Ухвала
від 18.11.2020 по справі 334/5525/20
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

18.11.2020

ЄУН №334/5525/20

Провадження № 2/337/2269/2020

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

18 листопада 2020 року місто Запоріжжя

Суддя Хортицького районного суду міста Запоріжжя Бредун Д.С., розглянувши матеріали позовної заяви Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Відродження 6а до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по внескам за утримання будинку та прибудинкової території , -

ВСТАНОВИВ:

01 жовтня 2020 року позивач ОСББ Відродження 6а в особі Голови правління Панджакідзе С.В. звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 , в якій просив стягнути відповідачки на користь ОСББ Відродження 6а заборгованість по внескам за утримання будинку та прибудинкової території, за період з вересня 2017 року по серпень 2020 року включно у сумі 8056,78 гривень, 3% річних - 4193,93 гривні , а також сплачений судовий збір у сумі 2102,00 гривні.

Ухвалою судді Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 09 жовтня 2020 року цивільну справу за вказаною позовною заявою постановлено передати на розгляд за територіальною юрисдикцією (підсудністю) до Хортицького районного суду м. Запоріжжя відповідно до вимог ч.1 ст. 27 ЦПК України (за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання відповідача), в передбаченому ч.1 ст. 31 ЦПК України порядку.

17 листопада 2020 цивільна справа надійшла на адресу Хортицького районного суду м. Запоріжжя та автоматизованим розподілом судових справ між суддями розподілена й передана судді Бредуну Д.С. Провадження у справі на момент її передання не відкрито.

Позовну заяву подано з додержанням вимог, встановлених ст.ст. 27 ч.1, 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без руху, повернення чи відмови у відкритті провадження немає.

Вказаний позов підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства та відповідно до вимог ч.6 ст. 19, ч.ч.1-3 ст. 274 ЦПК України - за правилами спрощеного позовного провадження .

За таких обставин позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження у справі, призначивши її розгляд по суті в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 19, 175, 187, 274 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити у справі спрощене позовне провадження за позовом Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Відродження 6а до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по внескам за утримання будинку та прибудинкової території .

Призначити розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні на 09:30 годину 14 грудня 2020 року в приміщенні Хортицького районного суду м. Запоріжжя, каб.№4-А, з повідомленням (викликом) сторін.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - 15 (п`ятнадцять) днів з дня вручення копії цієї ухвали. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву мають бути додані: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив - 2 (два) дні з дня отримання копії відзиву.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Відповідь на відзив повинна бути отримана учасниками завчасно до початку розгляду справи по суті.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив - 2 (два) дні з дня отримання копії відповіді на відзив.

Роз`яснити відповідачу, що копія заперечень та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Заперечення повинні бути отримані учасниками справи завчасно до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити відповідачу його право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в спрощеному позовному провадженні протягом 3 (три) дні з дня отримання копії цієї ухвали.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://hr.zp.court.gov.ua/sud0825/.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи, копію позовної заяви з додатками відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя: Д.С. Бредун

СудХортицький районний суд м.Запоріжжя
Дата ухвалення рішення18.11.2020
Оприлюднено19.11.2020
Номер документу92926537
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —334/5525/20

Ухвала від 23.12.2020

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Бредун Д. С.

Ухвала від 18.11.2020

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Бредун Д. С.

Ухвала від 09.10.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Фетісов М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні