Ухвала
від 27.11.2020 по справі 509/1899/20
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/1899/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 листопада 2020 року Овідіопольський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді Кириченко П.Л.

при секретарі Осадченко С.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Овідіополь заяву представника позивачки про закриття провадження в рамках цивільної справи ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТТВК , третя особа яка не заявляє самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю Туристичні подорожі Поїхали з нами , фізична особа підприємець ОСОБА_2 про захист прав споживача, стягнення грошових коштів сплачених на виконання договору на туристичне обслуговування, суд,-

ВСТАНОВИВ:

28 квітня 2020 року представник позивачки звернувся до Овідіопольського районного суду Одеської області з вищевказаним позовом, в якому просить стягнути з відповідача 48082 грн., сплачених згідно договору на туристичне обслуговування від 24 січня 2020 року.

В ході судового розгляду від представника позивачки надійшла заява про відмову від вищевказаного позову. Заперечень від інших учасників цивільного провадження щодо закриття провадження не надходило.

Дослідивши письмові матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню, оскільки вищевказана заява не суперечить закону, не порушує права, свободи і інтереси інших осіб. Відмова від позову не порушує її права та інтереси, а тому суд вважає можливим її прийняти.

При цьому необхідно роз`яснити позивачці та її представнику, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Керуючись ст.ст. 255 ч.1п.4 258,260 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Заяву представника позивачки адвоката Коломійчук А.С. про закриття провадження - задовольнити.

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТТВК , третя особа яка не заявляє самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю Туристичні подорожі Поїхали з нами , фізична особа підприємець ОСОБА_2 про захист прав споживача, стягнення грошових коштів сплачених за виконання договору на туристичне обслуговування - закрити.

Роз`яснити позивачці та її представнику, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до палати по цивільним справам Одеського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції в п`ятнадцятиденний строк з дня її проголошення.

Суддя П.Л. Кириченко

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення27.11.2020
Оприлюднено01.12.2020
Номер документу93167806
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/1899/20

Ухвала від 27.11.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

Ухвала від 30.04.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні