Ухвала
від 25.11.2020 по справі 465/3313/20
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Номер провадження2/465/2595/20

Справа № 465/3313/20

Ухвала

про залишення позову без розгляду

"25" листопада 2020 р. м. Львів

Франківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого судді Кузь В.Я.

при секретарі судового засідання Левицькому М.І.

розглянувши в судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу Львівської обласної ради Львівський обласний протитуберкульозний диспансер про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, грошової компенсації за невикористану щорічну відпустку, середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні ,-

встановив:

Позивачка звернулась до суду з позовом про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, грошової компенсації за невикористану щорічну відпустку, середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні.

Ухвалою Франківського районного суду м.Львова від 28.07.2020 року закрито підготовче провадження та призначено до розгляду цивільну справу №465/3313/20.

В судові засідання 15 вересня 2020 року та 25 листопада 2020 року позивачка не прибула, хоч належним чином повідомлялася про час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомила, заяви про слухання справи у її відсутності не подала.

Відповідач в судове засідання не прибув, хоч належним чином повідомлявся про час та місце розгляду справи.

У відповідності до вимог п.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання усіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріли справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.3 ст.131 ЦПК України, учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Відтак, неявку позивачки в судові засідання 15 вересня 2020 року та 25 листопада 2020 року суд визнає повторною, двічі підряд, у зв`язку з цим, безпідставною, оскільки стороною не надано підтверджень щодо об`єктивності підстав неявки в судові засідання.

За змістом ст. 210 ЦПК України, суд розглядає справу по суті протягом тридцяти днів з дня початку розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з`явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

За даних обставин, суд дослідивши матеріали справи, приходить до висновку, що неявка позивачки перешкоджає вирішенню спору, остання не прибуває в судове засідання без поважних причин, у зв`язку з чим, позовна заява підлягає залишенню без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст..ст. 43, 44, 201, 257, 259 - 260, ЦПК України, суд -

постановив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального закладу Львівської обласної ради Львівський обласний протитуберкульозний диспансер про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, грошової компенсації за невикористану щорічну відпустку, середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, до Львівського апеляційного суду, шляхом подачі через суд першої інстанції.

Суддя В. Кузь

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення25.11.2020
Оприлюднено03.12.2020
Номер документу93255978
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —465/3313/20

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 28.07.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні