Ухвала
від 18.12.2020 по справі 155/459/19
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/459/19

Провадження №2/155/191/20

УХВАЛА

(про проведення судового засідання в режимі відеоконференції)

18 грудня 2020 року місто Горохів

Горохівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого-судді Адамчук Г.М.,

при секретарі судового засідання Ревуцькій М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання представника третьої особи Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства Волинський облавтодор ВАТ ДАК Автомобільні дороги України про визнання права власності за набувальною давністю, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: АТ ДАК Автомобільні дороги України , -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до відповідача Дочірнього підприємства Волинський облавтодор ВАТ ДАК Автомобільні дороги України про визнання права власності за набувальною давністю.

Ухвалою суду від 15 вересня 2020 року до участі в даній справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача було залучено АТ ДАК Автомобільні дороги України

Судове засідання по вказаній справі призначене на 10 годину 40 хвилин 21 січня 2021 року.

14 грудня 2020 року на адресу суду надійшло клопотання представника третьої особи Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України М.Кузьменка про участь у судовому засіданні, яке призначене на 21.01.2021 р. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду в даній цивільній справі. Своє клопотання обґрунтовує тим, що прибути в судове засідання немає змоги у зв`язку із віддаленим місцем судового розгляду, а для забезпечення участі представника у судовому засіданні необхідні значні фінансові витрати на відрядження.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Вирішуючи питання щодо призначення судового засідання в режимі відеоконференції, суд приймає до уваги ту обставину, що у даній справі існує необхідність в заслуховуванні особистої думки представника третьої особи, який істотно обмежений в можливості з`явитися до Горохіського районного суду Волинської області через значну відстань від місця його проживання.

З метою забезпечення оперативності судового розгляду, враховуючи, що найближчим судом до якого може прибути представник третьої особи, а також вільним (на дату розгляду справи) для бронювання є майданчик для відеоконференцій у режимі онлайн Солом`янського районного суду міста Києва, тому суд вважає за необхідне клопотання представника третьої особи задовольнити та провести судове засідання, що призначене на 21 січня 2021 року в режимі відеоконференції, проведення якої доручити Солом`янському районному суду міста Києва (вул.Полковника Шутова, 1, м.Київ,03113) за участю представника третьої особи.

Керуючись ст.ст.212, 260 суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника третьої особи Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства Волинський облавтодор ВАТ ДАК Автомобільні дороги України про визнання права власності за набувальною давністю, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, - АТ ДАК Автомобільні дороги України , яке призначене на 10 годину 40 хвилин 21 січня 2021 року провести в режимі відеоконференції.

Доручити Солом`янському районному суду міста Києва (вул.Полковника Шутова, 1, м.Київ, 03113) забезпечити проведення судового засідання, яке призначене на 10 годину 40 хвилин 21 січня 2021 року в режимі відеоконференції за участю представника третьої особи Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України .

Копію ухвали надіслати Солом`янському районному суду міста Києва та представнику третьої особи Акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України . Крім того, з метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції, копію ухвали надіслати на електронну адресу Солом`янського районного суду (inbox@sl.ki.court.gov.ua)

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gr.vl.court.gov.ua/sud0302/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий

Дата ухвалення рішення18.12.2020
Оприлюднено24.12.2020

Судовий реєстр по справі —155/459/19

Постанова від 22.08.2022

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Постанова від 22.08.2022

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 14.07.2022

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Шевчук Л. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні