Ухвала
від 11.11.2020 по справі 390/1325/20
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/1325/20

Провадження №2/390/638/20

УХВАЛА

"11" листопада 2020 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі - Шматковій А.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Івано-Благодатненської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про встановлення фактів та визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Івано-Благодатненської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про встановлення фактів та визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування за заповітом.

В підготовче судове засідання позивачі не з`явились, від їх представника - адвоката Звіздуна А.М. надійшла заява про витребування доказів, в якій він просить витребувати з Державного нотаріального архіву в Кіровоградської області відомості про заведені спадкові справи, коло спадкоємців, посвідчені заповіти і видані свідоцтва про право на спадщину та копію спадкової справи після ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 . Підготовче судове засідання просить провести без їх участі.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, в поданій до суду заяві вказав, що позовні вимоги визнає в повному обсязі та просить проводити розгляд справи без участі представника сільської ради.

Згідно ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Згідно ч.2 ст.198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, визначених ч.2 ст.223 цього Кодексу, зокрема для необхідності витребування нових доказів.

Враховуючи вищевикладене, з метою повного та об`єктивного вирішення спору, суд вважає необхідним задовольнити клопотання представника позивачів і витребувати з Державного нотаріального архіву в Кіровоградської області докази, зазначені в його клопотанні.

Керуючись ст.ст. 84, 198, 223 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивачів - адвоката Звіздуна А.М. про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з Державного нотаріального архіву в Кіровоградської області відомості про заведені спадкові справи, коло спадкоємців, посвідчені заповіти та видані свідоцтва про право на спадщину та копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребовуємі доказіслід надати на адресу Кіровоградського районного суду Кіровоградської області до підготовчого судового засідання. Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали суду. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Відкласти підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Івано-Благодатненської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про встановлення фактів та визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування за заповітом на 09.10 год. 18.12.2020 року.

Копію ухвали направити до Державного нотаріального архіву в Кіровоградської області (вул.Чорновола, 1 Г , м.Кропивницький, 25006), - для виконання в частині надання доказів.

В підготовче засідання викликати учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського районного суду

Кіровоградської області І.А. Бойко

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення11.11.2020
Оприлюднено13.11.2020
Номер документу92809398
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —390/1325/20

Рішення від 18.12.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Рішення від 18.12.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Рішення від 18.12.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 13.10.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні