Рішення
від 06.11.2020 по справі 591/7342/19
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/7342/19

Провадження № 2-о/591/48/20

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

06 листопада 2020 року Зарічний районний суд м. Суми в складі:

головуючого - судді Сидоренко А.П.

з участю секретаря судового засідання - Товстухи Д.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Суми в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю Ледіка про встановлення факту неправдивості інформації, -

В И Р І Ш И В :

Заяву ОСОБА_1 про встановлення факту неправдивості інформації задовольнити.

Встановити факт неправдивості та спростувати інформацію поширену на веб-сайті https://ord-ua.com за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1 у статті під назвою ІНФОРМАЦІЯ_2 , а саме недостовірною інформацією є:

К покушению на заместителя генерального директора АО Харьковоблэнерго ОСОБА_2 … причастен его предшественник на этой должносты ОСОБА_3 .

ОСОБА_4 раскрыл финансовые махинации ОСОБА_5 , в результате которых АО Харьковоблэнерго был нанесен ущерб на сумму свыше 18 миллионов гривен .

Свиридов матерально воздействовал на следствие .

Рішення суду може бути оскаржене безпосередньо до Сумського апеляційного суду шляхом подачі в тридцятиденний строк з дня проголошення рішення апеляційної скарги. В разі проголошення вступної та резолютивної частини або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, в той же строк з дня складання повного судового рішення.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через Зарічний районний суд м. Суми.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Заявник: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Заінтересована особа: Товариство з обмеженою відповідальністю Ледіка , місцезнаходження: м. Харків, пров. Яновського, 7, код ЄДРПОУ 40788112.

Суддя А.П.Сидоренко

Дата ухвалення рішення06.11.2020
Оприлюднено09.11.2020

Судовий реєстр по справі —591/7342/19

Рішення від 12.11.2020

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Рішення від 06.11.2020

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні