Ухвала
від 14.12.2020 по справі 280/4518/20
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги

14 грудня 2020 року м. Дніпросправа № 280/4518/20

Суддя Третього апеляційного адміністративного суду Чумак С.Ю., перевіривши на відповідність вимогам Кодексу адміністративного судочинства України апеляційну скаргу Головного управління ДПС у Запорізькій області на рішення Запорізького окружного адміністративного суду від 9 вересня 2020 року у справі № 280/4518/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Ексім-Трейдінг" до Державної податкової служби України (відповідач-1), Головного управління ДПС у Запорізькій області (відповідач-2) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в:

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду від 9 вересня 2020 року позов задоволений.

Не погодившись з рішенням суду, відповідач-2 подав апеляційну скаргу.

Ухвалою Третього апеляційного адміністративного суду від 28 жовтня 2020 року апеляційну скаргу залишено без руху для надання оригіналу документу про сплату судового збору; відповідного документу про підтвердження повноважень головного державного інспектора відділу супроводження судових спорів за результатами адміністрування ПДВ управління правового забезпечення ГУ ДПС у Запорізькій області Годжи К.Є. на підписання апеляційної скарги від імені Головного управління ДПС у Запорізькій області та надано десятиденний строк, який обчислюється з дня отримання копії даної ухвали, для усунення недоліків.

Копію ухвали разом з супровідним листом направлено на адресу апелянта.

На адресу суду від апелянта надійшли витяг з ЄДРПОУ на підтвердження повноважень особи, що підписала апеляційну скаргу та клопотання про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги не менше 30 календарних днів.

Зазначене клопотання обгрунтоване тим, що структурним підрозділом ГУ ДПС у Запорізькій області готується реєстр бюджетних фінансових зобов`язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів по сплаті судового збору у цій справі. Додатково повідомлено, що Головним управлінням Державної Казначейської служби України у Запорізькій області відбулось безспірне списання коштів, у зв`язку з чим припинено проведення платежів, крім захищених видатків, визначених Бюджетним Кодексом України (лист додається).

У період з 07.12.2020 по 11.12.2020 суддя-доповідач Чумак С.Ю. брав участь у підготовці суддів апеляційних адміністративних судів згідно з Календарним планом підготовки суддів для підтримання кваліфікації на 2020 рік, яка організована Національною школою суддів України.

Відповідно до ч. 2 ст. 121 КАС України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

Розглянувши доводи наведені скаржником у клопотанні про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги не менше 30 календарних днів, суд апеляційної інстанції дійшов висновку про можливість продовжити Головному управлінню ДПС у Запорізькій області строк для усунення недоліків апеляційної скарги, визначених ухвалою Третього апеляційного адміністративного суду від 28 жовтня 2020 року та встановити йому десятиденний строк, який обчислюється з дня отримання копії даної ухвали.

На підставі викладеного, керуючись ст. 121, 133 КАС України,

у х в а л и в:

Клопотання Головного управління ДПС у Запорізькій області про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги не менше 30 календарних днів задовольнити частково.

Продовжити Головному управлінню ДПС у Запорізькій області строк для усунення недоліків апеляційної скарги, визначених ухвалою Третього апеляційного адміністративного суду від 28 жовтня 2020 року на десять днів, який обчислюється з дня отримання копії даної ухвали.

У разі невиконання вимог цієї ухвали апеляційна скарга повертається апелянтові.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, оскарженню не підлягає.

Суддя С.Ю. Чумак

СудТретій апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.12.2020
Оприлюднено18.12.2020
Номер документу93563006
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —280/4518/20

Ухвала від 20.01.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Ухвала від 14.12.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Ухвала від 28.10.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Рішення від 09.09.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Новікова Інна Вячеславівна

Ухвала від 13.07.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Новікова Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні