Ухвала
від 17.11.2020 по справі 328/2380/20
ТОКМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

328/2380/20

17.11.2020

2/328/820/20

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

17 листопада 2020 року м.Токмак

Суддя Токмацького районного суду Запорізької області Коваленко П.Л., розглянувши позовну заяву

ОСОБА_1 , в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ,

до Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області, місце знаходження : 71752, Запорізька область, Токмацький район, село Остриківка, вулиця Остриківська, 78А,

про виділення учаснику спільної часткової власності на земельну ділянку належної йому частки із складу земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 , в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 звернулася до Токмацького районного суду Запорізької області з позовною заявоюдо Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області про виділення учаснику спільної часткової власності на земельну ділянку належної йому частки із складу земельної ділянки. Підставою для звернення до суду з позовом є необхідність виділення належної на праві власності частки із складу земельної ділянки.

Справа підсудна Токмацькому районному суду Запорізької області.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України.

Враховуючи категорію справи, суд вважає за необхідне розглянути справу в загальному позовному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84, 175-178, 184, 187, 189-191, 197, 274, 353, суддя,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявоюОСОБА_1 , в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 до Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області про виділення учаснику спільної часткової власності на земельну ділянку належної йому частки із складу земельної ділянки.

Призначити розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання провести в приміщенні суду 14.12.2020 о 09 годині 30 хвилин за адресою Запорізька обл., м.Токмак, вул.Володимирська, 28, з викликом осіб, які беруть участь у справі.

Направити позивачу копію ухвали.

Направити відповідачу копію ухвали разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачеві строк для подання відзиву на позовну заяву п`ятнадцять днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана позивачу. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачеві строк для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана відповідачу, - п`ять днів з дня отримання відзиву.

Встановити відповідачеві строк для подання заперечення, копія якого водночас з поданням до суду повинна бути надіслана позивачу - п`ять днів з дня отримання відповіді на відзив.

Попередити відповідача, що суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідача штрафу у сумі до від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадку ненадання копії відзиву на позов позивачу у встановлений судом строк.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя

СудТокмацький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення17.11.2020
Оприлюднено18.11.2020
Номер документу92893841
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —328/2380/20

Рішення від 29.12.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні