Ухвала
від 25.11.2020 по справі 538/1956/20
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/1956/20 Провадження № 2/538/544/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

25 листопада 2020 року Лохвицький районний суд Полтавської області в складі :

головуючого судді - Бондарь В.А.,

за участю секретаря судового засідання - Дробот О.П.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Лохвиця цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 до Приватного підприємства "Фірма Борисфен" про розірвання договору оренди земельної ділянки, припинення права оренди та витребування земельної ділянки, -

в с т а н о в и в:

Представник позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до Приватного підприємства "Фірма Борисфен" про розірвання договору оренди земельної ділянки, припинення права оренди та витребування земельної ділянки.

Ухвалою Лохвицького районного суду Полтавської області від 27.10.2020 року по справі відкрито провадження та призначено підготовче засідання на 25.11.2020 року.

Позивач в підготовче судове засідання не з"явився, від представника позивача надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без його участі та участі позивача, позовні вимоги підтримують та просять призначити справу до розгляду по суті.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з"явився, про причини неявки суд не повідомив, належним чином повідомлений про дату, час і місце розгляду справи, шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

За відсутності учасників процесу розгляд цивільної справи здійснено в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

З метою дотримання принципів цивільного судочинства, зокрема щодо розумності строків розгляду справи судом, суд вважає доцільним повідомити відповідача про наступне судове засідання через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 128, 197, 200, 247 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 до Приватного підприємства "Фірма Борисфен" про розірвання договору оренди земельної ділянки, припинення права оренди та витребування земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду на 08 годин 40 хвилин 10.12.2020 року в приміщенні Лохвицького районного суду Полтавської області, зал судових засідань № 5.

Викликати відповідача: представника приватного підприємства "Фірма Борисфен" (м. Полтава, бульвар Богдана Хмельницького, 9/7, кв. 186) через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лохвицького

районного суду В.А.Бондарь

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення25.11.2020
Оприлюднено27.11.2020
Номер документу93115562
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —538/1956/20

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні