Ухвала
від 02.12.2020 по справі 127/26825/20
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 127/26825/20

Провадження № 1-кс/127/11856/20

У Х В А Л А

Іменем України

02 грудня 2020 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницького області в складі

слідчого судді ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання: ОСОБА_2 ,

за участю:

слідчого: ОСОБА_3

розглянувши в судовому засіданні в м. Вінниці в залі суду клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління Головного управління ДФС у Вінницькій області старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління Головного управління ДФС у Вінницькій області старший лейтенант податкової міліції ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим з прокурором, про проведення обшуку, в якому просив надати дозвіл на проведення обшуку у офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 , яка на праві власності належить ОСОБА_5 , з метою відшукання і вилучення оригіналів/копій документів фінансово-господарської діяльності щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 років.

Клопотання мотивовано тим, що в ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ Вороновицьке ХПП (код за ЄДРПОУ 38783374, Вінницька обл., Вінницький р-н, смт. Вороновиця) шляхом використання підконтрольних суб`єктів господарювання ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс в період 2019-2020 років, ухилились від сплати ПДВ, шляхом проведення фіктивних операцій з купівлі сільськогосподарської продукції та послуг по її перевезенню, безпідставно сформували податковий кредит з ПДВ у сумі 4267 тис. грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах.

Крім того, службовими особами ТОВ Вороновицьке ХПП (код за ЄДРПОУ 38783374, Вінницька обл., Вінницький р-н, смт. Вороновиця) в період 2019-2020 р.р. з метою приховування походження сільськогосподарської продукції, придбаної за необліковану готівку у сільськогосподарських виробників, здійснюється її приймання на зберігання від підконтрольних суб`єктів господарювання ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс, з подальшим фіктивним оформленням придбання цієї продукції від вказаних суб`єктів господарювання та одночасним незаконним формуванням податкового кредиту з ПДВ.

Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ Вороновицьке ХПП у період 2019-2020 р.р., з метою безпідставного формування податкового кредиту з ПДВ, проводять операції з купівлі сільськогосподарської продукції та послуг з її перевезення від ризикових суб`єктів господарювання, зокрема: ПП СІС Груп (код за ЄДРПОУ 36850836, м Одеса, вул. Жуковського, 6, офіс 4) та ПП Престиж сервіс (код за ЄДРПОУ 37281801, м. Одеса, вул. Сонячна, 5 офіс 310). Також встановлено, що ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс являються підконтрольними службовим особам ТОВ Вороновицьке ХПП та використовуються ними з метою мінімізації сплати податків. Також встановлено, що дана сільськогосподарська продукція, придбання і транспортування якої відображено від ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс , фактично придбана за готівкові кошти у сільськогосподарських виробників та фермерів Вінницької області та транспортувалася від останніх власним вантажним транспортом. Тобто ТОВ Вороновицьке ХПП кошти на транспортування придбаної продукції не витрачало. Дані взаєморозрахунки мають безтоварний характер та націлені на завищення податкового кредиту з ПДВ та завищення валових витрат з податку на прибуток ТОВ Вороновицьке ХПП.

В дійсності ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс надано лише відповідний пакет документів по взаєморозрахункам, а кошти, отримані нібито за продаж та постачання сільськогосподарської продукції обготівковуються та повертаються службовим особам ТОВ Вороновицьке ХПП за мінусом обговорених відсотків надання таких послуг вище зазначеними підприємствами. В свою чергу, ТОВ Вороновицьке ХПП використовує дані документи для формування неправдивих відомостей у податковій та бухгалтерській звітності, що надає змогу безпідставно формувати податковий кредит з ПДВ, а отримані таким чином кошти, використовує на власні потреби.

Таким чином, посадові особи ТОВ Вороновицьке ХПП у період 2019-2020 р.р., незаконно сформували податковий кредит з ПДВ на суму 4 267 тис. грн., шляхом проведення безтоварних операцій з ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс, внаслідок чого незаконно отримали грошові кошти та здійснили їх легалізацію, шляхом витрат на фактичне придбання товарно-матеріальних цінностей та на власні потреби.

Крім того, встановлено, що ТОВ Вороновицьке ХПП входить до групи компаній Alebor Group , яка являється учасником аграрного ринку України з 2009 року, власником якої являється ОСОБА_6 . До групи компаній Alebor Group з 2009 року входить: Христинівське ХПП (код за ЄДРПОУ 36299535, Черкаська область, м. Христинівка, вул. Ювілейна, буд. 20), ПП СІС Груп (код за ЄДРПОУ 36850836, м Одеса, вул. Жуковського, 6, офіс 4), ПП Престиж сервіс (код за ЄДРПОУ 37281801, м. Одеса, вул. Сонячна, 5 офіс 310), Транспортна компанія Болеко (код за ЄДРПОУ 38588507, Черкаська область, смт. Маньківка, вул. Патона, 2), ТОВ Чесне ХПП (код за ЄДРПОУ 41209731, Одеська обл., м. Балта, вул. Уварова, буд. 189), ПП Автомобільні перевезення АВТОЕРА (код за ЄДРПОУ 33386703, м.Одеса, вул. Балківська, буд. 22А, к.7, кв. 1), ТОВ Кублич Грейн (код ЄДРПОУ 40856467, Винницька обл., Теплицький р-н, селище Кублич, вул. Залізнична, буд. 12).

В ході здійснення досудового розслідування встановлено, що ТОВ Христинівське ХПП ( код ЄДРПОУ 36299535) та ТОВ Вороновицьке ХПП (код за ЄДРПОУ 38783374) окрім того, що входять до групи компаній Alebor Group також зареєстровані за однією адресою, а саме: Вінницька область, Вінницький район, смт. Вороновиця, а/д Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка, 412км+308м, буд. б/н. Директором ТОВ «Христинівське ХПП» являється громадянин ОСОБА_7 (РНОКПП НОМЕР_1 ), який також являється генеральним директором ТОВ «Вороновицьке ХПП».

Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що ТОВ Христинівське ХПП ( код ЄДРПОУ 36299535) та ТОВ Вороновицьке ХПП (код за ЄДРПОУ 38783374) окрім того, що входять до групи компаній Alebor Group також зареєстровані за однією адресою, а саме: Вінницька область, Вінницький район, смт. Вороновиця, а/д Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка, 412км+308м, буд. б/н. Також встановлено, що директором ТОВ «Христинівське ХПП» являється гр. ОСОБА_7 (РНОКПП НОМЕР_1 ), який також являється генеральним директором ТОВ «Вороновицьке ХПП».

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що старший менеджер ТОВ «Вороновицьке ХПП» ОСОБА_8 (РНОКПП НОМЕР_2 ; ІНФОРМАЦІЯ_1 ; адреса реєстрації: АДРЕСА_2 ) відповідальна за закупівлі сільськогосподарської продукції за готівку без документального оформлення. ОСОБА_8 завжди уточнює ціну закупки сільськогосподарської продукції у гр. ОСОБА_7 та в подальшому повідомляє ціни закупок сільськогосподарської продукції за готівку менеджеру ОСОБА_9 (РНОКПП НОМЕР_3 ). Виконуючи свої службові обов`язки старший менеджер ТОВ «Вороновицьке ХПП» ОСОБА_8 та менеджера ТОВ «Вороновицьке ХПП» ОСОБА_9 здійснюють пошук постачальників з числа фермерів Вінницької області та придбають сільськогосподарську продукцію за готівкові кошти по заниженій ціні без належного подальшого оформлення даних операцій по податковому та бухгалтерському обліках. Встановлено, що вищевказані особи особисто зустрічаються з представниками фермерських господарств для передачі готівкових коштів за поставлену сільськогосподарську продукцію.

Досудовим розслідуванням встановлено, вказівки про закупівлю необлікованої сільськогосподарської продукції ОСОБА_8 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ) отримує від директора ТОВ «Христинівське ХПП» ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м. Одеси, ІПН: НОМЕР_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_3 , кадастровий номер земельної ділянки 5123783500:01:001:0884, який також являється генеральним директором ТОВ «Вороновицьке ХПП».

Також встановлено, що ОСОБА_7 здійснює координацію закупівлі сільгосппродукції по так званій «другій формі» (придбання необлікованої сільгосппродукції за готівку з подальшим відображенням приходу товару від фіктивних господарств). Кошти для проведення вказаних операцій ОСОБА_7 передає ОСОБА_8 через фінансового директора ГК Alibor Group - ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженця м. Одеси, ІПН: НОМЕР_4 , який фактично проживає: АДРЕСА_4 .

Додатково встановлено, що «чорнова» бухгалтерія, печатки фіктивних підприємств, фінансово-господарські та інші документи, пов`язані з незаконними операціями (у тому числі збережені в електронному вигляді на ПЕОМ, жорстких магнітних дисках та магнітних носіях інформації тощо), які підтверджують факти злочинної діяльності службових осіб групи компаній Alibor Group, знаходяться в офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 .

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що у офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 , знаходяться документи фінансово-господарської діяльності щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 р.р., печатки, штампи, електронні носії інформації, чисті бланки, мобільні телефони, комп`ютерна техніка, на яких знаходяться контакти та інша інформація щодо тіньових постачальників товарів (робіт, послуг), електронні зразки підписів та печаток, первинні бухгалтерські документи, чорнові записи про проведення господарської діяльності, які не мали свого відображення в офіційних бухгалтерських документах (тіньової бухгалтерії), записні книжки, зошити з адресами сільськогосподарських виробників та фермерів Вінницької області з якими проводилася господарська діяльність та не відображалась по бухгалтерському та податковому обліках, документи, що стосуються господарської діяльності та свідчать про злочинну діяльність, інші документи, печатки, штампи фіктивних підприємств, установ та організацій, кошти та цінності здобуті злочинним шляхом, необлікована зернова продукція, зернова продукція куплена за підробленими товаро-транспортними накладними, а також інші документи та предмети, які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню та можуть виступати в подальшому в якості речових доказів скоєного кримінального правопорушення.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 , на праві власності належить ОСОБА_5 , ІПН: НОМЕР_5 .

В ході здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні встановлено, що існує реальна загроза зміни або знищення зазначених первинних бухгалтерських документів, чорнових записів, печаток, штампів, бланків, документів фіктивних суб`єктів господарської діяльності тощо.

На підставі вищевикладеного, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, виникла необхідність у проведенні обшуку у офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 .

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин скоєного правопорушення, з метою швидкого, повного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, надання їм належної правової оцінки та прийняття законних процесуальних рішень в передбачені кримінальним процесуальним законодавством строки, проведення документальних перевірок та експертиз, забезпечення відшкодування завданих збитків, а також з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, слідчий звернувся до суду з даним клопотанням.

В судовому засіданні слідчий ОСОБА_3 клопотання підтримав, за викладених в ньому обставин, просив клопотання задовольнити.

Відповідно до частини четвертої статті 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи вищенаведене, судовий розгляд здійснювався за фіксації процесу технічними засобами.

Слідчий суддя, дослідивши клопотання слідчого та додані до нього матеріали, заслухавши пояснення слідчого, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з огляду та таке.

Відповідно до частини першої статті 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установлених частиною третьою цієї статті.

В той же час, згідно з частиною першою статті 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді місцевого загального суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування. (ч. 2 ст. 234 КПК)

З матеріалів доданих до клопотання вбачається, що в провадженні СУ ГУ ДФС у Вінницькій області перебувають матеріали кримінального провадження №42020020000000215 від 22.07.2020, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 212 КК України.

З витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань №42020020000000215 від 22.07.2020 слідує, що до СУ ГУ ДФС у Вінницькій області надійшли матеріали правоохоронних та контролюючих державних органів, відповідно до яких: «Службові особи ТОВ «Вороновицьке ХПП» (код ЄДРПОУ 38783374, Вінницька область, Вінницький район, смт. Вороновиця) шляхом використання підконтрольних суб`єктів господарювання ПП «СІС Груп» та ПП «Престиж сервіс» в період 2019-2020 років, ухилились від сплати ПДВ, шляхом проведення фіктивних операції з купівлі сільськогосподарської продукції та послуг по її перевезенню, безпідставно сформували податковий кредит з ПДВ у сумі 4267 тис. грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах», а також: «Службовими особами ТОВ «Вороновицьке ХПП» (код ЄДРПОУ 38783374, Вінницька область, Вінницький район, смт. Вороновиця) в період 2019-2020 років з метою приховування походження сільськогосподарської продукції, придбаної за необліковану готівку у сільськогосподарських виробників, здійснюється її приймання на зберігання від підконтрольних суб`єктів господарювання ПП «СІС Груп» та ПП «Престиж сервіс», з подальшим фіктивним оформленням придбання цієї продукції від вказаних суб`єктів господарювання та одночасним незаконним формуванням податковою кредиту з ПДВ.».

Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ Вороновицьке ХПП у період 2019-2020 р.р., з метою безпідставного формування податкового кредиту з ПДВ, проводять операції з купівлі сільськогосподарської продукції та послуг з її перевезення від ризикових суб`єктів господарювання, зокрема: ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс. Також встановлено, що ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс являються підконтрольними службовим особам ТОВ Вороновицьке ХПП та використовуються ними з метою мінімізації сплати податків. Також встановлено, що дана сільськогосподарська продукція, придбання і транспортування якої відображено від ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс, фактично придбана за готівкові кошти у сільськогосподарських виробників та фермерів Вінницької області та транспортувалася від останніх власним вантажним транспортом. Тобто ТОВ Вороновицьке ХПП кошти на транспортування придбаної продукції не витрачало. Дані взаєморозрахунки мають безтоварний характер та націлені на завищення податкового кредиту з ПДВ та завищення валових витрат з податку на прибуток ТОВ Вороновицьке ХПП.

В дійсності ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс надано лише відповідний пакет документів по взаєморозрахункам, а кошти, отримані нібито за продаж та постачання сільськогосподарської продукції обготівковуються та повертаються службовим особам ТОВ Вороновицьке ХПП за мінусом обговорених відсотків надання таких послуг вище зазначеними підприємствами. В свою чергу, ТОВ Вороновицьке ХПП використовує дані документи для формування неправдивих відомостей у податковій та бухгалтерській звітності, що надає змогу безпідставно формувати податковий кредит з ПДВ, а отримані таким чином кошти, використовує на власні потреби.

Таким чином, посадові особи ТОВ Вороновицьке ХПП у період 2019-2020 р.р., незаконно сформували податковий кредит з ПДВ на суму 4 267 тис. грн., шляхом проведення безтоварних операцій з ПП СІС Груп та ПП Престиж сервіс, внаслідок чого незаконно отримали грошові кошти та здійснили їх легалізацію, шляхом витрат на фактичне придбання товарно-матеріальних цінностей та на власні потреби.

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що у офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 , знаходяться документи фінансово-господарської діяльності щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 р.р., а саме: печатки, штампи, електронні носії інформації, чисті бланки, мобільні телефони, комп`ютерна техніка, на яких знаходяться контакти та інша інформація щодо тіньових постачальників товарів (робіт, послуг), електронні зразки підписів та печаток, первинні бухгалтерські документи, чорнові записи про проведення господарської діяльності, які не мали свого відображення в офіційних бухгалтерських документах (тіньової бухгалтерії), записні книжки, зошити з адресами сільськогосподарських виробників та фермерів Вінницької області з якими проводилася господарська діяльність та не відображалась по бухгалтерському та податковому обліках, документи, що стосуються господарської діяльності та свідчать про злочинну діяльність, інші документи, печатки, штампи фіктивних підприємств, установ та організацій, кошти та цінності здобуті злочинним шляхом, необлікована зернова продукція, зернова продукція куплена за підробленими товаро-транспортними накладними, а також інші документи та предмети, які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню та можуть виступати в подальшому в якості речових доказів скоєного кримінального правопорушення.

Наведені обставини підтверджуються витягом з ЄРДР, повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, численними рапортами оперуповноважених працівників як УСБУ у Вінницькій області, так і ГУ ДФС у Вінницькій області. роздруківкою з сайту компаній Alebor Group , з якої слідує, що ОСОБА_4 являється фінансовим директором даної компанії.

Поряд з цим, як пояснив в судовому засіданні слідчий ОСОБА_3 та було досліджено судом, використання громадянином ОСОБА_4 зазначеної квартири за адресою: АДРЕСА_1 , як офісного приміщення, та причетність його до даного кримінального провадження, а відтак можливе знаходження у даному приміщенні документів фінансово-господарської діяльності щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 р.р., які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню та можуть виступати в подальшому в якості речових доказів скоєного кримінального правопорушення, підтверджується матеріалами негласних слідчих (розшукових) дій (НСРД), які були дослідженні в судовому засіданні.

Як уже зазначалося, згідно з частиною першою статті 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

З Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна №234741306, сформованої 30.11.2020 вбачається, що квартира за адресою: АДРЕСА_1 , на праві власності належить ОСОБА_5 , ІПН: НОМЕР_5 .

З огляду на вищевикладене слідчий суддя дійшов висновку про наявність підстав вважати, що у офісному приміщенні, яке використовує ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 , можуть зберігатися оригінали/копії документів фінансово-господарської діяльності щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 р.р., які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню та можуть виступати в подальшому в якості речових доказів скоєного кримінального правопорушення.

Таким чином, зважаючи на необхідність всебічного, повного і неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, надання їм належної правової оцінки та прийняття законних процесуальних рішень в передбачені кримінальним процесуальним законодавством строки, з метою здобуття фактичних даних, які дадуть можливість встановити наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню, виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення речей, слідчий суддя вважає клопотання про обшук обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 233, 234, 235, 309, 372 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління Головного управління ДФС у Вінницькій області старшому лейтенанту податкової міліції ОСОБА_3 , та слідчим які діють у складі групи слідчих у кримінальному провадженні №42020020000000215 від 22.07.2020, на проведення обшуку в офісному приміщенні, яке використовує у своїй діяльності ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , а саме в квартирі АДРЕСА_5 , яка на праві власності належить ОСОБА_5 , з метою відшукання і вилучення оригіналів/копій документів фінансово-господарської діяльності, щодо проведених операцій ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП за період 2019-2020 р.р., печаток, штампів, електронних носіїв інформації, чистих бланків з відтисками печаток, штампів; мобільних телефонів, комп`ютерної техніки, на яких знаходяться контакти та інша інформація, щодо замовників та постачальників товарів (робіт, послуг), електронних зразків підписів та печаток, штампів; первинних бухгалтерських документів, чорнових записів про проведення господарської діяльності, які не мали свого відображення в офіційних бухгалтерських документах (тіньової бухгалтерії), записних книжок, зошитів з адресами та контактами сільськогосподарських виробників та фермерів Вінницької області з якими проводилася господарська діяльність та не відображалась по бухгалтерському та податковому обліках, документів, що стосуються фінансово-господарської діяльності ТОВ «Вороновицьке ХПП» та ТОВ Христинівське ХПП на протязі 2019-2020 р.р., а також інших документів, що свідчать про злочинну діяльність, печаток, штампів фіктивних підприємств, установ та організацій, майна, яке було здобуте у результаті вчинення злочинів, а саме: готівкових грошових коштів у національній валюті України, іноземній валюті, у яку могли бути конвертовані такі грошові кошти, банківських карток та інших цінностей; інших документів та предметів, які мають значення для встановлення істини по кримінальному провадженню та можуть виступати в подальшому в якості речових доказів скоєного кримінального правопорушення.

Ухвала діє протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення02.12.2020
Оприлюднено13.02.2023
Номер документу93312699
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —127/26825/20

Ухвала від 02.12.2020

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Гриневич В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні