Ухвала
від 25.11.2020 по справі 925/703/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

"25" листопада 2020 р. м. Черкаси справа № 925/703/16

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Боровика С.С. з секретарем судового засідання Вініченко О.Б., за участю:

Ліквідатор Звєздічев М.О. (особисто),

ОСОБА_1 не з`явився,

АТ Райффайзен Банк Аваль : Оборський Я.В. (в режимі відеоконференції),

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ліквідатора банкрута про витребування у попереднього керівника майна банкрута

у справі №925/703/16

за заявою фізичної особи-підприємця Потапова Артема Олександровича

до приватного акціонерного товариства "Карло Пазоліні Трейдінг"

про визнання банкрутом.

ВСТАНОВИВ:

Від ліквідатора банкрута надійшла заява про витребування у гр. ОСОБА_1 та зобов`язання передати/надати ліквідатору банкрута, арбітражному керуючому Звєздічеву М.О., майно банкрута (перелік вказаний у заяві).

Ухвалою суду від 15.10.2020 заяву ліквідатора призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні.

У судовому засіданні 25.11.2020 року ліквідатор та представник кредитора АТ Райффайзен Банк Аваль заяву підтримали, просять суд її задовольнити.

ОСОБА_1 та інші представники кредиторів в судове засідання не з`явилися, причин неявки суду не повідомили, що не перешкоджає розгляду заяви по суті, за наявними в справі матеріалами.

Дослідивши матеріали справи, суд задовольняє заяву ліквідатора з наступних правових підстав та мотивів.

З матеріалів заяви вбачається, що постановою господарського суду Черкаської області від 25.10.2016 року у справі №925/703/16 Приватне акціонерне товариство Карло Пазоліні Трейдінг (18030, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Чигиринська, 15, літ. A-V, А'-І код ЄДРПОУ 30964248) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг призначено арбітражного керуючого Звєздічева Максима Олександровича.

Відповідно до ч. 2 ст. 59 Кодексу України з процедур банкрутства, протягом 15 днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов`язані передати бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов`язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до закону. Ліквідатор має право замовити виготовлення дублікатів печатки та штампів у разі їх втрати.

Отже, посадові особи ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг зобов`язані були в період з 25.10.2016 по 09.11.2020 року передати ліквідатору бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки, штампи, матеріальні та інші цінності ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

В ході здійснення повноважень ліквідатора ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг стало відомо, що протоколом від 03.06.2016 року №02-16/03-06 позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг звільнено ОСОБА_1 з посади Голови Правління Товариства з 03.06.2016 року та призначено ОСОБА_2 на посаду Голови Правління Товариства з 04.06.2016 року.

Згідно відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ОСОБА_1 є засновником ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

Також, відомості й про те, що ОСОБА_2 , виконував повноваження керівника ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг з 04.06.2016 року.

Пізніше стало відомо, що ОСОБА_2 фактичного керівництва підприємством не здійснював, жодна документація, матеріальні цінності, векселя, печатки, штампи пов`язані із діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг йому не передавалась.

02 березня 2020 року на адресу ОСОБА_1 була направлена вимога про передачу бухгалтерської та іншої документації, печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута.

Так, ліквідатор вимагав передати:

Бухгалтерську та іншу документацію банкрута (оригінали та копії), зокрема: установчі документи ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (статут, засновницький договір);

свідоцтво про державну реєстрацію підприємства та довідка про включення до ЄДРПОУ;

документи щодо реєстрації ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг в державних фондах, органах статистики та податкових органах тощо;

внутрішні документи банкрута, що підтверджують повноваження керівних органів;

протоколи зборів керівних органів банкрута;

баланс підприємства (звіт про фінансовий стан - Ф-1);

звіт про фінансові результати (Ф-2);

звіт про рух грошових коштів (Ф-3, Ф-Зн);

звіт про власний капітал (Ф-4);

примітки до річної фінансової звітності (Ф-5);

звіт про наявність та рух основних фондів, амортизацію (знос) (Ф-11-03);

звіт про фінансові результати й дебіторську та кредиторську заборгованість (Ф-1-Б);

звіт праці (Ф-1-ПВ);

звіт про стан умов праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці (Ф-1-ПВ (умови праці));

обстеження технологічних інновацій промислового підприємства (форма №1-інновація);

звіт про використання робочого часу (форма №3-ПВ);

звіт про виробництво промислової продукції (форма №Ш-НПП)

всю первинну документацію, банківські виписки, договори (в тому числі: кредитні, застави, оренди, суборенди, тощо), довіреності на отримання ТМЦ, і т.ін.;

актів звірок з органами податкової інспекції, фондами соціального страхування та органами пенсійного забезпечення;

головні книги або інші реєстри синтетичного обліку банкрута;

угоди та інші документи щодо довготермінового інвестування (в тому числі довгострокові фінансові інвестиції);

всі декларації по прибутку та декларації з податку на додану вартість;

накази на списання та реалізацію основних засобів за увесь період здійснення діяльності банкрутом;

оригінали цінних паперів та всі документи, що стосуються цінних паперів за якими банкрут є емітентом, має право вимоги чи є зобов`язаною стороною;

будь-які інші документи, що створені безпосередньо ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг та за його участі;

1. Відомості про:

списання необоротних активів (акти списання, перелік списаного майна);

укладені й діючі угоди (копії договорів);

відомості про операції (перерахування грошових коштів, відчуження або передання активів товариства);

про нерухоме майно відносно до якого ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг є орендодавцем або орендарем із зазначенням об`єкта оренди, його первісної та остаточної вартості, розміру орендної плати;

відомості щодо активів підприємства, переданих у заставу;

перелік підприємств із зазначенням поштових адрес та кодів ЄДРПОУ в яких ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг має частку у статутному фонді;

перелік філій, підприємств та дочірніх підприємств ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (із зазначенням адрес та кодів ЄДРПОУ);

майно/ кошти, які були у підприємства та які були вилучені будь-якими третіми особами в т.ч. в межах виконавчих проваджень, слідчих дій, примусового стягнення податкового боргу і т.ін.;

про наявність відкритих боржником рахунків (зазначивши повні реквізити банку, номер рахунку та дату його відкриття); виписки по всіх банківських рахунках боржника ПАТ ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (як відкритих так і закритих) за період 2011-2016 pp.;

про фактичну кількість працюючих в розрізі структурних одиниць підприємства (департаментів, відділів, дільниць і т. ін..) ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг на даний час та на 01 січня 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 років.

2. Печатки і штампи банкрута, фірмові бланки, логотипи, електронні ключі, ліцензії, сертифікати ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг ;

Матеріальні та інші цінності банкрута, грошові в тому числі оригінали документів, що свідчать про право власності банкрута на нерухоме майно, транспортні засоби, сільськогосподарську техніку, плавзасоби, літальні апарати і т. ін. (відповідно до актів інвентаризації основних фондів(засобів): квартир, транспортних засобів, товарно-матеріальних цінностей ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

Незважаючи на це, жодного реагування на вимогу не було.

22 червня 2020 року на адресу ОСОБА_1 була направлена повторна вимога про передачу бухгалтерської та іншої документації, печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута.

Повідомленням від 23.07.2020 року ОСОБА_1 зазначив, що згідно із актом прийому-передачі справ, пов`язаних із правовою діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг , ОСОБА_1 було передано, а ОСОБА_2 отримано оригінали усіх документів, пов`язаних із господарською діяльністю підприємства за весь період роботи ОСОБА_1 на посаді Голови Товариства.

Також, до даного повідомлення було додано копії Актів прийому-передачі первинної документації, відображеної в обліку підприємства, товарно-матеріальних цінностей, а також справ, пов`язаних із правовою діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

Однак, з таким твердженням ОСОБА_1 не можливо погодитись та вважати його достовірним, оскільки 14.02.2020 року ОСОБА_2 на вимогу ліквідатора від 03.10.2019 року повідомив про те, що ним не отримувалась жодна документація, матеріальні цінності, векселя, печатки, штампи пов`язані із діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг та те, що ним не здійснювалось фактичне керівництво підприємством.

Також, ОСОБА_2 повідомив про свої припущення, що надані останнім паспортні дані та ІПН були використані невідомою особою з метою покладення на нього, без його відома, повноважень керівника ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

Окремо, ОСОБА_2 було надано нотаріально завірену заяву свідка від 14.02.2020 року у справі №925/703/16.

Згідно даної заяви вбачається, що ОСОБА_2 за грошову винагороду надав невідомій особі свої паспортні дані та ідентифікаційний номер, а пізніше поставив власні підписи на пустих аркушах паперу.

Зазначено й про те, що ним не надавалось згоди на призначення керівником ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг , жодна документація, матеріальні цінності, векселя, печатки, штампи пов`язані із діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг не отримувались, фактичне керівництво не здійснювалось, а з ОСОБА_3 не знайомий.

З огляду на вище викладене, беручи до уваги те, що ОСОБА_2 було надано нотаріально завірену заяву свідка, є всі підстави вважати, що вся документація, матеріальні та інші цінності банкрута знаходяться у ОСОБА_1 (як у попереднього керівника банкрута), який умисно спотворює реальні обставини з метою ухилення від виконання свого обов`язку щодо передачі бухгалтерської та іншої документації, печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута ліквідатору.

За таких обставин, ліквідатор просить суд витребувати у ОСОБА_1 документи, відомості та товарно-матеріальні цінності банкрута, які вимагались згідно вищевказаних вимог.

Згідно частин 1,3,6 статті 81 Господарського процесуального кодексу України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Будь-яка особа, в якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

На підставі зазначеного, з метою забезпечення майнових інтересів кредиторів, враховуючи необхідність правильного та своєчасного розгляду справи, докази, зазначені у заяві ліквідатора Звєздічева М.О. підлягають до витребування.

Керуючись Кодексом України з процедур банкрутства, статтями 81, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.Заяву ліквідатора банкрута №02-22/144 від 07.10.2020 задовольнити.

2.Витребувати у громадянина ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ), та зобов`язати передати/надати ліквідатору приватного акціонерного товариства Карло Пазоліні Трейдінг , арбітражному керуючому Звєздічев Максиму Олександровичу (свідоцтво №1406 від 17.07.2013 року, поштова адреса: АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_2 ):

1) Всю Бухгалтерську та іншу документацію банкрута (оригінали та копії):

- установчі документи ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (статут, засновницький договір);

- свідоцтво про державну реєстрацію підприємства та довідка про включення до ЄДРПОУ;

- документи щодо реєстрації ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг в державних фондах, органах статистики та податкових органах тощо;

- внутрішні документи банкрута, що підтверджують повноваження керівних органів;

- протоколи зборів керівних органів банкрута;

- баланс підприємства (звіт про фінансовий стан - Ф-1);

- звіт про фінансові результати (Ф-2);

- звіт про рух грошових коштів (Ф-3, Ф-3н);

- звіт про власний капітал (Ф-4);

- примітки до річної фінансової звітності (Ф-5);

- звіт про наявність та рух основних фондів, амортизацію (знос) (Ф-11-ОЗ);

- звіт про фінансові результати й дебіторську та кредиторську заборгованість (Ф-1-Б);

- звіт праці (Ф-1-ПВ);

- звіт про стан умов праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці (Ф-1-ПВ (умови праці));

- обстеження технологічних інновацій промислового підприємства (форма №1-інновація);

- звіт про використання робочого часу (форма №3-ПВ);

- звіт про виробництво промислової продукції (форма №1П-НПП)

- всю первинну документацію, банківські виписки, договори (в тому числі: кредитні, застави, оренди, суборенди, тощо), довіреності на отримання ТМЦ, і т.ін.;

- актів звірок з органами податкової інспекції, фондами соціального страхування та органами пенсійного забезпечення;

- головні книги або інші реєстри синтетичного обліку банкрута;

- угоди та інші документи щодо довготермінового інвестування (в тому числі довгострокові фінансові інвестиції);

- всі декларації по прибутку та декларації з податку на додану вартість;

- накази на списання та реалізацію основних засобів за увесь період здійснення діяльності банкрутом;

- оригінали цінних паперів та всі документи, що стосуються цінних паперів за якими банкрут є емітентом, має право вимоги чи є зобов`язаною стороною;

- будь-які інші документи, що створені безпосередньо ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг та за його участі;

2) Документи та товарно-матеріальні цінності зазначених в актах прийому-передачі первинної документації, відображеної в обліку підприємства, товарно-матеріальних цінностей, а також справ, пов`язаних із правовою діяльністю ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг , а саме:

Реєстр статутних та інших документів

1. Копія статуту (нотаріальна), затверджена протоколом чергових загальних зборів акціонерів № 01-16/21-04 від 21.06 2016 року;

2. Протокол чергових загальних зборів акціонерів № 01-16/21-04 від 21.04.2016 року (оригінал) з оригіналами додатків до нього, пов`язаними із проведенням зборів;

3. Протокол позачергових загальних зборів акціонерів № 02-16/03-06 від 03.06.2016 року (оригінал) з оригіналами додатків до нього, пов`язаними із проведенням зборів;

4. Протокол чергових загальних зборів акціонерів № 0І-І0/25-12 від 25 01.2011 року (оригінал);

5. Печатка підприємства ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг

Реєстр договірних відносин з оренди

Договори оренди 2003

1. Сі-ПІ Інвестментс, ДПК КП II : Договір від 10.11.03 №04/1003.

Договори оренди 2006

1. АКТА, ЗАТ: Договір від 09.06.06 №1/М/А-5/1;

2. АКТА, ЗАТ: Договір від 09.06.06 №1/М/А-5/2;

3. АКТА, ЗАТ: Договір від 09.06.06 №1/М/А-5/3

4. Готель Харків , ЗАТ: Договір від 01.07.06 №01/07-2006

5. Альфаком, ТОВ: Договір від 06.10.06 №01/102006

6. Донецьк Сіті Центр, ТОВ: Договір від 20.10.06 №76/06-А

Договори оренди 2007

1. Сімер, ПП: Договір від 17.01.07 №А40/К-1;

2. Сімер, ПП: Договір від 18 01.07 №А40/К-2;

3. ТЦ Середньофонтанський, ТОВ: Договір від 20.01.07 №115/07

4. Універмаг Україна , ВАТ: Договір від 06 03 07 №911

5. ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ФОП: Договір від 20.03.07 №27

6. СІ-ПІ Інвестментс, ДПК КП II : Договір від 10.04.07 №10/04-2007

7. ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , СПД: Договір від 10.04.07 №СО-1, СО-2

8. Віта Верітас, ТОВ: Попередній договір від 18.04.07 №01-01-А-63/01

9. Віта Верітас, ТОВ: Попередній договір від 18.04.07 №01-01-А-63/02

10. Петрікол Інвестментс Юкрейн, ТОВ: Договір від 14.05.07 №2/1-2007

11. Корпорація Столиця , ТОВ: Договір від 30.05.07 №77/07-П

12. Промресурс, ТОВ: Договір від 01.09 07 №3,10

13. Девелопмент Інвест-1, ТОВ: Договір від 20 09 07 №7-П/Н

14. ОСОБА_10 , СПД-ФО: Договір від 15.11.07 №25/07

15. Груп естейт, ТОВ: Договір від 16.11.07 №ПХ-14/11/07-2

Договори оренди 2008

1. Маркет Сервіс Святошинський, ТОВ: Договір від 28.02.08 №40-РМ/МС

2. ЛР Глобус, ТОВ: Договір від 24.03.08 №48/08-П

3. Меркурій, ТОВ: Договір від 01.04.08 №01-04/08-СК

4. Смерека-2006, ТОВ: Договір від 01.04.08 №010408

5. Мега Мол Інвест, ТОВ: Договір від 03 04.08 №14-Ч/М

6. Екотел Соіл, ТОВ: Договір від 08.04.08 б/н

7. ОСОБА_11 , ФОП: Договір від 09.04.08 №09/04/08

8. Серміт М2, ТОВ: Договір від 10.04.08 б/н

9. Софт Сервіс Холдінг, ЗАТ: Договір від 01.07.08 №1/07/08/214

10. Юніверсал Стар Ко, ТОВ: Попередня угода від 31.07.08 б/н

11. Промресурс, ТОВ: Договір від 01.08.08 №3,10,53

12. Сервіс Л , ТОВ: Договір від 12.08.08 №PGK-B24+25 Carlo Pazolini

13. Концерн АВЕК та Ko, AT: Попередній договір під 27.08.08 №25/С10

14. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір від 01.09.08 №53, №40, №10, №3

15. Магіцентр, ТОВ: Договір від 18.12.08 №2ОД-6/08

16. Оптимум-Престиж, ПП: Договір від 04.09.08 №А47-1/Д-1

17. Груп естейт, ТОВ: Договір від 07.10.08 №ХД-07/10/08-14

18. Магіцентр, ТОВ: Договір від 01.09.08 №2ПД-6/08

Договори оренди 2009

1. ОСОБА_13 , ФОП: Договір від 01.01.2009 №01/01/09-3

2. ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ФОП: Договір від 01.04.2009 №СО-4-09

3. Підприємство Аеротехніка-Сервіс , ТОВ: Договір від 30.04.2009 №09-12

4. ОСОБА_17 , ФОП: Договір від 01.06.2009 №01/06/09-2

5. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір від 01.08.2009 №40, №10

6. Донецьк Сіті Центр, ТОВ: Договір від 14.09.2009 №36/09-А

7. Віта Верітас, ТОВ: Договір від 30.09.2009 №01-01-А-63

8. Альфаком, ТОВ: Договір від 01.10.2009 №01/102009

9. Банк Український капітал , ВАТ: Договір від 14.10.2009 №114-С

10. ОСОБА_18 , ФОП: Договір від 01.11,09 №01/11/09-5

Договори оренди 2010

1. ТЦ Середньофонтанський, ТОВ: Договір від 15.01.2010 №115/10

2. Груп Естейт ЛТД, ТОВ: Дговір выд 29.01.2010 №ЗД-01/01/10-32

3. ОСОБА_6 , ОСОБА_8 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ФОП: Договір від 29.01.2010 №СО-2-10

4. Універмаг Україна , ВАТ: Договір від 03.02.2010 №1082

5. Перша керуюча міжнародна компанія Розвиток та оренда , ТОВ: Договір від 26.02.2010 №115/10/1

6. Комод на Лівобережній, ТОВ: Договір від 21.04.2010 №210410-01-ДО

7. меркурій, ТОВ: Договір від 01.05.2010 б/н

8. ОСОБА_17 , ФОП: Договір від 21.05.2010 №21/05/10-3

9. Бізнеспрогресхол, ТОВ: Договір від 01.06.2010 №010610

10. Бізнеспрогремхол, ТОВ: Договір від 01.07.20210 №010710-2

11. ОСОБА_19 , ФОП: Договір від 30.09.2010 №30/09/10-1

12. Донецьк Сіті Центр, ТОВ: Договір від 18.11.2010 №79/10-А

13. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір під 01.12.2010 №10

14. Диліжанс 2010, ТОВ: Договір від 21.10.2010 №21/10/10-КП

15. Диліжанс 2010, ТОВ: Договір від 21.10.2010 №21/10/10-КП2

16. АКТА, ЗАТ: Договір від 25.08.2010 №0/М/А-392

17. АКТА, ЗАТ: Договір від 27.08.2010 №0/М/А-392/1

18. Акта-Сервіс, ТОВ: Договір відшкодування витрат балансоутримувача від 25 08.2010 №392/МСЦ/А.

Договори оренди 2011

1. Меркурій, ТОВ: Договір майнового найму (оренди) нежилих приміщень від 01.01.11 за № 011213

2. Меркурій, ТОВ: Договір майнового найму (оренди) нежилих приміщень від 01.02.11 за № 010116

3. Призма Альфа, ТОВ: Попередній договір оренди від 24.02.11 за № б/н

4. Постач-Сервіс, ТОВ: Договір суборенди від 08.02.11 за № 115/11/1

5. Крона-Компані, ТОВ: Договір оренди від 14.02.11 за №А30/Х-1

6. Метрополія, ТОВ: Договір оренди від 14.02.11 за № А-32/Д-1

7. Крона-Компані, ТОВ: Договір оренди від 15.02.11 за № А30/Х-2

8. Метрополія, ТОВ: Договір оренди від 1402.11 за № А-32/Д-1

9. Метрополія, ТОВ: Договір оренди від 15 02.11 за №А-32/Д-2

10. Призма Альфа, ТОВ: Договір оренди від 31.03.11 за №б/н

11. Маркет-Сервіс Святошинський, ТОВ: Договір оренди від 01.03.11 за № 33-Р/М

12. Комод-Менеджмент, ТОВ: Договір оренди від 28.04.11 за № 280411/46-ДО

13. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір суборенди від 01.06.11 за №40

14. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір суборенди від 01.06.11 за № 10

15. Лекс Холдінг, ПрАТ: Договір оренди від 14.02.11 за №А64/К-1

16. Лекс Холдінг, ПрАТ: Договір оренди від 15.02.11 за №А64/К-2

17. Призма Альфа. ТОВ: Договір оренди від 01.07.11 за №38/251

18. Українська торгівельна гільдія, ПП: Договір суборенди від 10.08.11 за№12

19. Центросервіс, ТОВ: Договір суборенди від 10.08.11 за №12/1

20. Алгол-2003, ПП: Попередній договір оренди від 16.08.11 за №127/02-МХ про укладення в майбутньому договору оренди

21. Променада-Центр, ТОВ: Договір суборенди від 30.09.10 за №П3009/10-13

22. Універмаг Україна , ПАТ: Договір оренди від 12.07.11 за №1174

23. Алгол-2003, ПП: Договір оренди від 15.11.11 за №17/02-МХО

24. Югтранс-Термінал, ТОВ: Договір оренди від 07.12.11 за №7/12

25. Магіцентр, ТОВ: Договір суборенди від 31.12.11 №2ОД-116/11

26. Югтранс-Термінал, ТОВ: Договір відшкодування експлуатаційних витрат від 07.12.11 за №29/11

Договори оренди 2012

1. Донецьк Сіті Центр, ТОВ: Договір оренди від 25.01.12 №16/12-А

2. Галаінвест, ТОВ: Договір суборенди від 01.03.12 №Г0103/12-2

3. Призма Бета, ТОВ: Договір оренди від 14.05.12 №б/н

4. Підприємство Аеротехніка-Сервіс , ТОВ: Договір оренди від 01.05.12 №17

5. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.06.12 №10

6. АЛЛЕГРО 11, ТОВ: Договір суборенди від 15.03.12 №15/03

7. ОСОБА_20 ФО-П: Договір суборенди від 01.07.12 за №СО-2-12

8. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.06.12 №40

9. Мульті Весте Україна 3, ПрАТ: Попередній договір оренди від 17.07.12 обєкт №SH 0.35

10. Інвестиційний союз Либідь , ТОВ: Попередній договір оренди від 11.09.12 №312

11. ОСОБА_21 , СПД-ФО: Договір поставки товару від 10.10.12 №Ф001 (ФРАНЧАЙЗИНГ)

12. Інвестиційний союз Либідь , ТОВ: Договір оренди від 12.11.12 №454

13. Віта Верітас, ТОВ: Договір оренди нежитлових приміщень від 03.10.2012 за №01-01-А-63/1

14. Груп Естейт ЛТД, ТОВ: Договір суборенди від 22.10.12 №ХД-22/10/12-028

Договори оренди 2013

1. Маркасон,ТОВ: Договір поставки від 14.02.13 №004/14-02 ЮБ (Інтернет-ПОСЕРЕДНИК)

2. РОЯЛТІ-РЕНТ, ТОВ : Договір оренди від 05.03.13 №594

3. АВАРЛА І2маркет.ком, ТОВ: Договір комісії від 20.03.13 №б/н (Інтернет-ПОСЕРЕДНИК)

4. АВАРЛА І2маркет.ком, ТОВ: Договір веб-сайт від 20.02.13 №20/2-13 (Інтернет-ПОСЕРЕДНИК)

5. Підприємство Аеротехніка-Сервіс , ТОВ: Договір оренди від 01.05.13 №13

6. Клуб розумних покупців, ТОВ: Договір поставки від 13.05.13 №20-240 (Інтернет-ПОСЕРЕДНИК)

7. Мільті Весте Україна 3, ПрАТ: Попередній договір оренди від 10.06.13 обєкт №SH 0.35

8. ЛН.ЮА, ТОВ: Договір майнового найму (суборенди) нежилих приміщень від 01.07.13 №026-13

9. МАСС ТРЕЙД, ТОВ: Договір суборенди від 25.07.13 №21

10. Маркет-Сервіс Святошинський, ТОВ: Договір оренди від 29.10.13 №124-Р/М

11. Рент-Преміум, ТОВ: Договір суборенди від 25.11.13 №33/13

12. Маркасон, ТОВ: Договір від 28.11.13 № ДМ/1113/М/КП (Інтернет-ПОСЕРЕДНИК) МАРКЕТИНГОВІ ПОСЛУГИ

13. Маркасон, ТОВ: Договір поставки від 11.11.13 № Д/1/1113/П-Б2Б (Інтернет- ПОСЕРЕДНИК).

Договори оренди 2014

1. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.01.14 №10

2. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.01.14 №40

3. Арлес Ком, ТОВ: Договір майнового найму (суборенди) нежилих приміщень від 01.01.14 №01-14

4. Банк Український капітал , ПАТ: Договір майнового найму (суборенди) від 13.02.14 № 202-С

5. Комод Менеджмент, ТОВ: Договір оренди від 03.02,14 № 030214/01-ДО

6. ЛОТА, ТОВ ТЗП: Договір оренди складських приміщень від 01.04.14 № 010414СК

7. Мегаполісжитлобуд, ТОВ: Попередній договір від 17.04.14 щодо укладення договору оренди

8. Підприємство Аеротехніка-Сервіс , ТОВ: Договір оренди від 01.05.14 № 9

9. Мульті Весте Україна 3, ПрАТ: Попередній договір оренди від 03 06.14 обєкт № SH 0.35

10. Комод на Лівобережній, ТОВ: Договір оренди під 07.04.14 № 070414/15-ДО

11. Призма Альфа, ТОВ: Договір оренди від 01.06.14 № 38/251

12. ЮНІОН СТАНДАРД БАНК, ПАТ: Договір майнового найму (суборенди) нежитлових приміщень від 01.09.14 № К10

13. Нерухомість плюс, ТОВ: Договір суборенди від 270614 № 27/06/14-КП

14. Універмаг Україна , ПАТ: Договір оренди від 10.09.14 № 1363

15. ОСОБА_20 , ФО-П: Договір суборенди від 01.11.14 № 01/11-14

16. Авант-банк, ПАТ: Договір суборенди від 04.12.14 бн

17. Бізнес-контракт Групп, ТОВ: Договір суборенди від 04.11.14 №18/4

Договори оренди 2015

1. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.01.15 № 10

2. Керуюча компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01 .01.15 № 40

3. Підприємство Аеротехніка-Сервіс , ТОВ: Договір оренди від 01.05.15 №13

4. Універсум Пласт, ТОВ: Договір суборенди від 01.03.15 №В-0103-89

5. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.05.15 № 13

6. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.07.15 № 10

7. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.07.15 № 40

Договори оренди 2016

1. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.01.16 №13

2. Керуюча Компанія Складами, ТОВ: Договір оренди нежитлового приміщення від 01.01.16 №40.

РЕЄСТР ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ ЗЕД

1. Експорт-Торг, ТОВ: Договір від 10 05.11 №06/06-11

2. Експорт-Торг, ТОВ: Договір від 01.09.11 №09/09-11

3. КП Трейд Лімітед: Договір від 25.10.10 №03UA-10/2010

4. КП Трейд Лімітед: Договір від 20.10.10 №02UA-10/2010

5. КП (Швейцарія) СА: Договір від 12.01.15 №03UA-01/2015

6. КП (Швейцарія) СА: Договір від 12.01.15 №04UA-01/2015

7. КП Трейд Лімітед: Договір від 17.05.12 №04UA-05/2012

8. Експорт-Торг, ТОВ: Договір від 01.03.15 №01-03/15

9. Експорт-Торг, ТОВ: Договір від 05.12.14 №121/14

РЕЄСТР ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН У ІНШИХ ВИДАХ ПРАВОВІДНОСИН

Договори 2011

1. Київспецкомплект, ТОВ: Договір від 01.01.11 №С/2010/42

2. ІнтерТайл, ЗАТ: Договір від 11.01.11 №007 поставки товару

3. Гарантія ЛТД, ТОВ: Договір від 19.01.11 за № 6

4. Секвойя плюс, ТОВ: Договір від 25.01.11 №1 підряду на виг-ня меблів

5. Проектно-дослідницький центр арх-ри і буд-ва ім. Городецького, ПП: Договір від 04.01.11 №1/11 на розробку проекту реконстр-ї приміщення

6. MET-АЛЛ, ТОВ: Договір від 27.01.11 №3-01-11 поставки товару

7. ОЛАЛ, ТОВ: Договір від 01.02.11 №01/02/11 поставки товару

8. Альянс Енерготрейд, ТОВ: Договір від 01.02.11 №01/02-1 поставки товару

9. ПРОДАГРОСЕРВІС, ТОВ: Договір під 01.01.11 №01/01/11 оренди обладнання

10. Агентство екологічних досліджень, ТОВ: Договір від 01.01.11 №01/01/11 оренди обладнання

11. Модус, ЛТД, ТОВ: Договір від 01.02.11 №193К поставки

12. Проектно-дослідницький центр арх-ри і буд-ва ім. Городецького, ПП: Договір від 02.02.11 №2/11 на розробку дизайн-проектів реконстр-ї приміщень

13. Слободянюк М.В., ФОП: Договір від 01.01.11 №35 поставки товару

14. Профілактична дезінфекція, ММВП: Договір від 16.02.11 №10-115

15. Євроклінінг Ніка , ТОВ: Договір від 01.03.11 №10/15-02 про надання послуг прибирання.

16. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 28 02.11 № 15/1511473/1005/11 Запоріжжя Сіті Мол

17. ОАЗІС-КЛІМАТ, ТОВ: Договір від 16.02.11 №11 ПО будів.підряду

18. Євроклінінг Ніка , ТОВ: Договір від 01.04.11 №03/04/2011 про надання послуг прибирання.

19. ОАЗІС-КЛІМАТ, ТОВ: Договір від 01.03.11 №14ПО будів.підряду.

20. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.03.11 220/01 №0711034 Дніпропетровськ-Караван

21. ТД Культтовари, ТОВ: Договір від 01.01.11 на поставку канц.товарів

22. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 02.03.11 за №АТ.ДВ15-01.07069 Донецьк-Сіті

23. Воєвода 2000, ТОВ: Договір від 21.02.11 №21/02/2011

24. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 01.03.11 №01-03-11

25. Дніпропетровська районна СЕС: Договір від 18.03.11 №291/1

26. Укрком, ТОВ (Дніпропетровськ): Договір від 14.03.11 за № 34-ИД/1 Інтернат

27. Дніпрокомунтранс, ЗАТ: Договір від 01.01.11 №2036 послуги з вивезення ТПВ

28. ОАЗІС-КЛІМАТ, ТОВ: Договір від 16.03.11 №21ПО будів.підряду

29. Банк Фінанси та Кредит , ПАТ (Харків): Договір від 01.04.11 № 12-11 на іпослуги з нкасації

30. ДАТАГРУП, ПрАТ (Запоріжжя): Договір від 18.03.11 за № 702536 телефон 2804408

31. ДАТАГРУП, ПрАТ (Запоріжжя): Договір від 18 03.11 за № 18032011 Інтернет

32. Укрком, ТОВ (Дніпропетровськ): Договір від 14.03.11 за № 34-ТД/1 телефон 7479244

33. Метрополія, ТОВ: Договір охорони від 25.03.11 за № ОХ-0311 Дніпропетровськ-Караван кнопка

34. Метрополія, ТОВ: Договір охорони від 25.03.11 за №ОХ-0310 Дніпропетровськ-караван пункт

35. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 21.02.11 №21-02-11

36. Івар Плюс, ТОВ: Договір спостереження сигналізації від 06.04.11 за № 01/02/11 Запоріжжя Сіті Мол

37. Страхова компанія Нова , ВАТ: Договір страхування від 23.03.11 за № 1318Харк-Караван

38. ІНЖБУДІНВЕСТ, ТОВ: Договір від 05.04.11 №б/н на надання послуг

39. Укрпошта, УДППЗ: Договір від 01.07.10

40. ГАЛА-ПЛЮС, ПП: Договір від 01.03.11 поставки

41. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 04.03.11 №04-03-11

42. Промаг А, ТОВ: Договір від 22.04.11 №220411 поставки товарів

43. УДСО ГУМВСУ в Запорізькій обл.: Договір від 12.04.11 №08-5438

44. НВО Поверхность МД , ТОВ: Ліцензійний договір від 11.05.11 №1668

45. Київстар, ПрАТ: Угода 67 657 78 00

46. Агентство АНКОР С.В. , ТОВ: Договір від 25.03.11 №55/04 надання послуг

47. Укртелеком, ВАТ: Договір від 19.04.11 за № 2519200 про надання телекомунікаційних послуг

48. Свіком, ТОВ: Договір від 13.05.11 №13/05 поставки товару

49. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 20.04.11 за № 11109 Киев Караван

50. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 20 04.11 за № 11108 Комод

51. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 20.04.11 за № 11107 Л.Українки

52. Країна Мрій, ПП: Договір від 01.06.11 №01-06/У

53. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 01.06.11 220/01 № 049507 Вінниця Магіцентр

54. Приморське РВОМУ ГУМНС в Одеській обл.: Договір від 22.06.11 №146-146/11/03

55. Транссервіс-1, МНТЦ: Договір від 23.06.11 надання конс.-експертних послуг

56. Кабельенергомонтаж, ПП: Договір від 29 06.11 №11/2906-01

57. НМЦЦЗ та БЖД Запорізької обл.: Договір від 16.06.11 №258 навчання ПБ

58. Донбаський протипожежний центр, ТОВ: Договір від 23.06.11 №185

59. Славутич РСЦ ПрАТ: Договір від 01.07.11 № 5919 на ТО РРО

60. УДСО ГУМВСУ в Дніпропетровській обл.: Договір від 01.02.11 №351/02-2011

61. Даерс, ТОВ: Договір від 01.07.11 №07/2011 купівлі-продажу

62. ОСОБА_22 , СПД-ФО: Договір від 19.07.11 №Н476 надання послуг

63. ПРОФИТ-ЕЛЕКТРО, ПП: Договір від 17.06.11 №1845 поставки

64. АРЗ СП УМНСУ в Рівненській обл.: Договір від 26.07.11 №762/1 надання послуг

65. УкрСвітлоПроект, ТОВ: Договір від 29.07.11 №У-324/2807 поставки

66. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 01.08.11 №01-08-11

67. Приморське РВОМУ ГУМНС в Одеській обл.: Договір від 22.06.11 №146-146/11/03

68. Крона-Компані, ТОВ: Договір охорони від 05.04.11 за № 1/05-04/СБ Харків-Караван

69. АДВЕНТІС, ТОВ: Договір від 12.05.11 №31/2011 поставки

70. Фірма Грінлайт , ТОВ: Договір від 11.08.11 №Т298/П надання послуг

71. Київстар, ПрАТ: 67 537 69 60

72. НМЦЦЗ та БЖД Харківської обл.: Договір від 15.08.11 №1330 навчання ПБ

73. Євротехсервіс, ТОВ: Договір від 05.05.11 №522 ТО

74. Котефі, ПП: Договір від 01.08.11 №378

75. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 31.08.11 №31-08-11

76. Укрпошта, УДППЗ: Договір від 21.01.11 №12-50 пересилання поштових відправлень

77. Ресеарч та Брендінг Груп. ТОВ: Договір від 09.09.11 № 090911

78. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 19.09.11 №19-09-11

79. Артем-MX, ҐІП: Договір від 26.09.11 №2609-2 підряду

80. Київблагоустрій, КП: Договір від 27.09.11 №2011051956 надання послуг

81. АйКюТрейдінг, ТОВ: Договір від 01.08.11 №155/11 поставки

82. Інтер Флатінум ЛТД, Т О В: Договір від 01.09.11 №01-09-11

83. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 17.10.11 №17-10-11

84. Вінницький ЕТЦ Держгірпромнагляду України: Договір від 08.11.11 №ДГ-2183

85. Придніпровський ЕТЦ Держгірпромнагляду України: Договір від 118.11.11 №531-У

86. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 29.06.11 за № 11152 Одеса-Середньофонтанський

87. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.07.11 за № 11171 Глобус

88. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.07.11 за № 11172 Променада

89. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.10.11 за № 11216 Городок

90. Україна.Бізнес.Безпека, ПП: Договір охорони від 16.11.11 за № 5-11/11 ун-г Україна

91. Промбезпека УЦ, ТОВ: Договір-рах. від 23.11.11 №056-Д-11

92. УДСО ГУМВСУ в Одеській обл.: Договір від 01.01.11 № ПЦО-1/2566-11

93. УДСО ГУМВСУ в Одеській обл.: Договір від 01.01.11 № ПЦО-1/2567-11

94. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.11.11 за № АТ.ДМ11-41.08382 Перемоги, 19

95. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.11.11 за № АТ.ДМ11-41.08383 Перемоги, 19

96. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.11.11 за № АТ.ДВ15-01.08381 Дніпропетровськ-Мост

97. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.11.11 за № АТ.ДВ15-01.08380 Дрім Таун

98. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.11.11 за №АТ.ДВ15-01.08379 Харків Дафі

99. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 17.11.11 за № АТ.ДВ15-01.08373 Рівне-Екватор

100. Мантія, ПП: Договір від 28.10.11 №2/10 надання послуг

101. Банкомзв`язок, ПрАТ: Договір від 30.11.11 №352-416/2011

102. Парітет, ТОВ ВКФ: Договір поставки товару 011111 від 01.11.11

103. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.07.11 за № 11172 Променада

104. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 16.11.11 за № 11238 Більшовик

105. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 09.12.11 за № 11248 Перемоги, 19

106. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 09.12.11 за № 11247 Якутська, 8

107. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 09.12.11 за № 11246 ун-г Україна

108. Капітал Клуб, ПрАТ: Договір про надання послуг 09/12-11 від 09.12.11

109. Трансекспо Систем Менеджмент Груп, Корп-я: Договір від 29.11.11 № 89-2011/11

110. ЕКомТех, ТОВ: Договр від 07.11.11 за № 071111-СФ (ліцензії на ПЗ)

111. Професійні офісні системи, ТОВ: Договір від 16.12.11 купівлі-продажу

112. Рівненський ЕТЦ, ДП: Договір від 09.11.11 №5926 виконання робіт

113. АДВЕНТІС, ТОВ: Договір від 22.12.11 №22/12/р/1 купівля-продаж

114. СТЦ-Істок, ПФ (Харків): Договір 1398М від 07.12.2011 на С(Т)О та ремонт РРО

115. ДАТАГРУП, ПрАТ (Харків): Договір від 29.11.11 за № Т/1-758 телефон 7660477

116. ДАТАГРУП, ПрАТ (Харків): Договір від 29.11.11 за№Х2/1-701 Інтернет

117. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір від 28.11.11 №28-11 підряду

118. Венбест, ТОВ: Договір від 15.03.11 №103-М підряду

119. Гран-Мисливство, ТОВ: Договір від 17.03.11 №03-14-11/ФД пов.фін.допомога

120. Аналітичне бюро Інновацій та консалтингу, ПП: Договір від 14.09.11 №310-1/11 проведення незалежної оцінки

121. Донецький ЕТЦ, ДП: Договір від 16.11.11 № 11138 (ОП)

Договори 2012

1. Венбест, ТОВ: Договір від 01.01.2012 за № 2333-ПС про спостереження за спрацюванням засобів повної сигналізації

2. Благоустрій Шевченківського району, КП: Договір про надання послуг від 17.01.12 за № ТЕ-5/Б

3. Укрпошта, УДП ПЗ: Договір від 18.01.12 за № 12-30 на пересилання поштових відправлень

4. Корпоративні системи безпеки СПЕКТР , ТОВ: Договір від 13.01.12 за № И/8

5. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір підряду від 23 01.12 № 23/01

6. Котефі, ПП: Договір від 10.01.12 за № 3 (ОП 10 осіб)

7. ФРЕЙМ, ТОВ: Договір від 26 0Ї .12 № 1/01 пож сис-ма Донецьк-Сіті

8. Слободянюк М.В., ФОП (ПДВ): Договір від 01.02.12 № 101

9. ПДЦ арх-ри та буд-ва ім. Городецького, ПП: Договір під 04.01.12 № 04/01-2012 на розробку проектів реконструкції приміщень

10. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 26.01.12 № 437

11. Державна служба охорони (Центр монтажних послуг): Договір підряду від 14.02.12 № 374 на монтаж системи охоронного призначення

12. ДонКОНтерм, СГІ: Договір від 01.02.12 № 2012-04/ПО

13. Комфорт-В, ТОВ: Договір підряду від 22.02.12 № 17-02/12

14. Профілактична дезинфекція, ММВП: Договір від 01.01.12 № 10-83

15. СРБУ Промекс-ліфт, ТОВ: Договір від 02,01.12 № 04-РМ

16. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 28.02.12 № 15/1511404/1005/12 Запоріжжя Сіті Мол

17. ЮРІС, ПП: Договір на поставку від 28 02.12 № 28/2

18. Кортмі, ТОВ: Договір підряду від 07.02.12 № 020166

19. Фірма ТК Комфорт, ТОВ: Договір від 01.02.12 № 33 про поставку продукції на підставі замовлень

20. Мастер, ВКТ ОВ: Договір підряду від 09 02.12 № П-001/12

21. ОСОБА_23 , ФОП: Договір поставки від 05.01.12 № 0214-13

22. Юридична група Галс , ТОВ: Договір від 27.02.12 № 16/02-01

23. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 06.03.12 №12032 Дніпропетровськ-Караван

24. Даерс, ТОВ(Харків): Договір від 11.02.12 № 259/147

25. Рівне-Інвагруп Підприємство POO І СОІУ: Договір поставки товару від №

26. Аудиторська фірма Інтелект-Капітал , ТОВ: Договір про надання аудиторських послуг від 27.02.12 № 16/02-1А

27. Укрметртестстандарт, ДП: Договір від 23 02.12 № 370-В00084/12 на виконання платних робіт (послуг)

28. УОСК, ПрАТ; Договір страхування від 14.03.12 за № АТ. ДВ15-01.08916 Донецьк-Сіті

29. Агентство 3 розвитку Інфраструктури фондового ринку України, ДУ: Договір від 21.02.12 № 2012/РК-2965

30. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 06.03.12 № 12039 Хварків-Караван

31. Адвентіс, ТОВ (Харків): Договір поставки від 01.01.12 № 9/2012

32. Дергачівська РайСЕС: Договор від 21.03.12 № 255 на виконання робіт

33. ОСОБА_24 , СПД: Договір від 02.02.12 № 0001 на консультації з ведення комерційної діяльності та управління

34. Автотранспортне підприємство Шевченківського р-ну, КІТ. Договір № 65/12 від 23.04.12 про надання послуг по видаленню та вивезенню ві

35. МІРАТЕЛ, ТОВ: Договір від 21.03 12 № 700019

36. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 28.04.12 № 12066 Одеса Сіті

37. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.12 за № 12063 Комод

38. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.12 за № 12062 Киев Караван

39. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23 04.12 за № 12061 Л.Українки

40. Демікон, ТОВ: Договір від 16.01.12 № 4512

41. Київкомунсервіс, КП: Договір від 01.04.12 № 1239-П

42. Венбест (Донецька філія), ТОВ: Договір 308-М від 22.02.12

43. ІДС Аква Сервіс, ПрАТ Філія Вінниця Договір від 06.03.12 на 4305051 поставки води у заставні тарі

44. ПФК САЛД, ТОВ: Договір від 28.04.12 №198/09/12М

45. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 06 04.12 № 12/0604-01

46. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 14.05.12 за № 12086 Одеса-Середньофонтанський

47. ІРС Україна, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 31.03 12 № 31/03-12

48. Конкорд УАР НВСП, ТОВ: Договір підряду від 27.03.12 № 27/03

49. ГУ Держтехногенбезпеки у Харк. обл: Договір від 23.04.12 № 15/9

50. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 15.05.12 № 15/1515670/1005/12 Скаймол-К

51. Київська міська дезінфекційна станція: Договір № 209 без дати

52. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 06.04 12 № Л-215

53. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 08.05.12 № Л-221

54. ІнтерТайл, ПрАТ: Договір поставки товару від 18.05.12 № 1-035

55. МетаБанк, ПАТ (Запоріжжя): Договір від 24.05.12 № 52-03/41 про надання послуг Інкасації

56. Експрес Мейл, ТОВ: Договір від 30.04.12 № 215-к

57. ОСОБА_25 , СПД-ФО: Договір поставки товару від 01.06.12 №01

58. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 05.06.12 12102 Вінниця Магіцентр

59. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 15 06.12 № 1729

60. Дергачівська РайСЕС: Договор від б/д № б/н на виконання робіт

61. ПРИВАТБАНК, ПАО КБ: Договір від 02.03.12 № 777 про використання платіжних засобів...

62. Євросистема, ТОВ: Договір від 01.06.12 № С109-12

63. ОСОБА_26 , ФОП: Договір поставки товару від 01.07.12 № 5/01-1

64. Котефі, ПП: Договір від 09.07.12 за № 263 (ОП 5 осіб)

65. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір підряду від 27.02.12 № 27/02

66. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір підряду від 26.03.12 № 26/03

67. Охоронна фірма Оплот : Договір від 05.07.12 № 05/7-о про надання охоронних послуг (О-Сіті)

68. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.07.12 №12137 Променада

69. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.07.12 №12138 Глобус

70. СІ-ПІ Інвестментс, ДПК КП ІІ : Договір від 11.07.12 №07-11-12/КП про надання консультаційних послуг

71. Департамент охорони, ПМБО КСПОУ 6 Договір від 01.07.12 №201

72. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 16.07.12 №12/0607-02

73. Котефі, ПП: Договір від 06.08.12 за №263 (ПБЕ та ПТЕЕС 4гр.доп, 1 особа)

74. Альянс Україна, ТДВ: Генеральний договір добровільного страхування вантажів від 20.07.12 №5001.00.0216845

75. АРЗ СП ТУ МНС України у Рівненській обл.: Договір від 16.08.12 №872/1 про надання послуг

76. ДОУ-Консалт, ПП: Договір від 02.07.12 №02/07 (архів)

77. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 12.09.12 №15/1516292/1005/12 Київ Оушен Плаза

78. ОСОБА_27 , ФО-П: Договір від 01.08.12 №С-97

79. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір підряду від 19.09.12 №19/09

80. Раум Інжирінг, ТОВ: Договір будівельного підряду від 1809.12 №06/09-2012

81. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 13.09.12 №258 на інкасацію готівкових коштів

82. ОСОБА_28 , ФО-П: Договір від 25.09.12 №25/9 на поставку

83. Харківспецпостач, ДП: Договір підряду від 27.09.12 №174

84. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 10.10.12 за №12197 Городок

85. Фортеця Охоронне агентство, ТОВ: Договір від 02.08.12 №О-0208 про надання охоронних послуг (О-Сіті)

86. Охоронні системи НТЦ, ТОВ: Договір підряду від 24.09.12 №132/12

87. Охоронні системи НТЦ, ТОВ: Договір підряду від 11.10.12 №186/12

88. ОСОБА_29 , ФОП: Договір поставки товару від 01.11.12 №011112

89. Рівне-Сервіс, ТзОВ: Договір поставки товару від 18.10.12 №381

90. Сентам, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 01.11.12 №01-11/12

91. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 12.11.12 за №12222 Більшовик

92. САВ-ДІСТРИБЬЮШН, ТОВ: Договір поставки від 15.11.12 №52540549

93. ОСОБА_22 , ФО-П: Договір про надання послуг від 14.11.12 №244

94. К.А.Н. Строй, ТОВ: Договір від 20.09.12 №1585

95. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДМ11-41.09972 Перемоги, 19

96. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДМ11-41.09971 Перемоги, 19

97. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДВ15-01.09967 Рівне-Екватор

98. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДВ15-01.09968 Харків Дафі

99. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДВ15-01.09969 Дрім Таун

100. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 27.11.12 за № АТ.ДВ15-01.099670 Дніпропетровськ-Мост

101. Сіті Нет, ПрАТ: Договір від 01.10.12 №05-11-12/6ТП

102. Квазар НДЦ, ТОВ: Договір від 07.11.12 №028/12 про надання телекомунікаційних послуг

103. Промбезпека УЦ, ТОВ: Договір-рахунок від 05.12.12 №262Д-12

104. Техінформсервіс ЦПС, ТОВ: Договір-рахунок від 05.12.12 №2203-2012

105. Котефі. ПП: Договір від 06.12.12 №503 (ОП 1 особа)

106. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.12 за №12233 Україна

107. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.12 за №12232 Перемоги, 19

108. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.12 за №12234 Якутська, 8 920м

109. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.12 за №12235 Якутська, 8 105м

110. Київреклама, КП: Договір від 05.11.12 №754/12 на право тимчасового користування місцем розміщ РЗ

111. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 20.12.12 за №12242 Харків-Магелан

112. Українські мобільні телесистеми, ТОВ: Договір поставки від 05.11.12 №1179/226р

113. Радіо Комунікейшнз Інтернешнл, ДП: Договір підряду від 05.11.12 №1179/226

114. Гран-Мисливство, ТОВ: Договір від 17.12.12 №12-17-12/ФД про надання поворотної фінансової допомоги

115. Банк Київська Русь , ПАТ: Договір від 27.06.12 №01/88/27/12 на інкасацію гв

116. Сюткін та Партнери Юридична фірма, ТОВ: Договір від 05.11.12 №05/11 про надання юр та конс послуг

117. Автотранспортне підприємство Шевченківського р-ну, КП: Договір № 224/13/АВ від 29.12.12 про надання послуг по видаленню та вивезенню ві

118. Профілактична дезинфекція, ПП: Договір від 01.12.12 № 922-П

119. Т.Е.С.Т., ТОВ: Договір від 27.12.12 № 27-12-12/020 про надання телекомунікаційних послуг

120. Укрпошта, КМД УДППЗ: Договір від 29.12.12 за № 50-2325 Київ-113

121. Банк Фінанси та Кредит , ПАТ: Договір від 17.04.12 № 12-01-12 кредитна лінія овердрафт

122. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 20.11.12 № 12/2011-02

123. Матонарді, ТОВ: Договір від 26.12.12 № 2 про надання послуг

124. Адвентіс, ТОВ (Дніпропетровськ): Договір від 28.12.12 № 28/12/2012

125. Чистота, ККТОВ: Договір від 03.12.12 №01/12/13 на виконання клін робіт

Договори 2013

1. Укрпошта, УДППЗ: Договір від 01.01.13 № бн Київ-056

2. ОСА-3, ТОВ: Договір № 01/9/01/13 від 01.01.13 про надання послуг по охороні

3. Профілактичну дезинфекція, ММВП: Договір від 21.01.13 № 10-82

4. ПДЦ арх-ри та буд-ва ім. Городецького, ПП: Договір від 21.01.13 № 01-01.2013 на розробку роб проектів реконструкції приміщень

5. Банк Кредит Дніпро , ПАТ: Договір від 24.01.13 № 018/2013-01 на збирання гв

6. Корпоративні системи безпеки СПЕКТР , ТОВ: Договір від 25.01.13 за № И 42

7. ДонбасінформЗвязокСервіс, ТОВ: Договір від 01.02.13 № IN174/01-2013 на надання телекомунікаційних послуг (Донецьк-Сіті)

8. Рост-ЮГ, ТОВ: Договір від 25 01.13 № 46 на участь в конференції

9. СТРОЙЄВРОКЛІМАТ, ТОВ: Договір від 02.01.13 на ТО сис-м кондиціювання та вентиляції

10. ГИДРО СТРОЙ ГРУПП, ТОВ: Договір від 28.01.13 № 01/28/13

11. Край-2, ТОВ: Договір поставки від 29.01.13 № 24/13

12. ХАСКИ ГРУП, ТОВ: Договір від 21.02.13 № 14/02 надання послуг робіт у сховищі

13. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 28.02.12 № 15/1511404/1005/12 Запоріжжя Сіті Мол

14. Секвойя плюю, ТОВ: Договір від 05.03.13 № 2 підряду на виготовлення меблів

15. Укртехно-Атом НВП, ТОВ: Договір від 15.03.13 № 18 ПС/ГП

16. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 06.03.13 № 13058 Дніпропетровськ-Караван

17. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.03.13 № 13059 Харків-Караван

18. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.03.13 № 13060 Київ-Аладдін

19. Аудиторська фірма Інтелект-Капітал , ТОВ: Договір про надання аудиторських послуг від 09.01.13 № 09/01-7А

20. Юридична група Галс , ТОВ: Договір від 09 01.13 № 09/01-7

21. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.03.13 за № АТ.ДВ15-01.10434 Донецьк-Сіті

22. Київстар, ПрАТ: 67 246 63 18 модем

23. Стімпекс компанія, ТОВ: Договір поставки від 01.01.13 № бн

24. ОСОБА_22 , ФО-П: Договір про надання послуг від 22 03.13 № 62

25. ПОЖДУМА, ПП: Договір від 13.03.13 № ПС-0703/13 про монтаж обл-ня охорон сигнал

26. Сентам, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 01.04.13 № 0104-13

27. Донбаський протипожежний центр, ТОВ: Договір від 05.04.13 № 143

28. Кайрос-Мрія-Буд, ТОВ: Договір поставки від 03.01.13 № 03/01-1

29. ІнтерТайл, ПрАТ: Договір поставки товару від 06 03.13 № 2-008

30. ОСОБА_30 , СПД-ФО: Договір від 26.04.13 № 7

31. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.13 № 13067 Л.Українки

32. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.13 № 13068 Комод

33. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.13 № 13069 Киев Караван

34. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 23.04.13 № 13070 Одеса Сіті

35. Дезцентр-Валентина, ТОВ: Договір від 01.04.13 № 14/35-Д про надання послуг

36. Купіна Пожежно-охоронне агенство, ТОВ: Договір від 23 04.13 № 0426ЕО еа ЕТО ВЗМЕПЕО

37. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 30.04.13 № 15/1516320/1005/13 Скаймол

38. Лекс Холдінг, ПрАТ: Договір охорони від 01.05.13 № 025-А64/13-о К-Караван

39. Лекс Холдінг, ПрАТ: Договір охорони від 01.05.13 № 036-А40/13-т К-Караван

40. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір надання послуг від 09.01.1 3 № 09-01-13

41. Інтер Флатінум ЛТД, ТОВ: Договір підряду від 05 03.13 № 05/03

42. Учбово-методичний центр ЦЗтБЖД Донецької обл.: Договір від 16.04.13 № 34/270

43. Котефі, ПП: Договір від 22.05.13 № 184 (ОП 5 осіб)

44. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 15.05.13 № Л-431

45. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 15.05.13 № Л-432

46. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 03.06.13 № 13086 Вінниця Скай Парк

47. Національний депозитарій України, ПАТ: Договір від 24.05.13 № Е-6123/п

48. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 27.05.13 №13/2705-01

49. РОМА, ЛТД, ВКФ, ТОВ: Договір від 03.06.13 № 100/1/2013 про надання послуг

50. ОСОБА_31 , ФО-П: Договір від 05.07.13 № 50713 поставки питної води

51. Фомейшн Секьюріті Кентрол, ТОВ: Договір від 01.07.13 №016/13-Х Харків-Караван ОС/ТК

52. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 16.07.13 № 13109 Променада

53. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 16.07.13 № 13110 Глобус

54. ОСОБА_32 , ФОП (ПДВ): Договір від 30.01.13 №85

55. Київстар, ПрАТ: Особовий Рахунок 6021366 модем планшет Інтернет 3G

56. Альянс Україна, ТДВ: Генеральний договір добровільного страхування вантажів від 09.07.13 № 5001.00.0248087

57. Фомейшн Секьюріті Кентрол, ТОВ: Договір від 01.07.13 № 018/13-К К-Караван ОС

58. Фомейшн Секьюріті Кентрол, ТОВ: Договір від 01.07.13 № 037/13-К К-Караван ТК

59. Євротехсервіс, ТОВ: Договір від 02.09.13 № 4533 на розпл РРО

60. ШАГ Компютерна академія, ТОВ: Договір від 07.08.13 № 10-08/2013 субор приміщення

61. Котефі, ПП: Договір від 12.08.13 № 264 ПБ, ПБЕ-та ПТЕЕС 4гр.доп, 1 особа

62. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 03.09.13 № 15/1500473/1005/13 Оушен

63. Фомейшн Секьюріті Кентрол, ТОВ: Договір від 16.07.13 № 028/13-Д Дн-Караван ОС

64. Фомейшн Секьюріті Кентрол, ТОВ: Договір від 01.07.13 № 037/13-К К-Караван ТК

65. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 06.08.13 № 13/0608-01

66. БДУ Логістик, ТОВ: Договір від 15.04.13 №13/1504/76 транспортного експедирування

67. Учбово-методичний центр ЦЗтБЖД Донецької обл.: Договір від 09.09.13 № 34/395

68. Центр-Сервіс НВП ППР, ПП: Договір від 16.08.13 № бн про навч правилам ПБ

69. Ресеарч та Брендінг Груп, ТОВ: Договір від 03.06.13 № 030613

70. ДОКТОР-ОБУВЬ, ТОВ: Договір від 01.10.13 №бн про надання послуг з ремонту взуття

71. Топгард Київ, ТОВ: Договір від 01.09.13 № А/36

72. СОФТКОМ ЦПЗ, ТОВ: Договір від 03.01.13 № ЛЗ/01/181 про видачу ліцензії на використання ПЗ

73. Кью Ар Ес персоннел сольюшнз, ТОВ: Договір від 27.08.13 № 2708/13 про надання консультац послуг

74. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 10.10.13 за № 13180 Городок

75. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 24.10.13 № 24-10

76. Модус ЛТД, ТОВ: Угода від 19.09.13 №КС-ДР-4564

77. Стройсервіс, ТОВ: Договір-рахунок від 28.10.13 №261

78. Сентам, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 01.11.13 № 01-11/13

79. ОСОБА_33 , ФОП: Договір від 08.10.13 №219

80. ДЦ Україна, ТОВ: Договір від 01.0613 №01-30(п)

81. Канком, УАШ ТОВ: Договір від 29.10.13 № 296.1/13 про надання послуг Інтернет по виділеному цифровому каналу звязку

82. Гран-Мисливство, ТОВ: Договір від 01.06.13 № 01-06/В3 відповідального зберігання

83. Гран-Мисливство, ТОВ: Договір від 01.06.13 № 02-06/ВЗ відповідального зберігання

84. Юридична група Галс , ТОВ: Договір від 07.10.13 № 07/10-5

85. Аудиторська фірма Інтелект-Капітал , ТОВ: Договір про надання аудиторських послуг від 07.10.13 № 07/10-5А

86. Надія, ПП: Договір від 04.11.13 №104Л виконання робіт по вимірюваннюя в електроустановках

87. ГИДРО СТРОЙ ГРУПП, ТОВ: Договір від 21.10.13 №88/21/10

88. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.11.13 №13190 Більшовик

89. АУРАС, ТОВ: Договір від 07.11.13 №109/1

90. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДВ15-01.11300 Рівне-Екватор

91. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДВ15-01.11301 Харків Дафі

92. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДВ15-01.11303 Дніпропетровськ-Мост

93. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДВ15-01.11302 Дрім Таун

94. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДМ11-41.11305 Перемоги, 19

95. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.13 №АТ.ДМ11-41.11304 Перемоги, 19

96. Хрещатик, КБ, ПАТ: Договір від 25.11.13 №20 на Інкасацію ГВ

97. Єльніков С.В., ФОП: Договір від 20.11.13 № 30

98. Фабрика реклами Арт-Піраміда, ТОВ: Договір від 04.12.13 № 153

99. ВІДІ Термінал, ТОВ: Договір від 27.11.13 №ТО-27/11-13

100. ОСОБА_34 , ФО-П: Договір від 09.12.13 №45/12/2013 про надання послуг з підбору персоналу

101. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 05.12.13 № 13/0512-01

102. Е-Консалтинг, ДП: Договір від 16.12.13 № 75ЕК/13

103. Е-Консалтинг, ДП: Договір CRM від 16.12.13 № 76ЕК/13

104. Донецький ЕТЦ, ДП: Договір від 22.11.13 №10533 (ОП)

105. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.13 № 13195 Якутська, 8 920м

106. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.13 № 13196 Якутська, 8 105м

107. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.13 № 13197 ун-г Україна

108. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.13№ 13198 Перемоги, 19

109. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.12.13№ 13199 Харків-Магелан

110. Рубіконт, ТОВ: Договір від 01.12.13 №01/12/13-8

111. Луцький С.А., ФО-П: Договір від 19.12.13 №67

112. УДСО при ГУ МВС України у м. Києві: Договір від 01.12.13 № 1241 Доб/2013/Шев

113. УДСО при ГУ МВС України у м. Києві: Договір від 01.12.13 № 1242Доб/2013/Шев

114. УДСО при ГУ МВС України у м. Києві: Договір від 01.12.13 № 1243Доб/2013/Шев

115. Сюткін та Партнери Юридична фірма, ТОВ: Договір від 10.10.13 № 10/10 про надання юр та конс послуг

116. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 25.11.13 № 24/11

Договори 2014

1. Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України, ДУ: Договір від 13.01.14 № 2014/ІТП-00539

2. ОСОБА_1 : Договір від 14.01.14 № 01 -14-14/ФД про надання поворотної фінансової допомоги

3. ПДЦ арх-ри та буд-ва ім. Городецького, ПП: Договір від 15.01.14 № 01-15.2014 на розробку роб.проектів капремонту приміщень

4. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 23.01.14 № 23-01

5. Київметсервіс, ТОВ: Договір від 28.01.14 №2801/01

6. Промбезпека НЦ, ТОВ: Договір-рахунок від 23.01.14 № 0258Д-14

7. Техінформсервіс ЦПС, ТОВ: Договір-рахунок від 23.01.14 № 139-2014

8. Корпоративні системи безпеки СПЕКТР , ТОВ: Договір від 20.01.14 № И 14

9. КомСервіс-Безпека, ПП: Договір від 01.02.14 № 1806-ПО (Комод)

10. ПРІНТ ПЛЮС, ПП: Договір від 20.01.14 № 57 про надання послуг

11. Київський центр профілактичної дезинфекції, ТОВ: Договір від 08.01.14 № 89-10

12. Триаком, ТОВ: Договір від 30.01.14 № 30/01/14

13. Київстар, ПрАТ: Особовий Рахунок 6346382 ПЛАНШЕТ Інтернат 3G1500

14. СК Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 26.02.14 № 15/1511361/1005/14 Запоріжжя Сіті Мол

15. СУМАТРА-ЛТД, ТОВ: Договір поставки від 03.02.14 №03/02/14-1

16. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 11.03.14 № 095/0028 К-Аладдін

17. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 21.03.14 № АТ.ДВ15-01.11742 Донецьк-Сіті

18. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 21.03.14 №095/0031 Харків-Караван

19. Корпоративні системи безпеки СПЕКТР , ТОВ: Договір від 21.03.14 № Л 308

20. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 03.04.14 №3-04

21. АРЗСП ТУ МНС України у Рівненській обл.: Договір від 03.04.14 № 232/1 про надання платних послуг

22. СУМАТРА-ЛТД, ТОВ: Договір поставки від 03.02.14 №03/02/14-2

23. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.04.14 № 095/0041 Киев Караван

24. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.04.14 №09570042 Комод

25. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.04.14 № 095/0043 Л.Українки

26. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.04.14 № 095/6044 Одеса Сіті

27. Донбаський протипожежний центр, ТОВ: Договір від 15 04.14 № 138

28. ГАЛАТОРГ, ТОВ: Договір від 01.04.14 №10/ЗП

29. АВАНТІ-ЕЛЕКТРО, ТОВ: Договір на виконання електротехнічних випробувань від 11.04.14 № 11/04_14

30. АРІТЕКС-ТРЕЙД, ТОВ: Договір від 05.05.14 № 050514 на ТО сис-м кондиціювання та вентиляції

31. : УПСК, ПрАТ: Договір страхування під 12.05.14 № 095/0050 Одеса-Середньофонтанський

32. СК Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 15.05.14 № 15/1511365/1005/14 Скаймол-К

33. Купіна Пожежно-охоронне агентство, ТОВ: Договір від 13.05.14 № 0502ЕО еа ЕТО ВЗМЕПЕО

34. Фарлеп-Інвест, ПрАТ: Договір від 29.04.14 № 881676_14 про надання телекомунікаційних послуг 500 51 50

35. Таргет РА, ТОВ: Договір поставки від 20.05.14 №05/22/2014-П

36. Е-Консалтинг, ДП: Договір CRM від 01.06.14 № 29ЕК/14

37. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 13.05.14 № Л-593

38. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 13.05.14 № Л-594

39. РОМА, ЛТД, ВКФ, ТОВ: Договір від бд № бн про надання послуг

40. Фарлеп-Інвест, ПрАТ/Фарлеп-Інвест, ПФ ПрАТ: Договір від 29 05.14 № 888577_14 про надання послуг 80060 0800604436

41. Скайкілерз, ТОВ: Договір від 03106.14 № 140521 про розміщення рекламних матеріалів в мережі Інтернет

42. Кириллов СО., СПД-ФО: Договір під 04.06.14 № 1400602-1 про надання послуг з вдосконалення ПЗ

43. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 05.06.14 № 095/0064 Вінниця Скай Парк

44. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 04.06.14 № 14/0406-02

45. Пітон, ТОВ: Договір поставки товару від 14.05.14 №1405-14

46. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 08 05.14 № 1150

47. Рітейл Солюшнз, ТОВ: Договір від 12.06.14 №019 надання послуг

48. Ін-Тайм, ТОВ: Договір від 16.06.14 № 252 про надання транспортно-експедиційних послуг

49. Київстар, ПрАТ: Особовий Рахунок 6515851

50. ДПІ Святошинського району м. Києва: Договір від 11.07.14 №1

51. Юртех, ТОВ (Арт-мастер, ТОВ): до Договору про надання невиключного права на використання КП та надання послуг

52. Паритет, ТОВ: Договір від 17.07.14 №08/07-А/14-GL

53. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 07.07.14 № 7-07

54. Кириллов С.О., СПД-ФО: Договір від 01.06.14 № 01/06

55. УПСК, ПрАТ; Договір страхування від 16.07.14 № 095/0075 Глобус

56. СЕЙЛЗДАБЛЕР, ТОВ: Договір під 16.07.14 № 16/07/14 про надання рекламних послуг з лідогенерації

57. Бусел Торговий Дім, ТОВ: Договір від 19.08.14 № 16

58. ГРУПА РІТЕЙЛУ УКРАЇНИ, ТОВ (Харків): Договір поставки від 06.08.14 № 6/08

59. Кабельенергомонтаж, ПП (Харків): Договір від 13.08.14 № 14/1308-01

60. Котефі, ПП Договір від 07.08.14 №418 ПБ, ПБЕ та ПТЕЕС 4гр.доп, 1 особа

61. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 09 09.14 №15/1515770/1005/14 Київ Оушен Плаза

62. Альянс Україна, ТДВ: Генеральний договір добровільного страхування вантажів від 12.09.14 № TRS 4338

63. Леонорм НІЦ, ТзОВ: Договір поставки від 05.09.14 №821

64. Південно-Східна Будівельна Компанія, ТОВ: Договір від 26.08.14 № 26/08/14-С на ремонт фанкойла та встановлення нового двигуна вентилятора

65. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 03.10.14 № 3-10

66. Редакція Торгово-промислова Україна, ТОВ: Договір від 24.07.14 № 558 про надання рекламно-інформаційних послуг

67. АРІТЕКС-ТРЕЙД, ТОВ: Договір від 06.10.14 № 061014

68. Струм-1, ТОВ НВП: Договір від 09.10.14 № 91014

69. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 13.10.14 № 095/0118 Городок

70. ДАТАГРУП, ПрАТ (Рівне): Договір від 03.09.14 № 108671 Інтернет

71. Аурокрафт, ТОВ: Договір від 09.10.14 № СР011014 про створення веб-сайту

72. Соната Групп, ПП: Договір від 09.14 № 0586-с/14

73. Сео-Студіо, ТОВ: Договір від 15.10.14 № 14/32 про надання Інформаційних (консультаційних) послуг

74. Сео-Студіо, ТОВ: Договір від 22.10.14 № 14/43

75. Венбест-ЛТД НВФ, ТОВ: Договір від 20.10.14 № 01-20.10.14

76. Сео-Студіо, ТОЗ: Договір від 21.10.14 № 14/39 про надання інформаційних (консультаційних) послуг

77. Агромат, ТОВ ПТК: Договір від 20.10.14 № 3710

78. Профіль, ТОВ: Договір підряду від 30.10.14 № В/14-159

79. Венбест-ЛТД НВФ, ТОВ: Договір від 10.11.14 № 10-11

80. УАМАСТЕР Україна, ТОВ: Договір від 04.09.14 № 04092014-М про надання послуг

81. Сентам, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 31.10.14 № 01-11/2014

82. ОСОБА_1 : Договір від 17.11.14 № І1-17-14/ФД про надання поворотної фінансової допомоги

83. Міст Експрес ТД, ТОВ: Договір від 24.10.14 № ДУ10/10/14 про надання послуг

84. АРІТЕКС-ТРЕЙД, ТОВ: Договір від 14.11.14 №141114

85. МОДУЛЬТЕХСЕРВІС, ТОВ: Договір підряду від 18.11.14 № 18-11

86. Астонвіл-Універсал, ТОВ: Договір поставки товару від 21.11.14 № 11-21

87. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 17.11.14 № 095/0123 Більшовик

88. Брендер, ТОВ: Договір від 11.11.14 № 111114 про надання послуг CROSSSS

89. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.14 № АТ.ДВ15-01.12430 Рівне-Екватор

90. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.14 № АТ.ДВ15-01.12431 Харків Дафі

91. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.14 № АТ ДВ15-01.12432 Дрім Таун

92. УОСК, ПрАТ: Договір страйкування від 25.11.14 № АТ.ДВ15-01.12433 Дніпропетровськ-Мост

93. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.14 № АТ.ДМ11-41.12434 Перемоги, 19

94. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 25.11.14 № АТ.ДМ11-41.12435 Перемоги, 19

95. Глобал-Інформ, ТОВ: Договір від 18.11.14 №27/11 про надання Інформаційно-консультаційних послуг

96. Надія, ПП: Договір від 19.11.14 № 129Л виконання робіт по вимірюваннюя в електроустановках

97. Охорона-Сервіс XXI, ТОВ: Договір від 01.11.14 №01/10/14-9

98. Мантія, ПП: Договір від 22.10.14 № 2/10 про надання послуг ОРЗ Л.Укр.

99. Модерн, МПП: Договір від 10.12.14 №12/10/2014-П

100. Рітейл Солюшнс, ТОВ: Договір від 14.11.14 №42 надання інформаційно-консультаційних послуг

101. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 08.12.14 № 095/0141 Склад №3

102. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 08.12.14 № 095/0142 Склад №3

103. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 08.12.14 № 095/0144 Дім взуття

104. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 08.12.14 № 095/0145 Україна

105. Консультаційно-навчальний центр охорони праці, ТОВ: Договір від 31.10.14 № Л-680

106. Адмітад, ТОВ: Договір від 10.11.14 № У-39/1

107. Юридична група Галс , ТОВ: Договір від 24.11.14 №24/11-5

108. Аудиторська фірма Інтелект-Капітал , ТОВ: Договір про надання аудиторських послуг від 24.11.14 № 24/11-6А

109. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 19.12.14 № 828 на Інкасацію готівкових коштів

110. БДУ Логістик, ТОВ: Договір від 16.12.14 №14/1612/278 з надання логістичних послуг

111. Рітейл Солюшнс, ТОВ: Договір надання послуг від 18 09.14 №033

112. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 19.12.14 № 380 на Інкасацію готівкових коштів

113. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 19.12.14 №90І на Інкасацію готівкових коштів

114. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 19.12.14 №50-073 на Інкасацію готівкових коштів

115. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 22.12.14 №413 на Інкасацію готівкових коштів

116. Інститут медицини праці Національної Академії медичних наук України, ДУ: Договір про надання наукових послуг від 16.12.14 №3329/14

117. Лем Логістик, ТОВ: Договір транспортного експедирування від 17.11.2014 №17/11

118. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 19.12.14 №30/145-14 про Інкасацію, перерахунок та переказ Інкасованих готівкових коштів

119. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 22.12.14 №48-14 на Інкасацію готівкових коштів

120. Вінницький ЕТЦ, ДП: Договір від 21.11.14 №ДГ-1856

121. Автотранспортне підприємство Шевченківського р-ну, КП: Договір №145/15/АВ від 31.12.14 про надання послуг по видаленню та вивезенню відходів

122. ГК-Групп, ТОВ: Договір про надання послуг від 01.12.14 №12/01

Договори 2015

1. Київський центр профілактичної дезінфекції, ТОВ: Договір від 02.01.15 №89-10

2. IP Сервіс, ТОВ: Договір про надання послуг прибирання від 30.01.15 № 02-02/2015

3. ОСОБА_35 , ФОП: Договір поставки товару від 19.02.15 №4001

4. Промбезпека УЦ, ТОВ: Договір-рахунок від 29.01.15 № 018Д-15

5. Техінформсервіс ЦПС, ТОВ: Договір-рахунок від 29.01.15 №125-2015

6. Придніпровський ЕТЦ, ДП: Договір від 21.01.15 №7-У

7. ОСОБА_36 , СПД: Договір про надання послуг від 20.01.15 №3-15

8. ОСОБА_36 , СПД: Договір про надання послуг від 20.01.15 №4-15

9. Котефі, ПП: Договір від 14.01.15 №9 (ОП 4 особи)

10. Котефі, ПП: Договір від 04.02.15 №40 (ОП 1 особа)

11. Державний ощадний банк України, ПАТ: Договір від 01.02.15 №115 на інкасацію готівкових коштів

12. Адвокатська контора Сюткін І партнери, Адв об`єднання: Договір від 16.02.15 №16/02 про надання правової допомоги

13. Гребенюк О.М., ФОП: Договір про надання послуг від 21.01.15 №003

14. ПРИВАТБАНК, ПАО КБ: Публічний договір про надання послуг в мережі Інтернет

15. Рівненський ЕТЦ, ДП: Договір від 27.02.15 №968

16. Гребенюк О.М., ФОП: Договір про надання послуг від 13 02.15 №015

17. ДАТАГРУП, ПрАТ (Запоріжжя): Договір від 27.02.15 за №128285 інтернет

18. Нова Пошта, ТОВ: Договір від 18.02.2015 №68905 про надання послуг з організації перевезення відправлень

19. Захист Спектр, ТОВ: Договір від 25 02.15 №И 71

20. Розетка.УА, ТОВ: Договір поставки від 19 03.15 №2015/03-29

21. Пакпрінт, ТОВ: Договір поставки від 19.03.15 №19035

22. Укрпошта, УДІІПЗ: Договір від 18 05.15 №бн Київ-056

23. АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській обл.: Договір від 22 05.15 №248/1 про надання платних послуг

24. Страхова компанія Провідна , ПрАТ: Договір страхування від 01.06.15 №15/1513173/1010/15 Запоріжжя Сіті Мол

25. Купіна Пожежно-охоронне агентство, ТОВ: Договір від 13 05.15 №0507ЕР

26. ОСОБА_37 , ФОП: Договір від 31 03.15 №СР310315

27. ССМ, ДП: Договір від 16.02.15 №11ВМ

28. ДЕТ ГРУП, ТОВ: Договір поставки товару від 29 05.15 №05/29/2015-П

29. Охоронна агенція Фомейшн Секьюріті Кентрол , ТОВ: Договір від 01.05.15 №18/2015-Х Харків-Караван ОС/ТК

30. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 06 07.15 №095/0347 Глобус

31. Глобал-Інформ, ТОВ: Договір від 19.06.15 №02/07 про надання Інформаційно-консультаційних послуг

32. Гайдекс, ТОВ: Договір комісії від 18 02.15 №1

33. Гайдекс, ТОВ: Договір від 20 02.15 №20/02-2015

34. Київський НДІ судових експертиз: Договір від 30.07.15 №277/07-15 на проведення судової експертизи

35. СуперДіл, ТОВ: Договір від 05.08.15 №KV60-92 про надання послуг

36. Кабельенергомонтаж, ПП: Договір від 28.08.15 №15/2808-01

37. Котефі, ПП: Договір від 13.08.15 №306 (ПБЕ та ПТЕ 4 гр.доп., 1 особа)

38. АРИЗОНА-ПЛЮС, ПП: Договір купівлі-продажу від 28.01.15 №02

39. УПСК, ПрАТ: Договір страхування від 15.10.15 № 095/0426 Городок

40. АКВАКОМ-ПЛЮС, ТОВ: Договір від 03.08.15 №282/15

41. ВП Геліос, ТОВ: Договір поставки товару від 09.11.15

42. Альянс Україна, ТДВ: Генеральний договір добровільного страхування вантажів від 15.09.15 №TRS 12819

43. Семків Я.Л., ФОП: Договір від 19.10.15 №J10/15 про надання рекламних послуг з лідогенерації

44. Нові комунікації, ТОВ: Договір від 06.11.15 №АГ-0208 ІР-телефонія

45. СОФТКОМ ЦПЗ, ТОВ: Договір від 16.01.15 №ЛЗ/01/1572 про видачу ліцензії на використання комп.програм

46. Демікон, ТОВ: Договір від 17.12.15 №4512

47. Журавська О.Г. ФО-П: Договір від 01.12.15 №ЖОГ-002217 на Інформаційно-консультаційні послуги.

Договори 2016

1. УОСК, ПрАТ: Договір страхування від 18.01.16 №АТ.ДМ11-41.13537 Перемоги, 19

2. Котефі, ПП: Договір від 16 03.16 №90 (ОП 3 особи)

3. ПРИВАТБАНК, ПАТ КБ: Договір від 04.02.16 №66 про надання послуг онлайн-сервісу Magic Checkout в мережі Інтернет

Договори поставки 2000-2014

1. Запорізька ОРФ Взуття , ВАТ: Договір поставки

2. Карло Пазоліні ЛТД, ДП: Договір під 04.09.00 №5 купівлі-продажу

3. Квадро, ТОВ: Договір від 10.09.00 постачання товару

4. Карло Пазоліті Індастрі, ТОВ: Договір від 07.08.00 №07/08

5. Черкаський Дім торгівлі, ВАТ: Договір від 01.02.01 №204 купівлі-продажу

6. Салон-мода, ТОВ: Договір від 20.02.01

7. Київ-взуття, ЗАТ: Договір від 20 03.01 №12 купівлі-продажу

8. Луганські товари, ТОВ: Договір від 27.03.01 №2 купівлі-продажу

9. Валді, ТОВ: Договір від 10.12.00 купівлі-продажу

10. Меркатор-Подол, СП: Договір від 01.02.01 №5

11. Аметист, ТОВ: Договір від 09.04.01 №б/н купівлі-продажу

12. Центральний універмаг, Сумське ЗАТ: Договір від 23 05.01 №1

13. Атлант-Україна, Червоноградська філія AT: Договір від 30.05.01 №30

14. Умілець: Договір від 28.04.01 №5

15. Центр-Стиль, ТзОВ: Договір від 10 08.01 купівлі-продажу

16. Черевички, ЗАТ: Договір від 15 06.01 №3

17. Шеврет, доч.п-во ВАТ Львівська фірма Взуття : Договір від 11.06.01

18. Торг-Сервіс, ТОВ: Договір від 02.07.01

19. Взуття, АОЗТ: Договір від 01.05.01 купівлі-продажу

20. Сузір`я-8, ТОВ: Договір від 05.09.01

21. Орхідея, ТзОВ: Договір від 19.09.01 купівлі-продажу

22. Українська Промислова Компанія, ДП: Договір від 01.11.01 №01/11 купівлі-продажу

23. Київський ЦУМ, AT: Договір від 14.05.01 №1143 купівлі-продажу

24. Фірма Рікаст, АТЗТ: Договір від 01.03.02 №1/03-02

25. Легпром Ексім, ТОВ: Договір від 01.08 02 №108/2 купівлі-продажу

26. Сторіца, ПП: Договір від 27.10.03 №022/03

27. Фірма РІКАСТ , АТЗТ: Договір від 27.09 04 №27/09-04

28. Фірма РІКАСТ , ТОВ: Договір від 1002.11 №100211 поставки

29. Фірма РІКАСТ , АТЗТ: Договір від 25.03 05 №25-03/05

30. Фірма РІКАСТ , АТЗТ: Договір від 02.01.06 №2/01-06

31. Фірма РІКАСТ , ТОВ: Договір від 17.11.06 №17/11-06 поставки

32. Легпром Ексімп, ТОВ: Договір від 01.09.05 доручення на укладання договору поставки

33. Біотрейд НДК, ТОВ: Договір від 21.10.09 №33/8/0708 поставка прод-ї на підставі замовлень

34. Рампа-1, ТОВ: Договір від 26.05.10 №26/058 поставка прод-ї на підставі замовлень

35. Сабріз, ТОВ: Договір від 01.03.11 №29 поставка прод-ї

36. Фірма ТК Комфорт, ТОВ: Договір від 01.02.12 № 33 про поставку продукції на підставі замовлень

37. Фірма PIKAСT , ТОВ: Договір під 01.02.13 №10213 поставки

38. Мерал Юміт, СПД-ФО: Договір від11.02.13 поставки

39. Сабріз, ТОВ: Договір від 19.12.13 №41 поставка прод-т

40. ТК Аквілон, ТОВ: Договір від 01.09.14 №01/09/14 про поставку продукції на підставі замовлень.

ІНШІ ДОКУМЕНТИ

1. Накази з основної діяльності за період 2009-2016 рр.

2. Довідки за період 2008-2016 рр.

3. Вихідні листи за період 2000-2016 рр.

4. Розпорядження за період 2008-2013 рр.

5. Судові справи, стороною яких є ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг у період з 01.07.2012 по 03.06.2016 рр.

6. Особові справи співробітників ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг

Товаро-матеріальні цінності згідно Акту приймання - передачі Товаро матеріальних цінностей від 08.06.2016 року

Товаро-матеріальні цінності, що обліковуються на балансі Приватного акціонерного товариства Карло Пазоліні Трейдінг , а саме - товари балансовою вартістю 43 631 077, 96 (сорок три мільйони шістсот тридцять одна тисяча сімдесят сім гривень та 96 копійок) гривень, та основні засоби балансовою вартістю 5 012 341,72 (п`ять мільйонів дванадцять тисяч триста сорок одна гривня та 72 копійки).

Місце зберігання товарів та основних засовів:

1. м. Київ, пр.-т. Перемоги, 19

2. м. Київ, вул. Якутська, 8

3. м. Київ, пр.-т. Московський, 23, літера А, ТЦ Городок , магазин Carlo Pazolini

4. м. Запоріжжя, вул. Запорізька, буд. 1 б, ТЦ City Mail , магазин Carlo Pazolini .

Реєстр товаро матеріальних цінностей (товарів), що передаються (сто девяносто шість аркушів)

Реєстр Основних засобів, що передаються (девять аркушів)

Первинні документи згідно Акту приймання - передачі первинної документації відображеної в обліку товариства від 08.06.2016 року

Первинні документи, у відповідності та на підставі яких вівся облік господарських операцій товариства.

Первинні документи, на підставі яких вівся облік господарських операцій на товаристві згруповані по видам операцій та знаходяться на території, офісного приміщення товариства, за адресою м. Київ, проспект Перемоги 19.

Перелік первинних документів, що передаються оформлений у вигляді реєстрів, що додаються до цього Акту.

Бухгалтерська документація (регістри обліку), які знаходяться на електронних носіях.

1. Реєстр документів надходження товарів та послуг ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (тридцять дев`ять аркушів)

2. Реєстр документів Находження товарів та послуг ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2016 рік (десять аркушів)

3. Реєстр Звітів по заробітній платі ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (три аркуші)

4. Реєстр документів нарахування заробітної плати ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (один аркуш)

5. Реєстр Видаткових касових ордерів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (40 аркушів)

6. Реєстр Видаткових касових ордерів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (10 аркушів)

7. Реєстр Прибуткових касових ордерів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 (20 аркушів)

8. Реєстр звітів Комітентам про продаж товарів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (1 аркуш)

9. Реєстр документів Повернення товарів постачальникам 2016 рік ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (1 аркуш)

10. Реєстр документів Повернення товарів постачальникам 2015 рік ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (один аркуш)

11. Реєстр видаткових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (сорок Аркушів)

12. Реєстр видаткових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (двадцять Аркушів)

13. Реєстр накладних на повернення товарів від покупців ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (сім Аркушів)

14. Реєстр накладних на повернення товарів від покупців ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (шість Аркушів)

15. Реєстр Отриманих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (тридцять вісім аркушів)

16. Реєстр Отриманих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (одинадцять аркушів)

17. Реєстр Виданих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (двадцять аркушів)

18. Реєстр корегувань до Виданих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (тринадцять аркушів)

19. Реєстр Виданих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (двадцять аркушів)

20. Реєстр корегувань до Виданих податкових накладних ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (шість аркушів)

21. Реєстр Банківських виписок в іноземній валюті ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (один аркуш)

22. Реєстр Банківських виписок в іноземній валюті ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (один аркуш)

23. Реєстр Банківських виписок в національній валюті ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (один аркуш)

24. Реєстр Банківських виписок в національній валюті ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (один аркуш)

25. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2009 рік (один аркуш)

26. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2010 рік (один аркуш)

27. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2011 рік (один аркуш)

28. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2012 рік (один аркуш)

29. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2013 рік (один аркуш)

30. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2014 рік (один аркуш)

31. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015 рік (один аркуш)

32. Реєстр Звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік (один аркуш)

33. Реєстр Архівних документів Карло Пазоліні Трейдінг за період з 2009- по 2014 роки (один аркуш)

Реєстр архівних документів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за період 2009-20014р

№Найменування документівДати документів 1Акти прийому-передачі товарів та послуг 2009-2014 2ГТД 2009-2014 3Повернення постачальнику 2009-2014 4Податкові накладні отримані 2009-2014 5Розрахунок-коригування до податкової накладної отримані 2009-2014 6Видаткові накладні 2009-2014 7Накладні на повернення товару від покупця 2009-2014 8Податкові накладні видані 2009-2014 9Розрахунок-коригування до податкової накладної віидані 2009-2014 10Акти звіряння взаєморахунків з контрагентами 2009-2014 11Акти на списання ОЗ 2009-2014 12Акти на списання МБП 2009-2014 13Інвентаризаційні описи 03 2009-2014 14Банківські виписки 2009-2014 15Банківські валютні виписки 2009-2014 16Рахунки-фактури 2009-2014 17Чекові книжки 2009-2014 18Касові книги 2009-2014 19Книги обліку прибуткових-видаткових ордерів 2009-2014 20Прибуткові касові ордери 2009-2014 21Видаткові касові ордери 2009-2014 22Книги КУРО 2009-2014 23Контрольні стрічки 2009-2014 24Авансові звіти 2009-2014 25Журнал реєстрації перевірок 2009-2014 26Акти перевірок 2005-2014 27Прошнуровані та пронумеровані Відомості нарахування заробітної плати 2000-2004 28Прошнуровані та пронумеровані Відомості нарахування заробітної плати 2005-2008 29Прошнуровані та пронумеровані Індивідуальні відомості про застраховану особу 2000-2004 30Прошнуровані та пронумеровані Індивідуальні відомості про застраховану особу 2005-2008 31Акт вилучення для знищення документів та справ 2000-2004 32Акт вилучення для знищення документів та справ 2005-2008 Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2016 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Податкова декларація з податку на додану вартість 5 місяців 2016 р. 2Податкова декларація з податку на прибуток підпріємства 1 квартал 2016 р. 3Фінансові результати 1 квартал 2016 р. 4Баланс 1 квартал 2016 р. 5Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами 1 квартал 2016 р. 6Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі 1 картал 2016 р. 7Капітальні інвестиції 1 квартал 2016 р. 8Звіт про експорт (імпорт) послуг 1 квартал 2016 р. 9Звіт про прямі іноземні інвестиції 1 квартал 2016 р. 10Звіт про наявність і рух основних засобів, амортизацію Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2015 рік

N з/пНайменування звітуПеріод 1Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2015 р. 2Податкова декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2015 р. 3Баланс 4Звіт про фінансові результати 4 квартала 2015 р. 5Звіт про рух грошових коштів 4 квартала 2015 р. 6Звіт про власний капітал 2015 р. 7Капітальні інвестиції 8Звіт про прямі іноземні інвестиції 4 квартала 2015 р. 9Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів 10Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі 2015 р. 11Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами 4 квартала 2015 р. 12Звіт про експорт (імпорт) послуг 13Звіт про наявність торгової мережі 14Звіт про травматизм на виробництві 15Структурне обстеження підприємства 2015 р. 16Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів 17Використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах 2015 р. (№1-ІКТ) 18Звіт про товарооборот 19Обстеження підприємства 2015 р. (4ОР-МО) Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2014 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2014 р. 2Податкова декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2014 р. 3Баланс 4 квартала 2014 р. 4Звіт про фінансові результати 4 квартала 2014 р. 5Звіт про рух грошових коштів 4 квартала 2014 р.' 6Звіт про власний капітал 2014 р. 7Капітальні інвестиції 4 квартал 2014 р 8Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2014 р. 9Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів 4 квартала 2014 р. 10Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2014 р. 11Звіт про наявності та рух основних засобів, амортизацію (знос) 2014 р. 12Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами 4 квартала 2014 р. 13Звіт про експорт (імпорт) послуг 14Звіт про наявність торгової мережі 2014 р. 15Звіт про травматизм на виробництві 2014 р. 16Структурне обстеження підприємства 2014 р. 17Звіт про витрати та утримання робочої сили 2014 р. 18Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів 2014 р. 19Звіт про контрольовані операції 2014 р. Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2013 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Звіт про контрольні операції 2013 р. 2Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2013 р. 3Податкова декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2013 р. 4Звіт про фінансові результати 4 кварталва 2013 р. 5Баланс 4 квартала 2013 р. 6Капітальні інвестиції 4 квартала 2013 р. 7Звіт про власний капітал 2013 р. 8Звіт про травматизм на виробництві 2013 р. 9Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного 2013 р. господарства 10Звіт про експорт (імпорт) послуг 4 квартала 2013 р. 11Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів 4 квартала 2013 р. 12Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами 2013 р. 13Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2013 р. 14Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2013 р. 15Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів 2013 р. 16Звіт про рух грошових коштів 2013 р. 17Звіт про наявність і рух основних засобів, амортизацію 2013 р. 18Структурне обстеження підприємствпа 20 13 р. 19Обстеження підприємств 2013 р. (№ОР-МО) Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2012 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2012 р. 2Податкова декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2012 р. 3Баланс 4 квартала 2012 р. 4Звіт про рух грошових коштів 2012 р. 5Звіт про власний капітал 2012 р. 6Звіт про фінансові результати 4 квартала 2012 р. 7Капітальні інвестиції 4 квартала 2012 р. 8Звіт про експорт (імпорт) послуг 4 квартала 2012 р. 9Використання інформаційно-комунікаційних технологій та електронної торгівлі на підприємствах 2012 р. 10Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами 4 квартала 2012 р. 11Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів 2012 р. 12Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2012 р. 13Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2012 р. 14Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства 2012 р. 15Звіт про наявність і рух основних засобів, амортизацію 2012 р. 16 (Структурне обстеження підприємства 2012 р. 17 [Анкета обстеження підприємствІ2012 р. Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2011 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Звіт про виплачені доходи, утримання та внесення до бюджету податку на доходи 4 квартала 2011 р. нерезидентів 2Звіт про суми пільг в оподаткуванні юридичних осіб та фізичних осіб - суб`єктів підпприємницької діяльності 4 квартала 2011 р. 3Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2011 р. 4Звіт про фінансові результати 4 квартала 2011 р. 5Баланс 4 квартала 2011 р. 6Податкова декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2011 р. 7Звіт про рух грошових коштів 2011р. 8Звіт про власний капітал 2011 р. 9Звіт про основні показники діяльності підприємства 4 квартала 2011 р. 10Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства 2011 р. 11Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2011 р. | 12Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів 2011 р. 13Обстеження споживання продуктів та послуг у виробництві продукції (робіт, послуг) 2011 р. 14Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання 2011 р. 15Звіт з праці 12 місяців 2011 р. 16Звіт про експорт (імпорт) послуг 4 квартала 2011 р. 17Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2011 р. 18 3 віт про випуск, розміщення та обіг цінних папер і в 4 квартала 2011 р. Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2010 рік

№ з/пНайменування звіту _ Період _ 1Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2010 р. 2Декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2010 р. 3Баланс 4 квартала 2010 р. 4Звіт про фінансові результати 4 кавтала 2010 р. 5Звіт про рух грошових коштів 4 квартала 2010 р. 6Звіт про власний капітал 2010 р. 7Звіт з праці 4 квартала 2010 р. 8Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2010 р. 9Звіт про використання робочого часу 4 квартала 2010 р. 10Звіт про основні показники діяльності підприємства 4 квартала 2010 р. 11Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2010 р. 12Звіт про наявність та рух основних засобів, амортизацію (знос) 2010 р. 13Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання 2010 р. 14Звіт про фінансові результати і дебіторську та кредитну заборгованість 4 квартала 2009 р. 25Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2010 р. 16Капітальні інвестиції 4 квартала 2010 р. 17Звіт про єкпорт (імпорт) послуг 4 квартала 2010 р. 18Звіт про наявність та рух основних засобів Реєстр звітів ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг 2009 рік

№ з/пНайменування звітуПеріод 1Податкова декларація з податку на додану вартість 12 місяців 2009 р. 2Декларація з податку на прибуток підприємства 4 квартала 2009 р. 3Баланс 4 квартала 2009 р. 4Звіт про фінансові результати 4 квартала 2009 р. 5Звіт про рух грошових коштів 4 квартала 2009 р. 6Звіт про власний капітал 2009 р. 7Звіт про іноземні інвестиції в Україну 4 квартала 2009 р. 8Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів 4 квартала 2009 р. 9Звіт про основні показники діяльності підприємства 4 квартала 2009 р. 10Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2009 р. 11Звіт про наявність та рух основних засобів, амортизацію (знос) 2010 р. 12Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання 2009р. 13Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства 4 квартала 2009 р. 14Капітальні інвестиції 4 квартата 2009 р. Реєстр банківських виписок в національній валюті

ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016 рік Назва банкуПеріодКількість банківських виписок ПАТ ПРИВАТБАНК травень 2016 5 червень 2016р 4 АТ Райффайзен Банк Аваль січень 2016р 9 лютий 2016р 7 березень 2016р 9 квітень 2016р 6 травень 2016р 0 червень 2016р 0 AT Укрсиббанк січень 2016р 18 лютий 2016р 21 березень 2016р 22 квітень 2016р 21 травень 2016р 18 червень 2016р _3 Реєстр банківських виписок в іноземній валюті

ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015рік

Назва банкуПеріодКількість банківських виписок Банк Фінанси та Кредит лютий 2015р 1 АТ Райффайзен Банк Аваль січень 2015р 2 лютий 2015 4 березень 2015р 1 квітень 2015р 4 травень 2015р 4 червень 2015р 1 липень 2015р 2 серпень 2015р 1 вересень 2015р 1 жовтень 2015р 1 листопад 2015р 1 грудень 2015р 6

AT Укрсиббанк вересень 2015р 19 жовтень 2015р 21 листопад 2015р 21 грудень 2015р 23 Реєстр банківських виписок в іноземній валюті

ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2016рік

Назва банкуПеріодКількість банківських виписок АТ Райффайзен Банк Аваль січень 2016р 5 лютий 2016р 3 березень 2016р 5 квітень 2016р 4 травень 2016р 1 червень 2016р 0 Реєстр банківських виписок в іноземній валюті

ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг за 2015рік

Назва банкуПеріодКількість банківських виписок Банк Фінанси та Кредит лютий 2015р 1 АТ Райффайзен Банк Аваль січень 2015р 2 лютий 2015 4 березень 2015р 1 квітень 2015р 4 травень 2015р 4 червень 2015р 1 липень 2015р 2 серпень 2015р 1 вересень 2015р 1 жовтень 2015р 1 листопад 2015р 1 грудень 2015р 6 3) Надати відомості про:

списання необоротних активів (акти списання, перелік списаного майна);

укладені й діючі угоди (копії договорів);

відомості про операції (перерахування грошових коштів, відчуження або передання активів товариства);

про нерухоме майно відносно до якого ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг є орендодавцем або орендарем із зазначенням об`єкта оренди, його первісної та остаточної вартості, розміру орендної плати;

відомості щодо активів підприємства, переданих у заставу;

перелік підприємств із зазначенням поштових адрес та кодів ЄДРПОУ в яких ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг має частку у статутному фонді;

перелік філій, підприємств та дочірніх підприємств ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (із зазначенням адрес та кодів ЄДРПОУ);

майно/ кошти, які були у підприємства та які були вилучені будь-якими третіми особами в т.ч. в межах виконавчих проваджень, слідчих дій, примусового стягнення податкового боргу і т.ін.;

про наявність відкритих боржником рахунків (зазначивши повні реквізити банку, номер рахунку та дату його відкриття); виписки по всіх банківських рахунках боржника ПАТ ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг (як відкритих так і закритих) за період 2011-2016 рр.;

про фактичну кількість працюючих в розрізі структурних одиниць підприємства (департаментів, відділів, дільниць і т. ін..) ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг на даний час та на 01 січня 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 років.

4) Печатки і штампи банкрута, фірмові бланки, логотипи, електронні ключі, ліцензії, сертифікати ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг ;

5) Матеріальні та інші цінності банкрута, грошові в тому числі оригінали документів, що свідчать про право власності банкрута на нерухоме майно, транспортні засоби, сільськогосподарську техніку, плавзасоби, літальні апарати і т. ін. (відповідно до актів інвентаризації основних фондів(засобів): квартир, транспортних засобів, товарно-матеріальних цінностей ПрАТ Карло Пазоліні Трейдінг .

Ухвалу суду виконати в десятиденний термін з дня її отримання.

Строк пред`явлення ухвали до виконання по 26.11.2023 року

Суддя С.С. Боровик

Дата ухвалення рішення25.11.2020
Оприлюднено25.11.2020
Номер документу93072021
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —925/703/16

Ухвала від 23.01.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 15.01.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 28.03.2022

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 14.02.2022

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 16.12.2021

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 25.11.2021

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 12.10.2021

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 29.04.2021

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 25.02.2021

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 26.01.2021

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Остапенко О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні