Ухвала
від 21.12.2020 по справі 200/9155/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про залучення другого відповідача

21 грудня 2020 р. Справа №200/9155/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Тарасенка І.М., розглянувши в порядку загального позовного провадження в письмовому провадженні позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю ПАНАСЕТ-РЕГІОН до управління Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) у Донецькій області про визнання протиправною та скасування постанови,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ПАНАСЕТ-РЕГІОН до управління Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) у Донецькій області про визнання протиправною та скасування постанови.

Ухвалою суду від 09 жовтня 2020 року відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження.

Ухвалою суду від 08 грудня 2020 року вирішено проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження, замінено спрощене провадження на засідання для розгляду справи по суті за правилами загального позовного провадження.

Представники сторін до підготовчого судового засідання не з`явились, про місце, дату та час розгляду справи повідомлені належним чином.

Відповідно до ч. 3-7 ст. 48 КАС України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Суд має право за клопотанням позивача до ухвалення рішення у справі залучити до участі у ній співвідповідача.

Вивчивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що оскільки управління Укртрансбезпеки у Донецькій області є лише структурним підрозділом суб`єкта владних повноважень, не має статусу юридичної особи та адміністративної процесуальної дієздатності, у зв`язку з чим не може виступати самостійним відповідачем в адміністративній справі, про необхідність залучення до участі у справі в якості відповідача - Державну службу України з безпеки на транспорті.

Керуючись статтями 48, 121, 122, 243, КАС України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості відповідача - Державну службу України з безпеки на транспорті (місцезнаходження: 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14, код ЄДРПОУ 39816845).

Розгляд справи розпочати спочатку.

Запропонувати Державній службі України з безпеки на транспорті упродовж п`ятнадцяти днів з дня отримання примірника позовної заяви та додатків до неї подати до канцелярії суду відзив на позовну заяву.

Копію даної ухвали направити сторонам, копію позовної заяви з додатками направити Державній службі України з безпеки на транспорті.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України. Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції у порядку та строки, встановлені статтями 293-295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя І.М. Тарасенко

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.12.2020
Оприлюднено23.12.2020
Номер документу93662552
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/9155/20-а

Рішення від 26.01.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 14.01.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 21.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 21.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 08.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 09.10.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні