Ухвала
від 10.11.2020 по справі 607/19291/20
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10.11.2020 Справа №607/19291/20

Слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Тернопіль клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором Тернопільської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про продовження строку досудового розслідування в кримінальному провадженні №12019210000000216 від 14 травня 2019 року, -

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СУ ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_3 , за погодженням із прокурором Тернопільської обласної прокуратури ОСОБА_4 , в межах кримінального провадження №12019210000000216 від 14 травня 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 236 КК України, звернувся до слідчого судді із клопотанням про продовження строку досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні на шість місяців.

В обґрунтування клопотання слідчий вказав, що слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Тернопільській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019210000000216від 14 травня 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.236 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що група осіб, за попередньою змовою, систематично порушують правила екологічної безпеки під час експлуатації підприємств на території Тернопільської області, чим спричиняють екологічне забруднення та тяжкі наслідки навколишньому середовищу. Так, службові особиПП «Теребовлянський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971), ТОВ «Альма Плюс Віта» (Код ЄДРПОУ 32713076), ТОВ «Альма Віта Плюс» (Код ЄДРПОУ 32132260),ПАТ «Тернопільський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 30356917),будучи юридичними особами приватного права, які в силу своїх повноважень здійснюють керівництво господарською діяльністю та експлуатацією виробничих потужностей вказаного підприємства є відповідальними особами за дотримання стандартів, норм екологічної безпеки галузі охорони навколишнього природного середовища, в тому числі за станом природного середовища в зоні впливу підприємства, дотримання нормативів утворення відходів, їх складування, утилізації, в порушення спеціальних норм та правил здійснюють зливи на поля підземної фільтрації та септиків Чортківського цукрового заводу, що за адресою: смт. Заводське, Чортківського району, Тернопільської області, який є структурним підрозділом ТзОВ «Радехівський Цукор»(код 36153189), юридична адреса с. Павлів, просп. Юності, 39, Радехівського району, Львівської області, забруднюючих та шкідливих речовин, відходів, чим здійснюють забруднення земель та водних ресурсів, що створює небезпеку для життя, здоров`я людей та довкілля.

Встановлено, що ТзОВ «Радехів-Цукор»(код 36153189), є первинним водокористувачем, який здійснює самостійний водозабір та скидання до водних об`єктів на підставі дозволу на спеціальне водокористування № 370/ТП/49-д-18, виданого 13.08.2018 сектором Державного агенства водних ресурсів України у Тернопільській області за фактичними місцями здійснення діяльності, зокрема: смт. Заводське, вул. І.Франка, Чортківський р-н, Тернопільської області, басейн річки Серет, район річкового басейну Дністра. Умовами вказаного дозволу встановлено ліміти скидання забруднюючих речовин, фактичні скиди речовин у поверхневі водні об`єкти, нормативи гранично допустимого скиду (ГДС) та отримання зворотних вод від інших водокористувачів для Чортківського підрозділу.

В ході досудового розслідування встановлено, що поля фільтрації та очисні споруди Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехів-Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) використовують суб`єкти господарської діяльності, а саме : ПАТ « Тернопільський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 30356917),ПП «Теребовлянський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971, ТОВ «Альма Плюс Віта» (Код ЄДРПОУ 32713076), ТОВ «Альма Віта Плюс» (Код ЄДРПОУ 32132260) для скиду відходів власного виробництва без наявності відповідних дозволів.

Так, в порушення ст.ст.44,49,70,95 Водного кодексу України, вказаними юридичними особами здійснюється скид зворотних вод після очисних споруд полів фільтрації Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехівський Цукор» в річку Серет з перевищенням нормативів гранично допустимого скиду (ГДС) та речовин, які не зазначені в дозволі на спецводокористування, що призводить до забруднення земель та водних об`єктів відходами молочного виробництва.

Відповідно дост. 70 Водного кодексу Українискидання стічних вод у водні об`єкти допускається лише за умови наявності нормативів гранично допустимих концентрацій та встановлених нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин. Водокористувачі зобов`язані здійснювати заходи щодо запобігання скиданню стічних вод чи його припинення, якщо вони, зокрема:містять речовини, щодо яких не встановлено гранично допустимі концентрації; перевищують гранично допустимі скиди токсичних речовин та містять збудників інфекційних захворювань; за обсягом скидання забруднюючих речовин перевищують гранично допустимі нормативи. Однак у дозволі на спецводокористування № 370/ТП/49-д-18 відсутня така речовина, як молочна сироватка та стоки та відходи від молочного виробництва, скид якої нормується та відсутній такий водокористувач як ПП «Теребовлянський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971, ТОВ «Альма Плюс Віта» (Код ЄДРПОУ 32713076), ТОВ «Альма Віта Плюс» (Код ЄДРПОУ 32132260), тобто, скидання стічних вод у водні об`єкти допускається лише за умови наявності нормативів гранично допустимих концентрацій та встановлених нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин.

Згідно технологічного регламенту стічні водинадходять на карти полів фільтрації від компресорних станцій, блоку фільтрувальної станції, станції нейтралізації та основних виробничих цехівЧортківського цукрового заводу. Тверда фаза осідає на поля фільтрації, а освітлена скидається в р. Серет. Очищення стічних вод здійснюється недостатньо, на скидах постійно фіксується перевищення нормативів ГДК, що свідчить про тривалу неефективну роботу очисних споруд, достатні заходи з охорони вод не запроваджені, умови дозволу на спеціальне водокористування не виконуються, що є порушеннямст. 20-2 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», , ст.ст. 44, 105 Водного кодексу України, ст. 51 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища».

Пунктом «3» частини 1 статті 17 Закону України «Про відходи» від 05.03.1998 визначено, що суб`єкти господарської діяльності у сфері поводження з відходами зобов`язані не допускати зберігання та видалення відходів у несанкціонованих місцях чи об'єктах. Згідно з технологічним процесом виробництва та правилами екологічної безпеки, в тому числіЗемельним кодексом України ,Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища»,Законом України «Про відходи»,службові особи вказаних юридичних осіб протягом тривалого періоду часу спільно вчиняють дії, направлені на систематичне порушення правил екологічної безпеки, під час експлуатації підприємств, які полягають в порушенні технологічного процесу видалення з виробничих приміщень побічних відходів виробництва та їх подальше складування і зберігання у непередбачених для цього місцях (земельній ділянці державної форми власності площею 60 га з кадастровим номером 6125588000:01:001:1676, яка перебуває в оренді ТзОВ «Радехів-Цукор»), що є прямим порушенням правил екологічної безпеки, яке може привести до тяжких наслідків у вигляді завдання великих матеріальних збитків державі.Відповідно дост.110 Водного кодексу України: відповідальність за порушення водного законодавства несуть особи, винні, зокрема, у 1)забрудненні та засміченні вод; 2)введенні в експлуатацію підприємств, комунальних та інших об`єктів без очисних споруд чи пристроїв належної потужності; 3)недотриманні умов дозволу або порушенні правил спеціального водокористування.

В ході проведення досудового розслідування даного кримінального провадження виконано наступне:

- отримано копії дозволу на спеціальне водокористуванняТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) від Державного агенства водних ресурів України:

- отримано інформацію від ТзОВ Компанія «Центр ЛТД», щодо розробки та затвердження гранично допустимих скидів речовин у водні об`єкти;

- проведено огляд полів фільтрації ТзОВ «Радехівський-цукор» за адресою смт. Заводське, вул. І.Франка, Чортківський р-н, Тернопільської області;

- отримано матеріали від Державного агенства водних ресурсів України, що слугували підставою для видачі дозволу на спеціальне водокористування;

- отримано матеріали від Державної екологічної інспекції в Тернопільській області, щодо вимірювань показників складу та властивостей проб ґрунтів, відібраних на території полів фільтрації ТзОВ «Радехівський цукор»;

- отримано від регіонального відділення фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях копії матеріалів стосовно приватизації Чортківського цукрового заводу;

- проведено тимчасовий доступ до речей і документів у ПП «Теребовлянський молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971);

- проведено тимчасовий доступ до речей і документів у ПАТ «Тернопільський Молокозавод» ( Код ЄДРПОУ 30356917);

- направлено лист ТзОВ «Радехівський -Цукор» за адресою: с. Павлів, просп. Юності, 39, Радехівського району, Львівської області з метою отримання копії проекту будівництва полів підземної фільтрації та септиків Чортківського цукрового заводу, що за адресою: смт. Заводське, Чортківського району, Тернопільської області, однак відповідь так і не надійшла.

Строк досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210000000216 від 14 травня 2019 року закінчується 14 листопада 2020року. Однак, завершити у ньому досудове розслідування до вказаного строку неможливо, оскільки необхідно провести ряд слідчих (розшукових) та процесуальних дій, а саме: встановити осіб, які вчинили даний злочин, встановити інших свідків даної злочинної діяльності, повідомити особам, які вчинили дане кримінальне правопорушення про підозри, провести допити підозрюваних, а також провести інші слідчі (розшукові) дії, а саме:

- провести перевіркиспільно з Державною екологічною інспекцією з метою відібрання зразків проб стічних вод на полях фільтрації Чортківського цукрового заводу, в місцях скиду зворотніх вод в р. Серет для проведення аналізу їх якості та отримання протоколів дослідження води в р. Серет (зокрема у місцях скиду ТОВ «Радехівський Цукор» стічних вод);

- отримати проектну документацію ТОВ «Радехівський Цукор» з розділом оцінки впливу на навколишнє природне середовище (оцінки впливу на довкілля), договори на вивіз молочної сироватки ПП «Теребовлянський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971, ТОВ «Альма Плюс Віта» (Код ЄДРПОУ 32713076), ТОВ «Альма Віта Плюс» (Код ЄДРПОУ 32132260), з ємностей-накопичувачів або біоставків-накопичувачів;

- отримати інформацію про кількість вивезених відходів з підприємства або переданих до інших юридичних осіб з актами виконаних робіт, товарно-транспортними накладними, договір на утилізацію побутових відходів та акти виконаних робіт,копію розрахунку ліміту утворення, кількості та складу відходів, що утворюються, збираються, зберігаються, обробляються, утилізуються тощо в діяльностіТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) із зазначенням місць розташування їх складування;

- отримати інформацію про сплату екологічного податку та інформацію про подання декларацій про відходи в Управління екології та природних ресурсів ТОДАТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189);

- отримати доступ до журналу обліку кількості скинутих стічних вод з очисних споруд Чортківського цукрового заводу до поверхневої водойми р. Серет, журнал обліку якості вод, які скидаються з очисних споруд до поверхневих водойм;

- отримати результати вимірювань показників складу та властивостей вод, які скидаються з очисних споруд до р. Серет;

- отримати звіт про використання води за формою № 2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди № 78 від 16.03.2015; Звіт про проведення скиду освітлених зворотних вод в р. Серет ТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) ;

- отримати завірені у встановленому порядку матеріали щодо системи відведення стічних вод ТОВ «Радехів Цукор»;

- отримати технологічний регламент очисних споруд та полів фільтрації ТОВ «Радехів Цукор»;

- отримати матеріали лабораторних досліджень якості стічної води (лабораторні журнали контролю), результати вимірювань показників складу та властивостей вод санітарно-промислової лабораторії Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехівський-Цукор», які скидаються з очисних споруд до р. Серет та нормативи гранично допустимого скиду речовин у водний об`єкт р. Серет із Чортківського підрозділу зі зворотними водами за період 2018-2020 р.р.;

- на підставі отриманих документів призначити та провести інженерно-екологічну експертизу з метою встановлення шкоди, завданій навколишньому середовищу.

Завершити досудове розслідування у даному кримінальному провадженні без проведення вказаних слідчих та процесуальних дій не є можливим.

Виконання зазначених слідчих (розшукових) та процесуальних дій необхідне для забезпечення прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожен, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура, а також для збирання додаткових доказів.

Слідчі (розшукові) та процесуальні дії, які потрібно провести, необхідні для повного та неупередженого дослідження обставин кримінального провадження та матимуть важливе значення для прийняття законного рішення у кримінальному провадженні.

Провести вищевказані слідчі (розшукові) та процесуальні дії у передбачений законом строк не представилось можливим у зв`язку із проведенням в цей час інших першочергових та інших невідкладних слідчих (розшукових) дій для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення, а необхідність у проведенні окремих з них виникла лише після проведення вказаних слідчих (розшукових) дій.

Посилаючись на наведене та те, що досудове розслідування кримінального провадження №12019210000000216 від 14 травня 2019 року неможливо закінчити в строк до 14.11.2020, слідчий просить клопотання задовольнити.

В судове засідання слідчий ОСОБА_5 не з`явився, однак подав суду заяву про розгляд клопотання за його відсутності, просив клопотання задовольнити.

Враховуючи вимоги ст.ст. 28 та 163 КПК України, приймаючи до уваги розумні строки кримінального провадження, заяву слідчого, слідчий суддя вважає за можливе проводити розгляд клопотання за відсутності осіб, які не зявились.

В силу вимог ч. 4 ст. 107 КПК України, у зв`язку із неприбуттям в судове засідання всіх учасників справи, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснювалось.

Вивчивши надані матеріали клопотання та дослідивши докази, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Згідно з вимогами абз.1ч.1, п.3 абз.2 ч.1 ст.219 КПК України, строк досудового розслідування обчислюється з моменту внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань до дня звернення до суду з обвинувальним актом, клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності або до дня ухвалення рішення про закриття кримінального провадження.

Строк досудового розслідування з моменту внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань до дня повідомлення особі про підозру становить: вісімнадцять місяців - у кримінальному провадженні щодо тяжкого або особливо тяжкого злочину

В силу вимог частини 1статті 294 КПК України, якщо досудове розслідування злочину або кримінального проступку до моменту повідомлення особі про підозру неможливо закінчити у строк, зазначений в абзаці другому частини першоїстатті 219цього Кодексу, вказаний строк може бути неодноразово продовжений слідчим суддею за клопотанням прокурора або слідчого, погодженого з прокурором, на строк, встановлений пунктами 1-3 частини другоїстатті 219 цього Кодексу.

Згідно з вимогами ч.2 ст.219 КПК України строк досудового розслідування може бути продовжений у порядку, передбаченому параграфом 4 глави 24 цього Кодексу. При цьому загальний строк досудового розслідування не може перевищувати: двох місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального проступку; шести місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості; дванадцяти місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Відповідно до вимог частини 1статті 295-1КПК України, у випадках, передбачених статтею 294 цього Кодексу, продовження строку досудового розслідування здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, постановленої за відповідним клопотанням прокурора або слідчого.

Відповідно до вимог ч. 2ст. 295-1 КПК Україниу клопотанні про продовження строку досудового розслідування до повідомлення особі про підозру зазначаються: найменування(номер) кримінального провадження; всі слідчі (розшукові) та інші процесуальні дії, проведені під час кримінального провадження; обставини, що перешкоджали здійснити інші необхідні процесуальні дії раніше; строк, необхідний для проведення або завершення процесуальних дій; інші відомості, що обґрунтовують необхідність продовження строку досудового розслідування.

До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання. При цьому слідчий, зобов`язаний зазначити у відповідному клопотанні найкоротший строк, достатній для потреб досудового розслідування.

Встановлено, що слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Тернопільській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019210000000216від 14 травня 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.236 КК України..

У клопотанні слідчий зазначає та підтверджується матеріалами доданими до клопотання, що в ході проведення досудового розслідування даного кримінального провадження виконано наступне:

- отримано копії дозволу на спеціальне водокористуванняТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) від Державного агенства водних ресурів України:

- отримано інформацію від ТзОВ Компанія «Центр ЛТД», щодо розробки та затвердження гранично допустимих скидів речовин у водні об`єкти;

- проведено огляд полів фільтрації ТзОВ «Радехівський-цукор» за адресою смт. Заводське, вул. І.Франка, Чортківський р-н, Тернопільської області;

- отримано матеріали від Державного агенства водних ресурсів України, що слугували підставою для видачі дозволу на спеціальне водокористування;

- отримано матеріали від Державної екологічної інспекції в Тернопільській області, щодо вимірювань показників складу та властивостей проб ґрунтів, відібраних на території полів фільтрації ТзОВ «Радехівський цукор»;

- отримано від регіонального відділення фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях копії матеріалів стосовно приватизації Чортківського цукрового заводу;

- проведено тимчасовий доступ до речей і документів у ПП «Теребовлянський молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971);

- проведено тимчасовий доступ до речей і документів у ПАТ «Тернопільський Молокозавод» ( Код ЄДРПОУ 30356917);

- направлено лист ТзОВ «Радехівський -Цукор» за адресою: с. Павлів, просп. Юності, 39, Радехівського району, Львівської області з метою отримання копії проекту будівництва полів підземної фільтрації та септиків Чортківського цукрового заводу, що за адресою: смт. Заводське, Чортківського району, Тернопільської області, однак відповідь так і не надійшла.

Строк досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210000000216 від 14 травня 2019 року, завершується 14.11.2020 року.

Закінчити досудове розслідування у зазначений строк не є можливим, оскільки у межах досудового розслідування ще необхідно провести ряд слідчих (розшукових) та процесуальних дій для забезпечення повного та об`єктивного проведення досудового розслідування.

Зокрема, необхідно встановити осіб, які вчинили даний злочин, встановити інших свідків даної злочинної діяльності, повідомити особам, які вчинили дане кримінальне правопорушення про підозри, провести допити підозрюваних, а також провести інші слідчі (розшукові) дії, а саме:

- провести перевіркиспільно з Державною екологічною інспекцією з метою відібрання зразків проб стічних вод на полях фільтрації Чортківського цукрового заводу, в місцях скиду зворотніх вод в р. Серет для проведення аналізу їх якості та отримання протоколів дослідження води в р. Серет (зокрема у місцях скиду ТОВ «Радехівський Цукор» стічних вод);

- отримати проектну документацію ТОВ «Радехівський Цукор» з розділом оцінки впливу на навколишнє природне середовище (оцінки впливу на довкілля), договори на вивіз молочної сироватки ПП «Теребовлянський Молокозавод» (Код ЄДРПОУ 22335971, ТОВ «Альма Плюс Віта» (Код ЄДРПОУ 32713076), ТОВ «Альма Віта Плюс» (Код ЄДРПОУ 32132260), з ємностей-накопичувачів або біоставків-накопичувачів;

- отримати інформацію про кількість вивезених відходів з підприємства або переданих до інших юридичних осіб з актами виконаних робіт, товарно-транспортними накладними, договір на утилізацію побутових відходів та акти виконаних робіт,копію розрахунку ліміту утворення, кількості та складу відходів, що утворюються, збираються, зберігаються, обробляються, утилізуються тощо в діяльностіТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) із зазначенням місць розташування їх складування;

- отримати інформацію про сплату екологічного податку та інформацію про подання декларацій про відходи в Управління екології та природних ресурсів ТОДАТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189);

- отримати доступ до журналу обліку кількості скинутих стічних вод з очисних споруд Чортківського цукрового заводу до поверхневої водойми р. Серет, журнал обліку якості вод, які скидаються з очисних споруд до поверхневих водойм;

- отримати результати вимірювань показників складу та властивостей вод, які скидаються з очисних споруд до р. Серет;

- отримати звіт про використання води за формою № 2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди № 78 від 16.03.2015; Звіт про проведення скиду освітлених зворотних вод в р. Серет ТзОВ «Радехівський Цукор» (Код ЄДРПОУ 36153189) ;

- отримати завірені у встановленому порядку матеріали щодо системи відведення стічних вод ТОВ «Радехів Цукор»;

- отримати технологічний регламент очисних споруд та полів фільтрації ТОВ «Радехів Цукор»;

- отримати матеріали лабораторних досліджень якості стічної води (лабораторні журнали контролю), результати вимірювань показників складу та властивостей вод санітарно-промислової лабораторії Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехівський-Цукор», які скидаються з очисних споруд до р. Серет та нормативи гранично допустимого скиду речовин у водний об`єкт р. Серет із Чортківського підрозділу зі зворотними водами за період 2018-2020 р.р.;

- на підставі отриманих документів призначити та провести інженерно-екологічну експертизу з метою встановлення шкоди, завданій навколишньому середовищу.

Виконання зазначених слідчих (розшукових) та процесуальних дій необхідне для забезпечення прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення повного та неупередженого розслідування і судового розгляду.

Таким чином, необхідність проведення вказаних процесуальних дій, обґрунтовано перешкоджає завершенню досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Враховуючи вищенаведені вимоги закону та встановлені обставини справи у даному кримінальному провадженні, слідчий суддя приходить до висновку, що у зв`язку з тим, що на даний час не завершено необхідні слідчі (процесуальні) дії, результати яких мають суттєве значення для судового розгляду, необхідно продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №12019210000000216 від 14 травня 2019 року на шість місяців.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 219, 294, 295, 295-1 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором Тернопільської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про продовження строку досудового розслідування в кримінальному провадженні №12019210000000216 від 14 травня 2019 року задовольнити.

Строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №12019210000000216 від 14 травня 2019 року продовжити на шість місяців.

Ухвала є остаточною, оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подане під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.11.2020
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу93531476
СудочинствоКримінальне
Сутьпродовження строку досудового розслідування в кримінальному провадженні №12019210000000216 від 14 травня 2019 року

Судовий реєстр по справі —607/19291/20

Ухвала від 10.11.2020

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Багрій Т. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні