Ухвала
від 13.11.2020 по справі 277/771/20
ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 277/771/20

У Х В А Л А

"13" листопада 2020 р. смт Ємільчине

Суддя Ємільчинського районного суду Житомирської області Прищепа Т.П., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Рк РІО до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово - комунальних послуг,

встановила:

В провадженні судді знаходиться цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Рк РІО до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово - комунальних послуг .

13.11.2020 від представника позивача надійшла заява про повернення позовної заяви з додатками та сплачений судовий збір.

Суддя, вивчивши зміст заяви про повернення позовної заяви та матеріали цивільного позову, встановила наступне.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, суд повертає позовну заяву, якщо до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Відповідно до ст. 7 п. 2 ч. 1 Закону України Про судовий збір , сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі повернення заяви або скарги.

Беручи до уваги вище викладене, суддя вважає, що за таких підстав заяву представника позивача про повернення позовної заяви до відкриття провадження задовольнити та повернути позовну заяву про стягнення заборгованості за оплату житлово - комунальних послугз доданими документами, а також повернути сплачений при подачі позовної заяви до суду судовий збір. Одночасно слід роз`яснити, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із позовною заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Керуючись ст.ст.185 ч.4 п.3, 260 ЦПК України, ст. 7 п. 2 ч. 1 Закону України Про судовий збір , суддя,

постановила:

Заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю Рк РІО про повернення позовної заяви до відкриття провадження - задовольнити.

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Рк РІО до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оплату житлово - комунальних послуг, з додатками- повернути Товариству з обмеженою відповідальністю Рк РІО .

Роз`яснити представнику позивача, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з позовом до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Повернути Товариству з обмеженою відповідальністю Рк РІО , код ЄДРПОУ: 36894056, юридична адреса: 10003, м. Житомир, вул. Перемоги, 23, судовий збір: сплачений 31 серпня 2020, платіжне доручення № 134, в розмірі 1891 (одну тисячу вісімсот дев`яносто одну) грн. 80 коп.; сплачений 07 липня 2020, платіжне доручення № 119, в розмірі 210 (двісті десять) грн. 20 коп.

Повернення сплаченої суми судового збору необхідно здійснити в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади із забезпечення реалізації державної фінансової політики.

Роз`яснити позивачу, що повернення судового збору проводиться фінансовим органом за особистою заявою про повернення судового збору із зазначенням реквізитів рахунку отримувача коштів, оригіналами платіжного доручення, що підтверджує сплату судового збору до бюджету.

Копію квитанції залишити в матеріалах справи.

До утворення апеляційних судів в апеляційних округах, ухвала може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги до Ємільчинського районного суду Житомирської області протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали (п.8, п. 15 п.п. 15.1, 15.5 ч.1 розділу ХІІІ „Перехідні положення ЦПК України (у редакції Закону №2147-VІІІ).

Cуддя /підпис/

Копія вірна:

Суддя: Т. П. Прищепа

Дата ухвалення рішення13.11.2020
Оприлюднено17.11.2020
Номер документу92859192
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —277/771/20

Ухвала від 13.11.2020

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Прищепа Т. П.

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Гресько В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні