Ухвала
від 12.11.2020 по справі 904/2419/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

12.11.2020Справа № 904/2419/20

Господарський суд міста Києва у складі судді Маринченка Я.В., розглянувши матеріали справи

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс

до Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально - сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва

про розірвання договору купівлі-продажу, відшкодування збитків, скасування рішення загальних зборів

за участі представників:

від позивача - не з`явився;

від відповідача 1 - не з`явився;

від відповідача 2 - не з`явився;

від відповідача 3 - не з`явився;

від відповідача 4 - не з`явився.

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс звернулось до Господарського суду Дніпропетровської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально-сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва про розірвання договору купівлі-продажу, відшкодування збитків, скасування рішення загальних зборів.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 13.05.2020 позовні матеріали №904/2419/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс до Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально - сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва про розірвання договору купівлі-продажу, відшкодування збитків, скасування рішення загальних зборів направлено за виключною підсудністю до Господарського суду міста Києва.

Відповідно до Витягу з протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 10.08.2020 матеріали справи №904/2419/20 надійшли на розгляд до судді Маринченко Я.В.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 17.08.2020 у справі №904/2419/20 позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс залишено без руху та надано позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви протягом 5 днів з дня вручення даної ухвали.

27.08.2020 через загальний відділ діловодства Господарського суду міста Києва позивачем на виконання вимог ухвали Господарського суду міста Києва від 17.08.2020 подано заяву про усунення недоліків позовної заяви.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 02.09.2020 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, справу призначено до розгляду в підготовчому засіданні.

23.10.2020 через загальний відділ діловодства Господарського суду міста Києва від Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс та Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт надійшла спільна заява про затвердження мирової угоди у справі №904/2419/20 та текст укладеної між сторонами мирової угоди.

Разом з тим, 29.10.2020 через загальний відділ діловодства Господарського суду міста Києва від позивача надійшла заява про залишення позову без розгляду відносно Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально - сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва , у зв`язку з тим, що позивач та відповідачем-1 дійшли згоди щодо укладення мирової угоди, у позивач відсутні претензії до відповідача-2, відповідача-3 та відповідача-4.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 12.11.2020 залишино без розгляду позов Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс до Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально-сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва про розірвання договору купівлі-продажу, відшкодування збитків, скасування рішення загальних зборів в частині вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю Укрпромлаб Науковий випробувально-сертифікаційний центр , Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, Комунального підприємства Центр сприяння бізнесу міста Києва .

В судове засідання 12.11.2020 представники позивача, відповідача-1, відповідача-2, відповідача-3 та відповідача-4 не з`явились, хоча були належним чином повідомлені про час, місце та дату судового засідання, окрім того суд зазначає, що позивачем та відповідачем-1 було подано клопотання про розгляд справи без участі представників сторін. Відповідач-2, відповідач-3 та відповідач-4 жодних заяв та клопотань не подавали, про причини неявики суд не повідомили.

Розглянувши подану сторонами заяву про затвердження мирової угоди, суд вважає за необхідне зазначити наступне.

Частиною 7 ст. 46 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на підставі взаємних поступок і має стосуватися лише прав та обов`язків сторін. У мировій угоді сторони можуть вийти за межі предмета спору за умови, якщо мирова угода не порушує прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну письмову заяву, на будь-якій стадії судового процесу (ч.ч.1, 2 ст.192 Господарського процесуального кодексу України).

Судом встановлено, що до прийняття рішення у справі сторонами подано письмову заяву про затвердження мирової угоди, що укладена між позивачем та відповідачем-1, яка стосується виключно їх прав та обов`язків, відповідає фактичним обставинам та доказам по справі, а також не порушує прав та охоронюваних законом інтересів інших осіб.

Відповідно до ч.3 ст.192 Господарського процесуального кодексу України до ухвалення судового рішення у зв`язку з укладенням сторонами мирової угоди суд роз`яснює сторонам наслідки такого рішення, перевіряє, чи не обмежені представники сторін вчинити відповідні дії.

Судом прийнято до уваги, що зі змісту поданої сторонами заяви вбачається, що наслідки затвердження мирової угоди сторонам по справі відомі.

Окрім викладеного, судом встановлено, що мирова угода сторін підписана повноважними представниками позивача та відповідача.

Статтею 192 Господарського процесуального кодексу України визначено, що укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією самою ухвалою одночасно закриває провадження у справі.

Згідно з п.7 ч.1 ст.231 Господарського процесуального кодексу України господарський суд закриває провадження у справі, якщо сторони уклали мирову угоду і вона затверджена судом.

Таким чином, враховуючи, що подана сторонами спільна заява про затвердження мирової угоди не суперечить законодавству та не порушує права та охоронювані законом інтереси інших осіб, господарський суд, вважає за необхідне затвердити укладену сторонами мирову угоду, а провадження у справі закрити на підставі п.7 ч.1 ст.231 Господарського процесуального кодексу України.

Керуючись ст.ст.192, ч.2 ст.232, 233, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс та Товариства з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт про затвердження мирової угоди - задовольнити.

Затвердити мирову угоду, яка укладена між Товариством з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс (03170, м. Київ, вул. М. Драй-Хмари, буд. 44; ідентифікаційний код 34345652) та Товариством з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт (49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Старокозацька, буд. 56, кабінет 5,6; ідентифікаційний код 36728608), в наступній редакції:

МИРОВА УГОДА

у справі №904/2419/20

м. Київ 22 жовтня 2020 року

Товариство з обмеженою відповідальністю ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС (ЄДРПОУ 34345652), в особі директора Вандюк Раїси Микитівни, яка діє на підставі Статуту, що іменується на далі за договором Позивач / Стягувач , з однієї сторони, та Товариство з обмеженою відповідальністю ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ (код ЄДРПОУ 36728608) в особі директора Денисенко Бориса Миколайовича, що діє на підставі Статуту, іменоване на далі Відповідач / Боржник повністю розуміючи значення свої дій та їх правові наслідки уклали цю мирову угоду про наступне:

1.1. Між Товариством з обмеженою відповідальністю ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС (ЄДРПОУ 34345652), якому належить 100% частки у товаристві з обмеженою відповідальністю ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ (код ЄДРПОУ 36728608), 07.06.2017 року було укладено договір купівлі продажу корпоративних прав у розмірі 75% частки статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр (код ЄДРПОУ 38507111), надалі за текстом Договір , згідно умов якого Продавець ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС зобов`язується продати та передати свою частку у загальному розмірі 75% Статутного капіталу ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр у власність Покупця ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ , а Покупець зобов`язується прийняти у власність і сплатити вартість 75 % частки у розмірі 375000 грн. у строк до 31 грудня 2017 року.

1.2. Згідно відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ зареєструвало за собою 75% частки ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр , згідно реєстраційної дії від 12.06.2017року №10721050007028429

1.3. ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ не виконало умови Договору в частині сплати грошових коштів ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС за придбання частки у розмірі 75%, що є істотним порушенням умов Договору, внаслідок чого ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС значною мірою позбавлене того, на що Товариство розраховувало при укладанні Договору, відтак ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС звернулося до суду з позовом до ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ з вимогами:

1. Розірвати договір купівлі-продажу корпоративних прав на частку у розмірі 75% статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю УКРПРОМЛАБ НАУКОВИЙ ВИПРОБУВАЛЬНО-СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР від 07.06.2017р. укладений між Товариством з обмеженою відповідальністю ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС (Код ЄДРПОУ 34345652) та Товариством з обмеженою відповідальністю ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ (Код ЄДРПОУ 36728608).

2. Скасувати рішення загальних зборів учасників Товариства з обмеженою відповідальністю УКРПРОМЛАБ НАУКОВИЙ ВИПРОБУВАЛЬНО-СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР (Код ЄДРПОУ 38507111) від 07.06.2017р., оформлене протоколом від 07.06.2017р. №07/06/2017, та реєстраційну дію від 12.06.2017 №10721050007028429 якою вчинено державну реєстрацію змін щодо місцезнаходження, складу і інформації про засновників ТОВ УКРПРОМЛАБ , проведену реєстратором Петрушевською І.В. КП Центр сприяння бізнесу міста Києва .

3. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ (Код ЄДРПОУ 36728608, Адреса: 03170, м.Київ, вул. М.Драй-Хмари,44 оф.77) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС (Код ЄДРПОУ 34345652, Адреса: 03170, м. Київ, вул. М. Драй-Хмари 44, оф. 77) заподіяні збитки, а саме: 3% річних у розмірі 26197 грн. та збитки заподіяні індексом інфляції у розмірі 52500 грн.

2. З метою врегулювання спору сторони на підставі взаємних поступок домовилися укласти цю мирову угоду та подати її на затвердження суду.

2.1. Відповідач/боржник ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ визнає та повністю погоджується з фактом прострочення виконання умов Договору від 07.06.2017 року та визнає факт не сплати на користь ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС вартості частики в розмірі 75% ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр .

2.2. Відповідач/боржник ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ визнає, що його заборгованість перед Позивачем/Стягувачем ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС на момент укладення цієї мирової угоди становить 375000 (Триста сімдесят п`ять тисяч грн.) 00 коп. за основним зобов`язанням передбаченого п.2.1. Договору від 07.06.2017 року, а також повністю погоджується з нарахованими штрафними санкціями у вигляді збитків заподіяних інфляцією у розмірі 52500 грн. а також 3% річних в розмірі 26197 грн.

2.2. З метою врегулювання спору Відповідач/боржник ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ надає свою згоду на безспірне списання заборгованості на користь ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС з розрахункових рахунків ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ (код ЄДРПОУ 36728608, місце реєстрації м. Київ, вул. Драй-Хмари 44 оф. 77) відкритих в АТ Банк Кредит Дніпро згідно листа АТ БАНК КРЕДИТ ДНІПРО від 22.07.2020 року №16-5002/БТ, а саме: UA НОМЕР_4 (980) у розмірі 342010,02 (Триста сорок дві тисячі десять гривень 02 копійки); НОМЕР_1 (978) у розмірі 9488,85 (Дев`ять тисяч чотириста вісімдесят вісім тисяч євро вісімдесят п`ять євро центів); НОМЕР_1 (840) 990,00 (дев`ятсот дев`яносто доларів 00 центів);

2.2.1. Поміж сплати суми основного боргу та штрафних санкцій Відповідач/боржник ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ погоджується сплатити Стягувачу ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС грошову компенсацію за невиконання умов Договору та надає свою згоду на безспірне списання всіх коштів зі всіх розрахункових рахунків ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ відкритих в АТ Банк Кредит Дніпро .

2.2.2 Безспірне списання заборгованості, штрафних санкцій та компенсації з розрахункових рахунків ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ здійснюється на розрахункові рахунки визначені Позивачем/Стягувачем ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС в тому числі, але не виключно на розрахунковий рахунок НОМЕР_2 відкритий в АТ Правекс Банк код банку 380838 м. Київ, чи/або інші рахунки вказані в заяві на адресу виконавця (приватного /або державного), чи/або банку виконавця АТ БАНК КРЕДІТ ДНІПРО де у боржника - ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ відкриті відповідні рахунки.

2.3. Сторони погодилися на те, що заява з вказаними реквізитами Стягувача - ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС та відповідні платіжні доручення є безумовними до виконання обслуговуючим банком ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ , а саме АТ БАНК КРЕДІТ ДНІПРО з розрахункових рахунків відкритих в банку, на яких обліковуються вище перелічені кошти, які є у розпорядженні ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ .

2.4. Боржник - ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ гарантує, що заборгованість, штрафні санкції та компенсація будуть сплачені на користь Стягувача ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС протягом 20 днів після затвердження судом цієї угоди.

2.5. Сторони погодилися про те, що частка статутного капіталу в розмірі 75% ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр (код ЄДРПОУ 38507111) залишається у власності ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ , однак в разі не виконання п.2.2. 2.2.1.,2.2.2.,2.3, 2.4. цієї мирової угоди зі сторони банку виконавця Боржника, тобто АТ Банк Кредит Дніпро чи/або самим боржником, Стягувач - ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС має право протягом п`яти років з моменту затвердження цієї морової угоди безперешкодно повернути вище зазначену частку статутного капіталу в розмірі 75% ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр (код ЄДРПОУ 38507111), та/або отримати на першу письмову вимогу надіслану на юридичну адресу Боржника - ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ частку у власність та/або оплату за вибором ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС у потрійному розміру неоплаченої суми.

3. Сторони погодилися на те, що ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС протягом наступних 10 років з моменту затвердження судом цієї угоди є Управителем корпоративних прав ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр , що становлять 75% частки статутного капіталу, що належать належних ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ .

3.1. Управитель ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС в особі директора Вандюк Р.М. здійснює управління Корпоративними правами особисто, без довіреності та від свого імені в інтересах ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ .

3.2. Під управлінням Корпоративними правами розуміється здійснення Управителем прав та обов`язків учасника Товариства, закріплених Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю , іншими нормативно-правовими актами та Статутом Товариства.

3.2.1 Передання Корпоративних прав в управління не тягне за собою переходу права власності на ці Корпоративні права (частки в статутному капіталі Товариства) до Управителя. Власником Корпоративних прав (частки в статутному капіталі Товариства) залишається ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ .

3.2.2. Зміст управління Корпоративними правами, зокрема, включає повноваження Управителя ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС від імені ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ , як учасника ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр , брати участь та голосувати на будь-яких (чергових або позачергових) загальних зборах учасників чи в іншому вищому органі управління Товариства (далі - Збори), в тому числі у випадку прийняття рішень шляхом опитування, та мати, включаючи, проте не обмежуючись ними, такі права:

Ш здійснювати всі дії, що можуть вимагатися, бути необхідними або належними для скликання Зборів;

Ш ознайомлюватися з усіма документами, пов`язаними з порядком денним Зборів;

Ш вносити пропозиції до порядку денного Зборів;

Ш бути зареєстрованим для участі у Зборах;

Ш бути присутнім на Зборах;

Ш брати участь у розгляді та обговоренні будь-якого питання порядку денного Зборів;

Ш звертатися до Зборів з виступами, заявами, листами, клопотаннями та іншими документами;

Ш виносити на розгляд Зборів будь-які рішення;

Ш приймати рішення та голосувати на Зборах з будь-яких та всіх питань, включаючи, проте не обмежуючись наступними: обрання голови та секретаря Зборів, затвердження будь-яких змін до статуту (нової редакції статуту), державної реєстрації нової редакції статуту, зміни складу учасників, затвердження виходу учасника з товариства, збільшення або зменшення розміру статутного капіталу, обрання, відкликання та звільнення директора (керівника) або членів виконавчого органу, підписання, зміна або припинення трудового договору або контракту з директором або членами виконавчого органу та призначення особи, уповноваженої на його підписання;

Ш підписувати нову редакцію статуту Товариства, заяви, листи, повідомлення, вимоги, клопотання, протоколи Зборів, протоколи реєстрації учасників для участі у Зборах та будь-які інші документи, пов`язані зі Зборами;

Ш бути обраним головою або секретарем Зборів;

Ш отримувати будь-які документи та інформацію стосовно будь-яких Зборів, копії протоколів будь-яких Зборів, витяги з них, будь-які повідомлення та будь-які інші документи.

3.2.3. Директор ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНЦІЯ ЕНГРОСС Вандюк Р.М. без будь-яких внутрішніх протоколів наділена повноваженнями представляти ТОВ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ на загальних зборах ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр з правом голосу та підпису протоколу загальних зборів, приймати розпорядче рішення з будь-яких питань, що виносяться на порядок денний загальних зборів, в тому числі обрання, відкликання та звільнення директора (керівника) або членів виконавчого органу ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр .

3.3. Сторони погодили, що питання відчуження будь-яких основних засобів, чи/або передача в оренду, які обліковуються на ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр , вирішуються загальними зборами учасників ТОВ УКРПРОМЛАБ Науково-випробувальний сертифікаційний центр та погоджуються письмово керівником ТОВ ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ ЕНГРОСС .

4. Боржник та Стягувач домовилися, що будь-які витрати, що виникатимуть чи можуть виникнути після затвердження судом цієї мирової угоди покладаються на Боржника.

5. Боржник та Стягувач заявляють, що ні в процесі укладення мирової угоди ні в процесі виконання її умов не були, не будуть і не можуть бути порушені права будь-яких третіх осіб, в тому числі держави.

5. Реквізити сторін

БОРЖНИК СТЯГУВАЧ

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ОРГАН З СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОМСТАНДАРТ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ Юридична компанія Енгросс Р/р, : НОМЕР_1 Банк АТ "Кредит Дніпро", МФО 305749 УКРАЇНА, 03170, м. Київ, Святошинський район, вул. Михайла Драй - Хмари, буд. 44,офіс 77, тел.: НОМЕР_5, код за ЄДРПОУ 36728608, ІПН 367286004669, Р/р НОМЕР_3 , Банк АТ "Правекс Банк", МФО 380838 УКРАЇНА, , 03170, м. Київ, Святошинський район, вул. Михайла Драй - Хмари, буд. 44,офіс 77, .: тел. НОМЕР_6 код за ЄДРПОУ 34345652, ІПН343456526544


Б. М. Денисенко
Р.М.Вандюк 22.10.2020 р. 22.10.2020 р. М.П.М.П.

Стягувачем за даною ухвалою є: Товариство з обмеженою відповідальністю Юридична компанія Енгросс (03170, м. Київ, вул. М. Драй-Хмари, буд. 44; ідентифікаційний код 34345652).

Боржником за даною ухвалою є: Товариство з обмеженою відповідальністю Орган з сертифікації Промстандарт (49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Старокозацька, буд. 56, кабінет 5,6; ідентифікаційний код 36728608).

Ухвала відповідно до положень Закону України Про виконавче провадження є виконавчим документом та може бути пред`явлена до виконання до 12.11.2023 включно.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та підлягає оскарженню в передбаченому законом порядку.

Повний текст ухвали підписано 12.11.2020.

Суддя Я.В. Маринченко

Дата ухвалення рішення12.11.2020
Оприлюднено16.11.2020
Номер документу92840870
СудочинствоГосподарське
Сутьрозірвання договору купівлі-продажу, відшкодування збитків, скасування рішення загальних зборів

Судовий реєстр по справі —904/2419/20

Ухвала від 10.12.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 07.12.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 12.11.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 12.11.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 29.10.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 01.10.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 02.09.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 17.08.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 12.08.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Маринченко Я.В.

Ухвала від 09.07.2020

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Чередко Антон Євгенович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні