Ухвала
від 09.12.2020 по справі 757/54573/20-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/54573/20-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 грудня 2020 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання слідчого Першого слідчого відділу (відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві ОСОБА_3 у кримінальному провадженні №62020100000000206 від 24.01.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, про обшук, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий Першого слідчого відділу (відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва з клопотанням, погодженим із прокурором, про дозвіл на обшук.

В обґрунтування клопотання слідчий посилається на те, що Першим слідчим відділом (відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, розслідується кримінальне провадження №62020100000000206 від 24.01.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_4 , будучи службовою особою Регіонального сервісного центру МВС у м. Києві, за попередньою змовою групою осіб з провідним спеціалістом сектору технічного контролю та перевезення небезпечних вантажів транспортними засобами відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи та взаємодії суб`єктами господарювання Регіонального сервісного центру МВС у м. Києві ОСОБА_5 , залучивши до протиправної діяльності громадянина України ОСОБА_6 та громадянина Республіки Білорусь ОСОБА_7 , який є директором ПП «Промавтотехцентр», всупереч інтересам служби, з метою одержання неправомірної вигоди у виді грошових коштів для себе та інших фізичних осіб, використовують надане їм службове становище, що спричиняє тяжкі наслідки державним інтересам.

Розслідуванням встановлено, що ОСОБА_6 , який причетний до протиправної діяльності за вказаним фактом є керівником ТОВ «Армада Фінанс» (код ЄДРПОУ: 40073193), а також засновником та керівником ТОВ «Авангард Фінанс» (код ЄДРПОУ: 43162769).

ТОВ «Армада Фінанс», відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, знаходиться за адресою: вул. Круглоуніверситетська, буд. 7, оф. 26, м. Київ.

Враховуючи зазначене, а також те, що за місцем знаходженням ТОВ «Армада Фінанс» можуть зберігатися предмети та документи, які слідчим вказані в клопотанні, в яких містяться відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюватимуться під час даного кримінального провадження, виникла необхідність у проведенні обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , з метою їх відшукання та вилучення.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_1 , знаходяться: об`єкт нерухомого майна нежитлове приміщення, нежилі приміщення з №1 по №4 (групи приміщень №26) (в літ. А), який на праві приватної власності належать ОСОБА_8 , об`єкт нерухомого майна нежиле приміщення, склад в літері «А», який на праві приватної власності належить ОСОБА_9 , об`єкт нерухомого майна - нежитлове приміщення, нежилі приміщення з №1 по №8 (групи приміщень №1) (в літ. А), який на праві приватної власності належать ОСОБА_10 , об`єкт нерухомого майна нежилий будинок (літ «А»), який на праві приватної власності належить Компанії Алмуліда Трейдінг Лтд, об`єкт нерухомого майна нежилі приміщення (в літ.А) №№1, 2, 3, 4 (групи приміщень №5), який на праві приватної власності належить ОСОБА_11 .

Заслухавши пояснення слідчого в обґрунтування заявленого клопотання, вивчивши клопотання та дослідивши долучені до нього документи, приходжу до наступного висновку.

Судовим розглядом встановлено, що Першим слідчим відділом (відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, розслідується кримінальне провадження №62020100000000206 від 24.01.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

У відповідності до ч. 1 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Зважаючи на викладене, та виходячи з обставин вчинення ймовірного злочину, так як вони викладені в клопотанні слідчого, правове обґрунтування заявленого клопотання, яке відповідає вимогам ст.ст. 233, 234 КПК України, приходжу до висновку про наявність правових підстав для проведення обшуку за адресою: вул. Круглоуніверситетська, буд. 7,

оф. 26, м. Київ, де знаходиться ТОВ «Армада Фінанс» (код ЄДРПОУ: 40073193), з метою відшукання і вилучення запитуваних слідчим предметів, речей і документів, які можуть істотне значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню у даному кримінальному провадженні.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 107, 108, 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого Першого слідчого відділу (відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві ОСОБА_3 - задовольнити.

Надати слідчим слідчої групи слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві та прокурорам групи прокурорів прокурорам Київської обласної прокуратури у кримінальному провадженні №62020100000000206 від 24.01.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, дозвіл на обшук іншого володіння особи, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , де об`єкт нерухомого майна нежитлове приміщення, нежилі приміщення з №1 по №4 (групи приміщень №26) (в літ. А) на праві приватної власності належать ОСОБА_8 , об`єкт нерухомого майна нежиле приміщення, склад в літері «А» на праві приватної власності належить ОСОБА_9 , об`єкт нерухомого майна - нежитлове приміщення, нежилі приміщення з №1 по №8 (групи приміщень №1) (в літ. А) на праві приватної власності належать ОСОБА_10 , з метою відшукання та вилучення:

-документи (оригінали та копії), що стосуються видачі та продовження, на підставі свідоцтв про перевірку вбудованої цистерни для перевезення небезпечних вантажів, виданих Приватним підприємством «Промавтотехцентр» (Республіка Білорусь, 220099, м. Мінськ, вул. Брестська, 18-48) за підписом директора ОСОБА_7 , свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів, у тому числі: заяви на видачу (продовження) свідоцтва про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів; інформацію щодо ДОПНВ-свідоцтва про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небепезпечні вантажі; свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу; протоколи перевірки технічного стану транспортного засобу; виданого суб`єктом проведення обов`язкового технічного контролю транспортних засобів, який внесений до реєстру суб`єктів проведення обов`язкового технічного контролю МВС ;документи проперевірку технічногостану транспортногозасобу вустановленому порядку; свідоцтвапро первинну,проміжну,періодичну тапозапланову перевіркуцистерни,виданого перевіряючиморганом; свідоцтва(уразі йогопродовження абозаміни); платіжний документ (квитанція), який засвідчує оплату вартості бланка Свідоцтва та адміністративної послуги з оформлення Свідоцтва; сертифікати типу транспортного засобу та обладнання; перелік контрольних перевірок спеціалізованого транспортного засобу для перевезення небезпечних вантажів для визначення відповідності його конструкції вимогам ДОПНВ під час видачі або продовження Свідоцтва тощо;

-свідоцтва (оригінали та копії) про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів, які видані та продовжені на підставі свідоцтв про перевірку вбудованої цистерни для перевезення небезпечних вантажів, виданих Приватним підприємством «Промавтотехцентр» (Республіка Білорусь, 220099, м. Мінськ, вул. Брестська, 18-48) за підписом директора ОСОБА_7 ;

-документи на транспортні засоби (оригінали та копії) на які видані та продовжені свідоцтва про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів, які у свою чергу видані та продовжені на підставі свідоцтв про перевірку вбудованої цистерни для перевезення небезпечних вантажів, виданих Приватним підприємством «Промавтотехцентр» (Республіка Білорусь, 220099, м. Мінськ, вул. Брестська, 18-48) за підписом директора ОСОБА_7 чи на підставі свідоцтв про перевірку вбудованої цистерни для перевезення небезпечних вантажів, які видані іншими суб`єктами господарювання неуповноваженими на проведення перевірки цистерн установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин);

-документи (оригінали та копії), що стосуються видачі або продовження свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів, виданих та продовжених на підставі свідоцтв про перевірку вбудованої цистерни для перевезення небезпечних вантажів, які видані іншими суб`єктами господарювання не уповноваженими на проведення перевірки цистерн установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин);

-свідоцтва (оригіналита копії)про допущеннятранспортних засобівдо перевезеннявизначених небезпечнихвантажів,які виданіта продовженіна підставісвідоцтв проперевірку вбудованоїцистерни дляперевезення небезпечнихвантажів,які виданііншими суб`єктамигосподарювання неуповноваженими напроведення перевіркицистерн установленихна коліснихтранспортних засобах(автоцистернта цистерн,що єчастиною змішувально-заряднихмашин);

-установчі (статутні) документи ТОВ «Армада Фінанс» зі змінами;

-реєстраційну справу ТОВ «Армада Фінанс»;

-список працівників, у тому числі звільнених, ТОВ «Армада Фінанс», вказавши їх прізвище, ім`я та по батькові, займану посаду, дату призначення та звільнення;

-список об`єктів нерухомого (земельні ділянки, приміщення тощо) та рухомого майна, які належать/належали на праві власності та орендуються/орендувалася ТОВ «Армада Фінанс» та документи (договори, угоди тощо) на підставі яких ТОВ «Армада Фінанс» володіє, користується цими об`єктами;

-мобільні термінали та електронні носії інформації, на яких міститься листування, документи, інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюватимуться під час даного кримінального провадження;

-чорнові записи, в яких містяться відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюватимуться під час даного кримінального провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення09.12.2020
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу93756081
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —757/54573/20-к

Ухвала від 09.12.2020

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Константінова К. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні