Ухвала
від 03.06.2020 по справі 757/58644/19-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/58644/19-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"03" червня 2020 р. Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Вовк С.В.,

при секретарі Брачун О. О.,

розглянувши у відкритому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання представника відповідача про закриття провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Українській інститут інженерно-технічних розвідувань для будівництва , третя особа - Профспілкова організація Захист праці у державному підприємстві Український інститут інженерно-технічних розвідувань для будівництва , про визнання протиправним та скасування наказу про зміну істотних умов праці, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває зазначена справа.

Від представника відповідача до суду надійшло клопотання про закриття провадження у справі з підстав того, що спірний наказ скасовано, а відтак відсутній предмет спору.

Відповідно до пункту 2 частини першої статті 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо відсутній предмет спору.

В судовому засіданні встановлено, що наказом директора Державного підприємства Українській інститут інженерно-технічних розвідувань для будівництва Крайнєва В. М. від 14 січня 2020 року № 3-к скасовано наказ від 01 серпня 2019 року № 83-к Про зміну істотних умов праці сторожів господарчо-експлуатаційного відділу з 01.10.2019р. .

Із наведеного вбачається, що відповідачем в самостійному порядку скасовано спірний наказ, а відтак відсутній предмет спору, що відповідно до пункту 2 частини першої статті 255 ЦПК України є підставою для закриття провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 43, 49, 255-256, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача про закриття провадження у справі задовольнити.

Закрити провадженні у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Українській інститут інженерно-технічних розвідувань для будівництва , третя особа - Профспілкова організація Захист праці у державному підприємстві Український інститут інженерно-технічних розвідувань для будівництва , про визнання протиправним та скасування наказу про зміну істотних умов праці.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції протягом 15 днів з дня її проголошення, а у випадку відсутності особи в судовому засіданні з дня отримання копії цієї ухвали.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя С.В. Вовк

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення03.06.2020
Оприлюднено10.11.2020
Номер документу92726798
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —757/58644/19-ц

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні