Судовий наказ
від 30.04.2010 по справі 2-н-91-10
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

Дніпропетровської област і

С У Д О В И Й Н А К А З

30 квітня 2010 року Справа № 2-н -91/2010р.

Суддя Покровського районн ого суду в Дніпропетровській області Пус товар О.С. розглянувши заяв у ВАТ „Дніпропетровськгаз” в особі Покровської служби по експлуатації газового госпо дарства в Дніпропетровській області

про стягнення боргу в розмі рі 1659 грн. 94 коп.

відповідно до ст.1047, ст.1049, ст.1050 ЦК України та ст.95, ст.96 п.1, ст.102 ЦП К України

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_2 , яка проживає в АДРЕСА_1

на користь ВАТ „Дніпропетр овськгаз” в особі Покровсько ї служби по експлуатації газ ового господарства в Дніпроп етровській області, яка знах одиться за адресою смт. Покровське вул. Пушкіна , 49-А, борг в розмірі 1659 (одна тися ча шістсот п' ятдесят дев' я ть) гривень 94 (дев' яносто чот ири) копійки.

2. Стягнути з боржника на користь стягувача 25 (двадцять п' ять) гривень 50 (п' ятдесят ) копійок судового збору, що б ув останнім сплачений при по дачі заяви.

3. Стягнути з боржника на користь стягувача 30 (тридцять ) гривень 00 копійок витрат на і нформаційно-технічне забезп ечення діяльності суду, що бу ли останнім сплачені при под ачі заяви.

4. Судовий наказ після на брання ним законної сили вид ати стягувачу.

Суддя: О.С . Пустовар

Згідно зі статтею 104 Циві льного процесуального кодек су України (далі ЦПК України) б оржник має право в разі запер ечення проти вимог стягувача протягом десяти днів з дня от римання судового наказу пода ти заяву про його скасування .

Відповідно до статті 105 ЦПК У країни у разі ненадходження заяви від боржника протягом трьох днів після закінчення строку на її подання та за ная вності даних про отримання б оржником копії наказу судови й наказ набирає законної сил и і суд видає його стягувачев і для пред' явлення до викон ання.

Заява боржника про скасува ння судового наказу, що подан а в установлений строк, розгл ядається судом протягом п' я ти днів з дня її надходження б ез судового розгляду і викли ку сторін, про що постановляє ться ухвала, якою скасовуєть ся судовий наказ (стаття 106 ЦПК України.

Судовий наказ набрав чин ності „



20 ____року.

Дата видачі судового наказ у „



20 ____року.

Строк пред' явлення викон авчих документів до виконанн я



20_____ року.

Суддя: О.С. Пустовар

Відмітки про виконанн я судового наказу

Дата надходження судовог о наказу на виконання Повне найменування устано ви, підприємства, організаці ї, в якому знаходився судовий наказ на виконанні Загальна сума відрахована за судовим наказом Дата повернення судового н аказу до відділу державної в иконавчої служби чи стягувач еві Підстава повернення судов ого наказу Підпис керівника установи , підприємства, організації (з прикладанням печатки ) Примітки Інші відмітки






СудПокровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення30.04.2010
Оприлюднено11.05.2011
Номер документу9355142
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-91-10

Судовий наказ від 11.05.2010

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Маринчук М. П.

Судовий наказ від 30.04.2010

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Пустовар Оксана Савеліївна

Судовий наказ від 01.04.2010

Цивільне

Замостянський районний суд м.Вінниці

Сичук Микола Миколайович

Судовий наказ від 05.02.2010

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Стребіж Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні