. Петлюри, 10, дане приміщення поки не обладнане для конвоювання осіб, відсутні вартові приміщення та інші умови. В зв`язку з чим конвоювання обвинувачених в приміщення суду за вказаною адресою не здійснюється.

Відповідно п.5 ч. 1 ст. 336 КПК України, судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі наявності інших підстав, визначених судом достатніми.

Технічна неможливість доставити конвоєм обвинуваченого до суду для участі у судовому засіданні є достатньою підставою для проведення судового засідання у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення.

Згідно ч.2 ст. 336 КПК України, суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Приймаючи до уваги, що обвинувачений в даній справі на даний час знаходиться у Державній установі "Рівненський слідчий ізолятор" та у зв`язку з наявністю інших підстав, визнаних судом достатніми (неможливість конвоювання в приміщення Рівненського районного суду за адресою м. Рівне, вул. С. Петлюри, 10), суд вважає необхідним провести відкрите судове засідання в режимі відеоконференції, враховуючи віддаленість місця знаходження обвинуваченого.

Забезпечення проведення відеоконференції за участю обвинуваченого доручити адміністрації Державної установи "Рівненський слідчий ізолятор".

Керуючись: ст. 336 КПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Проведення судового засіданняу кримінальномупровадженні №12019180180000784за обвинуваченням ОСОБА_2 у вчиненні злочину, передбаченого за ч.3 ст.185 ККУкраїни, яке призначене на 12 листопада 2020 року о 10 годині 00 хвилин, здійснювати дистанційно у режимі відеоконференції між Рівненським районним судом Рівненської області та Державною установою "Рівненський слідчий ізолятор".

Адміністрації Державної установи "Рівненський слідчий ізолятор" забезпечити проведення судового засідання за участю обвинуваченого ОСОБА_2 в режимі відеоконференції.

Зобов`язати уповноважену службову особу Державної установи "Рівненський слідчий ізолятор" встановити особу обвинуваченого, вручити йому пам`ятку про його процесуальні права та перебувати до закінчення судового засідання поряд з ним.

Копію ухвали негайно надіслати до Державної установи "Рівненський слідчий ізолятор" для організації проведення відеоконференції відповідно до вимог ст. 336 КПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудРівненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення18.09.2020
Оприлюднено13.02.2023
Номер документу92485010
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Крадіжка

Судовий реєстр по справі —570/324/20

Ухвала від 12.11.2020

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

Ухвала від 18.09.2020

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

Ухвала від 12.02.2020

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

Ухвала від 29.01.2020

Кримінальне

Рівненський районний суд Рівненської області

Сидоренко С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні