Ухвала
від 07.12.2020 по справі 904/6469/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

про прийняття заяви кредитора про відкриття

провадження у справі про банкрутство

07.12.2020м. ДніпроСправа № 904/6469/20

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши матеріали заяви

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Троваре", м.Київ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фонте" (49101, м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, буд. 16, оф. 87, код ЄДРПОУ 40996653)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Троваре" вернулось до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фонте" (49101, м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, буд. 16, оф. 87, код ЄДРПОУ 40996653).

Ухвалою господарського суду від 03.12.20р. заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Троваре", м. Київ залишено без руху. Встановлено строк на усунення недоліків десять днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Запропоновано позивачу усунути недоліки позовної заяви у встановлений строк, надавши суду: письмові пояснення щодо наявності або відсутності у позивача доказів, які не можуть бути подані разом із позовною заявою; зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви у відповідності до пунктів 8, 10 частини 3 статті 162 Господарського процесуального кодексу України; письмові пояснення в підтвердження заявника щодо неподання іншого позову (позовів) до цього самого боржника з тим самим предметом та з тих самих підстав; докази сплати авансування винагороди арбітражному керуючому у встановленому порядку та розмірі. Роз`яснено Товариству з обмеженою відповідальністю "Троваре", м. Київ, що в разі неусунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається особі, що звернулася із позовною заявою, на підставі частини четвертої статті 174 Господарського процесуального кодексу України.

На виконання вимог ухвали господарського суду від 03.12.20р. від ТОВ "ТСК Групп" надійшла заява про усунення недоліків заяви, а саме надано письмові пояснення щодо наявності або відсутності у позивача доказів, які не можуть бути подані разом із позовною заявою; зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви у відповідності до пунктів 8, 10 частини 3 статті 162 Господарського процесуального кодексу України; письмові пояснення в підтвердження заявника щодо неподання іншого позову (позовів) до цього самого боржника з тим самим предметом та з тих самих підстав; докази сплати авансування винагороди арбітражному керуючому у розмірі 45 000,00грн. та уточнена заява про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Згідно пункту 1 статті 35 Кодексу України з процедур банкрутства у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті, залишення без руху або для повернення заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду.

Поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Відповідно до п. 2 1 Прикінцевих та перехідних положеньКодексу України з процедур банкрутства ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Ініціюючий кредитор в своїй заяві запропонував на призначення розпорядником майна ТОВ "Фінансова компанія "Фонте" кандидатуру арбітражного керуючого Сердюк Марини Миколаївни, який надав відповідну згоду.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд вирішив прийняти заяву Товариство з обмеженою відповідальністю "Троваре" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фонте" (49101, м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, буд. 16, оф. 87, код ЄДРПОУ 40996653) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 17.12.2020р. о 11:45год.

Керуючись ст. ст. 2, 28, 35 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Товариство з обмеженою відповідальністю "Троваре" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фонте" (49101, м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, буд. 16, оф. 87, код ЄДРПОУ 40996653) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 17.12.2020р. о 11:45год. в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 2-201.

Зобов`язати ініціюючого кредитора ТОВ "Троваре" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду оригінали документів, доданих до заяви про відкриття провадження (для огляду у судовому засіданні), докази відсутності спору про право щодо вимог, які є підставою для подачі заяви про відкриття провадження у справі.

Зобов`язати боржника ТОВ "Фінансова компанія "Фонте" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту.

Зобов`язати Шевченківський районний відділ державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та Шевченківський відділ державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) - надати довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Зобов`язати арбітражного керуючого Сердюк М.М. на протязі трьох днів з дня отримання даної ухвали - надати суду всі документальні докази можливості здійснення повноважень розпорядника майна відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства, та оригінали договору страхування ризиків його діяльності та свідоцтва для огляду судом.

Визнати обов`язковою явку в підготовче засідання арбітражного керуючого Сердюк М.М., представників ініціюючого кредитора та боржника.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражному керуючому Сердюк М.М.; Шевченківському районному відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), Шевченківському відділу державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро), державному реєстратору Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Ухвала набирає законної сили з 07.12.2020р. та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана - 07.12.2020р.

Суддя І.В. Владимиренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення07.12.2020
Оприлюднено08.12.2020
Номер документу93328231
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/6469/20

Ухвала від 18.01.2022

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 15.12.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 30.11.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 08.11.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 27.07.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 23.06.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 01.04.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Постанова від 30.03.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 10.03.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 10.03.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні