Ухвала
від 28.10.2020 по справі 612/408/20
БЛИЗНЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

612/408/20

2/612/157/20

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 жовтня 2020 року смт Близнюки

Близнюківський районний суд Харківської області в складі:

головуючого судді Лобановської С.М.,

за участю секретаря Зуєва О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Близнюки Харківської області цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Близнюківської районної державної адміністрації Харківської області в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей Близнюківської районної державної адміністрації Харківської області, Криштопівська сільська рада Близнюківського району Харківської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на малолітню дитину,

в с т а н о в и в:

Орган опіки та піклування Близнюківської РДА в інтересах малолітньої ОСОБА_1 звернувся до Близнюківського районного суду Харківської області з позовною заявою до ОСОБА_2 , в якій просить позбавити відповідача батьківських прав відносно малолітньої ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , залишити ОСОБА_1 у державному дитячому закладі до подальшого влаштування у сімейні форми виховання та стягнути з відповідача аліменти на утримання малолітньої ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь законних представників у розмірі, встановленому законом, щомісячно, але не менше 50% прожиткового мінімуму відповідно до віку дитини, починаючи з дня подачі позовної заяви до суду і до повноліття дитини.

У судове засідання сторони не з`явилися. Представники позивача та третіх осіб надали заяви про слухання справи за їх відсутності.

Відповідачка про час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином, про причини неявки не повідомила, заяв, заперечень та відзиву на позов не надала.

Відповідно до ч. 4 ст. 223, ст. 280 ЦПК України, з огляду на те, що належним чином повідомлений відповідач повторно не з`явився у судове засідання та не повідомив про причини своєї неявки, суд вважає можливим проводити заочний розгляд справи з ухваленням заочного рішення на підставі наявних у справі доказів, враховуючи те, що позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Керуючись ст.ст. 223, 280 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Провести заочний розгляд цивільної справи за позовом Органу опіки та піклування Близнюківської районної державної адміністрації Харківської області в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей Близнюківської районної державної адміністрації Харківської області, Криштопівська сільська рада Близнюківського району Харківської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на малолітню дитину , з ухваленням заочного рішення по суті спору на підставі наявних у справі доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання.

Суддя С.М. Лобановська

Дата ухвалення рішення28.10.2020
Оприлюднено29.10.2020
Номер документу92490445
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —612/408/20

Рішення від 28.10.2020

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 28.10.2020

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні