Ухвала
від 29.10.2020 по справі 203/2868/20
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/2868/20

2/0203/1026/2020

УХВАЛА

29 жовтня 2020 року Кіровський районний суд м.Дніпропетровська в складі:

головуючого-судді - Казака С.Ю.

при секретарі - Биченковій Г.С.

за участю представника позивача - Алексєєва О.Є.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Дніпрі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Газета Наше місто про захист честі, гідності та ділової репутації, визнання недостовірною поширеної інформації, зобов`язання спростувати недостовірну інформацію, стягнення моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровського районного суду м.Дніпропетровська перебуває вищезазначена цивільна справа.

В наданому клопотанні представник позивача просив витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Інтернет Інвест інформацію по власника домену (реєстранта) та споживача послуги хостингу веб-сайту (власника веб-сайту), що знаходиться за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Дослідивши доводи клопотання, враховуючи підстави та предмет розглядаємого позову, суд приходить до висновку, що інформація, яку просить витребувати сторона позивача має значення для правильного вирішення справи, перевірки доводів та заперечень сторін, а також визначення належного кола учасників справи, зокрема відповідачів.

В зв`язку з цим, клопотання представника позивача слід задовольнити частково, витребувавши відповідну інформацію щодо власника веб-сайту в частині зазначення його прізвища, ім`я та по батькові, реєстрації та проживання - у випадку, якщо власник фізична особа; найменування юридичної особи, коду ЄДРПОУ - у випадку, якщо власник юридична особа.

В іншій частині в задоволенні клопотання слід відмовити, оскільки витребуваної інформації достатньо для ідентифікації відповідної особи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.76,81,84,258-261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Інтернет Інвест (01033, м.Київ, вул.Гайдара, 50 та 01042, м.Київ, Новопечерський провулок,3, корп.2, офіс 9) інформацію по власника домену (реєстранта) та споживача послуги хостингу веб-сайту (власника веб-сайту), що знаходиться за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме: прізвища, ім`я та по батькові, реєстрації та проживання - у випадку, якщо власник фізична особа; найменування юридичної особи, коду ЄДРПОУ - у випадку, якщо власник юридична особа.

В іншій частині в задоволенні клопотання відмовити.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та окремому оскарженню від рішення суду не підлягає.

Суддя С.Ю.Казак

Дата ухвалення рішення29.10.2020
Оприлюднено30.10.2020
Номер документу92513675
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації, визнання недостовірною поширеної інформації, зобов`язання спростувати недостовірну інформацію, стягнення моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —203/2868/20

Рішення від 19.01.2021

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Рішення від 19.01.2021

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 29.10.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні