Ухвала
від 17.11.2020 по справі 903/645/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пр. Волі, 54а, м. Луцьк, 43010, тел./факс 72-41-10

E-mail: inbox@vl.arbitr.gov.ua Код ЄДРПОУ 03499885

УХВАЛА

17 листопада 2020 року Справа № 903/645/20 Господарський суд Волинської області у складі:

головуючого судді - Гарбара Ігоря Олексійовича

секретар судового засідання - Коваль Олександр Миколайович

за участі представників:

розпорядник майна: Григор`єв В.В.

від ТОВ Імпорт Транс Сервіс : Бугайов А.О. - договір про надання правничої допомоги від 02.09.2019

від ТОВ Нафтотрейд Ресурс : Мороз О.В. - довіреність від 06.03.2020

від ПАТ Юкрейніан Кемікал Продактс : Поляк І.В. - довіреність №563 від 19.10.2020

від ТОВ Вог Трейд : Бугайов А.О. - довіреність від 01.09.2020

від ТОВ Завод Галичина : Горіна О.В. - довіреність від 02.01.2020

від ТОВ Бріс ЛТД : Ємчик Р.І. - ордер серія АС №1007550 від 16.11.2020

від ПАТ Концерн Стирол : Поляк І.В. - довіреність №232/10-20 від 19.10.2020

від ТОВ Воленс Трейд : Мороз О.В. - довіреність від 19.11.2020

від ТОВ Вог Рітейл : Стецик Н.В. - довіреність від 02.01.2020, договір про надання правової допомоги від 02.01.2020

від Головне управління ДПС у Волинській області: н/з

від ТОВ Укргаз-Енерго : н/з

від ТОВ Вог Трейдинг :н/з

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Луцьку у приміщенні Господарського суду Волинської області заяву кредитора Приватного акціонерного товариства УКРГАЗ-ЕНЕРГО про визнання грошових вимог по справі №903/645/20 за заявою Публічного акціонерного товариства «Новоушицький консервний завод» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» про банкрутство,

ВСТАНОВИВ:

04.09.2020 Публічне акціонерне товариство «Новоушицький консервний завод» звернулося до Господарського суду Волинської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» .

Ухвалою суду від 06.10.2020 відкрито провадження у справі про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» . Розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» призначено арбітражного керуючого Динника Володимира В`ячеславовича.

У відповідності до положень Кодексу України з процедур банкрутства 06.10.2020 на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» .

Ухвалою суду від 12.10.2020 відсторонено арбітражного керуючого Динника В.В. від виконання повноважень розпорядника майна ТзОВ Вог Трейдинг . Розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» призначено арбітражного керуючого Григор`єва Валерія Васильовича.

12.10.2020 на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення додаткове оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» .

11.11.2020 Приватне акціонерне товариство УКРГАЗ-ЕНЕРГО направило на адресу суду заяву про визнання грошових вимог в сумі 446 500 000,00 грн. та 4204,00 грн. судового збору.

Ухвалою суду від 16.11.2020 заяву кредитора про визнання грошових вимог до боржника прийнято та призначено до розгляду в судовому засіданні.

22.10.2020 розпорядник майна подав до суду лист, яким долучив до матеріалів справи докази повідомлення органів державної виконавчої служби (приватних виконавців) за місцезнаходженням (місцем проживання) боржника та місцезнаходженням його майна про введення мораторію на задоволення вимог кредиторів.

13.11.2020 розпорядник майна подав до суду супровідний лист, в якому на вимогу ухвали суду від 12.10.2020 зазначив наступне:

На виконання п. 10.1. вищенаведеної ухвали надав копії листів про визнання кредиторських вимог з доказами їх направлення відповідним кредиторам.

На виконання п. 10.2. вищенаведеної ухвали надав для затвердження реєстр вимог кредиторів із відомостями про розмір вимог визнаний розпорядником майна.

На виконання п. 10.3. вищенаведеної ухвали надав копію листа до директора боржника щодо проведення інвентаризації, при цьому повідомив, що у зв`язку із не виконанням директором вимог висловлених у вказаному листі в повному обсязі подати Суду документально оформлені результати проведеної інвентаризації та визначення вартості майна боржника у судове засідання не виявилось за можливе. Також зазначив, що вказані дії будуть виконані найближчим часом.

На виконання п. 10.4. вищенаведеної ухвали надав копію листа до директора боржника з проханням надати відповідні документи для проведення аналізу фінансово-господарської діяльності, інвестиційного становища боржника та його становища на ринках, а також можливого виявлення ознак фіктивного банкрутства, доведення до банкрутства, приховування стійкої фінансової неспроможності, незаконних дій у разі банкрутства. Повідомив, що у зв`язку із не виконанням директором вимог висловлених у вказаному листі в повному обсязі подати Суду докази вчинення вказаних дій у судове засідання не виявилось за можливе. Також зазначив, що вказані дії будуть виконані найближчим часом.

На виконання п. 10.5. вищенаведеної ухвали повідомив та надав наступне:

- повідомив, що докази звернення з відповідною заявою до органу реєстрації для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань запису про розпорядника майна боржника до даного листа не додаються у зв`язку із внесенням реєстратором таких відомостей на виконання ухвали від 12.10.2020, відповідно необхідність звернення з метою вчинення таких дій була відсутня.

- надав витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб фізичних осіб - підприємців та громадських формувань з внесеними до нього відомостями щодо розпорядника майна боржника.

- щодо надання доказів обсягу активів, які належать банкруту на праві власності, користування, повного господарського відання, зокрема, відповідних офіційних документів установ вказаних в ухвалі повідомив, що до всіх наведених в ухвалі установ було направлено відповідні запити, при цьому відповіді надійшли не від усіх установ у зв`язку із чим надав Суду копії всіх надісланих запитів та копії відповідей, які надійшли станом на 13.11.2020, копії інших відповідей буде подано до суду по мірі їх надходження.

- щодо надання письмової довідки з документальним підтвердженням щодо дебіторської заборгованості боржника повідомляє про не можливість її надання в судове засідання у зв`язку із не проведенням інвентаризації з причин наведених вище в тому ж числі інвентаризації розрахунків з дебіторами. При цьому повідомив, що вищенаведена довідка буде подана до суду найближчим часом.

- в підтвердження того, що боржник не є засновником інших юридичних осіб надав відповідний витяг із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань за параметрами запиту засновника (учасника) юридичної особи.

- щодо надання повної інформації про рух коштів на розрахункових рахунках боржника повідомив, що прохання надати таку інформацію було висловлене в листі до директора боржника щодо проведення фінансового аналізу, проте у зв`язку із не наданням директором наведених відомостей станом на 13.11.2020, надати Суду такі відомості в судове засідання не виявилось за можливе. При цьому повідомив, що вищенаведені відомості буде подано до суду найближчим часом.

- на виконання вимоги щодо надання додаткових доказів про наявність/відсутність у боржника майна на праві власності/користування надав витяги з державного реєстру обтяжень рухомого майна та інформаційну довідку з ЄДР речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта.

17.11.2020 розпорядник майна подав до суду супровідний лист, яким долучив до матеріалів справи лист про визнання кредиторських вимог з доказами його направлення та уточнений реєстр вимог кредиторів.

ТОВ «Вог Тейдинг» 17.11.2020 направило на електронну адресу суду лист, в якому зазначило, що на адресу товариства надійшли заяви кредиторів ТОВ «Імпорт Транс Сервіс» , ТОВ «Нафтотрейд Ресурс» , ПАТ «Юкрейніан Кемікал Продактс» , ТОВ «Вог Трейд» , ТОВ «Завод Галичина» , ТОВ «Бріс ЛТД» , ПАТ «Концерн Стирол» , ТОВ «Воленс Трейд» , ТОВ «Вог Рітейл» , Головне управління ДПС у Волинській області. Крім того, зазначило, що заборгованість існує і відображена в документах бухгалтерського обліку, повністю визнає заявлені вимоги та просить розглянути справу в попередньому засіданні за наявними матеріалами без присутності представника боржника.

У визначений судом день та час кредитор та боржник своїх представників в засідання суду не направили.

Розпорядник майна боржника визнає заявлені ПАТ УКРГАЗ-ЕНЕРГО , грошові вимоги на суму 446 500 000,00 грн. основного боргу та 4204,00 грн. судового збору повністю, однак повідомив, що кредитором пропущено 30-ти денний строк для заявлення кредиторських вимог.

Заслухавши пояснення розпорядника майна, дослідивши в судовому засіданні матеріали справи і додатково долучені арбітражним керуючим документи, суд приходить до висновку про наявність підстав для визнання грошових вимог Приватного акціонерного товариства УКРГАЗ-ЕНЕРГО , з врахуванням наступного.

Відповідно до статті 1 Кодексу України з процедур банкрутства "конкурсні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли до відкриття провадження у справі про банкрутство і виконання яких не забезпечено заставою майна боржника; "поточні кредитори" - кредитори за вимогами до боржника, що виникли після відкриття провадження у справі про банкрутство; "забезпечені кредитори" - кредитори, вимоги яких до боржника або іншої особи забезпечені заставою майна боржника.

Частиною п. 14 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що з моменту відкриття провадження у справі про банкрутство пред`явлення конкурсними та забезпеченими кредиторами вимог до боржника та їх задоволення можуть здійснюватися лише у порядку, передбаченому цим Кодексом, та в межах провадження у справі.

Відповідно до ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство. Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Заяви з вимогами конкурсних кредиторів або забезпечених кредиторів, подані в межах строку, визначеного частиною першою цієї статті, розглядаються господарським судом у попередньому засіданні суду.

За результатами розгляду зазначених заяв господарський суд постановляє ухвалу про визнання чи відхилення (повністю або частково) вимог таких кредиторів.

Ухвала господарського суду є підставою для внесення відомостей про таких кредиторів до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства, попереднє засідання господарського суду проводиться не пізніше 70 календарних днів, а в разі великої кількості кредиторів - не пізніше трьох місяців з дня проведення підготовчого засідання суду. Про попереднє засідання суду повідомляються сторони, а також інші учасники провадження у справі про банкрутство, визнані такими відповідно до цього Кодексу.

У попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, що надійшли протягом строку, передбаченого частиною першою статті 45 цього Кодексу, у тому числі щодо яких були заперечення боржника або розпорядника майна.

За результатами попереднього засідання господарський суд постановляє ухвалу, в якій зазначаються: розмір та перелік усіх визнаних судом вимог кредиторів, що вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів; розмір та перелік не визнаних судом вимог кредиторів; дата проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів; дата підсумкового засідання суду, на якому буде постановлено ухвалу про санацію боржника чи постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи ухвалу про закриття провадження у справі про банкрутство, чи ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду, яке має відбутися у строки, встановлені частиною другою статті 44 цього Кодексу.

За змістом ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства, конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Кредитор, за заявою якого відкрито провадження у справі, має право заявити додаткові грошові вимоги до боржника у межах строку, встановленого частиною першою цієї статті.

У відповідності до положень Кодексу України з процедур банкрутства 06.10.2020 за №65326 на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Трейдинг» .

З матеріалів справи вбачається, що 11.11.2020 Приватне акціонерне товариство УКРГАЗ-ЕНЕРГО направило на адресу суду заяву про визнання грошових вимог в сумі 446 500 000,00 грн. та 4204,00 грн. судового збору.

Заяву мотивує, тим що 12.02.2015 між Приватним акціонерним товариством УКРГАЗ-ЕНЕРГО (далі за текстом - Заявник, Покупець) та Товариством з обмеженою відповідальністю ВОГ ТРЕЙДИНГ (далі за текстом - Боржник, Продавець) укладений Генеральний договір поставки нафтопродуктів №1 (далі - Генеральний договір).

Пунктом 1.1. Генерального договору передбачено, що Продавець зобов`язується поставити та передати у власність Покупця нафтопродукти у кількості та асортименті, що передбачені в Додатках до даного договору, а Покупець зобов`язується прийняти Товар та оплатити його загальну вартість.

Пунктом 4.2 Генерального договору передбачено, що розрахунки за Товар здійснюються Покупцем на умовах 100% попередньої оплати.

12.02.2015 до Генерального договору укладена Додаткова угода, якою сторони погодили поставку Товару - Бензин марки А-92 та/або марки А-95 в кількості 19 000,00 тон за ціною 23 500,00 грн. за одну тону, загальною вартістю 446 500 000,00 грн.

Пунктом 1.1. Додаткової угоди передбачені умови поставки Товару: EXW - франко-склад Продавця, шо знаходиться за адресою, визначеною Продавцем.

16.02.2015 ПрАТ УКРГАЗ-ЕНЕРГО здійснило 100% попередню оплату товару в сумі 446 500 000,00 грн., чим в повному обсязі виконало обов`язки, покладені на Покупця Генеральним договором та Додатковою угодою до нього, що підтверджується платіжним доручення №423 від 16.02.2015 та довідкою АБ Кліринговий Дім №02-01/01-1/789 від 18.03.2019.

17.02.2015 Продавцем була виписана та зареєстрована податкова накладна №535 на товар - Бензин марки А-95 на загальну кількість 19 000 тон на загальну суму 446500000,00грн.

Пунктом 1.2 Додаткової угоди від 12.02.2015 на Покупця покладений обов`язок повідомити Продавця про намір отримати товар за 7 (сім) днів до очікуваної дати.

На виконання пункту 1.2. Додаткової угоди Покупець заявкою-повідомленням від 21.12.2018 повідомив Продавця про намір отримати товар - бензин марки А-95 загальною кількістю (об`ємом) 19 000,00 тон (дев`ятнадцять тисяч тон) починаючи з 29.12.2018 та повідомив інформацію про автотранспорт, в який необхідно здійснити налив (відпуск) бензину.

На виконання п. 1.1. Додаткової угоди до Генерального договору Покупець просив Продавця повідомити адресу складу (складів), з якого/яких буде здійснюватися відвантаження товару, Графік відвантаження та інші суттєві умови передачі Товару (Бензину А-95). Крім того, в тій же заявці-повідомленні ПрАТ УКРГАЗ-ЕНЕРГО звернулось до ТОВ ВОГ ТРЕЙДИНГ з проханням повідомити дату, з якої почнеться відвантаження, в разі неможливості здійснити (розпочати) відвантаження Товару саме 29.12.2018.

Заявку-повідомлення від 21.12.2018 було направлено на офіційну адресу ТОВ ВОГ ТРЕЙДИНГ (43005, Волинська обл., місто Луцьк, вулиця Рівненська, будинок 48), а також на адресу, вказану в розділі 10 Генерального договору (01042, м. Київ, вул. Академіка Філатова, б. 22/8, кім. 201). За офіційною адресою поштове відправлення №0100169069292 було отримане 28.12.2019. Проте, Продавець не поставив на користь Покупця обумовлений Генеральним договором товар у строк, зазначений в заявці-повідомленні, та не повідомив у строк до 01.02.2019 будь-яку іншу можливу дату здійснення поставки товару.

Як вбачається з матеріалів заявви, ПрАТ УКРГАЗ-ЕНЕРГО направило на адресу ТОВ ВОГ ТРЕЙДИНГ вимогу від 25.02.2019 №05-08/1-004 про неналежне виконання зобов`язань за Генеральним договором поставки нафтопродуктів №1 від 12.02.2015, в якій вимагало поставити товар - бензин марки А-95 загальною кількістю (об`ємом) 19 000,00 тон протягом 17 днів з дня отримання вимоги. За даними сайту Укрпошти поштове відправлення №0101908770294 було отримано Продавцем 01.03.2019.

Проте, вказана вимога Продавцем була проігнорована.

Таким чином, в порушення умов Генерального договору поставки нафтопродуктів №1 від 12.02.2015 та Додаткової угоди до нього, станом на момент подання цієї заяви Продавець не виконав взятих на себе зобов`язань та не поставив/не передав у власність Покупцю товар - бензин марки А-95 загальною кількістю (об`ємом) 19 000,00 тон (дев`ятнадцять тисяч тон).

Відповідно до ст. 526 ЦК України, зобов`язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов та вимог - відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться.

Згідно ст. 629 ЦК України договір є обов`язковим для виконання сторонами.

Статтею 16 ЦК України визначено, що кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

Відповідно до ст. 193 ГК України суб`єкти господарювання та інші учасники господарських відносин повинні виконувати господарські зобов`язання належним чином відповідно до закону, інших правових актів, договору, а за відсутності конкретних вимог щодо виконання зобов`язання - відповідно до вимог, що у певних умовах звичайно ставляться.

До виконання господарських договорів застосовуються відповідні положення Цивільного кодексу України з урахуванням особливостей, передбачених цим Кодексом.

Кожна сторона повинна вжити усіх заходів, необхідних для належного виконання нею зобов`язання, враховуючи інтереси другої сторони та забезпечення загальногосподарського інтересу, Порушення зобов`язань є підставою для застосування господарських санкцій, передбачених цим Кодексом, іншими законами або договором.

Статтею 712 ЦК України передбачено, що за договором поставки продавець (постачальник), який здійснює підприємницьку діяльність, зобов`язується передати у встановлений строк (строки) товар у власність покупця для використання його у підприємницькій діяльності або в інших цілях, не пов`язаних з особистим, сімейним, домашнім або іншим подібним використанням, а покупець зобов`язується прийняти товар і сплатити за нього певну грошову суму. До договору поставки застосовуються загальні положення про купівлю-продаж, якщо інше не встановлено договором, законом або не випливає з характеру відносин сторін.

Статтею 692 ЦК України передбачено, що покупець зобов`язаний оплатити товар після його прийняття або прийняття товаророзпорядчих документів на нього, якщо договором або актами цивільного законодавства не встановлений інший строк оплати товару.

Продавець зобов`язаний передати покупцеві товар, визначений договором купівлі-продажу (ч.1 ст.662 ЦК України).

Статтею 663 ЦК України продавець зобов`язаний передати товар покупцеві у строк, встановлений договором купівлі-продажу, а якщо зміст договору не дає змоги визначити цей строк, - відповідно до положень статті 530 цього Кодексу.

Якщо продавець, який одержав суму попередньої оплати товару, не передав товар у встановлений строк, покупець має право вимагати передання оплаченого товару або повернення суми попередньої оплати (ч.2 ст. 693 ЦК України).

Розглянувши заяву Приватного акціонерного товариства УКРГАЗ-ЕНЕРГО про визнання грошових вимог в сумі 446 500 000,00 грн. та 4204,00 грн. судового збору, господарський суд вважає за можливе кредиторські вимоги останнього визнати із наступною черговістю їх задоволення:

- 4204,00 грн. - вимоги першої черги;

- 446 500 000,00 грн. основний борг - вимоги четвертої черги.

Судом засвідчується, що загальний розмір боргових зобов`язань ТОВ Вог Трейдинг перед ПАТ УКРГАЗ-ЕНЕРГО підтверджений долученими кредитором до матеріалів заяви генеральним договором поставки нафтопродуктів № 1 від 12.02.2015, додатковою угодою від 12.05.2015, платіжним дорученням №423 від 16.02.2015, довідкою від 18.03.2018 вих. №02-0/01-1/89, податковою накладною від 17.02.2015, вимогою від 21.12.2018, від 25.02.2019 №05-08/1-004.

Разом з цим, судом враховано, що кредитор 11.11.2020 надіслав на адресу суду заяву про визнання вимог до боржника на суму 466 500 000,00 грн., чим порушив 30-ти денний строк для заявлення кредиторських вимог.

Відповідно до ч.4 ст.45 КУзПБ для кредиторів, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, усі дії, вчинені у судовому процесі, є обов`язковими так само, як вони є обов`язковими для кредиторів, вимоги яких були заявлені протягом встановленого строку.

Вимоги кредиторів, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, задовольняються в порядку черговості, встановленої цим Кодексом.

Кредитори, вимоги яких заявлені після завершення строку, визначеного частиною першою цієї статті, є конкурсними, однак не мають права вирішального голосу на зборах та комітеті кредиторів.

Оскільки, оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство було опубліковано 06.10.2020, а 12.10.2020 опубліковано додаткове оголошення у зв`язку із зміною арбітражного керуючого, то у зв`язку з даними обставинами кредитор пропустив 30-ти денний строк для заявлення кредиторських вимог.

При цьому судом враховано, що кредиторські вимоги були розглянуті розпорядником майна, повністю визнаються ним та включені до реєстру вимог кредиторів у вказаному розмірі, але у відповідності до ст.45 КУзПБ без права вирішального голосу на зборах та комітеті кредиторів, що підтверджується відповідним повідомленням розпорядника майна від 16.11.2020.

З огляду на встановлені судом обставини, судом не приймаються до уваги посилання заявника, що ним подано заяву у визначений законом строк.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 39, 45, 47, 48, 49 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Заяву Приватного акціонерного товариства УКРГАЗ-ЕНЕРГО про визнання грошових вимог до боржника задовольнити.

2. Визнати у встановленому порядку доведені грошові вимоги Приватного акціонерного товариства УКРГАЗ-ЕНЕРГО (вул.Ченрвоноармійська/Басейна, буд.1-3/2, літера А , секція С-1 , С-2 , код ЄДРПОУ 34003224) до Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейдинг (вул.Рівненська, 48, м.Луцьк, 43005, код ЄДРПОУ 38390515) у наступній черговості:

- 4204,00 грн. - вимоги першої черги;

- 446 500 000,00 грн. основний борг - вимоги четвертої черги.

3. Зобов`язати розпорядника майна Григор`єва Валерія Васильовича відповідно до ст. 47 Кодексу України з процедур банкрутства внести до реєстру вимог кредиторів відомості про кредитора.

Відповідно до ч.2 ст.235 Господарського процесуального кодексу України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Відповідно до ст. ст. 253, 256, 257 ГПК України апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Північно-західного апеляційного господарського суду протягом десяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

У той же час згідно підпункту 17.5 пункту 17 Перехідних положень ГПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справи витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Ухвала суду підписана 19.11.2020.

Суддя І. О. Гарбар

Дата ухвалення рішення17.11.2020
Оприлюднено23.11.2020

Судовий реєстр по справі —903/645/20

Постанова від 05.07.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 14.06.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 17.05.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 10.04.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 06.03.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Постанова від 19.01.2023

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 12.01.2023

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 09.01.2023

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 21.11.2022

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 03.11.2022

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні