Ухвала
від 07.10.2020 по справі 761/31055/20
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/31055/20

Провадження № 1-кс/761/19325/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 жовтня 2020 року м. Київ

Слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участі секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання про арешт майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020000000000934 від 27.05.2020, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України,

ВСТАНОВИЛА:

01 жовтня 2020 року до Шевченківського районного суду м. Києва поштовим зв`язком надійшло клопотання прокурора відділу процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державної фіскальної служби України Департаменту нагляду за органами безпеки, фіскальною та прикордонною службами Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020000000000934 від 27.05.2020, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України, про арешт майна, яке було виявлене та вилучене 24.09.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування клопотання слідчий зазначає про те, що Офісом Генерального прокурора здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні №42020000000000934 від 27.05.2020 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України, досудове розслідування в якому проводиться слідчим управлінням Головним управлінням ДФС у м. Києві.

В ході досудового розслідування встановлено службові ПП «Фенікс Агро» (код ЄДРПОУ 36780586) організували стійку схему ухилення від оподаткування шляхом оформлення лише документальних взаємовідносин на закупівлю товарно-матеріальних цінностей у підконтрольних підприємств ТОВ «ДІАЛТ» (код ЄДРПОУ 41903250), ТОВ «МЕРДОКС ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 41706436), ТОВ «ІНКОМ К» (код ЄДРПОУ 43157759), ТОВ «АВІР ТРАНС ЮГ» (код ЄДРПОУ 41345698), ТОВ «СОНТОРС» (код ЄДРПОУ 42929416), ТОВ «БІГРАЙТ ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 41719639), ТОВ «ВЕКТОР-МК» (код ЄДРПОУ 41719639), ФОП ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_1 ), ТОВ «АГРО-ОПТ» (код ЄДРПОУ 42119534), ТОВ «КОМПАНІ-ГРУП» (код ЄДРПОУ 41630870) та ТОВ «НЕОГРУПП» (код ЄДРПОУ 42248279), що призвело ухилення від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток у загальній сумі 57 660 157 гривень.

Співробітниками міжрегіонального оперативного управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби встановлено, що речі та документи які мають значення для досудового розслідування кримінального провадження, можуть перебувати за адресою: АДРЕСА_1 .

З метою виконання завдань кримінального провадження 24.09.2020, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 27.08.2020, проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , у ході якого здійснено тимчасове вилучення майна, перелік якого зазначено у клопотанні.

У зв`язку з тим, що існує сукупність підстав, розумних підозр вважати, що вказані товарно-транспортні накладні містять інформацію яка є доказом вчинення кримінального правопорушення старшим слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні винесено постанову та визнано їх речовими доказами у кримінальному провадженні.

Таким чином, з метою збереження речових доказів, які мають значення для встановлення істини в кримінальному провадженні №42020000000000934 та підтверджує факт вчинення кримінального правопорушення, у прокурора виникла необхідність на час досудового розслідування звернутися до слідчого судді з клопотанням про арешт майна, яке було вилучене в ході проведення обшуку 24.09.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Одночасно прокурор звернувся з клопотанням про поновлення процесуальних строків подання клопотання про арешт тимчасово вилученого майна, мотивуючи його тим, що встановлений законом процесуальний строк був пропущений з поважних причин.

Прокурор ОСОБА_3 , будучи завчасно та належним чином повідомленим про час та дату судового розгляду, в судове засідання не з`явився. Через канцелярію суду від прокурора ОСОБА_3 надійшла заява про розгляд справи без його участі. Разом з цим, до вказаної заяви прокурором було долучено рапорт слідчого про здійснення заходів щодо виклику власника тимчасово вилученого майна, зі змісту якого вбачається, що власників тимчасово вилученого майна повідомлено про судовий розгляд вказаного клопотання.

Жодних заяв та клопотань, в тому числі про відкладення розгляду справи, від власників тимчасово вилученого майна до суду не надходило.

У зв`язку з наведеним, суд приходить до висновку про можливість розгляду клопотання про арешт майна у відсутність прокурора та власника вилученого майна.

Вивчивши клопотання про арешт майна та додані до нього копії матеріалів кримінального провадження, слідчий суддя вважає, що воно підлягає задоволенню виходячи з наступного.

Враховуючи наявність поважних причин для пропуску передбаченого законом строку для звернення до слідчого судді із клопотанням про арешт тимчасово вилученого майна, слідчий суддя приходить до висновку про те, що клопотання прокурора ОСОБА_3 про поновлення процесуального строку підлягає задоволенню.

Згідно ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Згідно зі ст.ст. 131, 132 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження на підставі ухвали слідчого судді або суду, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Відповідно з ч.1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Положення даної норми КПК України узгоджуються із ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав та основоположних свобод, відповідно до якої будь-яке обмеження власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження повинен обґрунтувати свою ініціативу в контексті норм закону.

Положеннями ч.2 ст. 170 КПК України визначено, що арешт майна допускається з метою зокрема забезпечення збереження речових доказів.

Згідно з ч.3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч.1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно з ч.10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна. Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Приймаючи до уваги вищевикладене та враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, за фактом вчинення якого розслідується кримінальне провадження та в межах якого подано дане клопотання, фактичні обставини кримінального провадження, слідчий суддя приходить до висновку, що наявні достатні підстави для арешту зазначеного в клопотанні слідчого майна, виявленого та вилученого 24.09.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Так, слідчим суддею з матеріалів клопотання та долучених до нього матеріалів кримінального провадження встановлено, що вказане майно може бути використано як доказ у кримінальному провадженні та відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України. Арешт такого майна є необхідним з метою забезпечення збереження речових доказів.

За таких обставин, слідчий суддя вважає обґрунтованими доводи слідчого про необхідність накладення арешту на майно, яке було виявлено та вилучено 24.09.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Також, слідчий суддя, дослідивши клопотання та долучені до нього матеріали кримінального провадження, не знаходить у висновках органу досудового розслідування при зверненні з клопотанням про накладення арешту на майно, порушень вимог КПК України та чогось очевидно безпідставного чи довільного.

Доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, слідчим суддею не встановлено.

Підстав сумніватися в співмірності такого обмеження права власності завданням кримінального провадження у слідчого судді не виникає.

УХВАЛИЛА:

Поновити прокурору відділу процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державної фіскальної служби України Департаменту нагляду за органами безпеки, фіскальною та прикордонною службами Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 процесуальний строк на звернення до слідчого судді із клопотанням про арешт тимчасово вилученого майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020000000000934 від 27.05.2020, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України.

Клопотання прокурора відділу процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державної фіскальної служби України Департаменту нагляду за органами безпеки, фіскальною та прикордонною службами Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020000000000934 від 27.05.2020, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України, про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, а саме:

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Замовник" - ПП " ОСОБА_5 ", в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажоодержувач" - ТОВ "Снятинська Птахофабрика" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586) та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_6 у кількості 4 шт. на 4 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Замовник" - ТОВ "Вал-Соя", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Вал-Соя", з відтиском печатки ТОВ "Вал-Соя" (код ЄДРПОУ 41564693) та підписом керівника ОСОБА_7 у кількості 22 шт. на 22 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна №545037" з відтиском печатки ТОВ "Адамас Інтер Груп" (код ЄДРПОУ 42854990) у кількості 4 шт. на 4 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Замовник" - ТОВ "БіграйтІнвест", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "БіграйтІнвест", з відтиском печатки ТОВ "БіграйтІнвест" (код ЄДРПОУ 41719639) та підписом керівника ОСОБА_7 у кількості 4 шт. на 4 арк.

-Качественноеудостоверение ТОВ "МердоксІнвест" найменування продукції "шрот соєвий" з відтиском печатки ТОВ "МердоксІнвест" (код ЄДРПОУ 41706436) та підписом керівника ОСОБА_8 у кількості 14 шт. на 14 арк.

-Якісне посвідчення ТОВ "МердоксІнвест" найменування продукції "макуха соєва" з відтиском печатки ТОВ "МердоксІнвест" (код ЄДРПОУ 41706436) та підписом керівника ОСОБА_8 у кількості 32 шт. на 32 арк.

-Посвідчення про якість на соєву олію ТОВ "МердоксІнвест", з відтиском печатки ТОВ "МердоксІнвест" (код ЄДРПОУ 41706436) та підписом керівника ОСОБА_8 у кількості 5 шт. на 5 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Замовник" - ТОВ "Ларго Оптима" , в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Ларго Оптима", з відтиском печатки ТОВ "Ларго Оптима" (код ЄДРПОУ 43308642) та підписом директора ОСОБА_9 у кількості 65 шт. на 65 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Замовник" - ТОВ "Юк Система", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Констант Агро", в графі "Вантажоодержувач" - ТОВ "Юк Система", з відтиском печатки ТОВ "Констант Агро" (код ЄДРПОУ 42527139) та підписом директора ОСОБА_10 у кількості 4 шт. на 4 арк.

-Видаткова накладна №0609-1 від 06.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №0509-1 від 05.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №0309-2 від 03.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №0309-1 від 03.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №0409-1 від 04.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №0709-1 від 07.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №1409-2 від 14.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №1009-1 від 10.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №1109-1 від 11.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №1109-2 від 11.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №1209-2 від 12.09.2018 (постачальник - ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218), одержувач - ТОВ "Соя-Груп" (код ЄДРПОУ 41564630) з відтиском печатки ТОВ "Віва Мрія" (код ЄДРПОУ 41502218) та підписом ОСОБА_11 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Договір купівлі-продажу № 0406-19 від 04.06.2019 (постачальник - ФГ "Педашевський" (код ЄДРПОУ 34168126), покупець - ТОВ "БіграйтІнвест" (код ЄДРПОУ 41719639), з відтиском печатки ТОВ "БіграйтІнвест" та підписом керівника ОСОБА_12 у 2 примірниках на 12 арк.

-Специфікація №1 до Договору № 0406-19 від 04.06.2019 з відтиском печатки ТОВ "БіграйтІнвест" та підписом керівника ОСОБА_12 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Якісне посвідчення ФГ "Педашевський" (код ЄДРПОУ 34168126) на 2 арк.

-Видаткова накладна №Шип-004318 від 15.02.2019 (постачальник - ТОВ "ШІппінг-Лайн" (код ЄДРПОУ 33310812), одержувач - ТОВ "Соя агро-транс" у кількості 1 шт. на 1 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажоодержувач" - ТОВ "Снятинська Птахофабрика" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586) та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_6 товар макуха соєва у кількості 33 шт. на 33 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажоодержувач" - ТОВ "Снятинська Птахофабрика" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586) та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_6 товар олія соєва у кількості 32 шт. на 32 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Замовник" - ТОВ "Протеин-Торг", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Протеин-Торг", з відтиском печатки ТОВ "Протеин-Торг" (код ЄДРПОУ 41735645) та підписом керівника ОСОБА_7 у кількості 18 шт. на 18 арк.

-Документ з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Замовник" - ТОВ "ГранкорІнвест", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "ГранкорІнвест", з відтиском печатки ТОВ "ГранкорІнвест" (код ЄДРПОУ 41712874) та підписом керівника ОСОБА_7 у кількості 1 шт. на 1 арк.

-Чорнові записи у кількості 3 шт. на 3 арк.

-Наказ № 1-к від 05.06.2020 року с. Кумарі з відтиском печатки ТОВ "Оптімус-Трейд" (код ЄДРПОУ 43651080) на 1 арк.

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ "Оптімус-Трейд" (код ЄДРПОУ 43651080) на 1 арк.

-Копія паспорта громадянина України ОСОБА_13 серія ЕО номер НОМЕР_2 на 5 арк.

-Копія картки платника податків ОСОБА_13 на 1 арк.

-Рішення №1 учасника ТОВ "Оптімус-Трейд" від 04.06.2020 року с. Кумарі на 1 арк.

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстру для проведення реєстраційних дій з підписом ОСОБА_14 на 1 арк.

-Статут ТОВ "Оптімус-Трейд" на 19 арк.

-Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ "Оптімус-Трейд" на 2 арк.

-Качественноеудостоверение ТОВ "ГлінкорІнвест" з результатами лабораторних досліджень, наименованиепродукции: макуха соевае, з відтиском печатки ТОВ "ГлінкорІнвест" (код ЄДРПОУ 41712874) синього кольору та відтиском кліше підпису навпроти напису: директор ОСОБА_7 у кількості 8 шт. на 8 арк.;

-Посвідчення про якість на соєву олію ТОВ "ГлінкорІнвест" з зазначенням підприємства виробника: ТОВ "ГлінкорІнвест" відтиском печатки ТОВ "ГлінкорІнвест" (код ЄДРПОУ 41712874) синього кольору та відтиском кліше підпису навпроти напису: директор ОСОБА_7 у кількості 8 шт. на 8 арк.;

-Посвідчення про якість на соєву олію № НОМЕР_3 ТОВ "Констант Агро" з зазначенням підприємства виробника: ТОВ "Констант-Агро", дати виробництва соєвої олії: 23.05.2019р. з відтиском печатки ТОВ "Констант Агро" (код ЄДРПОУ 42527139) та відтиском підпису навпроти напису: директор ТОВ "Констант-Агро" ОСОБА_10 на 1 арк.;

-Якісне посвідчення з результатами лабораторних досліджень, найменуванням підприємства: ТОВ "ГранкорІнвест", найменуванням продукції: макуха соєва з відтиском печатки ТОВ "ГлінкорІнвест" (код ЄДРПОУ 41712874) синього кольору та відтиском кліше підпису навпроти напису: ТОВ "ГранкорІнвест" ОСОБА_15 у кількості 5 шт. на 5 арк.;

-Якісне посвідчення з результатами лабораторних досліджень і зазначенням найменуванням підприємства: ТОВ "БіграйтІнвест", найменуванням продукції: макуха соєва, дата виробництва: 2019 рік з відтиском печатки ТОВ "БіграйтІнвест" синього кольору та відтиском кліше підпису навпроти напису: директор ТОВ "БіграйтІнвест" ОСОБА_12 у кількості 7 шт. на 7 арк.;

-Якісне посвідчення з результатами лабораторних досліджень і зазначенням найменуванням підприємства: ТОВ "БіграйтІнвест", найменуванням продукції: макуха соєва, дата виробництва: 2018 рік з відтиском печатки ТОВ "БіграйтІнвест" синього кольору та відтиском кліше підпису навпроти напису: директор ТОВ "БіграйтІнвест" ОСОБА_12 у кількості 7 шт. на 7 арк.;

-Посвідчення про якість на соєву олію з зазначенням підприємства відправника: ТОВ "Ларго Оптима", номеру телефону: НОМЕР_4 , якісних показників (рід: олія соєва, вид: нерафінована та інше) з відтиском печетки ТОВ "Ларго Оптима" (код ЄДРПОУ 43308642) та відтисокм кліше підпису навпроти напису: ТОВ "Ларго Оптима" ОСОБА_9 у кількості 15 шт. на 15 арк.;

-Якісне посвідчення з результатами лабораторних досліджень із зазначенням найменування підприємства: ТОВ "Ларго Оптима", найменування продукції: макуха соєва, сроку і умов зберігання: 1 місяць з відтиском печетки ТОВ "Ларго Оптима" (код ЄДРПОУ 43308642) та відтисокм кліше підпису навпроти напису: ТОВ "Ларго Оптима" ОСОБА_9 у кількості 25 шт. на 25 арк.;

-Експертний висновок № 004907 п/19 від 06 грудня 2019 року випробувальної лабораторії Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби з зазначенням замовника ТОВ "МердоксІнвест" адреси: м. Первомайськ, терміном проведення 03.12.2019-06.12.2019 р. з підписами навпроти написів: дирктор ОСОБА_16 , в.о. завідуючого відділу ВПРЗОД ОСОБА_17 , зав. радіологічного відділу ОСОБА_18 , зав. хіміко-токсилогічного відділу ОСОБА_19 та відтиском печатки ГУ Дужпродспоживлужби у Миколаїівській області на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладений між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 6 арк.; Специфікація №1 від 17 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №2 від 18 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємствта підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №3 від 18 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємствта підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Специфікація №4 від 18 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №5 від 19 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №6 від 20 лютого 2020 року до договору №1402/20 від 14 лютого 2020 року укладена між ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №266 від 17.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №267 від 17.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств на 1 арк.;

-Видаткова накладна №268 від 17.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №269 від 18.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №270 від 18.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" ((код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №270 від 18.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №271 від 18.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №272 від 18.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №273 від 19.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №274 від 19.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №275 від 19.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №276 від 20.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №277 від 20.02.2020 року(постачальник) ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1702-1 від 17 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1702-2 від 17 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1702-3 від 17 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1802-1 від 18 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1802-2 від 18 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємствта підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1802-3 від 18 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1802-4 від 18 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1902-1 від 19 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1902-2 від 19 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1902-3 від 19 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №2002-1 від 20 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №2002-2 від 20 лютого 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Юкрейнскрапт" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_20 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Довіреність №5 від 17 лютого видана від ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) ОСОБА_8 , засвідчена печаткою ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) та підписана ОСОБА_8 на 1 арк.

-Договір купівлі-продажу №0203/20 від 02 березня 2020 року укладений між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 6 арк.;

-Специфікація №1 від 02 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №2 від 04 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №3 від 06 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №4 від 06 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №5 від 06 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №5 від 10 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №7 від 11 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №8 від 12 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Специфікація №9 від 13 березня 2020 року до договору №1402/20 від №0203/20 від 02 березня 2020 року укладена між ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №144 від 03.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №145 від 04.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №146 від 04.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №147 від 06.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №148 від 06.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №149 від 06.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №150 від 06.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №151 від 10.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №152 від 11.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №152 від 12.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Видаткова накладна №153 від 13.03.2020 року(постачальник) ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) та (покупець) ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 1 арк.;

-Довіреність №7 від 03 березня видана від ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) ОСОБА_8 , засвідчена печаткою ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436) та підписана ОСОБА_8

-Товарно-транспортна накладна №0303-1 від 03 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0403-1 від 04 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0403-2 від 04 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0603-1 від 06 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0603-2 від 06 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0603-3 від 06 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №0603-4 від 06 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1003-1 від 10 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1103-1 від 11 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1203-1 від 12 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №1303-1 від 13 березня 2020 року, в графі автомобільний перевізник ТОВ "ГранорІнвест", в графі замовник та вантажоодержувач ТОВ "Мердоксінвест" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі вантажовідправник ТОВ "Айсбіммененджмент" (код ЄДРПОУ 42964754) з відтисками печаток даних підприємств та підписами ОСОБА_21 і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Лист №39 від 31.10.2019 року ТОВ "Біграйінвест" (код ЄДРПОУ 41719639) заступику начальника ГУ ДПС у Миколаївській обл. ОСОБА_22 щодо блокування реєстрації ПН підписаний ОСОБА_12 з відтиском печатки ТОВ "Біграйінвест" у 2 примірниках на 8 арк.;

-Лист №109-19 від 31.10.2019 року ТОВ "Глінкорінвест" (код ЄДРПОУ 41712874) заступнику начальника ГУ ДПС у Миколаївській обл. ОСОБА_22 щодо блокування реєстрації ПН підписаний ОСОБА_7 з відтиском печатки ТОВ "Глінкорінвест" у 2 примірниках на 10 арк.;

-Лист №8-19 від 31.10.2019 року ТОВ "Констант агро" (код ЄДРПОУ 42527139) заступику начальника ГУ ДПС у Миколаївській обл. ОСОБА_22 щодо блокування реєстрації ПН підписаний ОСОБА_10 з відтиском печатки ТОВ "Констант агро" у 2 примірниках на 12 арк.;

-Якісне посвідчення на продукцію макуха соєва з відтиском печатки ТОВ "Протеин-торг" (код ЄДРПОУ 41735645) та підписане ОСОБА_7 у кількості 11 шт. на 11 арк.;

-Якісне посвідчення на продукцію макуха соєва з відтиском печатки ТОВ "Санлайфкомпані" (код ЄДРПОУ 41724455) та підписане ОСОБА_12 у кількості 12 шт. на 12 арк.;

-Якісне посвідчення на продукцію макуха соєва з відтиском печатки ТОВ "Констант агро" (код ЄДРПОУ 42527139) та підписане ОСОБА_23 у кількості 28 шт. на 28 арк.;

-Якісне посвідчення на продукцію макуха соєва з відтиском печатки ТОВ "Вал-соя" (код ЄДРПОУ 41564693) та підписане ОСОБА_7 у кількості 7 шт. на 7 арк.;

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "КОНСТАНТ АГРО" (код ЄДРПОУ 42527139), в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "КОНСТАНТ АГРО" з відтиском печатки ТОВ "КОНСТАНТ АГРО" та підписом керівника ОСОБА_23 у кількості 18 шт. на 18 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест" (код ЄДРПОУ 41712806) з відтиском печатки ТОВ "Гранкорінвест" та підписом директора ОСОБА_15 у кількості 18 шт. на 18 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар "Олія соєва", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" з відтиском печатки ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" та підписом директора ОСОБА_8 у кількості 3 шт. на 3 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" без зазначення товару, в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" з відтиском печатки ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" та підписом директора ОСОБА_8 у кількості 50 шт. на 50 арк.

-Товарно-транспортна накладна №64 від 19 грудня 2019 року, в графі "Автомобільний перевізник" - "ТОВ Гнанкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "Сонторс", в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Агро-Слава 2017" (код ЄДРПОУ 41277775) з відтиском печатки ТОВ "Агро-Слава 2017" та підписом директора ОСОБА_24 у кількості 3 шт. на 3 арк.

-Товарно-транспортна накладна №21/12 від 21.12.2019 року, в графі "Замовник" - ФОП ОСОБА_25 , у графі "Вантажовідправник" - ТОВ "Черкасиелеватормаш" (код ЄДРПОУ 00952522) з відтиском печатки ТОВ "Черкасиелеватормаш" та підписом заст.нач.ком. департаменту ОСОБА_26 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Видаткова накладна №2353 від 21.12.2019 року, в графі "Постачальнки" - ТОВ "Черкасиелеватормаш" (код ЄДРПОУ 00952522), в графі "Покупець" - ОСОБА_25 з відтиском печатки ТОВ "Черкасиелеватормаш" та підписом заступника начальника ОСОБА_26 у кількості 2 шт. на 2 арк.

-Якісне посвідченя продукції "Макуха соєва" для підприємства ТОВ "ВАЛ-СОЯ" (код ЄДРПОУ 41564693) з відтиском печатки ТОВ "ВАЛ-СОЯ" та підписом директора ОСОБА_7 у кількості 6 шт. на 6 арк.

-Посвідчення про якість на соєву олію б/н з відтиском печатки ТОВ "ВАЛ-СОЯ" та підписом директора ОСОБА_7 у кількості 16 шт. на 16 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар "шрот соєвий", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" з відтиском печатки ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" та підписом директора ОСОБА_8 у кількості 20 шт. на 20 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар "макуха соєва", в графі "Автомобільний перевізник" - ТОВ "Гранкорінвест", в графі "Замовник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 41706436), в графі "Вантажовідправник" - ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" з відтиском печатки ТОВ "МЕРДОКС ІНВЕСТ" та підписом директора ОСОБА_8 у кількості 20 шт. на 20 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар " ОСОБА_27 " без зазначення перевізника, в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586), в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в гафі "Вантажоодержувач" - ТзОВ "Гудвеллі Україна" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро"" та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_28 у кількості 14 шт. на 14 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар " ОСОБА_29 " без зазначення перевізника, в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586), в графі "Вантажовідправник" - ПП " ОСОБА_5 ", в гафі"Вантажоодержувач" - ТзОВ "Гудвеллі Україна" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро"" та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_28 у кількості 27 шт. на 27 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар " ОСОБА_29 ", в графі "Перевізник" - ТОВ "МердоксІнвест", в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586), в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в гафі "Вантажоодержувач" - ТзОВ "Гудвеллі Україна" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро"" та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_28 у кількості 14 шт. на 14 арк.

-Документи з надписом "товарно-транспортна накладна" на товар " ОСОБА_27 ", в графі "Перевізник" - ТОВ "МердоксІнвест", в графі "Замовник" - ПП "Фенікс Агро" (код ЄДРПОУ 36780586), в графі "Вантажовідправник" - ПП "Фенікс Агро", в графі "Вантажоодержувач" - ТзОВ "Гудвеллі Україна" з відтиском печатки ПП "Фенікс Агро"" та підписом менеджера із збуту групи продажу кормів ОСОБА_28 у кількості 6 шт. на 6 арк.

яке було виявлено та вилучено 24.09.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвала підлягає негайному виконанню.

На ухвалу слідчого судді безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення може бути подана апеляційна скарга. Якщо ухвалу суду постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Відповідно до ст. 174 КПК України арешт може бути скасований повністю чи частково за заявленим клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисників, законних представників, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутніми при розгляді питання про арешт майна. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.10.2020
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу92612199
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —761/31055/20

Ухвала від 07.10.2020

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Антонюк М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні