Ухвала
від 01.12.2020 по справі 607/70/19
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 607/70/19

Провадження № 2/604/61/20

У х в а л а

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 грудня 2020 року сел. Підволочиськ

Підволочиський районний суд Тернопільської області

в складі :

головуючого Сташківа Н.Б.

за участі

секретаря судового засідання Стадніцької З.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та кредит , юридична адреса: м. Київ вул. Січових Стрільців,60, код ЄДРПОУ 09807856, до ОСОБА_1 , адреса проживання с. Мислова Підволочиського району Тернопільської області, ОСОБА_2 , адреса реєстрації: с. Колодіївка Підволочиського району Тернопільської області, третя особа - приватне підприємство АРІОЛ-Тернопіль про стягнення заборгованості за кредитним договором, -

ВСТАНОВИВ:

На адресу суду із Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області за підсудністю надійшла цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та кредит до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа - приватне підприємство АРІОЛ-Тернопіль про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Ухвалою Підволочиського районного суду від 11 вересня 2019 року відкрито провадження у справі, призначено до підготовчого судового засідання.

Ухвалою Підволочиського районного суду від 04 жовтня 2019 року до участі у справі в якості правонаступника залучено ТОВ Фінанс ТерноТріумф .

Позивач та його правонаступник повторно в судове засідання не з`явився, хоча належним чином буди повідомленими про день, час і місце слухання справи, про причини неявки суд не повідомили, заяви про розгляд справи у їх відсутності не подавав.

Відповідачі в судове засідання не заявилася, причини неявки суду не відомі.

Згідно з ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.5ст.223 ЦПК України у разі повторної неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки суд залишає позовну заяву без розгляду, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, і його не з`явлення не перешкоджає вирішенню спору.

Відповідно до п.3 ч.1ст.257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з`явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

У зв`язку із неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

За вказаних обставин суд вважає за можливе залишити позовну заяву без розгляду, оскільки це передбачено законом, не порушує прав сторін та інших осіб, не позбавляє права звернутися до суду повторно.

Керуючись ст. ст. 257 , 260 , 353-355 ЦПК України , суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та кредит , юридична адреса: м. Київ вул. Січових Стрільців,60, код ЄДРПОУ 09807856, правонаступником якого є Товариство з обмеженою відповідальністю Фінанс ТерноТріумф , юридична адреса: вул..Живова, 31, м. Тернопіль, код ЄДРПОУ 42839286, до ОСОБА_1 , адреса проживання с. Мислова Підволочиського району Тернопільської області, ОСОБА_2 , адреса реєстрації: с. Колодіївка Підволочиського району Тернопільської області, третя особа - приватне підприємство АРІОЛ-Тернопіль про стягнення заборгованості за кредитним договором - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення01.12.2020
Оприлюднено18.12.2020
Номер документу93612428
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —607/70/19

Ухвала від 01.12.2020

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 11.09.2019

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сливка Л. М.

Ухвала від 04.01.2019

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сливка Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні