Постанова
від 04.11.2020 по справі 904/4861/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВИ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.11.2020 Справа № 904/4861/15

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши матеріали справи

за заявою Товаривтсва з обмеженою відповідальністю "Поліпром", м. Дніпро

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870)

про визнання банкрутом

Представники:

від ТОВ "Акіта Трейдінг" представники Коврига О.І. дов. № б/н від 01.09.20р.

керуючий санацією Гришин М.А. посв. № 874 від 23.05.13р.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 16.09.2020р. заяву ТОВ "Акіта Трейдінг" № 17/1 від 17.07.2020р. про заміну кредитора задоволено. Проведено процесуальне правонаступництво. Здійснено заміну кредитора по справі № 904/4861/15, а саме з CDM CJNSTRUCTION MATERIALS Ltd на його правонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю "АКІТА ТРЕЙДІНГ" (49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вул. Осіння, буд. 1, код ЄДРПОУ 37068368) відповідно до договору про відступлення права вимоги від 03.12.2018р. Зобов`язано керуючого санацією арбітражного керуючого Гришина М.А. внести відповідні зміни до реєстру вимог кредиторів ТОВ "КОМЕКС" відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Клопотання керуючого санацією № 02-101/94 від 07.09.2020р. про відкладення розгляду справи задоволено. Відкладено судове засідання суду на 28.10.2020р. о 11:00год.

Ухвалою господарського суду від 28.10.2020р. відкладено судове засідання суду на 04.11.2020р. о 12:30год. Зобов`язано керуючого санацією Гришина М.А. - надати суду всі відомості відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; документи, що підтверджують проведення санації боржника; повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

03.11.2020р. до суду від керуючого санацією надійшло клопотання про долучення матеріалів справи звіту за результатами проведення аналізу виявлення ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства ТОВ "КОМЕКС" . Судом клопотання прийнято до відома.

03.11.2020р. до суду від керуючого санацією надійшло клопотання № 02-101/110 від 02.11.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат. Судом клопотання прийнято до розгляду.

03.11.2020р. до суду від керуючого санацією надійшло клопотання керуючого санацією № 02-101/108 від 02.11.20р. про залишення без розгляду клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. до 28.10.2020р. Судом клопотання прийнято до розгляду.

В судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частину ухвали.

Розглянувши в судовому засіданні 04.11.2020р. клопотання голови комітету кредиторів про визнання ТОВ "КОМЕКС" банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатором ТОВ "КОМЕКС" арбітражного керуючого Гришина М.А., заяву арбітражного керуючого Гришина М.А. про участь у справі про банкрутство ТОВ "КОМЕКС", заслухавши присутніх в судовому засіданні учасників провадження у справі про банкрутство, господарський суд встановив наступне.

21.10.2019 набув чинності Кодекс України з процедур банкрутства № 2597-VIII.

Частиною 2 Прикінцевих та Перехідних Положень Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що з дня введення в дію цього Кодексу визнано таким, що втратив чинність Закон України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (Відомості Верховної Ради України, 1992р., №31, ст. 440 із наступними змінами).

Відповідно до ч.4 Прикінцевих та Перехідних Положень Кодексу України з процедур банкрутства установлено, що з дня введення в дію цього Кодексу подальший розгляд справ про банкрутство здійснюється відповідно до положень цього Кодексу незалежно від дати відкриття провадження у справі про банкрутство, крім справ про банкрутство, які на день введення в дію цього Кодексу перебувають на стадії санації, провадження в яких продовжується відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Перехід до наступної судової процедури та подальше провадження у таких справах здійснюється відповідно до цього Кодексу.

Згідно з ч.5 ст.48 Кодексу України з процедур банкрутства, до компетенції зборів кредиторів належить прийняття рішення про: 1) визначення кількісного складу та обрання членів комітету кредиторів; 2) дострокове припинення повноважень комітету кредиторів або окремих його членів; 3) схвалення плану санації боржника та схвалення внесення змін до нього; 4) звернення до господарського суду з клопотанням про введення наступної процедури у справі про банкрутство; 5) обрання арбітражного керуючого у разі відсторонення арбітражного керуючого, визначеного Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, від виконання повноважень; 6) інші питання, передбачені цим Кодексом, у тому числі віднесені до компетенції комітету кредиторів.

Відповідно до ч.6 ст.48 Кодексу України з процедур банкрутства, до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про: 1) обрання голови комітету; 2) скликання зборів кредиторів; 3) звернення до господарського суду з вимогою про визнання правочинів (договорів) боржника недійсними на будь-якій стадії процедури банкрутства; 4) звернення до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого, припинення повноважень арбітражного керуючого та про призначення іншого арбітражного керуючого; 5) надання згоди на продаж майна боржника (крім майна, що є предметом забезпечення) та погодження умов продажу майна боржника (крім майна, що є предметом забезпечення) у процедурі санації відповідно до плану санації або у процедурі ліквідації банкрута; 6) внесення пропозицій господарському суду щодо продовження або скорочення строку процедур розпорядження майном боржника чи санації боржника; 7) інші питання, передбачені цим Кодексом.

Згідно ч. 2 ст. 49 Кодексу України з процедур банкрутства, до закінчення процедури розпорядження майном боржника збори кредиторів приймають одне з таких рішень: схвалити план санації та подати до господарського суду клопотання про введення процедури санації і затвердження плану санації; подати до господарського суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. У разі наявності обставин, що не дають зборам кредиторів можливості у встановлені строки прийняти одне з таких рішень, збори кредиторів можуть прийняти рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про продовження строку процедури розпорядження майном у межах граничних строків, визначених цим Кодексом.

За ст. 1 Кодексу України з процедур банкрутства, банкрутство - визнана господарським судом неспроможність боржника відновити свою платоспроможність за допомогою процедури санації та реструктуризації і погасити встановлені у порядку, визначеному цим Кодексом, грошові вимоги кредиторів інакше, ніж через застосування ліквідаційної процедури.

З матеріалів справи вбачається, що 22.10.2020р. (протокол № 8) та 02.11.2020р. (протокол 9) на засіданні комітету кредиторів було прийнято рішення про визнання роботи керуючого санацією задовільною, схвалення звіту керуючого санацією, звернення до суду з клопотанням про припинення процедури санації ТОВ "КОМЕКС" , визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури ТОВ "КОМЕКС", призначення арбітражного керуючого Гришина М.А. ліквідатором у справі про банкрутство ТОВ "КОМЕКС", встановленорозмір основної грошової винагороди арбітражному керуючому Гришину М.А. за виконання повноважень ліквідатора ТОВ "КОМЕКС" в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

Також, керуючим санацією надано суду звіт за результатами проведення аналізу виявлення ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства ТОВ КОМЕКС" з якого вбачається, що відповідно до наявної у керуючого санацією ТОВ Комекс Гришина М.А. інформації, за підсумками проведеного аналізу зроблено висновки про наступне: не встановлені ознаки фіктивного банкрутства ТОВ КОМЕКС ; не встановлені ознаки доведення до банкрутства ТОВ КОМЕКС ; не встановлені ознаки прихованого банкрутства ТОВ КОМЕКС .

Враховуючи, що існує неможливість відновлення платоспроможності згідно з планом санації, відсутні заяви осіб, які бажають взяти участь у санації боржника в якості інвестора боржника, не представляється можливим поновити господарську діяльність без участі інвестора, боржник неспроможній відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури, активи боржника менше за кредиторські вимоги, у зв`язку з вищевикладеним клопотання голови комітету кредиторів про припинення процедури санації, переходу до процедури ліквідації, призначення ліквідатором боржника арбітражного керуючого Гришина М.А., встановлення розміру основної грошової винагороди арбітражному керуючому Гришину М.А. за виконання повноважень ліквідатора ТОВ "КОМЕКС" в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень з урахуванням протоколів засідання комітету кредиторів від 22.10.2020р. та від 02.11.2020р. не суперечить діючому законодавству та підлягає задоволенню судом.

Припинити процедуру санації Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870).

Припинити повноваження керуючого санацією Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) арбітражного керуючого Гришина М.А.

Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну процедуру строком на 6 місяців.

Призначити ліквідатором ТОВ "Комекс" арбітражного керуючого Гришина Михайла Анатолійовича (свідоцтво № 874 від 23.05.2013р., адреса: 49040, м. Дніпро, пров. Джинчарадзе, 4, оф. 1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ).

Встановити розмір основної грошової винагороди арбітражному керуючому Гришину М.А. за виконання повноважень ліквідатора ТОВ "КОМЕКС" в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

Зобов`язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно з вимогами Кодексу України з процедур банкрутства в 6 місячний строк.

З метою виявлення кредиторів банкрута в порядку ч. 3 ст. 59 Кодексу України з процедур банкрутства оприлюднити господарським судом Дніпропетровської області повідомлення про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) банкрутом на офіційному веб-порталі судової влади України.

Також в судовому засіданні 04.11.20р., судом розглянуто звіт керуючого санацією, клопотання керуючого санацією № 02-101/110 від 02.11.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат, протоколи засідання комітету кредиторів № 8 від 22.10.20р., № 9 від 02.11.20р. та встановлено наступне.

21.10.2019р. введено в дію Кодекс України з процедур банкрутства.

Відповідно до абз. 2, 3 ч. 6 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат має бути схвалений зборами кредиторів (у процедурі банкрутства фізичної особи) чи комітетом кредиторів (у процедурі банкрутства юридичної особи), а в частині витрат, що стосуються заставного майна, - забезпеченим кредитором. Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедур розпорядження майном, санації, ліквідації, реструктуризації заборгованості, погашення боргів подається арбітражним керуючим до господарського суду за п`ять днів до закінчення відповідної процедури, розглядається судом та затверджується ухвалою, що може бути оскаржена у встановленому порядку.

Протоколами засідання комітету кредиторів № 8 від 22.10.20р., № 9 від 02.11.20р. прийнято рішення про схвалення звіту керуючого санацією про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури санації за період з 02.10.2018р. по 04.11.2020р. у розмірі 218 817,81 грн., які авансовані ТОВ "Поліпром".

Виходячи з вищенаведеного, господарський суд вирішив клопотання керуючого санацією № 02-101/110 від 02.11.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. по 04.11.2020р. задовольнити.

Затвердити звіт керуючого санацією ТОВ "Комекс арбітражного керуючого Гришина М.А. про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. по 04.11.2020р. у сумі 218 871,81 грн., які авансовані ТОВ "Поліпром".

Розглянувши в судовому засіданні 04.11.20р. клопотання керуючого санацією № 02-101/108 від 02.11.20р. про залишення без розгляду клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат, господарський суд встановив наступне.

Керуючий санацією в обґрунтування даного клопотання зазначив, що за підсумками процедури санації ТОВ Комекс керуючим санацією ТОВ Комекс арбітражним керуючим Гришиним М.А. було підготовлено Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат арбітражного керуючого Гришина М.А. за підсумками процедури санації Товариства з обмеженою відповідальністю Комекс з 02.10.2018 до 28.10.2020. Звіт було розглянуто і схвалено на засіданні комітету кредиторів ТОВ Комекс 22.10.2020. Разом з відповідним Клопотанням про затвердження від 22.10.2020 №02-101/102 Звіт було направлено до господарського суду Дніпропетровської області.

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області від 28.10.2020 клопотання № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та відшкодування витрат арбітражного керуючого прийнято до розгляду; відкладено судове засідання суду на 04.11.2020р. о 12:30год.; зобов`язано керуючого санацією ГришинаМ.А. надати суду всі відомості відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", документи, що підтверджують проведення санації боржника; повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Таким чином, процедура санації ТОВ Комекс триває після 28.10.2020р. керуючим санацією ТОВ Комекс Гришиним М.А. підготовлено більш повний звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат арбітражного керуючого Гришина М.А. за підсумками процедури санації Товариства з обмеженою відповідальністю Комекс з 02.10.2018р. до 04.11.2020р., який був розглянутий і схвалений на засіданні комітету кредиторів ТОВ Комекс 02.11.2020р., а тому просить суд залишити без розгляду клопотання від 22.10.2020 №02-101/102 про затвердження звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат арбітражного керуючого Гришина М.А. за підсумками процедури санації товариства з обмеженою відповідальністю Комекс з 02.10.2018р. до 28.10.2020р.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд вирішив клопотання керуючого санацією № 02-101/108 від 02.11.20р. про залишення без розгляду клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. до 28.10.2020р. задовольнити.

Клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. до 28.10.2020р. залишити без розгляду.

Керуючись ст.ст. 30, 48, 49, 58, 59, 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Припинити процедуру санації Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870).

Припинити повноваження керуючого санацією Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) арбітражного керуючого Гришина М.А.

Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну процедуру строком на 6 місяців.

Ліквідатором ТОВ "Комекс" призначити арбітражного керуючого Гришина Михайла Анатолійовича (свідоцтво № 874 від 23.05.2013р., адреса: 49040, м. Дніпро, пров. Джинчарадзе, 4, оф. 1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ).

З метою виявлення кредиторів банкрута в порядку ч.3 ст.59 Кодексу України з процедур банкрутства оприлюднити господарським судом Дніпропетровської області повідомлення про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМЕКС", 52071, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, с. Дослідне, вул. Наукова, 1 (код ЄДРПОУ 30295870) банкрутом на офіційному веб - сайті Вищого господарського суду України в мережі інтернет.

Заявлення кредиторських вимог в обов`язковому порядку здійснюється кредиторами до господарського суду Дніпропетровської області зі сплатою судового збору відповідно до вимог Закону України „Про судовий збір" та ліквідатору в порядку Кодексу України з процедур банкрутства.

Заходи ліквідаційної процедури проводити у відповідності до вимог Кодексу України з процедур банкрутства.

Ліквідатор не менше як один раз на місяць подає комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно боржника на день відкриття ліквідаційної процедури та під час проведення ліквідаційної процедури, про використання коштів боржника, а також іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів.

Ліквідатор зобов`язаний на вимогу господарського суду та державного органу з питань банкрутства надавати необхідні відомості щодо проведення ліквідаційної процедури.

Відповідно до ч.1, 2 ст.59 Кодексу України з процедур банкрутства, з дня ухвали господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури:

- господарська діяльність банкрута завершується закінченням технологічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу за виключенням укладення та виконання договорів, що мають на меті захист майна банкрута або забезпечення його збереження (підтримання) у належному стані, договорів оренди майна, яке тимчасово не використовується, на період до його продажу в процедурі ліквідації тощо;

- строк виконання всіх грошових зобов`язань банкрута вважається таким, що настав;

- у банкрута не виникає жодних додаткових зобов`язань (у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), крім витрат, безпосередньо пов`язаних із здійсненням ліквідаційної процедури;

- припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута;

- відомості про фінансове становище банкрута перестають бути конфіденційними чи становити комерційну таємницю;

- продаж майна банкрута допускається в порядку, передбаченому цим Законом;

- скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається;

- припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, якщо цього не було зроблено раніше, керівник банкрута звільняється з роботи у зв`язку з банкрутством підприємства, а також припиняються повноваження власника (власників) майна банкрута.

Протягом п`ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов`язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов`язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до закону. Ліквідатор має право замовити виготовлення дублікатів печатки та штампів у разі їх втрати.

Клопотання керуючого санацією № 02-101/110 від 02.11.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. по 04.11.2020р. задовольнити.

Затвердити звіт керуючого санацією ТОВ "Комекс арбітражного керуючого Гришина М.А. про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. по 04.11.2020р. у сумі 218 871,81 грн., які авансовані ТОВ "Поліпром".

Клопотання керуючого санацією № 02-101/108 від 02.11.20р. про залишення без розгляду клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. до 28.10.2020р. задовольнити.

Клопотання керуючого санацією № 02-101/102 від 22.10.2020р. про затвердження звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період з 02.10.2018р. до 28.10.2020р. залишити без розгляду.

Постанова набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена у 20-ти денний строк до Центрального апеляційного господарського суду через господарський суд Дніпропетровської області.

Повний текст постанови складено - 05.11.2020р.

Копію постанови надіслати: кредиторам, боржнику; ліквідатору, Дніпровському районному ВДВС ГТУЮ у Дніпропетровській області; державному реєстратору Дніпровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Суддя І.В. Владимиренко

Дата ухвалення рішення04.11.2020
Оприлюднено06.11.2020
Номер документу92672243
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/4861/15

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 06.03.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 07.02.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 15.11.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 24.10.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 02.10.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 05.09.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 05.09.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 31.05.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні