Ухвала
від 10.11.2020 по справі 127/19737/20
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/19737/20

Провадження 2/127/3174/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 листопада 2020 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Волошина С.В.,

за участі секретаря судового засідання Волхової М.А.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника третьої особи Марценюк Л.Є.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Комунального некомерційного підприємства Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушення психіки Вінницької обласної ради в інтересах дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до ОСОБА_3 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Служби у справах дітей Вінницької міської ради, про позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького міського суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом КНП Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушення психіки Вінницької обласної ради в інтересах дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до ОСОБА_3 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Служби у справах дітей Вінницької міської ради, про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 18.09.2020 року прийнято справу до розгляду у загальному позовному провадженні та призначено підготовче засідання.

Представник позивача ОСОБА_1 в підготовчому судовому засіданні просила закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання вкотре не з`явилася, про причини неявки суд не повідомила, клопотання про відкладення судового засідання до суду не подавала .

Представник третьої особи ОСОБА_4 проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті не заперечила.

Заслухавши учасників судового розгляду, які з`явилися в підготовче засідання, дослідивши матеріали цивільної справи, суд дійшов висновку, що під час підготовчого засідання виконано вимоги ст. ст. 197, 198 ЦПК України, до судового розгляду проведені підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197 -198, 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом Комунального некомерційного підприємства Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушення психіки Вінницької обласної ради в інтересах дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до ОСОБА_3 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Служби у справах дітей Вінницької міської ради, про позбавлення батьківських прав - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 01 грудня 2020 року на 11 год. 00 хв. в залі судових засідань №24 Вінницького міського суду Вінницької області за адресою: м. Вінниця, вул. Грушевського, 17.

В судове засідання викликати відповідача шляхом направлення рекомендованого листа з повідомленнями про вручення поштового відправлення та розміщення відповідного оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення10.11.2020
Оприлюднено11.11.2020
Номер документу92756645
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —127/19737/20

Рішення від 01.12.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Волошин С. В.

Рішення від 01.12.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Волошин С. В.

Ухвала від 10.11.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Волошин С. В.

Ухвала від 18.09.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Волошин С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні