Рішення
від 03.12.2020 по справі 635/4494/19
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/4494/19

Провадження № 2/635/686/2020

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина рішення суду)

03 грудня 2020 року Харківський районний суд Харківської області в складі:

головуючого - судді - Шинкарчука Я. А.,

при секретарі судового засідання - Желізовій О.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в смт Покотилівка Харківського району Харківської області цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Будянської селищної ради Харківського району Харківської області до ОСОБА_1 , треті особи - Служба у справах дітей Харківської райдержадміністрації Харківської області, Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений гай", про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

ухвалив:

Позов Органу опіки та піклування Будянської селищної ради Харківського району Харківської області до ОСОБА_1 , треті особи - Служба у справах дітей Харківської райдержадміністрації Харківської області, Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений гай", про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів - задовольнити частково.

Позбавити батьківських прав ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 у відношенні її малолітньої дитини - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Стягнути з ОСОБА_1 аліменти на утримання ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 у розмірі 1 / 4 частини заробітку (доходу) платника аліментів, але не менше ніж 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 11 червня 2019 року і до досягнення дитиною повноліття.

Аліменти стягувати на особистий рахунок малолітньої дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 відкритий в Публічному акціонерному товариству Державний ощадний банк України .

В іншій частині позовних вимог - відмовити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір за вимогу про позбавлення батьківських прав в розмірі 840 (вісімсот сорок) гривень 80 копійок.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір за вимогу про стягнення аліментів в розмірі 840 (вісімсот сорок) гривень 80 копійок.

Рішення може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення або з дня складання повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Харківський районний суд Харківської області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

позивач - Орган опіки та піклування Будянської селищної ради Харківського району Харківської області, юридична адреса: Харківська область, Харківський район, смт Буди, пров.Садовий, 1

відповідач - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , РНОКПП - НОМЕР_1 , зареєстроване місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 ,

третя особа 1 - Служба у справах дітей Харківської райдержадміністрації Харківської області, юридична адреса: м. Харків, пр.Гагаріна, 157 "а", каб. 25-а, код ЄДРПОУ - 26487956.

третя особа 2 - Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний спеціалізований будинок дитини "Зелений гай", юридична адреса: Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Поштова, 11, код ЄДРПОУ - 03293830.

Повне рішення буде складено у строк не більше як десять днів із дня закінчення розгляду справи.

Суддя - Я.А. Шинкарчук

Дата ухвалення рішення03.12.2020
Оприлюднено07.12.2020

Судовий реєстр по справі —635/4494/19

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Рішення від 03.12.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 21.11.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

Ухвала від 04.07.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Панас Н. Л.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Панас Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні