Ухвала
від 08.12.2020 по справі 650/1888/20
ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Справа № 650/1888/20

провадження № 2/650/410/20

УХВАЛА

щодо огляду доказів

08 грудня 2020 року Суддя Великоолександрівського районного суду Херсонської області Сікора О.О., розглянувши матеріали за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,

встановив:

В провадженні суду знаходиться зазначена цивільна справа.

Представник позивача подав клопотання в якому просить здійснити огляд та фіксування змісту розділу 2.1.1 Умов та правил надання банківських послуг, які розміщені на офіційному веб-сайті АТ КБ Приватбанк за посиланням http://privatbank.ua/terms та доступні за наступним шляхом: Архів договорів , перейти за посиланням більше , обрати сторінку № 6, повний текст за посиланням Повний договір (актуальний на 01 серпня 2015 року) , розділ 2.1.1 знаходиться на сторінках 289 - 314 повного договору.

Обґрунтовуючи необхідність проведення такого огляду представник позивача посилається на те, що за відповідним посиланням знаходиться оригінал вказаних Умов та правил надання банківських послуг, який неможливо доставити до суду, однак який підлягає дослідженню.

Дослідивши матеріали справи та перевіривши наведені представником обставини, суд дійшов таких висновків.

Відповідно до частини сьомої статті 85 ЦПК України у порядку, передбаченому цією статтею, суд за заявою учасника справи чи з власної ініціативи може оглянути веб-сайт (сторінку), інші місця збереження даних в мережі Інтернет з метою встановлення та фіксування їх змісту. У разі необхідності для проведення такого огляду суд може залучити спеціаліста.

Згідно з частиною першою статті 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Обґрунтовуючи позов представник вказав на те, що відповідачем було приєднано до Умов та правил надання банківських послуг 10 серпня 2015 року, а в клопотанні він просить суд здійснити фактично огляд Умов та правил надання банківських послуг в редакції станом на 01 серпня 2015 року. До позову також додано витяг з Умов та правил надання банківських послуг у редакції, що, за твердженням позивача, діяли на момент підписання заяви відповідачем про приєднання.

Отже, огляд відповідного електронного доказу надасть можливість перевірити відповідність редакції Умов та правил наданих представником позивача редакції Умов та правил, які діяли на момент приєднання до них відповідачем.

Таким чином, враховуючи викладене, суд дійшов висновку про необхідність задоволення вказаного клопотання, з огляду не те, що докази про огляд яких заявив представник мають важливе значення для справи та вони повинні знаходитись за вказаним посиланням.

Керуючись вищенаведеними положеннями ЦПК України, суд

постановив:

Клопотання представника позивача про огляд доказів за їх місцезнаходженням задовольнити.

Здійснити огляд змісту розділу 2.1.1 Умов та правил надання банківських послуг, які розміщені на офіційному веб-сайті АТ КБ Приватбанк за посиланням http://privatbank.ua/terms та доступні за наступним шляхом: Архів договорів , перейти за посиланням більше , обрати сторінку № 6, повний текст за посиланням Повний договір (актуальний на 01 серпня 2015 року) , розділ 2.1.1 знаходиться на сторінках 289 - 314 повного договору.

Огляд здійснити на наступному судовому засіданні. Зміст розділу 2.1.1 Умов та правил надання банківських послуг, які розміщені на офіційному веб-сайті АТ КБ Приватбанк та доступні за вказаним посиланням зафіксувати у протоколі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.О. Сікора

СудВеликоолександрівський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення08.12.2020
Оприлюднено09.12.2020
Номер документу93382885
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —650/1888/20

Ухвала від 04.03.2021

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 08.12.2020

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 08.12.2020

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні