Рішення
від 07.10.2020 по справі 160/7483/20
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД РІШЕННЯ ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 жовтня 2020 року Справа № 160/7483/20 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді:Царікової О.В., секретаря судового засідання:Безрученко К.В., за участі: представника позивача: Головко О.М. представника відповідача:Єгорова А.Є. розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Дніпрі адміністративну справу №160/7483/20 за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод до Офісу великих платників податків ДПС про визнання нечинними та скасування податкових повідомлень - рішень,

ВСТАНОВИВ:

06 липня 2020 року Публічне акціонерне товариство Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (далі - ПАТ Інтерпайп НТЗ ) звернулося до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом (з урахуванням уточненого адміністративного позову) про:

- визнання нечинним та скасування податкового повідомлення-рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 №0002385014 (форми "В1") в частині щодо завищення суми бюджетного відшкодування з податку на додану вартість у розмірі 10151447, 00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 5075723,50 грн.;

- визнання нечинним та скасування податкового повідомлення-рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 №0002395014 (форми "В4") щодо завищення суми від`ємного значення за вересень 2019 року у розмірі 106045,00 грн.;

- визнання нечинним та скасування податкового повідомлення-рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 №0002375014 (форми "Р") в частині заниження податку на прибуток у розмірі 28331835,00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 7082958,75 грн.

Позовні вимоги обґрунтовані протиправністю оскаржених податкових повідомлень-рішень в означених частинах, оскільки позивач вважає необґрунтованими та безпідставними висновки контролюючого органу, що відображені в акті перевірки щодо допущення позивачем порушень в контексті господарських взаємовідносин підприємства з його контрагентами. Позивач зазначає, що первинні документи по господарським операціям із контрагентами оформлені відповідно до норм чинного законодавства. Окрім того, позивач наголосив на тому, що в акті перевірки відсутнє чітке обґрунтування та посилання на докази, що підтверджують порушення саме ПАТ Інтерпайп НТЗ норм податкового законодавства в частині взаємовідносин останнього з його контрагентами.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 16 липня 2020 року відкрито провадження у справі №160/7483/20 та призначено її до розгляду на 18 серпня 2020 року. Останнє судове засідання відбулося 07.10.2020.

11 серпня 2020 року до суду надійшов від представника Офісу великих платників податків ДПС відзив на позовну заяву, в якому відповідач заперечив проти заявлених позовних вимог. Відповідач зазначив, що оскаржені податкові повідомлення-рішення є правомірними та повністю відповідають нормам чинного податкового законодавства. Відповідач вказав, що наведені в акті перевірки висновки щодо не підтвердження реальності взаємовідносин ПАТ Інтерпайп НТЗ із зазначеними в акті контрагентами - постачальниками зроблені за сукупністю обставин, встановлених в ході перевірок, а саме на підставі аналізу наданих до перевірки паперових носіїв за формою первинних документів, договорів, баз даних АІС "Податковий блок" (АІС "Картка платника", АІС "Зустрічні перевірки", АРМ "Автоматизованого співставлення податкових зобов`язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів на рівні ДПА України", Єдиного реєстру податкових накладаних; підсистеми "Податковий блок": "Обробка ПЗ та платежів", "Реєстрація ПП", "Аналітична система", АІС "Інспектор 2006"). Відповідач зазначив, що в акті перевірки контролюючим органом наведено інформацію, яка спростовує можливість здійснення операцій з послідовного придбання - продажу послуг та товарів по ланцюгу постачання до ПАТ Інтерпайп НТЗ , що є аргументом неможливості здійснення такого постачання. Відповідач вважає, що несприятливі наслідки недостатньої обережності у підприємницькій діяльності покладаються на особу, з якою укладені відповідні правочини та не повинні переноситися на бюджет шляхом зменшення податкових зобов`язань та провадження необґрунтованих виплат. З огляду на викладене, відповідач вважає, що висновки, зроблені за результатами перевірки є об`єктивними, обгрунтованими, задокументованими та такими, що відповідають нормам чинного законодавства, містять чіткий опис встановлених фактів порушень податкового законодавства, з належною іх класифікацією та обгрунтуванням вимогами нормативно-правових актів, які були чинними на момент скоєння податкового порушення. За таких обставин, позовні вимоги є необгрунтованими та такими, що не підлягають задоволенню судом.

18 серпня 2020 року (вх. № 50690/20) представником позивача подано до суду відповідь на відзив, в якій позивач заперечив проти доводів контролюючого органу та зазначив, що акт перевірки як основний доказ доведеності складу податкових правопорушень не є належним, допустимим та достатнім доказом, з огляду на те, що методом перевірки, покладеним в основу прийняття оскаржених податкових повідомлень - рішень, був вибірковий характер господарських операцій, що перевірялися контролюючим органом. Позивач вважає, що акт перевірки базується на припущеннях контролюючого органу. Позивач відзначив, що доданими до матеріалів справи доказами підтверджується факт реальності здійснення господарських операцій з контрагентами, зазначеними в акті перевірки, спричинення реальних змін майнового стану позивача щодо фактичного руху активів та капіталу, що не спростовано відповідачем.

27 серпня 2020 року (вх. № 52863/20) до суду надійшли заперечення на відповідь на відзив, в яких контролюючий орган виклав висновки, за результатами аналізу проведених операцій контрагентами позивача по ланцюгу постачання товарів (робіт, послуг) та наголосив на безпідставному документальному оформленні позивачем та його контрагентами нереальних господарських операцій у періоді, що перевірявся.

03 вересня 2020 року (вх. № 54353/20) представник позивача надав до суду пояснення щодо заперечень відповідача на відповідь на відзив, в яких виклав детальні пояснення по господарським операціям підприємства позивача з його контрагентами за період, що перевірявся та зауважив, що в означених запереченнях контролюючого органу містяться лише припущення щодо нереальності господарських операцій позивача з його контрагентами.

03 вересня 2020 року (вх. № 54346/20) представником відповідача подані до суду додаткові пояснення по справі, в яких відповідач зазначив, що на підтвердження фактичного здійснення господарських операцій підприємство позивача повинно мати відповідні первинні документи, які мають бути належно оформленими, містити всі необхідні реквізити, бути підписаними уповноваженими особами, та, які в сукупності зі встановленими обставинами справи, зокрема і щодо можливостей здійснення господарюючими суб`єктами відповідних операцій з урахуванням часу, місця знаходження майна, обсягу матеріальних та трудових ресурсів, економічно необхідних для виконання умов, обумовлених договорами, мають свідчити про беззаперечний факт реального вчинення господарських операцій, що і є підставою для формування платником податкового обліку. Відповідач зазначив, що викладені у позовній заяві доводи позивача, не можуть бути підставою для задоволення позовних вимог ПАТ Інтерпайп НТЗ .

09 вересня 2020 року (вх. № 55947/20) та 16 вересня 2020 року (вх. № 55749/20) від представника позивача надійшли додаткові пояснення по справі, в яких останній зазначив, що поняття добросовісного платника податків не передбачає виникнення у такого платника додаткового обов`язку щодо контролю за дотриманням постачальниками податкових правил та норм податкового законодавства. Позивач відзначає, що лише встановлення в ході судового розгляду факту узгодженості дій платника податків з недобросовісними платниками податків (постачальниками) з метою незаконного отримання податкових вигод або його обізнаності з такими діями постачальників, чи сприяння ухиленню постачальниками товару у ланцюгу постачання від виконання податкових зобов`язань може свідчити про незаконність формування податкового кредиту.

У своїх поясненнях від 16.09.2020 позивач зазначив, що у розумінні податкового законодавства перепустки, як і журнали реєстрації первинного інструктажу, не є первинними документами, як і не є носіями податкової інформації та не можуть бути використані в якості належних та допустимих доказів.

16 вересня 2020 року (вх. № 57690/20) представником відповідача надані додаткові пояснення, в яких зазначено про відсутність необхідності у проведенні зустрічних звірок щодо контрагентів позивача, у зв`язку із наявністю у контролюючого органу податкової інформації по рядку контрагентів.

23 вересня 2020 року (вх. № 59710/20) та 05 жовтня 2020 року (вх. № 63308/20) до суду надійшли додаткові пояснення позивача по справі, в яких останній зазначив, що факт отримання ПАТ "Інтерпайп НТЗ" придбаних товарів/послуг з боку всіх його контрагентів за період, що перевірявся, підтверджується наданими в ході перевірки документами та доказами оплати. Позивач звернув увагу суду на те, що в акті перевірки наявні посилання на кримінальні провадження контрагентів, що не охоплюються періодом перевірки. Позивач відзначив, що сам факт відсутності у постачальника достатньої кількості трудових ресурсів не виключає можливості виконання ним господарської операції та не свідчить про одержання необґрунтованої податкової вигоди покупцем.

05 жовтня 2020 року (вх. №63311/20) представником відповідача надані додаткові пояснення, в яких останній зазначив, що висновки контролюючого органу ґрунтувалися на комплексному аналізі одержаних від платника податків паперових носіїв за формою первинних документів та отриманої податкової інформації. Відповідач вказав, що належна податкова обачність платника є законною передумовою отримання податкової вимоги, з якої випливає, що сумлінним платникам податку слід подбати про підготовку доказової бази, яка б підтверджувала прояв належної обачності при виборі контрагента.

Представник позивача у судовому засіданні 07 жовтня 2020 року підтримав заявлений адміністративний позов та просив суд задовольнити його повністю.

Представник відповідача у судовому засіданні заперечив проти позову та просив суд відмовити в його задоволенні повністю.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення сторін, з`ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтується адміністративний позов, оцінивши докази, які мають значення для розгляду і вирішення справи по суті, проаналізувавши на підставі фактичних обставин справи застосування норм матеріального та процесуального права, суд вважає позовні вимоги такими, що підлягають задоволенню, з огляду на таке.

Судом встановлено, що ВАТ "Нижньодніпровський трубопрокатний завод" зареєстровано Виконкомом Дніпропетровської міської ради народних депутатів від 28.12.1994 (обліковий запис №10059-АТ) та у подальшому реорганізовано в ПАТ "Інтерпайп НТЗ" (і.к. 05393116), яке взято на податковий облік з 20.01.1995 за №51. Позивач отримав свідоцтва про реєстрацію платника на додану вартість (серії НБ №080865) за №100024541 від 24.02.2007 та (серії НБ №268233) за №200115969 від 19.03.2013 р., згідно з якими підприємство зареєстровано як платник податку на додану вартість за індивідуальним податковим номером 053931104023 у період з 24.02.2007 р. по 18.03.2013 р. та з 19.03.2013 р. по теперішній час (13.03.2020 р.).

Як встановлено судом та підтверджується наявними матеріалами справи, у період з 29.11.2019 по 27.02.2020 посадовими особами Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків ДПС у відповідності до плану-графіку проведення документальних перевірок платників податків на 2019 рік та на підставі наказу Офісу великих платників податків ДПС №388 від 07.11.2019 проведено документальну планову виїзну перевірку ПАТ "Інтерпайп НТЗ", за результатами якої складено акт від 13.03.2020 №27/28-10-50-14-12-05393116 "Про результати документальної планової виїзної перевірки Публічного акціонерного товариства Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод за період з 01.01.2016 по 30.09.2019 з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства (з урахуванням ст. 102 Податкового кодексу України) та правильності нарахування, обчислення та сплати єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування за період з 01.01.2012 по 30.09.2019".

Згідно із висновками означеного акта, контролюючим органом, зокрема, встановлено такі порушення податкового законодавства:

1) перевіркою повноти визначення податку на прибуток встановлено порушення підприємством п.7, п.10 МСБО 18 "Дохід", п. 44.1, п. 44.2 ст.44, п.п. 134.1.1 п. 134.1 ст. 134, п. 135.1 ст. 135, п.п. 140.5.4 п. 140.5 ст. 140, п.п. 139.2.1 п. 139.2 ст. 139, п.п. 140.4.2 п. 140.4 ст. 140 розділу III Податкового кодексу України, з урахуванням положень п.п. 14.1.13 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України, ст.ст. 1, 3, 4, 9, 11, 12 Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" №996-ХІУ від 16.07.1999 р., Розділ 4 Концептуальної основи фінансової звітності, що була ухвалена Радою МСБО у вересні 2010 р., в результаті чого встановлено заниження податку на прибуток за 3 квартали 2019 року всього на загальну суму 28376114 грн., в тому числі: за II квартал 2019 на суму - 27323370 грн, за III квартал 2019 року на суму 1052744 грн.;

2) перевіркою повноти визначення податку на додану вартість встановлено порушення підприємством п. 44.1, п. 44.6 ст. 44, п. 187.8 ст. 187, п. 198.1, п. 198.2, п. 198.6 ст. 198, ст. 201 Податкового кодексу України, в результаті чого, встановлено:

- завищення суми бюджетного відшкодування всього в сумі 10 633295, 00 грн. (в т.ч. по періодам: лютий 2016 р. - 424722, 00 грн., квітень 2016 р. - 72809, 00 грн., серпень 2016 р. - 166710, 00 грн., вересень 2016 р. - 223552, 00 грн., жовтень 2016 р. - 56267, 00 грн., листопад 2016 р. - 95642, 00 грн., січень 2017 р. - 208450, 00 грн., березень 2017 р. - 275903, 00 грн., квітень 2017 р. - 68329, 00 грн., червень 2017 р. - 175643, 00 грн., липень 2017 р. - 533607, 00 грн., серпень 2017 р. - 117147, 00 грн., вересень 2017 р. - 33766, 00 грн., жовтень 2017 р. - 173732, 00 грн., листопад 2017 р. - 518089, 00 грн., січень 2018 р. - 609674, 00 грн., лютий 2018 р. - 76056, 00 грн., березень 2018 р. - 250474, 00 грн., квітень 2018 р. - 155906, 00 грн., травень 2018 р. - 125254, 00 грн., червень 2018 р. - 266835, 00 грн., липень 2018 р. - 443666, 00 грн., серпень 2018 р. - 368418, 00 грн., вересень 2018 р. - 212451, 00 грн., жовтень 2018 р. - 527383, 00 грн., листопад 2018 р. - 330819, 00 грн., січень 2019 р. - 767586, 00 грн., лютий 2019 р. - 454518, 00 грн., березень 2019 р. - 522365, 00 грн., квітень 2019 р. - 305750, 00 грн., травень 2019 р. - 584494, 00 грн., червень 2019 р. - 592946, 00 грн., липень 2019 р. - 379679, 00 грн., серпень 2019 р. - 263477, 00 грн., вересень 2019 р. - 251176, 00 грн.;

- завищення суми від`ємного значення за вересень 2019 року у розмірі 106045,00 грн.

- порушено граничні терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, встановлених статтею 201 цього Кодексу, на суму ПДВ 31273,56 грн.

Не погодившись із означеними висновками контролюючого органу, позивач направив до Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків ДПС заперечення на акт перевірки за вих. №24-1-146 від 03.04.2020.

За результатами розгляду поданих позивачем заперечень Офісом великих платників ДПС направлено до ПАТ "Інтерпайп НТЗ" лист "Про результати розгляду заперечень" за вих. №15231/10/28-10-50-14 від 15.04.2020, в якому контролюючий орган зазначив про обґрунтованість висновків акта перевірки щодо виявлених порушень підприємства.

16 квітня 2020 року на підставі означеного акта перевірки контролюючим органом винесені такі податкові повідомлення - рішення:

- податкове повідомлення-рішення №0002385014 (форми "В1"), згідно з яким контролюючий орган зменшив платнику податків суму бюджетного відшкодування з податку на додану вартість на загальну суму 10201868, 00 грн. та застосував до позивача штрафні санкції на суму 5100934, 00 грн.;

- податкове повідомлення-рішення №0002395014 (форми "В4"), згідно з яким контролюючий орган зменшив розмір від`ємного значення суми податку на додану вартість із вироблених в Україні товарів ( робіт, послуг) у декларації за вересень 2019 року за № 9244664015 від 19.10.2019 на суму у розмірі 106045, 00 грн.;

- податкове повідомлення-рішення №0002375014 (форми "Р"), згідно з яким контролюючий орган збільшив суму грошового зобов`язання платника податків за платежем: податок на прибуток приватних підприємств на загальну суму 35470142,50 грн., з яких за основним платежем - 28376114, 00 грн. та за штрафними санкціями - 7094028,50 грн.

24 квітня 2020 року до Державної податкової служби України надійшла скарга ПАТ "Інтерпайп НТЗ" за вих. №24-1-171 від 23.04.2020, в якій позивач просив скасувати податкові повідомлення-рішення від 16.04.2020: №0002385014 (форми "В1") в частині щодо завищення суми бюджетного відшкодування з податку на додану вартість у розмірі 10151447, 00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 5075723,50 грн.; №0002395014 (форми "В4") щодо завищення суми від`ємного значення за вересень 2019 року у розмірі 106045, 00 грн.; №0002375014 (форми "Р") в частині заниження податку на прибуток на суму у розмірі 28331835, 00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 7082958,75 грн.

За результатами розгляду скарги Державною податковою службою України прийнято рішення про результати розгляду скарги за №19614/6/99-00-06-02-02-06 від 19.06.2020, згідно з яким скаргу підприємства залишено без задоволення, а оскаржені податкові повідомлення-рішення - без змін.

Позивач, не погоджуючись із означеними податковими повідомленнями - рішеннями Офісу великих платників ДПС, звернувся до суду із означеним позовом.

Таким чином, предметом позову у цій справі є позовні вимоги про визнання протиправними та скасування податкових-повідомлень рішень від 16.04.2020: №0002385014 (форми "В1") в частині щодо завищення суми бюджетного відшкодування з податку на додану вартість у розмірі 10151447, 00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 5075723,50 грн.; №0002395014 (форми "В4") щодо завищення суми від`ємного значення за вересень 2019 року у розмірі 106045,00 грн.; №0002375014 (форми "Р") в частині заниження податку на прибуток у розмірі 28331835,00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 7082958,75 грн.

Надаючи оцінку правовідносинам, що виникли між сторонами, суд виходить з такого.

Відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів регулює Податковий кодекс України, який, зокрема, визначає вичерпний перелік податків та зборів, що справляються в Україні, та порядок їх адміністрування, платників податків та зборів, їх права та обов`язки, компетенцію контролюючих органів, повноваження і обов`язки їх посадових осіб під час адміністрування податків, а також відповідальність за порушення податкового законодавства.

Підпунктом 14.1.36 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України (далі - ПК України) визначено, що господарська діяльність - це діяльність особи, що пов`язана з виробництвом (виготовленням) та/або реалізацією товарів, виконанням робіт, наданням послуг, спрямована на отримання доходу і проводиться такою особою самостійно та/або через свої відокремлені підрозділи, а також через будь-яку іншу особу, що діє на користь першої особи, зокрема, за договорами комісії, доручення та агентськими договорами.

Правові засади регулювання, організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в Україні визначає Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".

Аналіз цієї норм цього закону дає підстави вважати, що визначальною ознакою господарської операції є те, що вона повинна спричиняти реальні зміни майнового стану платника податків.

Метою встановлення факту здійснення господарської операції, формування витрат для цілей визначення об`єкта оподаткування податком на прибуток або податкового кредиту з податку на додану вартість необхідно з`ясовувати, зокрема, такі обставини: рух активів у процесі здійснення господарської операції.

Вимога щодо реальних змін майнового стану платника податків як обов`язкова ознака господарської операції кореспондує з нормами Податкового кодексу України.

Сама по собі наявність первинних документів (актів надання послуг та податкових накладних) не може бути єдиною і достатньою підставою для підтвердження правомірності формування податкового кредиту, у разі не доведення реальності здійснених господарських операцій, а також не доведення факту дійсного руху активів та товару між учасниками відповідних операцій.

З цього приводу також звертається увага на те, що обов`язок підтвердити правомірність та обґрунтованість сформованого податкового кредиту належними документами первинного обліку покладається на платника - покупця товарів (робіт, послуг), позаяк саме він є суб`єктом, який зменшує суму податкового зобов`язання з податку на додану вартість, що підлягає перерахуванню до бюджету на суму податкового кредиту. Отже, правові наслідки у вигляді виникнення права платника податку на формування податкового кредиту наступають лише у разі реального (фактичного) вчинення господарських операцій з придбання товарів (робіт, послуг) з метою їх використання в своїй господарській діяльності, що пов`язані з рухом активів, зміною зобов`язань чи власного капіталу платника, та відповідають економічному змісту, відображеному в укладених платником податку договорах, що має підтверджуватися належним чином оформленими первинними документами.

Як встановлено судом, у періоді, що перевірявся, ПАТ "Інтерпайп НТЗ" мало взаємовідносини, зокрема, з Приватним підприємством "Світло-енерго" (код ЄДРПОУ 35360095), Приватним підприємством "Уніхім Плюс" (код ЄДРПОУ 33421763), Товариством з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Сек" (код ЄДРПОУ 35871221), Будівельною корпорацією "Інтербуд" (код ЄДРПОУ 32988056), Товариством з обмеженою відповідальністю "Енергомаш" (код ЄДРПОУ 13609872), Товариством з обмеженою відповідальністю "Техінком-Т" (код ЄДРПОУ 41356322), Товариством з обмеженою відповідальністю "Промресурс-Дніпро" (код ЄДРПОУ 41829345), Приватним підприємством "Пром-Партнер" (код ЄДРПОУ 38422468), ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ), Приватним підприємством "Неоліт" (код ЄДРПОУ 33560652), Приватним підприємством "Л.Д. Сервіс" (код ЄДРПОУ 21922502), Товариством з обмеженою відповідальністю "Італ-Дніпро" (код ЄДРПОУ 38528922), Товариством з обмеженою відповідальністю "Європейська індустріальна спілка" (код ЄДРПОУ 36559587), Товариством з обмеженою відповідальністю "Науково-технічний центр "Варіатор" (код ЄДРПОУ 38754652), Товариством з обмеженою відповідальністю "Дніпроремонт" (код ЄДРПОУ 32175849), Товариством з обмеженою відповідальністю "Дніпротехуніверсал" (код ЄДРПОУ 32842564), Товариством з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче підприємство "Електроапаратура" (код ЄДРПОУ 37276655), Товариством з обмеженою відповідальністю "Енергомаш-Сервіс" (код ЄДРПОУ 35043561), Виробничо-комерційною фірмою "Механомонтаж" (код ЄДРПОУ 31596006), Товариством з обмеженою відповідальністю "Промгранд" (код ЄДРПОУ 37302810), Товариством з обмеженою відповідальністю "Сана" (код ЄДРПОУ 30644561), Товариством з обмеженою відповідальністю "Укрспецтранс" (код ЄДРПОУ 33116323), Товариством з обмеженою відповідальністю "Укртехнобуд" (код ЄДРПОУ 32998499), Товариством з обмеженою відповідальністю "Хімтрейд Плюс" (код ЄДРПОУ 40849161), Товариством з обмеженою відповідальністю "Євростройторг" (код ЄДРПОУ 35932839), Товариством з обмеженою відповідальністю "Морфо Реал" (код ЄДРПОУ 39435959), Товариством з обмеженою відповідальністю "БК Капітал Білд" (код ЄДРПОУ 40496848), Товариством з обмеженою відповідальністю "Архітектура-Екологія" (код ЄДРПОУ 36028607), ТОВ "ВРТК "Холд" (код ЄДРПОУ 37849549), ТОВ "Укрспецмеханомонтаж" (код ЄДРПОУ 33857210), ТОВ "Стройсервіс ЛТД" (код ЄДРПОУ 40524340), Товариством з обмеженою відповідальністю "Профімет" (код ЄДРПОУ 41539054), Приватним підприємством "Кассіс Люкс" (попереднє найменування - ПП КФ "Промінструмент") (код ЄДРПОУ 32403759), Товариством з обмеженою відповідальністю "Комерцальянс" (код ЄДРПОУ 39162731), Товариством з обмеженою відповідальністю "Реміо" (код ЄДРПОУ 42798926).

Отже, судом підлягає дослідженню факт реальності господарських операцій між позивачем та вищезазначеними контрагентами.

Як встановлено судом та підтверджується наявними матеріалами справи, що між ПАТ "Інтерпайп НТЗ" та Приватним підприємством "Світло-Енерго" (код ЄДРПОУ 35360095) укладений договір № 511150392 від 13.03.2015, за умовами якого постачальник зобов`язався поставити, а покупець прийняти та сплатити продукцію матеріально-технічного призначення, що далі іменується товар. Найменування, асортимент, номенклатура, кількість, ціна, умови і терміни постачання вказані у специфікаціях.

На підтвердження виконання умов вказаного договору позивачем надані до суду копії документів: прибутковий ордер №14008 від 14.01.2016 р., видаткова накладна №СЕ-0000004 від 05.01.2016 р., акт отримання багажу №А-0330000093721 від 14.01.2016 р.; податкова накладна №1 від 05.01.2016 р.; прибутковий ордер №14002 від 14.01.2016 р., видаткова накладна №СЕ-0000005 від 05.01.2016 р., акт отримання багажу №А-0330000093721 від 14.01.2016 р.; податкова накладна №2 від 05.01.2016 р.; прибутковий ордер №14239 від 14.11.2016 р., видаткова накладна №СЕ-0000205 від 11.11.2016 р., акт отримання багажу №А-0330000012829 від 14.11.2016 р.; податкова накладна №36 від 11.11.2016 р.; прибутковий ордер №14013 від 13.01.2017 р., видаткова накладна №СЕ-0000003 від 12.01.2017 р., акт отримання багажу №А-03300000134023 від 13.01.2017 р.; податкова накладна №18 від 23.12.2016 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Як зазначив позивач, під час перевірки ПАТ "Інтерпайп НТЗ" також було надано до контролюючого органу копії паспортів (сертифікатів якості) на поставлену продукцію.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту позивачем включені податкові накладні по взаємовідносинах з ПП "Світло-Енерго" на загальну суму 5138, 58 грн.

20.01.2015 ПАТ "Інтерпайп НТЗ" укладений договір з Приватним підприємством "Уніхім Плюс" №511150127, за умовами якого постачальник зобов`язався поставити, а покупець прийняти та сплатити продукцію матеріально-технічного призначення, а саме: чорнила МЕК білі REA-JET та засіб, що чистить для МЕК-чорнила (товар).

На підтвердження виконання умов вказаного договору позивачем надані до суду копії документів: прибутковий ордер №8468 від 27.10.2016 р.; видаткова накладна №14 від 24.10.2016 р.; податкова накладна №1 від 22.09.2016 р.; поштова квитанція №59000212825476 від 25.10.2016 р.; прибутковий ордер №8173 від 27.10.2016 р.; видаткова накладна №6 від 03.04.2017 р.; податкова накладна №1 від 02.03.2017 р.; поштова квитанція №0401022921 від 03.04.2017 р.; прибутковий ордер №8638 від 20.12.2017 р.; видаткова накладна №25 від 20.12.2017 р.; податкова накладна №2 від 19.12.2017 р.; податкова накладна №1 від 17.11.2017 р.; поштова квитанція №0401059112 від 20.12.2017р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалася в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством включені податкові накладні по взаємовідносинах з ПП "Уніхім Плюс" на загальну суму у розмірі 126269,40 грн.

З матеріалів справи встановлено, що ПАТ "Інтерпайп НТЗ" здійснено господарську операцію з Товариством з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "СЕК" (код за ЄДРПОУ 35871221), на підтвердження якої позивачем надано прибутковий ордер №16073 від 25.02.2016 р.; видаткова накладна №SЕС154 від 22.01.2016 р.; податкова накладна №114 від 18.01.2016, належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалася в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із даним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ "ТД "СЕК" на суму 299,80 грн.

Як встановлено судом, ПАТ "Інтерпайп НТЗ" укладено з Будівельною корпорацією "Інтербуд" (далі - БК "Інтербуд") (код ЄДРПОУ 32988056) договори за №560150699 від 28.05.2015 р., №560151186 від 28.08.2015 р., №560160349 від 11.04.2016 р., №570160536 від 12.04.2016 р., №560161382 від 21.11.2016 р., №560170199 від 08.02.2017 р., №560160753 від 20.02.2017 р., №560170438 від 07.04.2017 р., №560171172 від 28.09.2017 р., №560171488 від 28.12.2017 р., №560180389 від 02.03.2018 р., №560180754 від 23.05.2018 р., №560180830 від 11.06.2018 р., №560180781 від 27.06.2018 р., №560181006 від 10.07.2018 р., №560181042 від 02.08.2018 р., №570181323 від 18.10.2018 р., №560181374 від 19.10.2018 р., №560181418 від 25.10.2018 р., №570181453 від 06.11.2018 р., №560181557 від 19.12.2018 р., №19/0176 від 14.01.2019 р., №9/0945 від 18.02.2019 р., договору №11 від 01.01.2014 р.

На підтвердження виконання умов вказаних вище договорів позивачем надано належним чином засвідчені копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи:

- до договору №19/0176 від 14.01.2019 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №6 від 29.03.2019 р.; податкова накладна №2 від 29.03.2019 р.;

- до договору №19/0945 від 18.02.2019 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №5 від 28.02.2019 р.; податкова накладна №1 від 28.02.2019 р.; акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) б/н від 15.04.2019 р.; податкова накладна № 1 від 15.04.2019 р.;

- до договору №560150699 від 28.05.2015 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №93 від 31.03.2016 р., №94 від 31.03.2016 р., №95 від 31.03.2016 р., №96 від 31.03.2016 р., №97 від 29.04.2016 р., №98 від 29.04.2016 р., №100 від 31.07.2016 р., №102 від 31.07.2016 р., №103 від 31.07.2016 р., №104 від 31.07.2016 р., №105 від 31.07.2016 р.; Податкові накладні №1 від 20.01.2016 р., №5 від 31.03.2016 р., №8 від 31.03.2016 р., №2 від 20.01.2016 р., №7 від 31.03.2016 р., №6 від 31.03.2016 р., № 11 від 12.11.2015 р., № 10 від 29.04.2016 р., №11 від 29.04.2016 р., №1 від 31.07.2016 р., №5 від 31.07.2016 р., №4 від 31.07.2016 р., №2 від 31.07.2016 р., №3 від 31.07.2016 р.;

-до договору №560151136 від 28.05.2015 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №29 від 31.03.2016 р.; податкова накладна № 9 від 31.03.2016 р.;

-до договору №560151186 від 28.05.2015 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №91 від 29.01.2016 р., №92 від 29.01.2016 р.; податкові накладні №4 від 29.01.2016 р., №3 від 29.01.2016 р.;

-до договору №560160349 від 11.04.2016р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №101 від 30.09.2016 р.; податкова накладна №8 від 30.09.2016 р.;

-до договору №560160753 від 20.02.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) б/н від 31.03.2017 р.; податкова накладна від 31.03.2017 р.;

-до договору №560160886 від 05.07.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №106 від 30.09.2016 р., №107 від 30.09.2016 р.; податкові накладні №6 від 30.09.2016 р., №5 від 30.09.2016 р.;

-до договору №560161382 від 21.11.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №108 від 21.03.2017 р., №109 від 21.03.2017 р.; податкові накладні №3 від 21.03.2017 р., №1 від 21.03.2017 р.;

-до договору №560170199 від 08.02.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №116 від 21.03.2017 р.; податкова накладна №2 від 21.03.2017 р.;

-до договору №560170438 від 08.02.2017 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №117 від 31.07.2017 р., №118 від 31.07.2017 р.; податкові накладні №2 від 28.04.2017 р., №1 від 27.04.2017 р.;

-до договору №560171172 від 28.09.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №120 від 31.10.2017 р.; податкова накладна №1 від 31.10.2017 р.;

-до договору №560171488 від 28.12.2017 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1 від 24.01.2018 р., №2 від 14.02.2018 р.; податкові накладні №1 від 05.01.2018 р., №1 від 14.02.2018 р.;

-до договору №560180389 від 02.03.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №4 від 24.04.2018 р.; податкова накладна №1 від 20.03.2018 р.;

-до договору №560180754 від 23.05.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №10 від 27.08.2018 р., №5 від 25.05.2018 р.; податкові накладні №2 від 27.08.2018 р., №21 від 25.05.2018 р.;

-до договору №560180781 від 27.06.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №8 від 30.07.2018 р., № 9 від 30.07.2018 р.; податкові накладні №1 від 06.07.2018 р., №4 від 30.07.2018 р.;

-до договору №560180830 від 11.06.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №6 від 06.06.2018 р., №7 від 26.06.2018 р.; податкові накладні №1 від 26.06.2018 р.; №2 від 26.06.2018 р.;

-до договору №560181006 від 10.07.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №12 від 30.07.2018 р.; податкова накладна №2 від 30.07.2018 р.;

-до договору №560181042 від 10.07.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №13 від 27.08.2018 р.; податкова накладна №1 від 27.08.2018 р.;

-до договору №560181374 від 19.10.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №16 від 17.12.2018 р.,№2 від 30.01.2019 р., №3 від 28.02.2019 р.; податкові накладні №1 від 02.11.2018 р.; №4 від 30.01.2019 р.; №3 від 28.02.2019 р.;

-до договору №560181418 від 25.10.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №15 від 30.11.2018 р.; податкова накладна №2 від 12.11.2018 р.;

-до договору №560181557 від 19.12.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1 від 28.02.2019 р., №3 від 28.02.2019 р.; податкові накладні №2 від 09.01.2019 р.; №4 від 28.02.2019 р.;

-до договору №570160536 від 12.04.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №113 від 31.01.2017 р., №112 від 31.03.2017 р., №118 від 30.09.2017 р., № 119 від 30.09.2017 р.; податкові накладні №2 від 31.01.2017 р., № 5 від 31.03.2017 р., №10 від 14.04.2016 р., № 1 від 13.12.2016 р.;

-до договору №570181323 від 18.10.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №14 від 31.10.2018 р.; податкові накладні №2 від 31.10.2018р., №1 від 25.10.2018р.;

-до договору №570181453 від 06.11.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1 від 30.01.2019 р., №18 від 18.06.2019 р., №4 від 28.02.2019 р., №5 від 29.03.2019 р.; податкові накладні за № від 04.12.2018 р., № від 29.03.2019 р., №1 від 04.01.2019 р., №3 від 30.01.2019 р., №5 від 30.01.2019 р., №1 від 18.06.2019 р., №2 від 28.02.2019 р., №3 від 19.12.2018 р.;

-до договору №11 від 01.01.2014 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №11 від 30.07.2018 р., №114 від 30.06.2017 р., №117 від 31.12.2017 р.; податкові накладні №5 від 30.07.2018 р., №3 від 30.06.2017 р., №1 від 05.12.2017 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалася в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданими до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із даним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством включені податкові накладні по взаємовідносинах із БК "Інтербуд" на загальну суму 1018126,62 грн.

16.03.2016 р. позивачем укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Енергомаш (далі - ТОВ Енергомаш ) (код ЄДРПОУ 13609872) договір за №511160407.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані документи: прибутковий ордер №238 від 20.03.2018 р.; видаткова накладна №Рн-00005901 від 27.12.2017 р.; Поштова квитанція №59998057058403 від 28.12.2017 р.; податкова накладна №26 від 15.12.20176 р.; прибутковий ордер №1049 від 01.12.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000552 від 01.12.2017 р.; товарно-транспортна накладна №0000000014 від 01.12.2017 р.; податкова накладна №49 від 23.11.2017 р.; прибутковий ордер №1045 від 01.12.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000550 від 01.12.2017 р.; товарно-транспортна накладна №0000000012 від 01.12.2017 р.; податкова накладна № 16 від 09.11.2017 р.; прибутковий ордер №1000 від 16.11.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000529 від 16.11.2017 р.; Поштова квитанція №59998054959456 від 17.11.2017 р.; податкова накладна №26 від 10.11.2017 р.; прибутковий ордер №1046 від 01.12.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000551 від 01.12.2017 р,; товарно-транспортна накладна №0000000013 від 01.12.2017 р.; податкова накладна №17 від 09.11.2017 р.; прибутковий ордер №835 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000450 від 13.10.2017 р.; податкова накладна №43 від 21.09.2017 р.; прибутковий ордер №836 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000453 від 13.10.2017 р.; податкова накладна №46 від 22.09.2017 р.; прибутковий ордер №821 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000454 від 13.10.2017 р.; податкова накладна №64 від 29.09.2017 р.; прибутковий ордер №837 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000456 від 13.10.2017 р.; прибутковий ордер №819 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000455 від 13.10.2017 р.; податкова накладна №57 від 27.09.2017 р.; прибутковий ордер №820 від 13.10.2017 р.; видаткова накладна №Рн-0000451 від 13.10.2017 р.; податкова накладна №7 від 06.09.2017 р.; поштова квитанція №59998053377538 від 14.10.2017 р.; податкова накладна №6 від 05.09.2017 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи:

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахункам позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Енергомаш на суму у розмірі 33470, 00 грн.

Як встановлено судом, ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено договори із Товариством з обмеженою відповідальністю Техінком-Т (далі - ТОВ Техінком-Т ) (код 41356322) №511171154 від 27.09.2017 р. та №19/1622 від 03.04.2019 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду копії документів: до договору № 511171154 від 27.09.2017 р.: прибутковий ордер №6897 від 19.10.2017 р.; видаткова накладна № РН-0000289 від 19.10.2017 р.; товарно-транспортна накладна (далі - ТТН) №РН-0000289 від 19.10.2017 р.; податкова накладна №44 від 19.10.2017 р.; прибутковий ордер №6926 від 26.10.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000311 від 26.10.2017 р.; ТТН №РН-0000311 від 26.10.2017 р.; податкова накладна №68 від 26.10.2017 р.; прибутковий ордер №6925 від 26.10.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000310 від 26.10.2017 р.; ТТН №РН-0000310 від 26.10.2017 р.; податкова накладна №67 від 26.10.2017 р.; прибутковий ордер №6971 від 01.11.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000329 від 01.11.2017 р.; ТТН №РН-0000329 від 01.11 2017 р.; податкова накладна №4 від 01.11.2017 р.; прибутковий ордер №6975 від 14.11.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000362 від 14.11.2017 р.; ТТН №РН-0000362 від 14.11.2017 р.; податкова накладна №37 від 14.11.2017р.; прибутковий ордер №7125 від 01.12.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000424 від 01.12.2017 р.; ТТН №РН-0000424 від 01.12.2017 р.; податкова накладна №1 від 01.12.2017 р.; прибутковий ордер №7127 від 08.12.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000440 від 08.12.2017 р.; ТТН №РН-0000440 від 08.12.2017 р.; податкова накладна №17 від 08.12.2017 р.; прибутковий ордер №7066 від 14.12.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000462 від 14.12.2017 р.; ТТН №РН-0000462 від 14.12.2017 р.; податкова накладна №39 від 14.12.2017 р.; прибутковий ордер №7122 від 27.12.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000495 від 27.12.2017 р.; ТТН №РН-0000495 від 27.12.2017 р.; податкова накладна №72 від 27.12.2017 р.; (квитанція); прибутковий ордер №6017 від 10.01.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000009 від 10.01.2018 р.; ТТН №РН-0000009 від 10.01.2018 р.; податкова накладна №9 від 10.01.2018 р.; прибутковий ордер №6109 від 07.02.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000063 від 07.02.2018 р.; ТТН №РН-0000063 від 07.02.2018 р,; податкова накладна №18 від 07.02.2018 р.; прибутковий ордер №6197 від 06.03.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000147 від 06.03.2018 р.; ТТН №РН-0000147 від 07.03.2018 р.; податкова накладна №12 від 06.03.2018 р.; прибутковий ордер №6212 від 07.03.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000151 від 07.03.2018 р.; податкова накладна №16 від 07.03.2018 р.; прибутковий ордер №6234 від 22.03.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000191 від 22.03.2018 р.; ТТН №РН-0000191 від 22.03.2018 р.; податкова накладна №57 від 22.03.2018 р.; прибутковий ордер №6261 від 29.03.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000209 від 29.03.2018 р.; ТТН №РН-0000209 від 29.03.2018 р.; податкова накладна №74 від 29.03.2018 р.; прибутковий ордер №6298 від 12.04.2018 р.; видаткова накладна № РН-0000245 від 12.04.2018 р.; ТТН №РН-0000245 від 12.04.2018 р.; податкова накладна №23 від 12.04.2018 р.; прибутковий ордер №6548 від 11.07.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000598 від 11.07.2018 р.; експрес накладна №5900349620581 від 11.07.2018 р.; податкова накладна №56 від 11.07.2018 р.; до договору №19/1622 від 03.04.2019 р.: прибутковий ордер №6269 від 04.04.2019 р.; видаткова накладна №РН-0000002 від 04.04.2019 р.; ТТН №РН-0000002 від 04.04.2019 р.; податкова накладна №1 від 04.04.2019 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися у безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах з ТОВ Техінком-Т на суму у розмірі 340237, 00 грн.

22.02.2018 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено договір із Товариством з обмеженою відповідальністю Промресурс-Дніпро (далі - ТОВ Промресурс-Дніпро ) (код за ЄДРПОУ 41829345) договір за № 511180343.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані до суду документи: прибутковий ордер №1143 від 15.09.2019 р.; видаткова накладна №220 від 13.09.2019 р.; поштова квитанція №59998083882606 від 15.09.2019 р.; податкова накладна №11 від 11.09.2019 р.; податкова накладна №2 від 05.09.2019 р.; прибутковий ордер №1186 від 24.09.2019 р.; видаткова накладна №228 від 19.09.2019 р.; поштова квитанція №59000449279077 від 15.09.2019 р.; податкова накладна №6 від 05.06.2019 р.; прибутковий ордер №17039 від 31.07.2019 р.; видаткова накладна №174 від 31.07.2019 р.; прибутковий ордер №17024 від 31.07.2019 р.; видаткова накладна №176 від 31.07.2019 р.; поштова квитанція №59000438331140 від 15.09.2019 р.; податкова накладна №29 від 24.07.2019 р.; прибутковий ордер №767 від 06.07.2019 р.; видаткова накладна №151 від 31.07.2019 р.; поштова квитанція №59998081024881 від 15.09.2019; податкова накладна №2 від 01.07.2019 р.; податкова накладна №10 від 08.07.2019 р.; прибутковий ордер №805 від 16.07.2019 р.; видаткова накладна №164 від 15.07.2019 р.; поштова квитанція №59998081389974 від 15.09.2019 р.; прибутковий ордер №17114 від 06.08.2019 р.; видаткова накладна №178 від 05.08.2019 р.; поштова квитанція №59000439354750 від 06.08.2019; податкова накладна №27 від 26.06.2019 р.; прибутковий ордер №703 від 26.06.2019 р.; видаткова накладна №145 від 26.06.2019 р.; товарно-транспортна накладна №2606-1 від 26.06.2019 р.; податкова накладна №16 від 14.06.2019 р.; прибутковий ордер №598 від 06.06.2019 р.; видаткова накладна №123 від 06.06.2019 р.; товарно-транспортна накладна №0606-1 від 06.06.2019 р.; податкова накладна №8 від 05.04.2019 р.; прибутковий ордер №644 від 13.06.2019 р.; видаткова накладна №133 від 06.06.2019 р.; товарно-транспортна накладна №1306-1 від 13.06.2019 р.; прибутковий ордер №685 від 21.06.2019 р.; видаткова накладна №138 від 21.06.2019 р.; товарно-транспортна накладна №2106-1 від 21.06.2019 р.; прибутковий ордер №16811 від 16.05.2019 р.; видаткова накладна №106 від 16.05.2019 р.; товарно-транспортна накладна №1605-1 від 16.05.2019 р.; податкова накладна № 9 від 05.04.2019 р.; прибутковий ордер № 16877 від 31.05.2019 р.; видаткова накладна № 118 від 31.05.2019 р.; товарно-транспортна накладна №3105-1 від 31.05.2019 р.; прибутковий ордер №1206 від 25.09.2019 р.; видаткова накладна №234 від 24.09.2019 р.; поштова квитанція №59998084338246 від 25.09.2019 р.; податкова накладна № 28 від 24.07.2019 р.; податкова накладна №5 від 05.06.2019 р.; прибутковий ордер №852 від 22.07.2019 р.; видаткова накладна №169 від 22.07.2019 р., поштова квитанція №0330473018; прибутковий ордер №16777 від 08.04.2019 р.; видаткова накладна №81 від 05.04.2019 р., поштова квитанція №59000412576561 від 08.04.2019 р.; податкова накладна №5 від 05.04.2019 р.; прибутковий ордер №286 від 07.03.2019 р.; видаткова накладна №50 від 07.03.2019 р.; товарно-транспортна накладна №0703-1 від 07.03.2019 р.; податкова накладна №1 від 04.03.2019 р.; прибутковий ордер №1146 від 17.09.2019 р.; видаткова накладна №226 від 17.09.2019 р.; товарно-транспортна накладна №0703-1 від 07.03.2019 р.; податкова накладна №16 від 17.09.2019 р.; прибутковий ордер №16731 від 18.03.2019 р.; прибутковий ордер №16731 від 18.03.2019 р.; прибутковий ордер №16731 від 18.03.2019 р.; видаткова накладна №68 від 22.03.2019 р.; товарно-транспортна накладна №2203-1 від 22.03.2019 р.; податкова накладна №19 від 22.03.2019 р.; податкова накладна №2 від 02.08.2019 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Промресурс - Дніпро на суму 58622,00 грн.

Позивачем укладені з Приватним підприємством Пром-Партнер (далі - ПП Пром-Партнер ) (код за ЄДРПОУ 38422468) договори підряду №19/0878 від 21.03.2019 р., №19/1232 від 06.03.2019 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надані до суду первинні документи: до договору №19/1232 від 06.03.2019 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №25 від 31.05.2019 р., №26 від 31.05.2019 р., №27 від 31.05.2019 р., №28 від 31.05.2019 р., №29 від 31.05.2019 р., №1 від 29.04.2019 р., №2 від 29.04.2019 р., №3 від 29.04.2019 р., №4від 29.04.2019 р., №8 від 27.06.2019 р., №9 від 27.06.2019 р., №10 від 27.06.2019 р., №11 від 27.06.2019 р., №12 від 27.06.2019 р., №13 від 27.06.2019 р., №14 від 27.06.2019 р., №3 від 30.09.2019 р., №2 від 30.09.2019 р., №1 від 30.09.2019 р.; податкові накладні № 4 від 29.04.2019 р., №7 від 27.06.2019 р., № 5 від 30.09.2019 р.; до договору №19/0878 від 21.03.2019 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1 від 13.06.2019р.; податкова накладна №1 від 13.06.2019 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах із ПП Пром-Партнер на суму 679427 грн.

21.02.2018 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено із фізичною особою-підприємцем (далі - ФОП) ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ) договір за №511180338.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані до суду первинні документи: прибутковий ордер №30 від 16.03.2018р.; видаткова накладна №163/4 від 16.03.2018р.; експрес-накладна №59998060223345 від 16.03.2018р.; податкова накладна №11 від 16.03.2018р.; прибутковий ордер №16203 від 16.04.2018р.; видаткова накладна №204/5 від 16.04.2018р.; експрес-накладна №59998060981732 від 02.04.2018р.; податкова накладна №14 від 16.04.2018р.; прибутковий ордер №16324 від 16.05.2018р.; видаткова накладна №165/1 від 16.05.2018р.; експрес-накладна №59000337717524 від 15.05.2018р.; податкова накладна №31 від 16.05.2018р.; прибутковий ордер №16750 від 27.09.2018р.; видаткова накладна №2609-1 від 26.09.2018р.; експрес-накладна №59998068822716 від 26.09.2018р.; податкова накладна №28 від 26.09.2018р.; прибутковий ордер №16886 від 22.11.2018р.; видаткова накладна №2111/1 від 21.11.2018р.; експрес-накладна №20400109195162 від 21.11.2018р.; податкова накладна №21 від 21.11.2018р.; прибутковий ордер №176 від 27.11.2018р.; видаткова накладна №2711/2 від 27.11.2018р.; експрес-накладна №59998071745072 від 27.11.2018р.; податкова накладна №16 від 27.11.2018р.; прибутковий ордер №16973 від 20.12.2018р.; видаткова накладна №2012/1 від 20.12.2018р.; експрес-накладна №59998072899223 від 20.12.2018р.; податкова накладна №8 від 20.12.2018р.; прибутковий ордер №16014 від 17.01.2019р.; видаткова накладна №1601/1 від 16.01.2019р.; експрес-накладна №59998073814006 від 16.01.2019р.; податкова накладна №4 від 16.01.2019р.; прибутковий ордер №16029 від 25.01.2019р.; видаткова накладна №2401/1 від 24.01,2019р.; експрес-накладна №59998074134586 від 24.01.2019р.; податкова накладна №5 від 24.01.2019р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах з ФОП ОСОБА_1 на суму у розмірі 28967, 00 грн.

15.08.2019 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено із Приватним підприємством Неоліт (далі - ПП Неоліт ) (код за ЄДРПОУ 33560652) договір за №511181150.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані до суду первинні документи: прибутковий ордер №370 від 20.08.2018 р.; накладна №38/Р від 20.08.2018 р.; поштова накладна №78452 від 21.08.2018 р.; податкова накладна №48 від 20.08.2018 р.; прибутковий ордер №392 від 27.08.2018 р.; накладна №40/Р від 27.08.2018 р.; поштова накладна №6015354.68882 від 29.08.2018 р.; податкова накладна №50 від 27.08.2018 р.; прибутковий ордер №430 від 21.09.2018 р.; накладна №48/Р від 20.09.2018 р.; поштова накладна №6015375.12249 від 21.09.2018 р.; податкова накладна №58 від 20.09.2018 р.; прибутковий ордер №83 від 01.03.2019 р.; накладна №11/Р від 01.03.2019 р.; поштова накладна №6015514.22639 від 01.03.2019 р.; податкова накладна №11 від 01.03.2019 р.; прибутковий ордер №77 від 23.03.2019 р.; накладна №19/Р від 21.03.2019 р.; поштова накладна №6015531.83293 від 23.03.2019 р.; податкова накладна №19 від 21.03.2019 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством включені податкові накладні по взаємовідносинах із ПП Неоліт на суму 107867, 00 грн.

21.06.2017 р. позивачем укладено із Приватним підприємством Л.Д. Сервіс (далі - ПП Л.Д. Сервіс ) (код за ЄДРПОУ 21922502) договір підряду за №560170711.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: акт здачі-приймання робіт №2 (надання послуг) від 24.04.2018р., №1 (надання послуг) від 24.04.2018р., №5 (надання послуг) від 24.04.2018р., №7 (надання послуг) від 24.04.2018р., №8 (надання послуг) від 24.04.2018р., №4 (надання послуг) від 24.04.2018р., №6 (надання послуг) від 24.04.2018р., №3 (надання послуг) від 24.04.2018р, податкова накладна №29 від 18.07.2017р., №18 від 17.04.2018р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включено податкову накладну по взаємовідносинах з ПП Л.Д. Сервіс на суму 384353, 00 грн.

21.03.2016 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Італ-Дніпро (далі - ТОВ Італ-Дніпро ) (код за ЄДРПОУ 38528922) договір за №511160440.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: прибутковий ордер №596 від 06.06.2016р.; видаткова накладна № 35 від 06.06.2016р.; ТТН №060616-1 від 06.06.2016р.; податкова накладна №2063 від 02.06.2016р.; податкова накладна №15043 від 15.04.2016р.; прибутковий ордер №1085 від 16.11.2016р.; видаткова накладна №230 від 16.11.2016р.; ТТН №1611-1 від 16.11.2016р.; прибутковий ордер №1197 від 29.11.2016р.; видаткова накладна №243 від 29.11.2016р.; ТТН №2911-1 від 29.11.2016р.; прибутковий ордер №1158 від 23.11.2016р.; видаткова накладна №233 від 23.11.2016р.; ТТН №2311-1 від 23.11.2016р.; прибутковий ордер №1325 від 20.12.2016р.; видаткова накладна №264 від 20.12.2016р.; ТТН №2012-1 від 20.12.2016р.; прибутковий ордер №1333 від 29.12.2016р.; видаткова накладна №270 від 29.12.2016р.; ТТН №2912-1 від 29.12 2016р.; податкова накладна №1112 від 01.11.2016р.; прибутковий ордер №26 від 24.01.2017р.; видаткова накладна №28 від 24.01.2017р.; ТТН №2401-1 від 24.01.2017р.; податкова накладна №11113 від 11.12.2016р.; прибутковий ордер №16461 від 08.12.2016р.; видаткова накладна №239 від 08.12.2016р.; ТТН №081-1 від 08.12.2016р.; податкова накладна №22111 від 22.11.2016р.; прибутковий ордер №1330 від 20.12.2016р.; видаткова накладна №245 від 20.12.2016р.; податкова накладна №28116 від 28.11.2016р.; прибутковий ордер №25 від 24.01.2017р.; видаткова накладна №27 від 24.01.2017р.; прибутковий ордер №160 від 28.03.2017р.; видаткова накладна №103 від 26.03.2017р.; ТТН №2803-1 від 28.03.2017р.; прибутковий ордер №196 від 11.04.2017р.; видаткова накладна №127 від 11.04.2017р.; ТТН №1104-1 від 11.04.2017р.; прибутковий ордер №453 від 18.07.2017р.; видаткова накладна №256 від 18.07.2017р.; прибутковий ордер №535 від 01.08.2017р.; видаткова накладна №97 від 01.08.2017р.; ТТН №0108-7 від 01.08.2017р.; прибутковий ордер №633 від 05.09.2017р.; видаткова накладна №280 від 05.09.2017р.; податкова накладна №22031 від 22.03.2017р.; податкова накладна №2 від 11.04.2017р.; прибутковий ордер №251 від 04.05.2017р.; видаткова накладна №143 від 04.05.2017р.; ТТН № 0404-1 від 04.05.2017р.; прибутковий ордер №365 від 21.06.2017р.; видаткова накладна №223 від 21.06.2017р., ТТН №2106-1 від 21.06.2017р.; прибутковий ордер №674 від 18.09.2017р.; видаткова накладна №320 від 18.09.2017р.; ТТН №1809-2 від 18.09.2017р.; прибутковий ордер №732 від 29.09.2017р.; видаткова накладна №352 від 29.09.2017р.; податкова накладна №27042 від 27.04.2017р.; прибутковий ордер №687 від 19.06.2019р.; видаткова накладна №190619-4 від 19.06.2019р.; податкова накладна №3 від 05.06.2019р.; прибутковий ордер №16363 від 03.10.2017р,; видаткова накладна №162 від 03.10.2017р., ТТН №0310-1 від 03.10.2017р.; прибутковий ордер №16467 від 09.11.2017р.; видаткова накладна №426 від 09.11.2017р., ТТН №0911-2 від 09.11.2017р.; прибутковий ордер №16489 від 21.11.2017р.; видаткова накладна №445 від 21.11.2017р.; ТТН №0310-1 від 03.10.2017р.; податкова накладна №11051 від 11.05.2017р.; податкова накладна №3 від 21.06.2017р.; прибутковий ордер №475 від 18.07.2017р.; видаткова накладна №212 від 18.07.2017р.; ТТН №1807-2 від 18.07.2017р.; податкова накладна №14061 від 14.06.2017р.; податкова накладна №22061 від 22.06.2017р.; прибутковий ордер №655 від 05.09.2017р.; видаткова накладна №203 від 05.09.2017р.; ТТН №0509-1 від 05.09.2017р.; податкова накладна №8061 від 08.06.2017р.; прибутковий ордер №585 від 10.08.2017р.; видаткова накладна №296 від 10.08.2017р.; ТТН №1008-2 від 10.08.2017р.; податкова накладна №14071 від 14.07.2017р.; прибутковий ордер № 326 від 06.06.2017р.; видаткова накладна №196 від 0606.2017р.; ТТН №0606-1 від 06.06.2017р.; прибутковий ордер №733 від 23.09.2017р.; видаткова накладна №253 від 29.09.2017р.; прибутковий ордер №949 від 09.11.2017р.; видаткова накладна №427 від 09.11.2017р.; прибутковий ордер №16519 від 30.11.2017р.; видаткова накладна №354 від 30.11.2017р.; ТТН № 3011-1 від 30.11.2017р.; податкова накладна №25074 від 25.07.2017р.; податкова накладна №25071 від 25.07.2017р.; податкова накладна №25072 від 25.07.2017р.; податкова накладна №25073 від 25.07.2017р.; прибутковий ордер №16240 від 01.08.2017р.; видаткова накладна №189 від 01.08.2017р.; ТТН №0108-2 від 01.08.2017р.; прибутковий ордер №16328 від 18.09.2017р.; видаткова накладна №279 від 18.09.2017р.; ТТН №1809-1 від 18.09.2017р.; прибутковий ордер №16316 від 19.09.2017р.; видаткова накладна №340 від 19.09.2017р.; ТТН №1909-1 від 19.09.2017р.; прибутковий ордер №16323 від 22.09.2017р.; видаткова накладна №343 від 22.09.2017р.; ТТН №2209-1 від 22.09.2017р.; прибутковий ордер №16422 від 12.10.2017р.; видаткова накладна №379 від 12.10.2017р.; ТТН №1210-1 від 12.10.2017р.; прибутковий ордер №16461 від 21.11.2017р.; видаткова накладна №444 від 21.11.2017р.; ТТН №2111-1 від 21.11.2017р.; податкова накладна №4071 від 04.07.2017р.; прибутковий ордер №16262 від 10.08.2017р.; видаткова накладна №283 від 10.08.2017р.; ТТН №1008-1 від 10.08.2017р.; податкова накладна №4081 від 04.08.2017р.; податкова накладна №10081 від 10.08.2017р.; прибутковий ордер №744 від 29.09.2017р.; видаткова накладна №350 від 29.09.2017р.; прибутковий ордер №914 від 09.11.2017р.; видаткова накладна №299 від 09.11.2017р.; ТТН № 0911-1 від 09.11.2017р.; податкова накладна №15081 від 15.08.2017р.; податкова накладна №16081 від 16.08.2017р.; прибутковий ордер №735 від 29.09.2017р.; видаткова накладна №349 від 29.09.2017р.; ТТН № 2909-1 від 29.09.2017р.; податкова накладна №16082 від 16.08.2017р.; прибутковий ордер №1363 від 19.10.2018р.; видаткова накладна №177 від 18.10.2018р.; прибутковий ордер №1612 від 13.12.2018р.; видаткова накладна №472 від 13.12.2018р.; декларація про прийняття вантажу №040103983 від 13.12.2018; податкова накладна №14091 від 14.09.2017р.; прибутковий ордер №16350 від 29.09.2017р.; Видаткова накладна №351 від 29.09.2017р.; прибутковий ордер №16452 від 01.11.2017р.; видаткова накладна №404 від 01.11 2017р.; ТТН № 0111-2 від 01.11.2017р.; прибутковий ордер №16068 від 02.02.2018р.; видаткова накладна №107 від 02.02.2018р.; ТТН № 0202-2 від 02.02.2018р.; прибутковий ордер №16069 від 14.02.2018р.; видаткова накладна №174 від 14.02.2018р.; ТТН № 1402-2 від 14.02.2018р.; податкова накладна №16083 від 16.08.2017р.; прибутковий ордер №14234 від 01.11.2017р.; видаткова накладна №405 від 01.11.2017р.; ТТН № 0111-1 від 01.11.2017р.; податкова накладна №14092 від 14.09.2017р.; прибутковий ордер №998 від 27.11.2017р.; видаткова накладна №451 від 27.11.2017р.; податкова накладна №10101 від 10.10.2017р.; прибутковий ордер №1054 від 07.12.2017р.; видаткова накладна №609 від 07.12.2017р.; ТТН №0712-1 від 07.12.2017р.; податкова накладна №26101 від 26.10.2017р.; податкова накладна №7121 від 07.12.2017р.; прибутковий ордер №102 від 06.22.2018р.; видаткова накладна №125 від 06.02.2018р.; ТТН № 0602-1 від 06.02.2018р.; податкова накладна №26102 від 26.10.2017р.; податкова накладна №16111 від 16.11.2017р.; прибутковий ордер №16574 від 20.12.2017р.; видаткова накладна №627 від 20.12.2017р.; ТТН № 2012-2 від 20.12.2017р.; прибутковий ордер №14032 від 02.02.2018р.; видаткова накладна №106 від 02.02.2018р.; прибутковий ордер №16084 від 09.02.2018р.; видаткова накладна №156 від 09.02.2018р.; ТТН №0902-1 від 09.02.2018р.; прибутковий ордер №16086 від 14.02.2018р.; видаткова накладна №186 від 14.02.2018р.; податкова накладна №26103 від 26.10.2017р.; податкова накладна №16113 від 16.11.2017р.; прибутковий ордер №919 від 09.11.2017р.; видаткова накладна №425 від 09.11.2017р.; прибутковий ордер №997 від 27.11 2017р.; видаткова накладна №450 від 27.11.2017р.; ТТН № 2711-1 від 27.11.2017р.; прибутковий ордер №1132 від 20.12.2017р.; видаткова накладна №626 від 20.12.2017р.; ТТН № 2012-1 від 20.12.2017р.; податкова накладна №31102 від 31.10.2017р.; прибутковий ордер №992 від 24.11.2017р.; Видаткова накладна №447 від 24.11.2017р.; ТТН № 2411-1 від 24.11.2017р.; прибутковий ордер №131 від 02.02.2018р.; видаткова накладна №105 від 02.02.2018р.; ТТН № 0202-1 від 02.02.2018р.; прибутковий ордер №103 від 06.02.2018р.; видаткова накладна №124 від 06.02.2018р.; податкова накладна №16115 від 16.11.2017р.; прибутковий ордер №120 від 09.02.2018р.; видаткова накладна №157 від 09.02.2018р.; ТТН № 0902-2 від 09.02.2018р.; податкова накладна №20111 від 20.11.2017р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися у безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включено податкову накладну по взаємовідносинах з ТОВ Італ-Дніпро на суму 69257, 00 грн.

17.08.2016 р. позивачем укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю Європейська індустріальна спілка (далі - ТОВ Європейська індустріальна спілка ) (код за ЄДРПОУ 36559587) договір № 511180260.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: прибутковий ордер № 1000 від 22.08.2018 р.; видаткова накладна № Д-00000289 від 22.08.2018 р.; товарно-транспортна накладна №Д-00000289 від 22.08.2018 р.; податкова накладна № 34 від 22.08.2018 р.; прибутковий ордер №1137 від 04.04.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000037 від 23.03.2018 р.; поштова квитанція №59000327845773 від 03.04.2018 р.; податкова накладна № 16 від 23.03.2018 р.; прибутковий ордер №1183 від 02.05.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000052 від 18.04.2018 р.; поштова квитанція №0552000225 від 23,04.2018 р.; податкова накладна № 14 від 18.04.2018 р.; прибутковий ордер №1166 від 02.05.2018 р.; видаткова накладна №РН-0000061 від 27.05.2018 р.; поштова квитанція №0552000263 від 05.05.2018 р.; податкова накладна № 25 від 27.04.2018 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включено податкову накладну по взаємовідносинах з ТОВ Європейська індустріальна спілка на суму 5852, 00 грн.

14.03.2016 р. позивачем було укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю НТЦ Варіатор (далі - ТОВ НТЦ Варіатор ) (код за ЄДРПОУ 38754652) договір за №511160388.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: прибутковий ордер №9173 від 11.04.2016 р.; видаткова накладна №255 від 11.04.2016 р.; податкова накладна №6 від 01.04.2016 р.; прибутковий ордер №16180 від 16.05.2016 р.; видаткова накладна №335 від 16.05.2016 р.; товарно-транспортна накладна №Р335 від 16.05.2016 р.; податкова накладна №83 від 26.04.2016 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включено податкову накладну по взаємовідносинах з ТОВ НТЦ Варіатор на суму у розмірі 12400, 00 грн.

10.03.2017 р. та 16.11.2017 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Дніпроремонт (далі - ТОВ Дніпроремонт ) (код за ЄДРПОУ 32175849) договори підряду за № 56070325 та за № 560171345.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду первинні документи: до договору №56070325 від 10.03.2017 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 30.11.2017 р. (4 акта), від 29.12.2017 р. (4 акта), від 31.10.2017 р. (4 акта); податкові накладні №1 від 31.10.2017 р., №2 від 30.11.2017 р., №3 від 30.11.2017 р., №1 від 30.11.2017 р., №2 від 29.12.2017 р.; до договору №560171345 від 16.11.2017 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 29.12.2017 р., від 30.11.2017 р.; податкові накладні №1 від 29.12.2017 р., №4 від 30.11.2017 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включено податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Дніпроремонт на суму 234592, 00 грн.

13.02.2018 р. позивачем укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Дніпротехуніверсал (далі - ТОВ Дніпротехуніверсал ) (код за ЄДРПОУ 32842564) договір за № 511180277.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: прибутковий ордер №1314 від 19.10.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000332 від 19.10.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000332 від 19.10.2018 р.; податкова накладна №16 від 19.10.2018 р.; прибутковий ордер №1183 від 01.10.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000313 від 01.10.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000313 від 01.10.2018 р.; податкова накладна №1 від 01.10.2018 р.; прибутковий ордер №757 від 02.07.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000224 від 02.07.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000224 від 02.07.2018 р.; податкова накладна №1 від 02.07.2018 р.; прибутковий ордер №856 від 25.07.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000238 від 25.07.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000238 від 25.07.2018 р.; податкова накладна №29 від 25.07.2018 р.; прибутковий ордер №339 від 10.04.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000096 від 10.04.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000096 від 10.04.2018 р.; податкова накладна №3 від 10.04.2018 р.; прибутковий ордер №1089 від 07.09.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000292 від 07.09.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000292 від 07.09.2018 р.; податкова накладна №1 від 07.09.2018 р.; прибутковий ордер №947 від 09.08.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000271 від 09.08.2018 р., товарно-транспортна накладна №Д-00000271 від 09.08.2018 р.; податкова накладна №15 від 09.08.2018 р.; прибутковий ордер №1000 від 22.08.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000289 від 22.08.2018 р.; товарно-транспортна накладна №Д-00000289 від 22.08.2018 р.; податкова накладна №34 від 22.08.2018 р.; прибутковий ордер №604 від 05.06.2018 р.; видаткова накладна №Д-00000180 від 05.06.2018 р.; товарно-транспортна накладна №Д-00000180 від 05.06.2018 р.; податкова накладна №20 від 05.06.2018 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включено податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Дніпротехуніверсал на суму 219064, 00 грн.

05.12.2016 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Електроапаратура (далі - ТОВ НВП Електроапаратура ) (код за ЄДРПОУ 37276655) договір №511161472 від 05.12.2016 р.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані первинні документи: прибутковий ордер №1275 від 06.12.2016р.; видаткова накладна №612/И1 від 06.12.2016р.; ТТН від 06.12.2016р.; податкова накладна №3 від 06.12.2016р.; прибутковий ордер №373 від 23.06.2017р.; видаткова накладна №230617-1 від 23.06.2017р.; ТТН №Р230617 від 23.06.2017р.; прибутковий ордер №461 від 10.07.2017р.; видаткова накладна №1007/К від 10.07.2017р.; податкова накладна №6 від 14.06.2017р.; прибутковий ордер №472 від 21.07.2017р.; видаткова накладна №210717-2 від 21.07.2017р.; ТТН №Р210717-2 від 21.07.2017р.; податкова накладна №4 від 17.07.2017р.; прибутковий ордер №487 від 21.07.2017р.; видаткова накладна №210717-1 від 21.07.2017р.; ТТН №Р210717-1 від 21.07.2017р.; податкова накладна №5 від 13.06.2017р.; прибутковий ордер №16292 від 08.09.2017р.; видаткова накладна №80917-1 від 08.09.2017р.; ТТН №Р80917-1 від 08.09.2017р.; податкова накладна №9 від 25.07.2017р.; прибутковий ордер №16321 від 18.09.2017р.; видаткова накладна №180917-1 від 18.09.2017р.; ТТН №Р180917-1 від 18.09.2017р.; податкова накладна №3 від 31.08.2017р.; прибутковий ордер №705 від 26.09.2017р.; видаткова накладна №260917-1 від 26.09.2017р.; ТТН №Р210717-2 від 26.09.2017р.; прибутковий ордер №16406 від 20.10.2017р.; видаткова накладна №201017-1 від 20.10.2017р.; ТТН №Р201017 від 20.10.2017р.; податкова накладна №10 від 21.09.2017р.; прибутковий ордер №16490 від 10.11.2017р.; видаткова накладна №101117-1 від 10.12.2017р.; ТТН №Р101117 від 10.11.2017р.; податкова накладна №6 від 11.10.2017р.; прибутковий ордер №16491 від 10.11.2017р.; видаткова накладна №101117-2 від 10.11.2017р.; ТТН № Р101117 від 10.11.2017р.; податкова накладна №1 від 02.11.2017р.; прибутковий ордер №16513 від 28.11.2017р.; видаткова накладна №2811/К від 28.11.2017р.; ТТН №Р2811/К від 28.11.2017р.; податкова накладна №4 від 09.11.2017р.; прибутковий ордер №1044 від 01,12.2017р.; видаткова накладна №11217-2 від 01.12.2017р.; ТТН №Р11217-2 від 01.12.2017р.; податкова накладна №3 від 09.11.2017р.; прибутковий ордер №1047 від 01.12.2017р.; видаткова накладна №11217-1 від 01.12.2017р.; ТТН №Р11217-1 від 01.12.2017р.; податкова накладна №9 від 31.10.2017р.; прибутковий ордер №16582 від 21.12.2017р.; видаткова накладна №211217-1 від 21.12.2017р.; ТТН №Р211217-1 від 21.12.2017р.; податкова накладна №11 від 21.12.2017р.; податкова накладна №1 від 01.12.2017р.; прибутковий ордер №16604 від 29.12.2017р.; видаткова накладна №291217-2 від 19.12.2017р.; ТТН №Р291217-2 від 29.12.2017р.; податкова накладна №17 від 29.12.2017р.; прибутковий ордер №16037 від 17.01.2018р.; видаткова накладна №170118-1 від 17.01.2018р.; ТТН №Р170118-1 від 17.01.2018р.; податкова накладна №3 від 17.01.2018р.; прибутковий ордер №16148 від 03.03,2018р.; видаткова накладна №30318-1 від 03.03.2018р.; ТТН №030318-1 від 03.03.2018р.; податкова накладна №3 від 09.02.2018р.; прибутковий ордер №16141 від 03.03.2018р.; видаткова накладна № 30318-2 від 03.03.2018р.; ТТН №Р30318-2 від 03.03.2018р.; прибутковий ордер №224 від 12.03.2018р.; видаткова накладна №120318-1 від 12.03.2018р.; ТТН №Р120318 від 12.03.2018р.; податкова накладна №2 від 03.03.2018р.; прибутковий ордер №16186 від 30.03.2018р.; видаткова накладна №300318-01 від 30.03.2018р.; ТТН №Р300318 від 30.03.2018р.; податкова накладна №6 від 14.03.2018р.; прибутковий ордер №16194 від 06.04.2018р.; видаткова накладна №60418-5 від 06.04.2018р.; ТТН № Р60418-5 від 06.04.2018р.; прибутковий ордер №16210 від 06.04.2018р.; видаткова накладна №60418-2 від 06.04.2018р.; ТТН №Р60418-2 від 06.04.2018р., податкова накладна №3 від 13.03.2018р.; прибутковий ордер №16211 від 06.04.2018р.; видаткова накладна №60418-4 від 06.04.2018р.; ТТН №Р60418-4 від 06.04.2018р.; податкова накладна №5 від 13.03.2018р.; прибутковий ордер №16204 від 06.04.2018р.; видаткова накладна №60418-3 від 06.04.2018р.; ТТН №Р60418-3 від 06.04.2018р., податкова накладна №4 від 13.03.2018р.; прибутковий ордер № 16195 від 06.04.2018р.; видаткова накладна №60418-1 від 06.04.2018р.; ТТН №Р60418-1 від 06.04.2018р.; податкова накладна №2 від 09.02.2018р.; прибутковий ордер №412 від 26.04.2018р.; видаткова накладна №260418-2 від 26.04.2018р.; ТТН №Р260418-1 від 26.04.2018р.; податкова накладна №7 від 14.03.2018р.; прибутковий ордер №16346 від 21.05.2018р.; видаткова накладна №210518-1 від 21.05.2018р.; ТТН №Р210518 від 21.05.2018р.; податкова накладна №8 від 20.04.2018р.; прибутковий ордер №502 від 21.05.2018р.; видаткова накладна №210518-2 від 21.05.2018р.; ТТН №Р210518-2 від 21.05.2018р.; податкова накладна №7 від 19.04.2018р.; прибутковий ордер №16460 від 15.06.2018р.; видаткова накладна №150618-02 від 15.06.2018р.; ТТН №Р150618 від 15.06.2018р.; податкова накладна №9 від 29.05.2018р.; прибутковий ордер №16411 від 15.06.2018р.; видаткова накладна №150618-01 від 15.06.2018р.; ТТН №Р150618 від 15.06.2018р.; податкова накладна №8 від 29.05.2018р.; прибутковий ордер №16424 від 23.06.2018р.; видаткова накладна №230618-01 від 23.06.2018р.; ТТН №Р230618 від 23.06.2018р.; податкова накладна №10 від 30.05.2018р.; податкова накладна №4 від 23.06.2018р.; прибутковий ордер №16501 від 05.07.2018р.; видаткова накладна №50718-1 від 05.07.2018р.; ТТН №Р50718-1 від 05.07.2018р.; прибутковий ордер №16590 від 01.08.2018р.; видаткова накладна №10818-2 від 01.08.2018р.; ТТН №Р10818-2 від 01.08.2018р.; податкова накладна №3 від 04.07.2018р.; прибутковий ордер №16571 від 01.08.2018р.; видаткова накладна №10818-1 від 01.08.2018р.; ТТН №Р203/К1 від 01.08.2018р.; податкова накладна №2 від 04.07.2018р.; прибутковий ордер №16597 від 08.08.2018р.; видаткова накладна №80818-1 від 08.08.2018р.; ТТН №Р80818-1 від 08.08.2018р.; податкова накладна №2 від 07.08.2018р.; прибутковий ордер №16643 від 30.08.2018р.; видаткова накладна №300818-2 від 30.08.2018р.; ТТН №Р300818-2 від 30.08.2018р.; податкова накладна №7 від 14.08.2018р.; прибутковий ордер №16650 від 30.08.2018р.; видаткова накладна №300818-1 від 30.08.2018р,; ТТН №Р300818-1 від 30.08.2018р.; прибутковий ордер №16638 від 30.08.2018р.; видаткова накладна №300818-3 від 30.08.2018р.; ТТН №Р300818-3 від 30.08.2018р.; податкова накладна №11 від 22.08.2018р.; прибутковий ордер №16669 від 05.09.2018р.; видаткова накладна №50918-1 від 05.09.2018р.; ТТН №Р50918-1 від 05.09.2018р.; податкова накладна №13 від 27.08.2018р.; прибутковий ордер №16672 від 07.09.2018р.; видаткова накладна №70918-2 від 07.09.2018р.; ТТН №Р70918-2 від 07.09.2018р.; податкова накладна №3 від 07.08.2018р.; прибутковий ордер №16805 від 04.10.2018р.; видаткова накладна №41018-1 від 04.10.2018р.; ТТН №Р41018-1 від 04.10.2018р.; податкова накладна №6 від 14.08.2018р.; прибутковий ордер №1244 від 04.10.2018р.; видаткова накладна №41018-2 від 04.10.2018р.; ТТН №Р41018-2 від 04.10.2018р.; податкова накладна №5 від 12.09.2018р.; прибутковий ордер №16811 від 25.10.2018р.; видаткова накладна №251018-2 від 25.10.2018р.; ТТН №Р251018 від 25.10.2018р.; податкова накладна №1 від 02.10.2018р.; прибутковий ордер №16822 від 25.10.2018р.; видаткова накладна №251018-1 від 25.10.2018р,; ТТН №Р251018-1 від 25.10.2018р.; прибутковий ордер №16838 від 07.11.2018р.; видаткова накладна №71118-1 від 07.11.2018р.; ТТН №Р71118-1 від 07.11.2018р.; податкова накладна №2 від 02.10.2018р.; податкова накладна №4 від 20.09.2018р.; прибутковий ордер №16846 від 07.11.2018р.; видаткова накладна №71118-2 від 07.11,2018р.; ТТН №Р71118-2 від 07.11.2018р.; податкова накладна №5 від 04.10.2018р.; прибутковий ордер №16939 від 05.12.2018р.; видаткова накладна №51218-3 від 05.12.2018р.; ТТН №Р51218-3 від 05.12.2018р.; податкова накладна №4 від 14.11.2018р.; прибутковий ордер №16921 від 05.12.2018р.; видаткова накладна №51218-2 від 05.12.2018р.; ТТН №Р51218-2 від 05.12.2018р.; податкова накладна №3 від 13.11.2018р.; прибутковий ордер №16926 від 05.12.2018р.; видаткова накладна №51218-1 від 05.12.2018р.; ТТН №Р51218-1 від 05.12.2018р.; податкова накладна №1 від 05.11.2018р.; прибутковий ордер №16004 від 09.01.2019р.; видаткова накладна №90119-1 від 09.01.2019р.; ТТН №Р90119-1 від 09.01.2019р.; податкова накладна №5 від 16.11.2018р.; прибутковий ордер №16005 від 11.01.2019р.; видаткова накладна №110119-1 від 11.01.2019р.; ТТН №Р110119-1 від 11.01.2019р.; прибутковий ордер №243 від 01.03.2019р.; видаткова накладна №010319-1 від 01.03.2019р.; ТТН №Р010319-1 від 01.03.2019р.; податкова накладна №1 від 01.03.2019р.; податкова накладна №6 від 22.02.2019р.; прибутковий ордер №16928 від 19.06.2019р.; видаткова накладна №190619-2 від 19.06.2019р.; податкова накладна №1 від 05.06.2019р.; податкова накладна №7 від 19.06.2019р.; прибутковий ордер №687 від 19.06.2019р.; видаткова накладна №190619-4 від 19.06.2019р.; податкова накладна №3 від 05.06.2019р.; прибутковий ордер № 16912 від 19.06.2019р.; видаткова накладна №190619-3 від 19.06.2019р.; ТТН №Р190619-4 від 19.06.2019р.; податкова накладна №2 від 05.06.2019р.; податкова накладна №8 від 19.06.2019р.; прибутковий ордер №808 від 18.07.2019р.; видаткова накладна №180719-2 від 18.07.2019р.; ТТН №Р180719 від 18.07.2019р.; податкова накладна №7 від 18.07.2019р.; податкова накладна №1 від 03.07.2019р.; прибутковий ордер №17014 від 18.07.2019р.; видаткова накладна № 180719-1 від 18.07.2019р.; ТТН №Р180719 від 18.07.2019р., податкова накладна №7 від 14.08.2019р.; податкова накладна №1 від 17.09.2019р.; податкова накладна №2 від 03.07.2019р., прибутковий ордер №17044 від 14.08.2019р.; видаткова накладна №140819-3 від 14.08.2019р.; прибутковий ордер №17066 від 14.08.2019р.; видаткова накладна №140819-1 від 14.08.2019р.; ТТН №Р140819-2 від 14.08.2019р.; податкова накладна №3 від 02.08.2019р.; податкова накладна №5 від 14.08.2019р.;прибутковий ордер №940 від 14.08.2019р.; видаткова накладна №140819-2 від 14.08.2019р.; ТТН №Р140819-2 від 14.08.2019р.; податкова накладна №6 від 14.08.2019р.; податкова накладна №2 від 01.08.2019р.; прибутковий ордер №17107 від 27.08.2019р.; видаткова накладна №270819-1 від 27.08.2019р.; ТТН №Р270819 від 27.08.2019р.; податкова накладна №10 від 27.08.2019р.; податкова накладна №3 від 20.09.2019р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ НВП Електроапаратура на суму 330770, 00 грн.

З матеріалів справи встановлено, що ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Енергомаш-Сервіс (далі - ТОВ Енергомаш-Сервіс ) (код за ЄДРПОУ 35043561) договори №560170977 від 30.08.2017 р., №560180810 від 04.06.2018 р., №560170352 від 09.03.2017 р., №560180606 від 12.04.2018 р., №560180810 від 04.06.2018 р., №560150555 від 28.04.2015 р., №560170977 від 30.08.2017 р., №560140708 від 04.03.2014 р., №560160487 від 04.03.2014 р., №560171491 від 18.12.2017 р., №560171031 від 12.09.2017 р., №560180606 від 12.04.2018 р., №560180811 від 04.06.2018 р., №560160053 від 12.01.2016 р., №560161403 від 16.11.2016 р., №560181278 від 20.09.2018 р., №19/0560 від 30.01.2019 р., №560140654 від 15.05.2014 р., №19/0878 від 21.03.2019 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду копії первинних документів, належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи:

1)до договору №560140708 від 04.03.2014 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №255 від 30.03.2016 р., №256 від 30.03.2016 р., №258 від 30.03.2016 р., №278 від 25.01.2016 р., №279 від 25.01.2016 р., №280 від 25.01.2016 р., №281 від 25.01.2016 р., №282 від 25.01.2016 р., №283 від 25.01.2016 р., №284 від 25.01.2016 р., №285 від 25.01.2016 р., №286 від 25.01.2016 р., №314 від 05.09.2016 р., №319 від 12.09.2016 р., №328 від 12.09.2016 р., №329 від 02.12.2016 р., №331 від 12.09.2016 р., №332 від 12.09.2016 р., №333 від 12.09.2016 р., №334 від 12.09.2016 р., №335 від 12.09.2016 р., №336 від 12.09.2016 р., №337 від 12.09.2016 р., №338 від 12.09.2016 р., №339 від 12.09.2016 р., №340 від 12.09.2016 р., №341 від 02.12.2016 р., №342 від 12.09.2016 р., №343 від 12.09.2016 р.,№364 від 28.12.2016 р., №365 від 28.12.2016 р., №373 від 27.03.2017 р., №375 від 28.12.2016 р., №427 від 03.07.2017 р., №428 від 03.07.2017 р., №429 від 03.07.2017 р., №430 від 03.07.2017 р., №431 від 03.07.2017 р.;

- податкові накладні №12 від 30.03.2016 р., №10 від 30.03.2016 р., №11 від 30.03.2016 р., 4 від 25.01.2016 р., №5 від 25.01.2016 р., №6 від 25.01.2016 р., №7 від 25.01.2016 р., №8 від 25.01.2016 р., №9 від 25.01.2016 р., №10 від 25.01.2016 р., №11 від 25.01.2016 р., №12 від 25.01.2016 р., №2 від 05.09.2016 р., №24 від 12.09.2016 № 25 від 12.09.2016 № 3 від 02.12.2016 р., №8 від 12.09.2016 р., №9 від 12.09.2016 р., №10 від 12.09.2016 р., № 11 від 12.09.2016 р., № 12 від 12.09.2016 р., №13 від 12.09.2016 р., № 14 від 12.09.2016 р., №15 від 12.09.2016 р., № 16 від 12.09.2016 р., №17 від 12.09.2016 р., №4 від 02.12.2016 р., №18 від 12.09.2016 р., № 19 від 12.09.2016 р., №7 від 28.12.2016 р., №8 від 28.12.2016 р., №9 від 27.03.2017 р., №9 від 28.12.2016 р., № 1 від 03.07.2017 р., №2 від 03.07.2017 р., №8 від 03.07.2017 р., №3 від 03.07.2017 р., №4 від 03.07.2017 р.;

2)до договору №560150555 від 28.04.2015 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №257 від 30.03.2016 р., №259 від 30.03.2016 р., №260 від 30.03.2016 р., №275 від 25.01.2016 р., №276 від 25.01.2016 р., №277 від 25.01.2016 р., №315 від 05.09.2016 р., №316 від 05.09.2016 р., №317 від 05.09.2016 р., №318 від 05.09.2016 р., №472 від 18.09.2017 р., №603 від 30.05.2016 р.;

- податкові накладні №8 від 30.03.2016 р., №7 від 30.03.2016 р., №9 від 30.03.2016 р., №1 від 25.01.2016 р., №2 від 25.01.2016 р., №3 від 25.01.2016 р., №3 від 05.09.2016 р., №4 від 05.09.2016 р., №5 від 05.09.2016 р., №6 від 05.09.2016 р., №18 від 18.09.2017 р., №7 від 30.05.2016 р.;

3) до договору від №560160053 12.01.2016 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №274 від 19.02.2016 р.; податкова накладна № 4 від 19.02.2016 р.

4)до договору №560160487 від 04.04.2016 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) 265 від 27.03.2017 р., №266 від 02.12.2016 р., №267 від 02.12.2016 р., №330 від 05.09.2016 р., №344 від 12.09.2016 р., №345 від 12.09.2016 р., №346 від 12.09.2016 р.,№347 від 12.09.2016 р.,№366 від 28.12.2016 р., №367 від 28.12.2016 р., №369 від 28.12.2016 р., №370 від 28.12.2016 р., №371 від 28.12.2016 р., №372 від 27.03.2017 р., №376 від 27.03.2017 р., № 432 від 55.09.2017 р., №433 від 20.10.2017 р., №434 від 03.07.2017 р., №435 від 03.07.2017 р., №436 від 03.07.2017 р., №437 від 29.05.2017 р., №456 від 18.09.2017 р., №473 від 18.09.2017 р., №474 від 18.09.2017 р., №476 від 17.11.2017 р., №477 від 20.10.2017 р., №478 від 18.09.2017 р., №497 від 17.11.2017 р., №498 від 20.10.2017 р., №499 від 20.10.2017 р., №501 від 20.10.2017 р., №621 від 18.06.2018 р., №631 від 16.08.2018 р., №674 від 17.01.2019 р.№675 від 17.01.2019 р., №676 від 17,01.2019 р., №677 від 17.01.2019 р., №678 від 17.01.2019 р., №679 від 17.01.2019 р., №710 від 21.02.2019 р., №815 від 16.08.2019 р.;

- податкові накладні №11 від 27.03.2017 р., №1 від 02.12.2016 р., №2 від 02.12.2016 р., №1 від 05.09.2016 р., №20 від 12.09.2016 р., №23 від 12.09.2016 р., №22 від 12.09.2016 р., №21 від 12.09.2016 р., №14 від 28.12.2016 р., №13 від 28.12.2016 р., №12 від 28.12.2016 р., №11 від 28.12.2016 р., №10 від 28.12.2016 р., №12 від 27.03.2017 р., №10 від 27.03.2017 р., №30 від 18.09.2017 р., №10 від 20.10.2017 р., №5 від 03.07.2017 р., №6 від 03.07.2017 р., №7 від 03.07.2017 р., №6 від 29.05.2017 р., №17 від 18.09.2017 р., №31 від 18.09.2017 р., №32 від 18.09.2017 р., №17 від 17.11.2017 р., №11 від 20.10.2017 р., №22 від 18.09.2017 р., №16 від 17.11.2017 р., №13 від 20.10.2017 р., №12 від 20.10.2017 р., №14 від 20.10.2017 р., №18 від 18.06.2018 р., №1 від 16.08.2018 р., №1 від 17.01.2019 р., №2 від 17.01.2019 р., №4 від 17.01.2019 р., №6 від 17.01.2019 р., № 5 від 17.01.2019 р., № 3 від 17.01.2019 р., № 1 від 21.02.2019 р., № 8 від 16.08.2019 р.;

5)до договору №560161403 від 16.11.2016 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) від 27.03.2017 р., №382 від 16.02.2017 р., №383 від 27.03.2017 р., №384 від 16.02.2017 р., №385 від 16.02.2017 р., №386 від 16.02.2017 р., №387 від 16.02.2017 р., №388 від 16.02.2017 р., №389 від 16.02.2017 р., №390 від 27,03.2017 р., №392 від 16.02.2017 р., №394 від 16.02.2017 р., №395 від 16.02.2017 р., №396 від 16.02.2017 р., №397 від 16.02.2017 р., №398 від 16.02.2017 р., №399 від 16.02.2017 р., №400 від 16.02.2017 р., №401 від 16.02.2017 р., №402 від 16.02.2017 р., №403 від 16.02.2017 р., №404 від 16.02.2017 р., №405 від 16.02.2017 р., №406 від 16.02.2017 р., №407 від 16.02.2017 р.;

- податкові накладні №6 від 27.03.2017 р., №5 від (пусто), №5 від 16.02.2017 р., №8 від 27.03.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №7 від 27.03.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р., №5 від 16.02.2017 р.;

6)до договору №560170352 від 10.03.2017 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №272 від 16.07.2018 р., №274 від 16.07.2018 р., №440 від 04.08.2017 р., №441 від 04.08.2017 р., №442 від 04.08.2017 р., №443 від 04.08.2017 р., №458 від 18.09.2017 р., №459 від 20.10.2017 р., №460 від 18.09.2017 р., №461 від 18.09.2017 р., №462 від 20.12.2017 р., №463 від 18.09.2017 р., №464 від 18.09.2017 р., №465 від 18.09.2017 р., №466 від 18.09.2017 р., №467 від 18.09.2017 р., №468 від 18.09.2017 р., №469 від 18.09.2017 р., №470 від 18.09.2017 р., №471 від 20.12.2017 р., №479 від 18.09.2017 р., №481 від 18.09.2017 р., №482 від 18.09.2017 р., №483 від 18.09.2017 р., №484 від 18.09.2017 р., №500 від 20.10.2017 р., №502 від 17.11.2017 р., №503 від 20.10.2017 р., №504 від 20.10.2017 р., №505 від 20.10.2017 р., №506 від 17.11.2017 р., №507 від 16.02.2018 р., №508 від 20.12.2017 р., №509 від 20.10.2017 р., №510 від 17.11.2017 р., №510 від 20.10.2017 р., №514 від 20.12.2017 р., №515 від 17.11.2017 р., №516 від 17.11.2017 р., №517 від 17.11.2017 р., №519 від 18.01.2018 р., №520 від 17.11.2017 р., №521 від 17.11.2017 р., №522 від 17.11.2017 р., №523 від 20.12.2017 р., №524 від 20.12.2017 р., №525 від 17.11.2017 р., №526 від 17.11.2017 р., №527 від 17.11.2017 р., №528 від 17.11.2017 р., №529 від 17.11.2017 р., №530 від 17.11.2017 р., №531 від 17.11.2017 р., №532 від 17.11.2017 р., №533 від 17.11.2017 р., №535 від 17.11.2017 р., №536 від 17.11.2017 р., №537 від 17.11.2017 р., №538 від 20.12.2017 р., №539 від 17.11.2017 р., №540 від 17.11.2017 р., №551 від 18.01.2018 р., №552 від 20.12.2017 р. №553 від 20.12.2017 р., №554 від 18.01.2018 р., №555 від 20.12.2017 р., №556 від 18.01.2018 р., №557 від 18.01.2018 р., №558 від 20.12.2017 р., №559 від 20.12.2017 р., №560 від 20.12.2017 р., №561 від 20.12.2017 р., №562 від 20.12.2017 р., №563 від 20.12.2017 р., №564 від 20.12.2017 р., №565 від 20.12.2017 р., №566 від 20.12.2017 р., №567 від 20.12.2017 р., №568 від 20.12.2017 р., №576 від 16.02.2018 р., №577 від 16.02.2018 р., №578 від 16.02.2018 р., №579 від 16.02.2018 р., №580 від 16.02.2018 р., №581 від 16.02.2018 р., №582 від 01.06.2018 р., №583 від 16.02.2018 р., №584 від 16.02.2018 р., №585 від 16.02.2018 р., №586 від 16.02.2018 р., №587 від 16.02.2018 р., №588 від 16.02.2018 р., №589 від 16.02.2018 р., №590 від 01.06.2018 р., №591 від 01.06.2018 р., №592 від 17.04.2018 р., №594 від 17.04.2018 р., №596 від 01.06.2018 р., №597 від 01.06.2018 р., №598 від 01.06.2018 р., №599 від 17.04.2018 р., №600 від 17.04.2018 р., №601 від 17.04.2018 р., №602 від 01.06.2018 р., №603 від 01.06.2018 р., №609 від 01.06.2018 р., №610 від 01.06.2018 р., №611 від 01,06.2018 р., №612 від 18.06.2018 р., №613 від 01.06.2018 р., №614 від 01,06.2018 р., №615 від 01.06.2018 р., №616 від 01.06.2018 р., №617 від 01.06.2018 р., №618 від 01.06.2018 р., №620 від 18.06.2018 р., №622 від 18.06.2018 р., №634 від 16.08.2018 р., №635 від 16.08.2018 р., №680 від 17.01.2019 р., №681 від 17.01.2019 р., №682 від 17.01.2019 р., №695 від 17.01.2019 р., №696 від 17.01.2019 р., №697 від 17.01.2019 р., №698 від 17.01.2019 р., №699 від 16.05.2019 р., №711 від 21.02.2019 р., №712 від 21.02.2019 р., №713 від 16.05.2019 р., №714 від 16.05.2019 р., №715 від 21.02.2019 р., №717 від 16.05.2019 р., №718 від 21.02.2019 р., №719 від 21.02.2019 р., №720 від 21.02.2019 р., №721 від 21.02.2019 р., №722 від 21.02.2019 р., №734 від 21.02.2019 р., №737 від 21.02.2019 р., №738 від 16.05.2019 р., №740 від 16.05.2019 р., №741 від 21.02.2019 р.,№742 від 21.02.2019 р., №744 від 16.05.2019 р., №768 від 16.05.2019 р., №769 від 16.05.2019 р., №785 від 16.07.2019 р., №794 від 18.06.2019 р.;

- податкові накладні №6 від 16.07.2018 р., №5 від 16.07.2018 р., №3 від 04.08.2017 р., №4 від 04.08.2017 р., №2 від 04.08.2017 р., №5 від 04.08.2017 р., №24 від 18.09.2017 р., №15 від 20.10.2017 р., №19 від 18.09.2017 р., №21 від 18.09.2017 р., №6 від 20.12.2017 р., № 35 від 18.09.2017 р., №25 від 18.09.2017 р., №34 від 18.09.2017 р., №33 від 18.09.2017 р., №26 від 18.09.2017 р., №27 від 18.09.2017 р., №28 від 18.09.2017 р., №29 від 18.09.2017 р., №5 від 20.12.2017 р., №23 від 18.09.2017 р., №36 від 18.09.2017 р., №20 від 18.09.2017 р., №37 від 18.09.2017 р., №38 від 18.09.2017 р., №16 від 20.10.2017 р., №4 від 17.11.2017 р., №17 від 20.10.2017 р., №18 від 20.10.2017 р., №19 від 20.10.2017 р., №3 від 17.11.2017 р., №14 від 16.02.2018 р., №16 від 20.12.2017 р., №21 від 20.10.2017 р., №25 від 17.11.2017 р., №20 від 20.10.2017 р., №3від 20.12.2017 р., №18 від 17.11.2017 р., №19 від 17.11.2017 р., №24 від 17.11.2017 р., №6 від 18.01.2018 р., №22 від 17.11.2017 р., № 23 від 17.11.2017 р., №21 від 17.11.2017 р., №8 від 20.12.2017 р., №4 від 20.12.2017 р., №5 від 17.11.2017 р., №6 від 17.11.2017 р., №10 від 17.11.2017 р., №12 від 17.11.2017 р., №7 від 17.11.2017 р., №8 від 17.11.2017 р., №9 від 17.11.2017 р., №14 від 17.11.2017 р., №15 від 17.11.2017 р., №27 від 17.11.2017 р., №26 від 17.11.2017 р., №11 від 17.11.2017 р., №23 від 20.12.2017 р., №13 від 17.11.2017 р., №20 від 17.11.2017 р., №5 від 18.01.2018 р., №9 від 20.12.2017 р., №10 від 20.12.2017 р., №7 від 18.01.2018 р., №17 від 20.12.2017 р., №4 від 18.01.2018 р., №3 від 18.01.2018 р., №22 від 20.12.2017 р., №12 від 20.12.2017 р., №15 від 20.12.2017 р., №13 від 20.12.2017 р., № 14 від 20.12.2017 р., №20 від 20.12.2017 р., №21 від 20.12.2017 р., №18 від 20.12.2017 р., №19 від 20.12.2017 р., №7 від 20.12.2017 р., №11 від 20.12.2017 р., №8 від 16.02.2018 р., №5 від 16.02.2018 р., №9 від 16.02.2018 р., №6 від 16.02.2018 р., №7 від 16.02.2018 р., №11 від 16.02.2018 р., №15 від 01.06.2018 р., №15 від 16.02.2018 № 16 від 16.02.2018 р., №12 від 16.02.2018 р., №13 від 16.02.2018 р., №18 від 16.02.2018 р., №17 від 16.02.2018 р., №10 від 16.02.2018 № 5 від 01.06.2018 р., №8 від 01.06.2018 № 6 від 17.04.2018 №9 від 17.04.2018 р., №7 від 01.06.2018 р., №12 від 01.06.2018 р., №17 від 01.06.2018 р., №10 від 17.04.2018 р., №7 від 17.04.2018 р., №8 від 17.04.2018 р., №9 від 01.06.2018 р., №10 від 01.06.2018 р., №14 від 01.06.2018 р., №4 від 01.06.2018 р., №6 від 01.06.2018 р., №19 від 18.06.2018 р., №16 від 01.06.2018 р., №1 від 01.06.2018 р., №11 від 01.06.2018 р., №2 від 01.06.2018 р., №3 від 01.06.2018 р., №13 від 01.06.2018 р., №20 від 18.06.2018 р., №21 від 18.06.2018 р., №4 від 16.08.2018 р., №6 від 16.08.2018 р., №7 від 17.01.2019 р., №14 від 17.01.2019 р., №13 від 17.01.2019 р., №11 від 17.01.2019 р., №10 від 17.01.2019 р., №20 від 17.01.2019 р., №12 від 17.01.2019 р., №12 від 16.05.2019 р., №9 від 21.02.2019 р., №2 від 21.02.2019 р., №2 від 16.05.2019 р., №3 від 16.05.2019 р., №10 від 21.02.2019 р., №4 від 16.05.2019 р., №7 від 21.02.2019 р., №8 від 21.02.2019 №12 від 21.02.2019 р., №13 від 21.02.2019 р., №3 від 21.02.2019 р., №4 від 21.02.2019 р., №11 від 21.02.2019 р., №13 від 16.05.2019 р., №18 від 16.05.2019 р., №5 від 21.02.2019 р., №6 від 21.02.2019 р., №7 від 16.05.2019 р., №5 від 16.05.2019 р., №6 від 16.05.2019 р., №14 від 16.07.2019 р., №15 від 18.06.2019 р.;

7)до договору №560170977 від 27.08.2017 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №273 від 16.07.2018 р., №575 від 16.02.2018 р., №630 від 16.08.2018 р., № 688 від 17.01.2019 р., №689 від 17.01.2019 р., №690 від 17.01.2019 р., №691 від 17.01.2019 р., №692 від 17.01.2019 р., №693 від 17.01.2019 р., №700 від 17.01.2019 р., №701 від 17.01.2019 р., №723 від 21.02.2019 р., №725 від 21.02.2019 р., №743 від 21.02.2019 р.;

- податкові накладні №4 від 16.07.2018 р., №4 від 16.02.2018 р., №2 від 16.08.2018 р., №16 від 17.01.2019 р., №17 від 17.01.2019 р., №18 від 17.01.2019 р., №19 від 17.01.2019 р., №9 від 17.01.2019 р., № 19 від 17.01.2019 р., №21 від 17.01.2019 р., №15 від 17.01.2019 р., №8 від 17.01.2019 р., №22 від 21.02.2019 р., №23 від 21.02.2019 р., №24 від 21.02.2019 р.;

8)до договору №560171031 від 12.09.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №511 від 20.10.2017 р.; податкова накладна № 22 від 20.10.2017 р.;

9)до договору №560171491 від 21.12.2017 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №572 від 05.02.2018 р., №573 від 05.02.2018 р., №574 від 05.02.2018 р.; податкові накладні №2 від 05.02.2018 р., №3 від 05.02.2018 р., № 1 від 05.02.2018 р.;

10)до договору №560180606 від 12.04.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №266 від 16.07.2018 р., №624 від 16.07.2018 р., №625 від 16.07.2018 р.; податкові накладні №9 від 16.07.2018 р., №7 від 16.07.2018 р., №8 від 16.07.2018 р.;

11)до договору №560180810 від 04.06.2018 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №776 від 16.05.2019 р., №267 від 16.07.2018 р., №268 від 16.07.2018 р., №269 від 16.07.2018 р., №270 від 16.07.2018 р., №271 від 16.07.2018 р., №636 від 16.08.2018 р., №637 від 16.08.2018 р., №694 від 17.01.2019 р., №706 від 17.01.2019 р., №707 від 21.02.2019 р., №708 від 17.01.2019 р., №724 від 21.02.2019 р., №726 від 21.02.2019 р., №727 від 21.02.2019 р., №728 від 21.02.2019 р., №729 від 21.02.2019 р., №730 від 21.02.2019 р., №731 від 16.05.2019 р., №732 від 16.05.2019 р., №733 від 16.05.2019 р., №735 від 16.05.2019 р., №736 від 21.02.2019 р., №739 від 21.02.2019 р., №745 від 16.05.2019 р., №754 від 20.03.2019 р., №756 від 16.05.2019 р., №757 від 16.05.2019 р., №758 від 16.05.2019 р., №759 від 16.05.2019 р., №760 від 16.05.2019 р., №761 від 16.05.2019 р., №762 від 16.05.2019 р., №763 від 16.05.2019 р., №764 від 18.06.2019 р., №765 від 18.06.2019 р., №766 від 16.05.2019 р., №767 від 16.05.2019 р., №767/1 від 16.05.2019 р., №770 від 16.05.2019 р., №771 від 18.06.2019 р., №772 від 16.05.2019 р., №773 від 16.05.2019 р., №774 від 16.05.2019 р., №775 від 16.05.2019 р., №776 від 16.05.2019 р., №781 від 18.06.2019 р., №783 від 18.06.2019 р., №790 від 18.06.2019 р., №791 від 18.06.2019 р.;

- податкові накладні №23 від16.05.2019 р., №10 від 16.07.2018 р., №11 від 16.07.2018 р., №12 від 16.07.2018 р., №13 від 16.07.2018 р., №14 від 16.07.2018 р., №3 від 16.08.2018 р., №5 від 16.08.2018 р., №22 від 17.01.2019 р., №24 від 17.01.2019 р., №25 від 21.02.2019 р., №23 від 17.01.2019 р., №21 від 21.02.2019 р., №20 від 21.02.2019 р., №17 від 21.02.2019 р., №18 від 21.02.2019 р., №19 від 21.02.2019 р., №14 від 21.02.2019 р., №22 від 16.05.2019 р., №9 від 16.05.2019 р., №10 від 16.05.2019 р., №11 від 16.05.2019 р., №15 від 21.02.2019 р., №16 від 21.02.2019 р., №8 від 16.05.2019 р., №1 від 20.03.2019 р., №31 від 16.05.2019 р., №25 від 16.05.2019 р., №24 від 16.05.2019 р., №29 від 16.05.2019 р., №30 від 16.05.2019 р., №14 від 16.05.2019 р., №15 від 16.05.2019 р., №16 від 16.05.2019 р., №12 від 18.06.2019 р., №10 від 18.06.2019 р., №26 від 16.05.2019 р., №28 від 16.05.2019 р., №27 від 16.05.2019 р., №19 від 16.05.2019 р., №11 від 18.06.2019 р., №17 від 16.05.2019 р., №32 від 16.05.2019 р., №33 від 16.05.2019 р., №20 від 16.05.2019 р., №21 від 16.05.2019 р., №16 від 18.06.2019 р., №17 від 18.06.2019 р., №14 від 18.06.2019 р., №13 від 18.06.2019 р.;

12)до договору №560180811 від 04.06.2018 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №639 від 16.08.2018 р., №640 від 16.08.2018 р., №641 від 16.08.2018 р., №643 від 16.08.2018 р., №644 від 16.08.2018 р., №645 від 16.08.2018 р., №791 від 18.06.2019 р., №795 від 18.06.2019 р.;

- податкові накладні №9 від 16.08.2018 р., №8 від 16.08.2018 р., №10 від 16.08.2018 р., №12 від 16.08.2018 р., №11 від 16.08.2018 р., №14 від 16.08.2018 р., №13 від 16.08.2018 р., №7 від 16.08.2018 р., №8 від 18.06.2019 р., №9 від 18.06.2019 р.;

13)до договору №560181278 від 20.09.2018 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №649 від 17.12.2018 р., №651 від 17.12.2018 р.,№652 від 17.12.2018 р., №653 від 17.12.2018 р., №654 від 17.12.2018 р., №655 від 17.12.2018 р., №656 від 17.12.2018 р., №657 від 17.12.2018 р., №642 від 16.08.2018 р., №658 від 17.12.2018 р., №659 від 17.12.2018 р., №660 від 17.12.2018 р., №661 від 17.12.2018 р., №662 від 17.12.2018 р., №663 від 17.12.2018 р., №664 від 17.12.2018 р., №665 від 17.12.2018 р., №666 від 17.12.2018 р.,№667 від 17.12.2018 р., №668 від 17.12.2018 р., №669 від 16.11.2018 р., №670 від 16.11.2018 р., №671 від 16.11.2018 р., №672 від 16.11.2018 р., №673 від 16.11.2018 р., №747 від 20.03.2019 р., №748 від 20.03.2019 р., №749 від 20.03.2019 р., №750 від 20.03.2019 р., №751 від 20.03.2019 р., №752 від 20.03.2019 р., №753 від 20.03.2019 р.;

- податкові накладні №5 від 17.12.2018 р., №6 від 17.12.2018 р., №7 від 17.12.2018 р., № 8 від 17.12.2018 р., №9 від 17.12.2018 р., №10 від 17.12.2018 р., №11 від 17.12.2018 р., №12 від 17.12.2018 р., №13 від 17.12.2018 р., № 14 від 17.12.2018 р., №15 від 17.12.2018 р., №16 від 17.12.2018 р., № 17 від 17.12.2018 р., №18 від 17.12.2018 р., №19 від 17.12.2018 р., №20 від 17.12.2018 р., №21 від 17.12.2018 р., №22 від 17.12.2018 р., №23 від 17.12.2018 р., №8 від 16.11.2018 р., №9 від 16.11.2018 р., №10 від 16.11.2018 р., №11 від 16.11.2018 р., №12 від 16.11.2018 р., №8 від 20.03.2019 р., №3від 20.03.2019 р., №4 від 20.03.2019 р., №5 від 20.03.2019 р., №6 від 20.03.2019 р., №7 від 20.03.2019 р., №2 від 20.03.2019 р.;

14)до договору №19/0560 від 30.01.2019 р.:

- акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №782 від 16.07.2019 р., №786 від 18.06.2019 р., №787 від 18.06.2019 р., №788 від 18.06.2019 р., №792 від 18.06.2019 р., №793 від 18.06.2019 р., №793/1 від 18.06.2019 р., №797 від 16.07.2019 р., №798 від 16.08.2019 р., №799 від 16.08.2019 р., №800 від 16.07.2019 р., №801 від 16.07.2019 р., №802 від 16.07.2019 р., №803 від 16.07.2019 р., №804 від 16.07.2019 р., №804/1 від 16.07.2019 р., №805 від 16.07.2019 р., №806 від 16.07.2019 р., №807 від 16.07.2019 р., №808 від 16.07.2019 р., №816 від 16.09.2019 р., №817 від 16.09.2019 р., №818 від 16.09.2019 р., №819 від 16.09.2019 р., №820 від 16.09.2019 р., №821 від 16.09.2019 р., №822 від 16.09.2019 р., №823 від 16.09.2019 р.;

- податкові накладні №15 від 16.07.2019 р., №3 від 18.06.2019 р., №2 від 18.06.2019 р., №5 від 18.06.2019 р., №7 від 18.06.2019 р., №4 від 18.06.2019 р., №6 від 18.06.2019 р., №6 від 16.07.2019 р., №7 від 16.08.2019 р., №9 від 16.08.2019 р., №5 від 16.07.2019 р., №3 від 16.07.2019 р., №4 від 16.07.2019 р., №8 від 16.07.2019 р., №13 від 16.07.2019 р., №7 від 16.07.2019 р., №10 від 16.07.2019 р., №9 від 16.07.2019 р., №11 від 16.07.2019 р., №12 від 16.07.2019 р., №1 від 16.09.2019 р., №2 від 16.09.2019 р., №3 від 16.09.2019 р., №4 від 16.09.2019 р., №5 від 16.09.2019 р., №6 від 16.09.2019 р., №7 від 16.09.2019 р., №8 від 16.09.2019 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Енергомаш-Сервіс на суму 1683025, 00 грн.

Також позивачем надано до суду копію довідки ГУ ДФС у Дніпропетровській області від 21.03.2019 №14567/04-36-12-02-35043561 щодо результатів проведення зустрічної перевірки ТОВ Енергомаш-Сервіс , згідно з якою будь-яких порушень по взаємовідносинах із позивачем не встановлено .

Позивачем укладено з Виробничо-комерційною фірмою Механомонтаж (далі - ВКФ Механомонтаж ) (код за ЄДРПОУ 31596006) договори №570160421 від 18.03.2016 р., №560170849 від 25.07.2017 р., №570150402 від 18.05.2015 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду копії первинних документів, належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи: до договору №560170849 від 25.07.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ 2в) №3 від 30.11.2017 р.; податкова накладна №1 від 30.11.2017 р.; до договору №570150402 від 18.05.2015р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ 2в) №1 від 27.01.2016 р., №4 від 28.04.2016р.; податкові накладні №1 від 27.12.2016р., №1 від 28.04.2016р.; до договору №570160421 від 18.03.2016 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) №7 від 30.09.2016 р.; акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ 2в) №2 від 28.02.2017 р.; податкові накладні №1 від 23.03.2016р., №1 від 30.09.2016 р.; до договору №570180847 від 11.06.2018 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) №6 від 16.11.2018 р.; податкові накладні №1 від 05.07.2018 р., №3 від 16.11.2018р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включені податкові накладні по взаємовідносинах із ВКФ Механомонтаж на суму у розмірі 267287, 00 грн.

15.12.2015 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладений з Товариством з обмеженою відповідальністю Промгранд (далі - ТОВ Промгранд ) (код за ЄДРПОУ 37302810) договір за №511151626.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надано до суду копії первинних документів: прибутковий ордер №7440 від 15.09.2016 р.; видаткова накладна №647 від 15.09.2016 р.; товарно-транспортна накладна №036 від 15.09.2016 р.; податкова накладна №40 від 15.09.2016 р.; прибутковий ордер №7448 від 21.09.2016 р.; видаткова накладна №664 від 21.09.2016 р.; товарно-транспортна накладна №037 від 21.09.2016 р.; податкова накладна №57 від 21.09.2016 р.; прибутковий ордер №16339 від 29.09.2016 р.; видаткова накладна №687 від 29.09.2016 р.; товарно-транспортна накладна №038 від 29.09.2016 р.; податкова накладна №78 від 29.09.2016 р.; прибутковий ордер №7703 від 09.11.2017 р.; видаткова накладна №816 від 09.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна №055 від 09.11.2017 р.; прибутковий ордер №7707 від 14.11.2017 р.; видаткова накладна №838 від 14.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна №057 від 14.11.2017 р.; прибутковий ордер №7720 від 21.11.2017 р.; видаткова накладна №850 від 21.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна №058 від 21.11.2017 р.; податкова накладна №45 від 30.11.2017 р.; прибутковий ордер №7686 від 01.11.2017 р.; видаткова накладна №793 від 01.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна №054 від 01.11.2017 р.; податкова накладна №1 від 01.11.2017 р.; прибутковий ордер №7708 від 14.11.2017 р.; видаткова накладна №837 від 14.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна № 056 від 14.11.2017 р.; податкова накладна №44 від 14.11.2017 р.; прибутковий ордер №7722 від 24.11.2017 р.; видаткова накладна №860 від 24.11.2017 р.; товарно-транспортна накладна №059 від 24.11.2017 р.; податкова накладна №70 від 24.11.2017 р., належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Промгранд на суму 90027, 00 грн.

15.05.2014 р. позивачем укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Сана (далі - ТОВ Сана ) (код за ЄДРПОУ 30644561) договір підряду за №560140654.

На підтвердження виконання умов означеного договору надані до суду первинні документи, належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 19.01.2016 р.; податкові накладні №5 від 19.01.2016р., №12 від 21.10.2015р., №2 від 04.11.2015р., №5 від 05.11.2015р., №9 від 13.11.2015р., №22 від 23.11.2015р., №21 від 23.11.2015р., №7 від 10.12.2015р., №13 від 18.12.2015р., №25 від 22.12.2015р., №26 від 22.12.2015р., №27 від 23.12.2015р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Сана на суму 222592, 00 грн.

24.05.2016 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Укрспецтранс (далі - ТОВ Укрспецтранс ) (код за ЄДРПОУ 33116323) договір №511160741.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надані до суду належним чином засвідчені копії документів, які містяться в матеріалах справи: прибутковий ордер №113 від 18.10.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000036 від 18.10.2017 р.; товарно-транспортна накладна від 18.10.2017 р.; податкова накладна №2 від 19.09.2017 р.; податкова накладна №1 від 11.10.2017 р.; податкова накладна №2 від 18.10.2017 р.; прибутковий ордер №4094 від 19.09.2016 р.; видаткова накладна №РН-0000021 від 19.09.2016 р.; товарно-транспортна накладна від 19.09.2016 р.; податкова накладна №1 від 16.09.2016 р.; прибутковий ордер №29 від 27.03.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000006 від 27.03.2017 р.; товарно-транспортна накладна №270317 від 27.03.2017 р.; податкова накладна № 2 від 24.03.2017 р.; прибутковий ордер №94 від 06.09.2017 р.; видаткова накладна №РН-0000028 від 06.09.2017 р.; товарно-транспортна накладна №060917 від 06.09.2017 р.; податкова накладна №2 від 24.03.2017 р.; податкова накладна №2 від 16.05.2017 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Укрспецтранс на суму 169508, 00 грн.

Позивачем укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Укртехнобуд (далі - ТОВ Укртехнобуд ) (код за ЄДРПОУ 32998499) договори підряду №560150491 від 31.03.2015 р., №560150684 від 30.04.2015 р., №560160450 від 31.03.2016 р., №560160614 від 31.03.2016 р. , №560161148 від 25.10.2016 р. , №560161546 від 30.12.2016 р., №560170575 від 26.04.2017 р., №560170829 від 21.08.2017 р. , №560170727 від 26.05.2017 р. , №560180061 від 15.01.2018 р., №560180684 від 22.05.2018 р., №560180687 від 27.04.2018 р., №560180785 від 11.06.2018 р., № 560181178 від 27.08.2018 р., №560181513 від 21.11.2018 р., №19/1950 від 24.04.2019 р., №19/1349 від 01.03.2019 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи:

1) до договору №560150491 від 31.03.2015 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/1 від 29.01.2016 р., №1/10 від 29.01.2016 р., №1/11від 29.01.2016 р., №1/12 від 29.01.2016 р., №1/13 від 29.01.2016 р., №1/14 від 29.01.2016 р., №1/2 від 29.01.2016 р., №1/3 від 29.01.2016 р., №1/4 від 29.01.2016 р., №1/5 від 29.01.2016 р., №1/6 від 29.01.2016 р., №1/7 від 29.01.2016 р., №1/8 від 29.01.2016 р., №1/9 від 29.01.2016 р., №2/1 від 29.02.2016 р., №2/10 від 29.02.2016 р., №2/11 від 29.02.2016 р., №2/12 від 29.02.2016 р., №2/13 від 29.02.2016 р., №2/14 від 29.02.2016 р., №2/15 від 29.02.2016 р., №2/16 від 29.02.2016 р., №2/17 від 29.02.2016 р., №2/2 від 29.02.2016 р., №2/3 від 29.02.2016 р., №2/4 від 29.02.2016 р., №2/5 від 29.02.2016 р., №2/6 від 29.02.2016 р., №2/7 від 29.02.2016 р., №2/8 від 29.02.2016 р., №2/9 від 29.02.2016 р.; податкові накладні №1 від 29.01.2016 р., №6 від 29.01.2016 р., №7 від 29.01.2016 р., №2 від 29.01.2016 р., №6 від 29.02.2016 р., №1 від 29.02.2016 р., №2 від 29.02.2016 р.;

2) до договору №560150684 від 30.04.2015 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/15 від 29.01.2016 р., №1/16 від 29.01.2016 р., №1/17 від 29.01.2016 р., №2/18 від 29.02.2016 р., №2/19 від 29.02.2016 р., №2/20 від 29.02.2016 р.; податкові накладні №3 від 30.01.2017 р., №3 від 30.11.2016 р., №2 від 30.12.2016 р., №1 від 28.02.2017 р., №1 від 31.03.2017 р., №1 від 28.04.2017 р., №1 від 29.04.2016 р., №2 від 30.09.2016 р.;

3) до договору №560160450 від 31.03.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/3 від 31.01.2017 р., №1/4 від 31.01.2017 р., №1/5 від 31.01.2017 р., №11/1 від 30.11.2016 р., №11/2 від 30.11.2016 р., №11/3 від 30.11.2016 р., №11/4 від 30.11.2016 р., №12/2 від 30.12.2016 р., №12/3 від 30.12.2016 р., №12/4 від 30.12.2016 р., №2/1 від 28.02.2017 р., №2/2 від 28.02.2017 р., №2/3 від 28.02.2017 р., №3/1 від 31.03.2017 р., №3/2 від 31.03.2017 р., №3/3 від 31.03.2017 р., №3/4 від 31.03.2017 р., №4/1 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №4/2 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №4/3 від 28.04.2017 р., №9/1 від 30.09.2016 р., №9/2 від 30.09.2016 р., №9/3 від 30.09.2016 р.; податкові накладні №3 від 31.01.2017 р., №3 від 30.11.2016 р., №2 від 30.12.2016 р., №1 від 28.02.2017 р., №1 від 31.03.2017 р., №1 від 28.04.2017 р., №1 від 29.04.2016 р., №2 від 30.09.2016 р.;

4) до договору №560160614 від 31.03.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/10 від 31.01.2017 р., №1/11 від 31 .01.2017 р., №1/12 від 31.01.2017 р., №1/13 від 31.01.2017 р., №1/14 від 31.01.2017 р., №1/15 від 31.01.2017 р., №1/6 від 31.01.2017 р., №1/7 від 31.01.2017 р., №1/8 від 31.01.2017 р., №1/9 від 31.01.2017 р., №11/10 від 30.11.2016 р., №11/11 від 30.11.2016 р., №11/12 від 30.11.2016 р., №11/5 від 30.11.2016 р., №11/6 від 30.11.2016 р., №11/7 від 30.11.2016 р., №11/8 від 30.11.2016 р., №11/9 від 30.11.2016 р., №12/10 від 30.12.2016 р., №12/11 від 30.12.2016 р., №12/12 від 30.12.2016 р., №12/5 від 30.12.2016 р., №12/6 від 30.12.2016 р., №12/7 від 30.12.2016 р., №12/8 від 30.12.2016 р., №12/9 від 30.12.2016 р., №2/10 від 28.02.2017 р., №2/11 від 28.02.2017 р., №2/12 від 28.02.2017 р., №2/13 від 28.02.2017 р., №2/4 від 28.02.2017 р., №2/5 від 28.02.2017 р., №2/6 від 28.02.2017 р., №2/7 від 28.02.2017 р., №2/8 від 28.02.2017 р., №2/9 від 28.02.2017 р., №3/10 від 31.03.2017 р., №3/11 від 31.03.2017 р., №3/12 від 31.03.2017 р., №3/13 від 31.03.2017 р., №3/5 від 31.03.2017 р., №3/6 від 31.03.2017 р., №3/7 від 31.03.2017 р., №3/8 від 31.03.2017 р., №3/9 від 31.03.2017 р., №4/10 від 28.04.2017 р., №4/11 від 28.04.2017 р., №4/4 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №4/5 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., № від 29.04.2016 р., №4/7 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №4/8 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №4/9 від 28.04.2017 р., № від 29.04.2016 р., №5/10 від 31.05.2017 р., №5/11 від 31.05.2017 р., №5/4 від 31.05.2017 р.,№5/5 від 31.05.2017 р., №5/6 від 31.05.2017 р., №5/7 від 31.05.2017 р., №5/8 від 31.05.2017 р., №5/9 від 31.05.2017 р., №9/10 від 30.09.2016 р., №9/11 від 30.09.2016 р., №9/4 від 30.09.2016 р., №9/5 від 30.09.2016 р., №9/6 від 30.09.2016 р., №9/7 від 30.09.2016 р., №9/8 від 30.09.2016 р., №9/9 від 30.09.2016 р.; податкові накладні №4 від 31.01.2017 р., №5 від 31.01.2017 р., №6 від 31.01.2017 р., №4 від 30.11.2016 р., №5 від 30.11.2016 р., №4 від 30.12.2016 р. №3 від 30.12.2016 р., №4 від 28.02.2017 р., №2 від 28.02.2017 р., №3 від 28.02.2017 р., №2 від 31.03.2017 р., №3 від 31.03.2017 р., №3 від 28.04.2017 р., №2 від 29.04.2016 р., №3 від 29.04.2016 р., №3 від 31.05.2017 р., №2 від 31.05.2017 р., №3 від 30.09.2016 р., №4 від 30.09.2016 р.;

5) до договору №560161148 від 25.10.2016 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №12/1 від 30.12.2016 р.; податкова накладна №1 від 26.12.2016 р.;

6) до договору №560161546 від 25.10.2016 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/1 від 31.01.2017 р., №1/2 від 31.01.2017 р.; податкові накладні №1 від 31.01.2017 р., №2 від 31.01.2017 р.;

7)до договору №560170575 від 26.04.2017 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/1 від 31.01.2018 р., №1/2 від 31.01.2018 р., №1/3 від 31.01.2018 р., №10/2 від 31.10.2017 р., №10/3 від 31.10.2017 р., №11/1 від 30.11.2017 р., №11/2 від 30.11.2017 р., №11/3 від 30.11.2017 р., №11/4 від 30.11.2017 р., №12/1 від 29.12.2017 р., №12/2 від 29.12.2017 р., №12/3 від 29.12.2017 р., №2/1 від 28.02.2018 р., №2/2 від 28.02.2018 р., №2/3 від 28.02.2018 р., №2/4 від 28.02.2018 р., №3/2 від 30.03.2018 р., №3/3 від 30.03.2018 р., №3/4 від 30.03.2018 р., №4/1 від 28.04.2018 р., №4/2 від 28.04.2018 р., №4/3 від 28.04.2018, №5/1 від 31.05.2017 р., №5/2 від 31.05.2017 р., №5/3 від 31.05.2017 р., №6/1 від 30.06.2017 р., №6/2 від 30.06.2017 р., №6/3 від 30.06.2017 р., №7/1 від 31.07.2017 р., №7/2 від 31.07.2017 р., №7/3 від 31.07.2017 р., №8/1 від 31.08.2017 р.,№8/2 від 31.08.2017 р., №8/3 від 31.08.2017 р., №9/1 від 29.09.2017 р., №9/2 від 29.09.2017 р.,№9/3 від 29.09.2017 р.; податкові накладні №1 від 31.01.2018 р., №2 від 31.10.2017 р., №1 від 30.11.2017 р., №1 від 29.12.2017 р., №1 від 28.02.2018 р., №2 від 30.03.2018 р., №1 від 28.04.2018 р., №1 від 31.05.2017 р., №1 від 30.06.2017 р., №1 від 31.07.2017 р., №1 від 31.08.2017 р., №1 від 29.09.2017 р.;

8) до договору №560170727 від 26.04.2017 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/4від31.01.2018 р., №1/5 від 31.01.2018 р., №1/7 від 31.01.2018 р., №1/8 від 31.01.2018 р., №10/4 від 31.10.2017 р., №10/5 від 31.10.2017 р., №10/7 від 31.10.2017 р., №10/8 від 31.10.2017 р., №11/5 від 30.11.2017 р., №11/6 від 30.11.2017 р., №11/8 від 30.11.2017 р., №11/9 від 30.11.2017 р., №12/4 від 29.12.2017 р., №12/5 від 29.12.2017 р., №12/7 від 29.12.2017 р., №12/8 від 29.12.2017 р., №7/4 від 31.07.2017 р., №7/5 від 31.07.2017 р., №7/7 від 31.07.2017 р., №7/8 від 31.07.2017 р., №8/4 від 31.08.2017 р., №8/5 від 31.08.2017 р., №8/7 від 31.08.2017 р., №8/8 від 31.08.2017 р., №9/4 від 29.09.2017 р., №9/5 від 29.09.2017 р., №9/7 від 29.09.2017 р., №9/8 від 29.09.2017 р., №1/6 від 31.01.2018 р., №10/6 від 31.10.2017 р., №11/7 від 30.11.2017 р., №12/6 від 29.12.2017 р., №6/4 від 30.06.2017 р., №6/5 від 30.06.2017 р., №6/6 від 30.06.2017 р., №6/7 від 30.06.2017 р., №6/8 від 30.06.2017 р., №7/6 від 31.07.2017 р., №8/6 від 31.08.2017 р., №9/6 від 29.09.2017 р.; податкові накладні №2 від 31.01.2018 р., №3 від 31.10.2017 р., №2 від 30.11.2017 р., №2 від 29.12.2017 р., №2 від 31.07.2017 р., №2 від 31.08.2017 р., №2 від 29.09.2017 р., №3 від 31.01.2018 р., №4 від 31.10.2017 р., №3 від 30.11.2017 р., №3 від 29.12.2017 р., №3 від 30.06.2017 р., №2 від 30.06.2017 р., №3 від 31.07.2017 р., №3 від 31.08.2017 р., №3 від 29.09.2017 р.;

9) до договору №560170829 від 26.04.2017 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №10/1 від 31.10.2017 р.; податкова накладна №1 від 31.10.2017 р.;

10) до договору №560180061 від 15.01.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/10 від 31.01.2018 р., № від 31.01.2019 р., №1/11 від 31.01.2018 р., № від31.01.2019 р., №1/12 від 31.01.2018 р., № від 31.01.2019 р., №1/13 від 31 .01.2018 р., №від31.01.2019 ) №1/8 від 31.01.2019 р., №1/9 від 31.01.2018 р., № від 31.01.2019 р., №10/4 від 31.10.2018 р., №10/5 від 31.10.2018 р., №10/6 від 31.10.2018 р., №10/7 від 31.10.2018 р., №11/4 від 30.11.2018 р., №11/5 від 30.11.2018 р., №11/6 від 30.11.2018 р., №11/7 від 30.11.2018 р., №11/8 від 30.11.2018 р., №12/4 від 29.12.2018 р., №12/5 від 29.12.2018 р., №12/6 від 29.12.2018 р., №12/7 від 29.12.2018 р., №12/8 від 29.12.2018 р., №12/9 від 29.12.2018 р., №2/4 від 28.02.2019 р., №2/5від28.02.2018 р., № від 28.02.2019 р., №2/6 від 28.02.2018 р.,№2/7 від 28.02.2018 р., № від 28.02.2019 р., №2/8 від 28.02.2018 р., № від 28.02.2019 р., №2/9 від 28.02.2018 р., № від 28.02.2019 р., №3/4 від 29.03.2019 р., №3/5 від 29.03.2019 р., № від 30.03.2018 р., №3/6 від 29.03.2019 р., № від 30.03.2018 р., №3/7 від 29.03.2019 р., № від 30.03.2018 р., №3/8 від 30.03.2018 р., №3/9 від 30.03.2018 р., №4/4 від 28.04.2018 р., №4/5 від 28.04.2018 р., №4/6 від 28.04.2018 р., №4/7 від 28.04.2018 р., №4/8 від 28.04.2018 р., №5/4 від 31.05.2018 р., №5/5 від 31.05.2018 р., №5/6 від 31.05.2018 р., №5/7 від 31.05.2018 р., №5/8 від 31.05.2018 р., №6/4 від 27.06.2018 р., №6/5 від 27.06.2018 р., №6/6 від 27.06.2018 р., № від 28.09.2018 р., №6/7 від 27.06.2018 р., №6/8 від 27.06.2018 р., №7/4 від 31.07.2018 р., №7/5 від 31.07.2018 р., №7/6 від 31.07.2018 р., №7/7 від 31.07.2018 р., №7/8 від 31.07.2018 р., №8/4 від 31.08.2018 р., №8/5 від 31.08.2018 р., №8/6 від 31.08.2018 р., №8/7 від 31.08.2018 р., №8/8 від 31.08.2018 р., №9/4 від 28.09.2018 р., №9/5 від 28.09.2018 р., №9/7 від 28.09.2018 р., №9/8 від 28.09.2018 р.; податкові накладні №4 від 31.01.2018 р., №4 від 31.01.2019 р., №5 від 31.01.2018 р., №№3 від 31.01.2019 р., №2 від 31.10.2018 р., №2 від 30.11.2018 р., №3 від 30.11.2018 р., №2 від 29.12.2018 р., №3 від 29.12.2018 р., №2 від 28.02.2019 р., №3 від 28.02.2019 р., №3 від 28.02.2018 р., №4 від 28.02.2019 р., №3 від 31.03.2018 р., №2 від 29.03.2019 р., №4 від 30.03.2018 р., №2 від 28.0.2018 р., №3 від 28.04.2018 р., №3 від 31.05.2018 р., №2 від 31.05.2018 р., №3 від 27.06.2018 р., №2 від 28.09.2018 р., №2 від 27.06.2018 р., №2 від 31.07.2018 р., №3 від 31.07.2018 р., №2 від 31.08.2018 р., №3 від 31.08.2018 р., №2 від 28.09.2018 р., №3 від 28.09.2018 р.;

11) до договору №560180684 від 22.05.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №6/10 від 27.06.2018 р.; податкова накладна №4 від 27.06.2018 р.;

12) до договору №560180687 від 27.04.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/5 від 31.01.2019 р., №1/6 від 31.01.2019 р., №1/7 від 31.01.2019 р., №10/1 від 31.10.2018 р., №10/2 від 31.10.2018 р., №10/3 від 31.10.2018 р., №11/1 від 30.11.2018 р., №11/2 від 30.11.2018 р., №11/3 від 30.11.2018 р., №12/1 від 29.12.2018 р., №12/2 від 29.12.2018 р., №12/3 від 29.12.2018 р., №2/1 від 28.02.2019 р., №2/2 від 28.02.2019 р., №2/3 від 28.02.2019 р., №3/1 від 29.03.2019 р., №3/2 від 29.03.2019 р., №3/3 від 29.03.2019 р., №4/1 від 27.04.2019 р., №4/2 від 27.04.2019 р., №4/3 від 27.04.2019 р., №5/1 від 31.05.2018 р., №5/2 від 31.05.2018 р., №5/3 від 31.05.2018 р., №6/1 від 27.06.2018 р., №6/2 від 27.06.2018 р., №6/3 від 27.06.2018 р., №7/1 від 31.07.2018 р., №7/2 від 31.07.2018 р., №7/3 від 31.07.2018 р., №8/1 від 31.08.2018 р., №8/2 від 31.08.2018 р., №8/3 від 31.08.2018 р., №9/1 від 28.09.2018 р., №9/2 від 28.09.2018 р., №9/3 від 28.09.2018 р.; податкові накладні №2 від 31.01.2019 р., №1 від 31.10.2018 р., №1 від 301.11.2018 р., №1 від 29.12.2018 р., №1 від 28.02.2019 р., №1 від 29.03.2019 р., №1 від 27.04.2019 р., №1 від 31.05.2018 р., №1 від 27.06.2018 р., №1 від 31.07.2018 р., №1 від 31.08.2018 р., №1 від 28.09.2018 р.;

13) до договору №560180785 від 11.06.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №6/12 від 27.06.2018 р.; податкова накладна №7 від 27.06.2018 р.;

14) до договору №560181178 від 27.08.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №10/10 від 31.10.2018 р., №10/11 від 31.10.2018 р., №10/12 від 31.10.2018 р., №10/9 від 31.10.2018 р.; податкові накладні №5 від 31.10.2018 р., №6 від 31.10.2018 р., №7 від 31.10.2018 р., №4 від 31.10.2018 р.;

15) до договору №560181513 від 21.11.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1/1 від 31.01.2019 р., №1/2 від 31.01.2019 р., №1/3 від 31.01.2019 р., №1/4 від 31.01.2019 р.; податкова накладна №1 від 31.01.2019 р.;

16) до договору №19/1349 від 01.03.2019 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №3/10 від 29.03.2019 р., №3/11 від 29.03.2019 р., №3/12 від 29.03.2019 р., №3/8 від 29.03.2019 р., №3/9 від 29.03.2019 р., №4/4 від 27.04.2019 р., №4/5 від 27.04.2019 р., №4/6 від 27.04.2019 р., №4/7 від 27.04.2019 р., №4/8 від 27.04.2019 р., №5/4 від 31.05.2019 р., №5/5 від 31.05.2019 р., №5/6 від 31.05.2019 р., №5/7 від 31.05.2019 р., №5/8 від 31.05.2019 р., №5/9 від 31.05.2019 р., №6/4 від 27.06.2019 р., №6/5 від 27.06.2019 р., №6/6 від 27.06.2019 р., №6/7 від 27.06.2019 р., №6/8 від 27.06.2019 р., №7/4 від 31.07.2019 р., №7/5 від 31.07.2019 р., №7/6 від 31.07.2019 р., №7/7 від 31.07.2019 р., №7/8 від 31.07.2019 р., №7/9 від 31.07.2019 р., №8/3 від 30.08.2019 р., №8/4 від 30.08.2019 р., №8/5 від 30.08.2019 р., №8/6 від 30.08.2019 р., №8/7 від 30.08.2019 р., №9/4 від 30.09.2019 р., №9/5 від 30.09.2019 р., №9/6 від 30.09.2019 р., №9/7 від 30.09.2019 р., №9/8 від 30.09.2019 р.; податкові накладні №4 від 29.03.2019 р., №3 від 29.03.2019 р., №3 від 27.04.2019 р., №2 від 27.04.2019 р., №2 від 31.05.2019 р., №3 від 31.05.2019 р., №2 від 27.06.2019 р., №3 від 27.06.2019 р., №2 від 31.07.2019 р., №3 від 31.07.2019 р., №2 від 30.08.2019 р., №3 від 30.08.2019 р., №2 від 30.09.2019 р., №3 від 30.09.2019 р.;

17) до договору №19/1950 від 24.04.2019 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №5/1 від 31.05.2019 р., №5/2 від 31.05.2019 р., №5/3 від 31.05.2019 р., №6/1від27.06.2019 р., №6/2 від 27.06.2019 р., №6/3 від 27.06.2019 р., №7/1 від 31.07.2019 р., №7/2 від 31.07.2019 р., №7/3 від 31.07.2019 р., №8/1 від 30.08.2019 р., №8/2 від 30.08.2019 р., №9/1 від 30.09.2019 р., №9/2 від 30.09.2019 р., №9/3 від 30.09.2019 р.; податкові накладні №1 від 31.05.2019 р., №1 від 27.06.2019 р., №1 від 31.07.2019 р., №1 від 30.08.2019 р., №1 від 30.09.2019 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Укртехнобуд на суму 3719217, 00 грн.

10.07.2017 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю Хімтрейд Плюс (далі - ТОВ Хімтрейд Плюс ) (код за ЄДРПОУ 40849161) договір за №511170846.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надано до суду копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи:

- прибутковий ордер №542 від 01.10.2018 р.; видаткова накладна №1378 від 01.10.2018 р.; податкова накладна №3 від 01.10.2018 р.;

-прибутковий ордер №541 від 01.10.2018 р.; видаткова накладна №1376 від 01.10.2018 р.; поштова квитанція №59998069042498 від 02.10.2018 р.; податкова накладна № 1 від 01.10.2018 р.;

-прибутковий ордер №450 від 08.08.2018 р.; видаткова накладна №1113 від 08.08.2018 р.; поштова квитанція № 599980666661576 від 10.08.2018 р.; податкова накладна № 39 від 08.08.2018 р.;

-прибутковий ордер № 369 від 12.07.2018 р.; видаткова накладна №974 від 12.07.2018 р.; поштова квитанція №59000349907861 від 13.07.2018 р.; податкова накладна №71 від 12.07.2018 р.;

-прибутковий ордер №330 від 16.06.2018 р.; видаткова накладна №835 від 15.06.2018 р.; поштова квитанція №59000345204797 від 20.07.2018 р.; податкова накладна №76 від 15.06.2018 р.;

-прибутковий ордер №207 від 16.04.2018 р.; видаткова накладна №526 від 13.04.2018 р.; поштова квитанція №59998061510427 від 16.04.2018 р.; податкова накладна №58 від 13.04.2018 р.;

-прибутковий ордер №123 від 01.03.2018 р.; видаткова накладна №295 від 01.03.2018 р.; поштова квитанція №59998059594539 від 02.03.2018 р.; податкова накладна №2 від 01.03.2018 р.;

-прибутковий ордер №150 від 20.03.2018 р.; видаткова накладна №397 від 20.03.2018 р.; поштова квитанція №59998060379977 від 21.03.2018 р.; податкова накладна №101 від 20.03.2018 р.;

-прибутковий ордер №72 від 02.02.2018 р.; видаткова накладна №144 від 02.02.2018 р.; поштова квитанція №59998058428786 від 05.02.2018 р.; податкова накладна №10 від 02.02.2018 р.;

-прибутковий ордер №26 від 19.01.2018 р.; видаткова накладна №71 від 18.01.2018 р.; поштова квитанція №59998057816933 від 19.01.2018 р.; податкова накладна №60 від 18.01.2018 р.;

-прибутковий ордер №8616 від 08.12.2017 р.; видаткова накладна №1168 від 08.12.2017 р.; поштова квитанція №59998056063571 від 19.01.2018 р.; податкова накладна №58 від 08.12.2018 р.;

-прибутковий ордер №8516 від 18.10.2017 р.; видаткова накладна №852 від 18.10.2017 р.; поштова квитанція №59998053579326 від 19.10.2017 р.; податкова накладна №69 від 18.10.2017 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Хімтрейд Плюс на суму 34120, 00 грн.

Між ПАТ Інтерпайп НТЗ та Товариством з обмеженою відповідальністю Євростройторг (далі - ТОВ Євростройторг ) (код за ЄДРПОУ 35932839) були укладені договори підряду №560170851 від 01.08.2017 р., №560170974 від 17.08.2017 р., №560171030 від 28.08.2017 р., №560171086 від 05.09.2017 р., №560180957 від 05.07.2018 р., №560181550 від 27.11.2018 р., №560181377 від 27.11.2018 р., №560181203 від 03.09.2018 р., №560180809 від 05.06.2018 р., №560180872 від 20.06.2018 р., №560180938 від 02.07.2018 р., №560170783 від 15.06.2017 р., №560171292 від 08.11.2017 р., №19/1398 від 19.03.2019 р., № 19/2265 від 20.05.2019 р.

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду належним чином засвідчені копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи:

1) до договору №560180957 від 05.07.2018 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 09.08.2018р. (9 актів), від 17.12.2018р., від 03.09.2018р. (2 акта), від 27.08.2018р. (3 акта), №3 від 16.11.2018 р.; податкові накладні № 14 від 09.08.2018 р., №17 від 17.12.2018 р., №3 від 03.09.2018 р., №30 від 27.08.2018 р., №29 від 27.08.2018 р., №31 від 27.08.2018 р., № 15 від 09.08.2018 р., №13 від 09.08.2018 р., №8 від 09.08.2018 р., №9 від 09.08.2018 р, №12 від 09.08.2018 р., №11 від 09.08.2018 р. , № 10 від 09.08.2018 р., №2 від 03.09.2018 р № 16 від 09.08.2018 р., № 9 від 16.11.2018 р.;

2) до договору №560180872 від 20.06.2018 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 25.10.2018 р.; податкова накладна №18 від 25.10.2018 р.;

3) до договору №560181377 від 21.11.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ 2в) №1 від 06.03.2019 р.; податкові накладні №12 від 04.12.2018 р., №3 від 06.03.2019 р., №1 від 06.03.2019 р.;

4) до договору №560181203 від 03.09.2018 р.: акти здачі- приймання робіт (надання послуг) від 16.11.2018 р. (2 акта); податкові накладні №7 від 16.11.2018 р., №8 від 16.11.2018 р.;

5) до договору №560180809 від 05.06.2018 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 08.08.2018 р., від 16.08.2018 р. (2 акта), від 16.08.2018 р., від 27.08.2018 р., від 08.10.2018 р., №1 від 11.02.2018 р., від 09.07.2018 р., №18 від 17.09.2018 р., №19 від 01.10.2018р.; податкові накладні №11 від 09.08.2018 р., №23 від 16.08.2018 р., №22 від 16.08.2018 р., №28 від 16.08.2018 р., №6 від 08.10.2018 р., №15 від 11.12.2018 р., №16 від 09.07.2018 р., №11 від 17.09.2018 р., №2 від 01.10.2018 р.;

6) до договору №560171292 від 08.11.2017 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 07.06.2018р., податкова накладна № 7 від 07.06.2018 р., акт здачі-прийняття робіт від 21.05.18 р., податкова накладна №4 від 21.05.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 21.05.18 р., податкова накладна №5 від 21.05.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 19.06.18 р., податкова накладна №21 від 19.06.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 04.06.18 р., податкова накладна №4 від 04.06.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 04.06.18 р., податкова накладна №5 від 04.06.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 23.07.18 р., податкова накладна №37 від 23.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 23.07.18 р., податкова накладна №36 від 23.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 23.07.18 р., податкова накладна №38 від 23.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 09.07.18 р., податкова накладна №17 від 09.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 09.07.18 р., податкова накладна №14 від 09.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 09.07.18 р., податкова накладна №13 від 09.07.18 р., акт 2 здачі-прийняття робіт від 09.07.18 р., податкова накладна №15 від 09.07.18 р., акт здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №5 від 03.12.18 р., акт 6 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №10 від 03.12.18 р., акт 7 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №11 від 03.12.18 р., акт 2 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №6 від 03.12.18 р., акт 4 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №8 від 03.12.18 р., акт 5 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №9 від 03.12.18 р., акт 1 здачі-прийняття робіт від 07.06.18 р., податкова накладна №8 від 07.06.18 р., акт 3 здачі-прийняття робіт від 03.12.18 р., податкова накладна №7 від 03.12.18 р.;

7) до договору №560171086 від 05.09.2017 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 07.11.2017 р.; податкові накладні №14 від 07.11.2017 р., №1 від 16.11.2017 р.;

8) до договору №560171030 від 05.09.2017 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 04.09.2017 р.; податкова накладна №10 від 04.09.2017 р.;

9) до договору №560170974 від 05.09.2017 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) від 25.12.2017 р.; податкова накладна №53 від 25.12.2017 р.;

10) до договору №560170783 від 16.06.2017 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 04.12.2017 р. (7 актів), від 11.07.2017 р. (5 актів), №1 від 04.12.2017 р.; податкові накладні №3 від 04.12.2017 р., №4 від 04.12.2017 р., №5 від 04.12.2017 р., №6 від 04.12.2017 р., №7 від 04.12,2017 р., №8 від 04.12.2017 р., №9 від 04.12.2017 р., №10 від 04.12.2017р., №9 від 11.07.2017р., №12 від 11.07.2017р., №10 від 11.07.2017р., №11 від 11.07.2017р.;

11) до договору №560170851 від 11.07.2017 р.: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 01.08.2017 р. (4 акта), від 01.09.2017 р. (8 актів), від 02.10.2017 р., від 10.10.2017 р. (5 актів), від 06.11.2017 р. (6 актів), від 18.12.2017 р., від 25.12.2017 р. (4 акта), від 07.06.2018 р.; податкові накладні №1 від 01.08.2017 р., №2 від 01.08.2017 р., №3 від 01.08.2017 р., №4 від 01.08.2017 р., № 1 від 01.09.2017 р., №2 від 01.09.2017 р., №3 від 01.09.2017 р., №4 від 01.09.2017 р., №5 від 01.09.2017 р., №8 від 01.09.2017 р., №6 від 01.09.2017 р., №7 від 01.09.2017 р., №1 від 02.10.2017 р., №5 від 02.10.2017 р., №6 від 02.10.2017 р., №7 від 02.10.2017 р., №8 від 02.10.2017 р., №9 від 02.10.2017 р., №6 від 06.11.2017 р., №7 від 06.11.2017 р., №8 від 06.11.2017 р., № 9 від 06.11.2017 р., №10 від 06.11.2017 р., №11 від 06.11.2017 р., №38 від 18.12.2017 р., №49 від 25.12.2017 р., №50 від 25.12.2017 р., №51 від 25.12.2017 р., №52 від 25.12.2017 р., № 6 від 07.06.2018р.;

12) до договору №560181550 від 27.11.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ 2в) №1 від 20.02.2019 р., №2 від 20.02.2019 р., №3 від 01.02.2019 р., №1 від 01.02.2019 р., №2 від 01.02.2019 р., №1 від 07.06.2019 р., від 01.03.2019 р., від 07.06.2019 р., від 10.07.2019 р., від 25.07.2019 р., від 01.03.2019 р.; акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 25.07.2019 р., від 25.07.2019р.; видаткові накладні №Рн-0000010 від 11.04.2019 р., №№Рн-0000011 від 12.04.2019 р.; податкові накладні №13 від 06.12.2018 р., №8 від 20.02.2019 р., №6 від 19.02.2019 р., №1 від 01.03.2019 р., №2 від 01.03.2019 р., №11 від 07.06.2019 р., №10 від 18.04.2019 р., №7 від 10.07.2019 р., №23 від 25.07.2019 р., №22 від 25.07.2019 р., № 10 від 07.06.2019 р., №4 від 11.04.2019 р., №5 від 12.04.2019 р.;

13) до договору №560180938 від 07.07.2018 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг)№ б/н від 23.07.2018 р., прибутковий ордер №104 від 13.07.2018 р., видаткова накладна №Рн-0000025 від 13.07.2018 р.; податкові накладні №39 від 23.07.2018 р., №5 від 05.07.2018 р., №24 від 13.07.2018 р.;

14) до договору №19/1398 від 19.03.2019 р.: акт здачі-прийняття робіт №1 від 20.08.2019 р., податкова накладна №19 від 27.08.2019 р.;

15) до договору №19/ 2265 від 20.05.2020 р.: акт здачі-приймання робіт (надання послуг) №18 від 30.08.2019 р.; податкова накладна №36 від 30.08.2019 р.; акт здачі- приймання робіт (надання послуг) №1 від 02.09.2019 р., податкова накладна №1 від 02.09.2019 р., акт здачі-прийняття робіт №9 від 16.07.19 р., податкова накладна №13 від 16.07.19 р., акт здачі-прийняття робіт №2 від 16.07.19 р., податкова накладна №12 від 16.07.19 р., акт здачі-прийняття робіт №8 від 16.07.19 р., податкова накладна №14 від 16.07.19 р., акт здачі-прийняття робіт №2 від 20.08.19 р., податкова накладна №14 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №13 від 20.08.19 р., податкова накладна №28 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №12 від 20.08.19 р., податкова накладна №20 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №17 від 20.08.19 р., податкова накладна №25 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №16 від 20.08.19 р., податкова накладна №24 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №9 від 20.08.19 р., податкова накладна №18 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №13 від 20.08.19 р., податкова накладна №28 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №11 від 20.08.19 р., податкова накладна №23 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №1 від 20.08.19 р., податкова накладна №29 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №8 від 20.08.19 р., податкова накладна №17 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №3 від 20.08.19 р., податкова накладна №15 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №6 від 20.08.19 р., податкова накладна №26 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №4 від 20.08.19 р., податкова накладна №16 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №7 від 20.08.19 р., податкова накладна №22 від 20.08.19 р., акт здачі-прийняття робіт №2 від 02.09.19 р., податкова накладна №2 від 02.09.19 р., акт здачі-прийняття робіт №5 від 20.08.19 р., податкова накладна №19 від 20.08.19 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем до складу податкового кредиту включені податкові накладні по взаємовідносинах із ТОВ Євростройторг на суму 708028, 00 грн.

Товариством з обмеженою відповідальністю Морфо Реал (далі - ТОВ Морфо Реал ) (код за ЄДРПОУ 39435959) у квітні 2016 року здійснено постачання позивачу товару: брус упорний БФ-1 хвойний 100х100х2800 мм, дошка необрізна б 25-30 мм, брус хвойний 40х100х2800 мм, брус хвойний 30х100х2800 мм, брус хвойний 40х100х2400 мм, брус упорний БФ-1 хвойний 100х100х2800 мм, брус упорний БФ-1 хвойний 100х100х2800 мм, брус упорний БФ-1 хвойний 100х100х2800 мм, щит для завантаження коліс), що були використані у діяльності підприємства на загальну суму 151829, 16 грн.

На підтвердження господарських операцій позивачем надані до перевірки видаткові накладні №80 від 27.04.2016 р., №81 від 29.04.2016 р., №89 від 16.05.2016 р., №78 від 29.04.2016 р.

Товариством з обмеженою відповідальністю «БК Капітал Білд» (далі - ТОВ «БК Капітал Білд» (код за ЄДРПОУ 40496848) у період: грудень 2016 року поставлено ПАТ «Інтерпайп НТЗ» товар на суму у розмірі 9895,20 грн. (із урахуванням ПДВ) з наступним використанням у діяльності підприємства (веб-камера Logitech Webcam HD Pro C920, кронштейн, монтаж, підключення, налагодження).

На підтвердження здійснення господарської операції позивачем надано прибутковий ордер №9 від 13.04.2016 р.; видаткова накладна №ЛВ4879 від 22.12.2016 р.; акт здачі-приймання робіт (надання послуг) № ЛВ4879 від 28.12.2016 р.; податкова накладна №326 від 26.12.2016 р.

25.10.2018 р. позивачем укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Архітектура-Екологія (далі - ТОВ Архітектура-Екологія (код за ЄДРПОУ 36028607) договори підряду за №560181416 і за №560181417 та виконано роботи на суму у розмірі 861772,80 грн.

В межах умов укладених договорів підрядник (контрагент позивача) зобов`язався здійснити виконання робіт по договору №560181416 від 25.10.2018 р. щодо капітального ремонту кільцевої печі ТПЦ-5, інв. №10420642 - механомонтажні роботи та по договору №560181417 від 25.10.2018 р. - щодо капітального ремонту кільцевої печі ТПЦ-5, інв.№10420642 - вогнетривкі роботи, а замовник (ПАТ Інтерпайп НТЗ ) зобов`язався прийняти і оплатити виконані роботи відповідно до узгодженої договірної ціни та кошторисної документації

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надані до суду копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи: до договору № 560181416 від 25.10.2018 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) від 30.11.2018 р. (2 акта); податкові накладні №29 від 08.11.2018 р., №32 від 30.11.2018 р.; до договору №560181417 від 25.10.2018 р.: акт приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) від 27.11.2018 р.; податкові накладні №28 від 08.11.2018 р., №31 від 27.11.2018 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

Окрім того, як слідує зі змісту акта перевірки, контролюючим органом на підставі актів позапланових виїзних перевірок позивача №15/28-10-46-06-05393116 від 16.01.2019 р., №60/28-10-46-07-05393116 від 17.04.2019 р., №71/28-10-46-07-05393116 від 17.05.2019 р., які проводилися Дніпропетровським управлінням ОВПП ДПС з питань правомірності формування податкового кредиту при взаємовідносинах з підприємствами (контрагентами позивача), а саме: з Товариством з обмеженою відповідальністю Укрспецмеханомонтаж (далі - ТОВ Укрспецмеханомонтаж ) (код за ЄДРПОУ 33857210), з Товариством з обмеженою відповідальністю Стройсервіс ЛТД (далі - ТОВ Стройсервіс ЛТД ) (код за ЄДРПОУ 40524340), з Товариством з обмеженою відповідальністю Євростройторг (далі - ТОВ Євростройторг ) (код за ЄДРПОУ 35932839), з Товариством з обмеженою відповідальністю Вагоноремонтна транспортна компанія Холд (далі - ТОВ ВРТК Холд ) (код за ЄДРПОУ 37849549) донараховано ПАТ Інтерпайп НТЗ дохід на суму 11256991, 00 грн.

В акті перевірки контролюючий орган зазначає про наступні господарські операції позивача з означеними контрагентами:

-в ході взаємовідносин із ТОВ Укрспецмеханомонтаж (код за ЄДРПОУ 33857210) здійснено капітальний ремонт КПЦ у складі колесопрокатних станів та іншого обладнання (інв.№10422645 ремонт трубопроводів Р-320 атм.), сума отриманих матеріалів або послуг матеріального характеру склала 5040000, 00 грн. та була оприбуткована підприємством у жовтні 2018 року;

-в ході взаємовідносин із ТОВ Стройсервіс ЛТД (код за ЄДРПОУ 40524340) здійснено капітальний ремонт КП №1 д.30 прокату КПЛ КПЦ (інв. №104214130 - вогнетривкі роботи) та капітальний ремонт основних засобів, сума отриманих матеріалів або послуг матеріального характеру склала 1015950,00 грн. та на суму 680136, 00 грн. та були оприбутковані підприємством в жовтні 2018 року та в січні 2018 року;

- в ході взаємовідносин із ТОВ Євростройторг (код за ЄДРПОУ 35932839) здійснено технічне обслуговування центральної системи кондиціонування повітря Інженерного корпусу ПАТ Інтерпайп НТЗ інв. №104209, інв. №10420972, інв. №10420972 та роботи з поточного ремонту мультизональної системи кондиціювання інв. №10453216, сума отриманих матеріалів або послуг матеріального характеру склала 1335905,00 грн. та була оприбуткована підприємством у лютому 2019 року;

-в ході взаємовідносин із ТОВ ВРТК Холд (код за ЄДРПОУ 37849549) здійснено капітальні ремонти напіввагонів, сума отриманих матеріалів або послуг матеріального характеру склала 3185000, 00 грн. та була оприбуткована підприємством у лютому 2019 року.

За твердженням контролюючого органу, в означені періоди у позивача зі вказаними підприємствами були відсутні реально вчинені господарські операції, у зв`язку з чим відповідач дійшов висновку про юридичну дефектність первинних документів, за якими в бухгалтерському обліку ПАТ Інтерпайп НТЗ проведено оприбуткування товарно-матеріальних цінностей (далі - ТМЦ) та послуг матеріального характеру (з врахуванням податку на додану вартість), як таких, що отримані від невстановленої особи.

Враховуючи те, що за підсумком зазначених вище позапланових перевірок не збільшено інші доходи позивача в частині отриманих послуг матеріального характеру від невстановленої особи, то під час спірної перевірки відповідачем враховані означені вище матеріали позапланових виїзних перевірок, що охоплюють період, що перевірявся та збільшено позивачу інші доходи у загальній сумі - 11256991, 00 грн., в т.ч. по періодам: ІV квартал 2018 року - 6055950, 00 грн., І квартал 2019 року - 5201041, 00 грн.

На спростування висновків відповідача, викладених в акті перевірки та підтвердження здійснення господарських операцій із означеними підприємствами позивачем надані належним чином засвідчені копії документів, які містяться в матеріалах справи:

1) по взаємовідносинам із ТОВ Укрспецмеханомонтаж (код за ЄДРПОУ 33857210) до договору №560181197 від 30.08.2018 р. надано: акт приймання виконаних підрядних робіт від 31.10.2018 р.; податкова накладна №94 від 31.10.2018 р.;

2) по взаємовідносинам із ТОВ Стройсервіс ЛТД (код за ЄДРПОУ 40524340):

- до договору №560181254 від 18.09.2018 р. надано: акт приймання виконаних підрядних робіт №28 від 24.10.2018 р.; податкова накладна №2 від 24.10.2018 р.;

- до договору №560181559 від 27.11.2018 р. надано: акт приймання виконаних підрядних робіт №1 від 06.01.2019 р.; податкова накладна №1 від 06.01.2019 р.;

3) по взаємовідносинам із ТОВ Євростройторг (код за ЄДРПОУ 35932839):

- до договору №560180957 від 05.07.2018 р. надано: акти здачі-приймання робіт (надання послуг) від 18.02.2019 р. та від 20.02.2019 р.; податкові накладні №7від 20.02.2019 р., №5 від 25.02.2019 р.;

- до договору №560181550 від 27.11.2018 р. надано: акти приймання виконаних підрядних робіт (форма КБ-2В) №2 від 01.02.2019 р., №3 від 01.02.2019 р., №1 від 20.02.2019 р., №2 від 20.02.2019 р.; податкові накладні №8 від 20.02.2019 р., №6 від 19.02.2019 р.;

4) по взаємовідносинам із ТОВ ВРТК Холд (код за ЄДРПОУ 37849549) до договору №560180826 від 09.07.2018 р. надано: акти надання послуг (виконаних робіт) №8 від 11.02.2019 р., №9 від 12.02.2019 р., №12 від 25.02.2019 р., №6 від 01.02.2019 р., №11 від 25.02.2019 р., №7 від 04.02.2019 р., №10 від 20.02.2019 р.; податкові накладні №1 від 01.02.2019 р., №2 від 01.02.2019 р., №3 від 04.02.2019 р., №4 від 11.02.2019 р., №5 від 12.02.2019 р., №6 від 14.02.2019 р., №7 від 20.02.2019 р., №8 від 25.02.2019 р., №9 від 25.02.2019 р.

Суд відзначає, що збільшення грошового зобов`язання платника на підставі висновків актів перевірок, які проводилися раніше, не передбачено нормами Податкового кодексу України, а тому такі нарахування проведено контролюючим органом неправомірно.

11.05.2018 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Товариством з обмеженою відповідальністю Профімет (далі - ТОВ Профімет , постачальник) (код за ЄДРПОУ 41539054) договір поставки за №211180736. Предметом договору є поставка негабаритного чавуну.

У період з 01.05.2018 р. по 31.08.2018 р. за актами приймання металів чорних (вторинних) від ТОВ Профімет , позивачем оприбутковано металобрухту та відходів чавуну на загальну суму 20 145 791,43 грн.

На підтвердження виконання умов вказаного договору позивачем надані належним чином засвідчені копії документів, які містяться в матеріалах справи:

- прибутковий ордер №10 від 15.05.18р., видаткова накладна №15/05-1 від 15.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/05-1А від 15.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/05-1 від 15.05.18р.;

-прибутковий ордер №11. від 15.05.18р., видаткова накладна №15/05-2 від 15.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/05-2А від 15.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/05-2 від 15.05.18р.;

-прибутковий ордер №12 від 15.05.18р., видаткова накладна №15/05-3 від 15.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/05-ЗА від 15.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/05-3 від 15.05.18р.;

-прибутковий ордер №13 від 16.05.18р., видаткова накладна №16/05-1 від 16.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/05-1А від 16.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/05-1 від 16.05.18р.;

-прибутковий ордер №14 від 16.05.18р., видаткова накладна №16/05-2 від 16.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/05-2А від 16.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/05-2 від 16.05.18р.;

-прибутковий ордер №15 від 16.05.18р., видаткова накладна №16/05-3 від 16.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/05-3А від 16.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/05-3 від 16.05.18р., податкова накладна №36 від 31.05.18р.;

-прибутковий ордер №16 від 21.05.18р., видаткова накладна №21/05-2 від 21.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21/05-2А від 21.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21/05-2 від 21.05.18р.;

-прибутковий ордер №17 від 23.05.18р., видаткова накладна №23/05-1 від 23.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/05-1А від 23.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/05-1 від 23.05.18р.;

-прибутковий ордер №18 від 23.05.18р., видаткова накладна №23/05-2 від 23.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/05-2А від 23.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/05-2 від 23.05.18р.;

-прибутковий ордер №19 від 29.05.18р., видаткова накладна №29/05-1 від 29.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/05-1А від 29.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/05-1 від 29.05.18р.;

-прибутковий ордер №20 від 29.05.18р., видаткова накладна №29/05-2 від 29.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/05-2А від 29.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/05-2 від 29.05.18р.;

-прибутковий ордер №21 від 29.05.18р., видаткова накладна №29/05-3 від 29.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/05-2А від 29.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/05-3 від 29.05.18р.;

-прибутковий ордер №22 від 31.05.18р., видаткова накладна №31/05-1 від 31.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №31/05-1А від 31.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №31/05-1 від 31.05.18р.;

-прибутковий ордер №23 від 31.05.18р., видаткова накладна №31/05-2 від 31.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №31/05-2А від 31.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №31/05-2 від 31.05.18р.;

-прибутковий ордер №24 від 21.05.18р., видаткова накладна №21/05-1 від 21.05.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21/05-1А від 21.05.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21/05-1 від 21.05.18р., податкова накладна №36 від 31.05.18р.;

-прибутковий ордер №25 від 02.06.18р., видаткова накладна №02/06-1 від 02.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №02/06-1А від 02.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №2/06-1 від 02.06.18р.;

-прибутковий ордер №26 від 02.06.18р., видаткова накладна №02/06-2 від 02.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №02/06-2А від 02.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №2/06-2 від 02.06.18р.;

-прибутковий ордер №27 від 04.06.18р., видаткова накладна №04/06-1 від 04.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №04/06-1А від 04.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №4/06-1 від 04.06.18р.;

-прибутковий ордер №28 від 04.06.18р., видаткова накладна №04/06-2 від 04.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №04/06-1А від 04.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №4/06-2 від 04.06.18р.;

-прибутковий ордер №29 від 06.06.18р., видаткова накладна №06/06-2 від 06.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-2А від 06.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №6/06-2 від 06.06.18р.;

-прибутковий ордер №30 від 06.06.18р., видаткова накладна №06/06-1 від 06.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-1А від 06.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №6/06-1 від 06.06.18р.;

-прибутковий ордер №31 від 08.06.18р., видаткова накладна №08/06-1 від 08.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №08/06-1А від 08.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №8/06-1 від 08.06.18р.;

-прибутковий ордер №32 від 08.06.18р., видаткова накладна №08/06-2 від 08.06.18р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №08/06-2А від 08.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №8/06-2 від 08.06.18р.;

-прибутковий ордер №33 від 12.06.18р., видаткова накладна №12/06-1 від 12.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-1А від 12.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №12/06-1 від 12.06.18р.;

-прибутковий ордер №34 від 12.06.18р., видаткова накладна №12/06-2 від 12.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-2А від 12.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №12/06-2 від 12.06.18р.;

-прибутковий ордер №35 від 12.06.18р., видаткова накладна №12/06-3 від 12.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-ЗА від 12.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №12/06-3 від 12.06.18р.;

-прибутковий ордер №36 від 14.06.18р., видаткова накладна №14/06-1 від 14.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/06-1А від 14.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №14/06-1 від 14.06.18р.;

-прибутковий ордер №37 від 14.06.18р., видаткова накладна №14/06-2 від 14.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/06-2А від 14.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №14/06-2 від 14.06.18р.;

-прибутковий ордер №38 від 16.06.18р., видаткова накладна №16/06-1 від 16.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/06-1А від 16.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/06-1 від 16.06.18р.;

-прибутковий ордер №39 від 16.06.18р., видаткова накладна №16/06-2 від 16.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/06-2А від 16.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/06-2 від 16.06.18р.;

-прибутковий ордер №45 від 20.06.18р., видаткова накладна №20/06-1 від 20.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/06-1А від 20.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20/06-1 від 20.06.18р.;

-прибутковий ордер №46 від 20.06.18р., видаткова накладна №20/06-2 від 20.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/06-2А від 20.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20/06-2 від 20.06.18р.;

-прибутковий ордер №47 від 20.06.18р., видаткова накладна №20/06-3 від 20.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/06-3А від 20.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20/06-3 від 20.06.18р.;

-прибутковий ордер №48 від 20.06.18р., видаткова накладна №20/06-4 від 20.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/06-4А від 20.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних);

-прибутковий ордер №49 від 26.06.18р., видаткова накладна №26/06-1 від 26.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №26/06-1А від 26.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №26/06-1 від 26.06.18р.;

-прибутковий ордер №50 від 26.06.18р., видаткова накладна №26/06-2 від 26.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №26/06-2А від 26.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №26/06-2 від 26.06.18р.;

-прибутковий ордер №51 від 29.06.18р., видаткова накладна №29/06-1 від 29.06.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/06-1А від 29.06.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/06-1 від 29.06.18р., податкова накладна №28 від 30.06.18р.;

-прибутковий ордер №52 від 10.07.18р., видаткова накладна №10/07-3 від 10.07.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №10/07-ЗА від 10.07.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №10/07-3 від 10.07.18р.;

-прибутковий ордер №53 від 10.07.18р., видаткова накладна №10/07-2 від 10.07.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №10/07-2А від 10.07.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №10/07-2 від 10.07.18р.;

-прибутковий ордер №54 від 10,07.18р., видаткова накладна №10/07-1 від 10.07.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №10/07-1А від 10.07.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №10/07-1 від 10.07.18р.;

-прибутковий ордер №59 від 26.07.18р., видаткова накладна №26/07-1 від 26.07.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №26/07-1А від 26.07.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №26/07-1 від 26.07.18р.;

-прибутковий ордер №60 від 26.07.18р., видаткова накладна №26/07-2 від 26.07.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №26/07-2А від 26.07.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №26/07-2 від 26.07.18р., податкова накладна №20 від 31.07.18р.;

-прибутковий ордер №67 від 15.08.18р., видаткова накладна №15/08-1 від 15.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/08-1А від 15.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/08-1 від 15.08.18р.;

-прибутковий ордер №68 від 15.08.18р., видаткова накладна №15/08-2 від 15.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/08-2А від 15.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/08-2 від 15.08.18р.;

-прибутковий ордер №80 від 23.08.18р., видаткова накладна №23/08-2 від 23.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/08-2А від 23.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/08-2 від 23.08.18р.;

-прибутковий ордер №81 від 23.08.18р., видаткова накладна №23/08-4 від 23.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/08-4А від 23.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/08-4 від 23.08.18р.;

-прибутковий ордер №82 від 23.08.18р., видаткова накладна №23/08-3 від 23.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/08-ЗА від 23.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/08-3 від 23.08.18р.;

-прибутковий ордер №83 від 23.08.18р., видаткова накладна №23/08-1 від 23.08.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/08-1А від 23.08.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/08-1 від 23.08.18р., податкова накладна №20 від 31.08.18р.

Також, позивачем надана копія Акта обстеження місцевими державними адміністраціями спеціалізованих підприємств, їх приймальних пунктів та приймальних пунктів спеціалізованих металургійних переробних підприємств (брухт чорних металів) №6/18 від 11.01.2018 р. щодо ТОВ Профімет (код за ЄДРПОУ 41539054).

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

11.07.2017 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено з Приватним підприємством "КАССІС ЛЮКС" (попереднє найменування - ПП КФ Промінструмент , постачальник) (код за ЄДРПОУ 32403759) договір поставки від 11.07.2017 №211170848, предметом якого є поставка негабаритного чавуну.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надано належним чином засвідчені копії документів, які містяться в матеріалах справи:

- прибутковий ордер №89 від 17.11.17р., видаткова накладна №17/11-2 від 17.11.17р. ТТН №17/11-2 від 17.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/11-2від 17.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №17/11-2 від 17.11.17р., податкова накладна №305 від 17.11.17р.;

-прибутковий ордер №90 від 17.11.17р., видаткова накладна №17/11-3 від 17.11.19р., ТТН №17/11-3 від 17.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/11-3 від 17.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №17/11-3 від 17.11.17р., податкова накладна №277 від 17.11.17р.;

-прибутковий ордер №91 від 17.11.17р., видаткова накладна №17/11-4 від 17.11.19р., ТТН №17/11-4 від 17.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/11-4 від 17.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №17/11-4 від 17.11.17р., податкова накладна №298 від 17.11.17р.;

-прибутковий ордер №91 від 21.11.17р., видаткова накладна №21/11-1 від 21.11.17р., ТТН №21/11-1 від 21.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21/11-1 від 21.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21/11-1 від 21.11.17р., податкова накладна №306 від 21.11.17р.;

-прибутковий ордер №93 від 21.11.17р., видаткова накладна №21/11-2 від 21.11.17р., ТТН №21/11-2 від 21.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21/11-2 від 21.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21/11-2 від 21.11.17р., податкова накладна №307 від 21.11.17р.;

-прибутковий ордер №94 від 21.11.17р., видаткова накладна №21/11-3 від 21.11.17р., ТТН №21/11-3 від 21.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21/11-3 від 21.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21/11-3 від 21.11.17р., податкова накладна №299 від 21.11.17р.;

-прибутковий ордер №95 від 22.11.17р., видаткова накладна №22/11-1 від 22.11.17р., ТТН №22/11-1 від 22.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/11-1 від 22.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/11-1 від 22.11.17р., податкова накладна №308 від 22.11.17р.;

-прибутковий ордер №96 від 22.11.17р., видаткова накладна №22/11-2 від 22.11.17р., ТТН №22/11-2 від 22.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/11-2 від 22.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/11-2 від 22.11.17р., податкова накладна №310 від 22.11.17р.;

-прибутковий ордер №97 від 22.11.17р., видаткова накладна №22/11-3 від 22.11.17р., ТТН №22/11-3 від 22.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/11-3 від 22.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/11-3 від 22.11.17р., податкова накладна №309 від 22.11.17р.;

-прибутковий ордер №98 від 22.11.17р., видаткова накладна №22/11-4 від 22.11.17р., ТТН №22/11-4 від 22.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/11-4 від 22.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/11-4 від 22.11.17р., податкова накладна №300 від 22.11.17р.;

-прибутковий ордер №99 від 23.11.17р., видаткова накладна №23/11-1 від 23.11.17р., ТТН №23/11-1 від 23.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23/11-1 від 23.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23/11-1 від 23.11.17р., податкова накладна №301 від 23.11.17р.;

-прибутковий ордер №100 від 23.11.17р., видаткова накладна №29/11-1 від 29.11.17р., ТТН №29/11-1 від 29.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/11-1 від 29.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/11-1 від 29.11.17р., податкова накладна №314 від 29.11.17р.;

-прибутковий ордер №101 від 29.11.17р., видаткова накладна №29/11-2 від 29.11.17р., ТТН №29/11-2 від 29.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/11-2 від 29.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/11-2 від 29.11.17р., податкова накладна №312 від 29.11.17р.;

-прибутковий ордер №102 від 29.11.17р., видаткова накладна №29/11-3 від 29.11.17р., ТТН №29/11-3 від 29.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/11-3 від 29.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних);

-прибутковий ордер №103 від 29.11.17р., видаткова накладна №29/11-4 від 29.11.17р., ТТН №29/11-4 від 29.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/11-4 від 29.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/11-4 від 29.11.17р., податкова накладна №302 від 29.11 17р.;

-прибутковий ордер №104 від 30.11.17р. видаткова накладна №30/11 -3 від 30.11.17р., ТТН №30/11-3 від 30.11.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №30/11-3 від 30.11.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №30/11-3 від 30.11.17р., податкова накладна №304 від 30.11.17р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

20.09.2016 р. ПАТ Інтерпайп НТЗ укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю Комерцальянс (далі - ТОВ Комерцальянс , постачальник) (код за ЄДРПОУ 39162731) договір поставки за №211161185, предметом якого є поставка негабаритного чавуну.

На підтвердження виконання умов означеного договору позивачем надано до суду належним чином засвідчені копії первинних документів, які містяться в матеріалах справи:

- прибутковий ордер №247 від 01.10.16р., видаткова накладна №РН-0000080 від 01.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №80 А від 01.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №80 від 01.10.16р., податкова накладна №7 від 01.10.16р.;

- прибутковий ордер №248 від 01.10.16р., видаткова накладна №РН-0000081 від 01.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №81 А від 01.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №81 від 01.10.16р., податкова накладна №10 від 01.10.16р.;

- прибутковий ордер №249 від 01.10.16р., видаткова накладна №РН-0000082 від 01.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №82 А від 01.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №82 від 01.10.16р., податкова накладна №11 від 01.10.16р.;

- прибутковий ордер №250 від 01.10.16р., видаткова накладна №РН-0000083 від 01.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №83 А від 01.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №83 від 01.10.16р., податкова накладна №12 від 01.10.16р.;

- прибутковий ордер №251 від 12.10.16р., видаткова накладна №РН-0000126 від 12.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №126 А від 12.10.16р.;

- прибутковий ордер №16574 від 20.12.2017р.; видаткова накладна №627 від 20.12.2017р., ТТН № 2012-2 від 20.12.2017р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №126 від 12.10.16р., податкова накладна №14 від 12.10.16р.;

- прибутковий ордер №252 від 12.10.16р., видаткова накладна №РН-0000125 від 12.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №125А від 12.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №125 від 12.10.16р., податкова накладна №13 від 12.10.16р.;

- прибутковий ордер №253 від 15.10.16р., видаткова накладна №РН-0000136 від 15.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №136А від 15.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №136 від 15.10.16р., податкова накладна №18 від 15.10.16р.;

- прибутковий ордер №254 від 15.10.16р., видаткова накладна №РН-0000135 від 15.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №135 А від 15.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №135 від 15.10.16р., податкова накладна №17 від 15.10.16р.;

- прибутковий ордер №255 від 15.10.16р., видаткова накладна №РН-0000134 від 15.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №134 А від 15.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №134 від 15.10.16р., податкова накладна №16 від 15.10.16р.;

- прибутковий ордер №256 від 15.10.16р., видаткова накладна №РН-0000133 від 15.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №133 А від 15.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №133 від 15.10.16р., податкова накладна №15 від 15.10.16р.;

- прибутковий ордер №257 від 18.10.16р., видаткова накладна №РН-0000137 від 18.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №137 А від 18.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №137 від 18.10.16р., податкова накладна №19 від 18.10.16р.;

- прибутковий ордер №258 від 18.10.16р., видаткова накладна №РН-0000138 від 18.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №138 А від 18.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №138 від 18.10.16р., податкова накладна №20 від 18.10.16р.;

- прибутковий ордер №259 від 18.10.16р., видаткова накладна №РН-0000139 від 18.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №139 А від 18.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №139 від 18.10.16р., податкова накладна №22 від 18.10.16р.;

- прибутковий ордер №260 від 18.10.16р., видаткова накладна №РН-0000140 від 18.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №140 А від 18.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №140 від 18.10.16р., податкова накладна №21 від 18.10.16р.;

- прибутковий ордер №261 від 31.10.16р., видаткова накладна №РН-0000154 від 31.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №154 А від 31.10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №154 від 31.10.16р., податкова накладна №34 від 31.10.16р.;

- прибутковий ордер №262 від 31.10.16р., видаткова накладна №РН-0000155 від 31.10.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №155 А від 31,10.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №155 від 31.10.16р., податкова накладна №35 від 31.10.16р.;

- прибутковий ордер №263 від 03.11.16р., видаткова накладна №РН-0000172 від 03.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №172 А від 03.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №172 від 03.11.16р., податкова накладна №31 від 03.11.16р.;

- прибутковий ордер №264 від 03.11,16р., видаткова накладна №РН-0000173 від 03.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №173 А від 03.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №173 від 03.11.16р., податкова накладна №32 від 03.11.16р.;

- прибутковий ордер №265 від 09.11.16р., видаткова накладна №РН-0000212 від 09.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №212 А від 09.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №212 від 09.11.16р., податкова накладна № 33 від 09.11.16р.;

- прибутковий ордер №266 від 09.11.16р., видаткова накладна №РН-0000213 від 09.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №213 А від 09.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №213 від 09.11.16р., податкова накладна №34 від 09.11.16р.;

- прибутковий ордер №267 від 12.11.16р., видаткова накладна №РН-0000214 від 12.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №214 А від 12.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №139 від 18.10.16р., податкова накладна №22 від 18.10.16р.;

- прибутковий ордер №268 від 12.11.16р., видаткова накладна №РН-0000215 від 12.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №215 А від 12.11.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №215 від 12.11.16р., податкова накладна №36 від 12.11.16р.;

- прибутковий ордер №2269 від 15.11.16р., видаткова накладна №РН-0000221 від 15.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №221 А від 15.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №221 від 15.11.16р., податкова накладна №21 від 15.11.16р.;

- прибутковий ордер №270 від 15.11.16р., видаткова накладна №РН-0000222 від 15.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №222 А від 15.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №222 від 15.11.16р., податкова накладна №22 від 15.11.16р.;

- прибутковий ордер №271від 17.11.16р., видаткова накладна №РН-0000223 від 17.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №223 А від 17.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №223 від 17.11.16р., податкова накладна №23 від 17.11.16р.;

- прибутковий ордер №272 від 17.11.16р., видаткова накладна №РН-0000224 від 17.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №224 А від 17.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №224 від 17.11.16р., податкова накладна № 24 від 17.11.16р.;

- прибутковий ордер №273 від 19.11.16р., видаткова накладна №РН-0000225 від 19.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №225 А від 19.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №225 від 19.11.16р., податкова накладна №25 від 19.11.16р.;

- прибутковий ордер №274 від 19.11.16р., видаткова накладна №РН-0000226 від 19.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №226 А від 19.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №226 від 19.11.16р., податкова накладна №26 від 19.11.16р.;

- прибутковий ордер №275 від 24.11.16р., видаткова накладна №РН-0000228 від 24.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №228 А від 24.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №228 від 31.11.16р., податкова накладна №27 від 31.11.16р.;

- прибутковий ордер №276 від 24.11.16р., видаткова накладна №РН-0000229 від 24.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №229 А від 24.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №229 від 24.11.16р., податкова накладна № 28 від 24.11.16р.;

- прибутковий ордер №277 від 24.11.16р., видаткова накладна №РН-0000230 від 24.11.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №230 А від 24.11.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №230 від 24.11.16р., податкова накладна №29 від 24.11.16р.;

- прибутковий ордер №278 від 04.12.16р., видаткова накладна №РН-0000232 від 04.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №232 А від 04.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №232 від 04.12.16р., податкова накладна №1 від 04.12.16р.;

- прибутковий ордер №279 від 04.12.16р., видаткова накладна №РН-0000233 від 04.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №233 А від 04.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №233 від 04.12.16р., податкова накладна №2 від 04.12.16р.;

- прибутковий ордер №280 від 04.12.16р., видаткова накладна №РН-0000234 від 04.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №234 А від 04.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №234 від 04.12.16р., податкова накладна №3 від 04.12.16р.;

- прибутковий ордер №281 від 04.12.16р., видаткова накладна №РН-0000235 від 04.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №235 А від 04.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №235 від 04.12.16р., податкова накладна №4 від 04.12.16р.;

- прибутковий ордер №282 від 07.12.16р., видаткова накладна №РН-0000237 від 07.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №237 А від 07.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №237 від 07.12.16р., податкова накладна №6 від 07.12.16р.;

- прибутковий ордер №283 від 07.12.16р., видаткова накладна №РН-0000236 від 07.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №236 А від 07.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №228 від 13.11.16р., податкова накладна №27 від 13.11.16р.;

- прибутковий ордер №284 від 10.12.16р., видаткова накладна №РН-00ОО238 від 10.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №238 А від 10.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №238 від 10.12.16р., податкова накладна №7 від 10.12.16р.;

- прибутковий ордер №285 від 10.12.16р., видаткова накладна №РН-0000239 від 10.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №239 А від 10.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №239 від 10.12.16р., податкова накладна №8 від 10.12.16р.;

- прибутковий ордер №286 від 10.12.16р., видаткова накладна №РН-0000240 від 10.12.16р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №240 А від 10.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №240 від 10.12.16р., податкова накладна №9 від 10.12.16р.;

- прибутковий ордер №287 від 10.12.16р., видаткова накладна №РН-0000241 від 10.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №241 А від 10.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №241 від 10.12.16р., податкова накладна №10 від 10.12.16р.;

- прибутковий ордер №288 від 13.12.16р., видаткова накладна №РН-0000271 від 13.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №271 А від 13.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №271 від 13.12.16р., податкова накладна №16 від 13.12.16р.;

- прибутковий ордер №289 від 13.12.16р., видаткова накладна №РН-0000272 від 13.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №272 А від 13.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №272 від 13.12.16р., податкова накладна №17 від 13.12.16р.;

- прибутковий ордер №290 від 13.12.16р., видаткова накладна №РН-0000273 від 13.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №273 А від 13.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №273 від 13.12.16р., податкова накладна №11 від 13.12.16р.;

- прибутковий ордер №298 від 16.12.16р., видаткова накладна №РН-0000274 від 16.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №274 А від 16.12.16р., аАкт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №274 від 16.12.16р., податкова накладна №12 від 16.12.16р.;

- прибутковий ордер №299 від 16.12.16р., видаткова накладна №РН-0000275 від 16.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №275 А від 16.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №275 від 16.12.16р., податкова накладна №13 від 16.12.16р.;

- прибутковий ордер №300 від 21.12.16р., видаткова накладна №РН-0000276 від 21.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №276 А від 21.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №276 від 21.12.16р., податкова накладна №14 від 21.12.16р.;

- прибутковий ордер №301 від 21.12.16р., видаткова накладна №РН-0000277 від 21.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №277 А від 21.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №277 від 21.12.16р., податкова накладна №15 від 21.12.16р.;

- прибутковий ордер №302 від 23.12.16р., видаткова накладна №РН-0000278 від 23.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №278 А від 23.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №278 від 23.12.16р., податкова накладна №18 від 23.12.16р.;

- прибутковий ордер №303 від 23.12.16р., видаткова накладна №РН-0000279 від 23.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №279 А від 23.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №279 від 23.12.16р., податкова накладна №19 від 23.12.16р.;

- прибутковий ордер №307 від 23.12.16р., видаткова накладна №РН-0000280 від 23.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №280 А від 23.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 23.12.16р., ТТН №280Т від 23.12.16р., податкова накладна №20 від 23.12.16р.;

- прибутковий ордер №308 від 23.12.16р., видаткова накладна №РН-0000281 від 23.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №281 А від 23.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 23.12.16р., ТТН №281Т від 23.12.16р., податкова накладна №21 від 23.12.16р.;

- прибутковий ордер №304 від 25.12.16р., видаткова накладна №РН-0000283 від 25.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №283 А від 25.12.16р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №274 від 16.12.16р., податкова накладна №12 від 16.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №283 від 25.12.16р., податкова накладна №23 від 25.12.16р.;

- прибутковий ордер №305 від 25.12.16р., видаткова накладна №РН-0000282 від 25.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №282 А від 25.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №282 від 25.12.16р., податкова накладна № 22 від 25.12.16р.;

- прибутковий ордер №306 від 27.12.16р., видаткова накладна №РН-0000284 від 27.12.16р., акт приймання металів чорних (вторинних) №284 А від 27.12.16р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 27.12.16р., ТТН №284Т від 27.12.16р., податкова накладна №24 від 27.12.16р.;

- прибутковий ордер №1 від 11.01.17р., Видаткова накладна №РН-0000003 від 11.01.17р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №3 А від 11.01 17р., Акт про джерело походження металів чорних (вторинних), Посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 11.01.17р., ТТН №ЗТ від 11.01.17р., податкова накладна №3 від 11.01.17р.;

- прибутковий ордер №2 від 11.01.17р., видаткова накладна №РН-0000002 від 11.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №2 А від 11.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 11.01.17р., ТТН №2Т від 11.01.17р., податкова накладна №2 від 11.01.17р.;

- прибутковий ордер №3 від 11.01.17р., видаткова накладна №РН-0000001 від 11.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №1 А від 11.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 11.01.17р., ТТН №1Т від 11.01.17р., податкова накладна №1 від 11.01.17р.;

- прибутковий ордер №4 від 11.01.17р., видаткова накладна №РН-0000004 від 11.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №4 А від 11.01 17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 11.01.17р., ТТН №4Т від 11.01.17р., податкова накладна №1 від 11.01.17р.;

- прибутковий ордер №5 від 11.01.17р., видаткова накладна №РН-0000005 від 11.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №5 А від 11.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 11.01.17р., ТТН №5Т від 11.01.17р., податкова накладна №5 від 11.01.17р.;

- прибутковий ордер №6 від 13.01.17р., видаткова накладна №РН-0000008 від 13.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №8 А від 13.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 13.01.17р., ТТН №8Т від 13.01.17р., податкова накладна №8 від 13.01.17р.;

- прибутковий ордер №7 від 13.01.17р., видаткова накладна №РН-0000006 від 13.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №6 А від 13.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 13.01.17р., ТТН №6Т від 13.01.17р., податкова накладна №6 від 13.01.17р.;

- прибутковий ордер №8 від 13.01.17р., видаткова накладна №РН-0000007 від 13.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №7 А від 13.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 13.01.17р., ТТН №7Т від 13.01.17р., податкова накладна №7 від 13.01.17р.;

- прибутковий ордер №9 від 13.01.17р., видаткова накладна №РН-0000009 від 13.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №9 А від 13.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 13.01.17р., ТТН №9Т від 13.01.17р., податкова накладна №9 від 13.01.17р.;

- прибутковий ордер №10 від 13.01.17р., видаткова накладна №РН-0000010 від 13.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №10 А від 13.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 13.01.17р., ТТН №10Т від 13.01.17р., податкова накладна №10 від 13.01.17р.;

- прибутковий ордер №11 від15.01,17р., видаткова накладна №РН-0000011 від 15.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №11 А від 15.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №11 від 15.01.17р., податкова накладна №11 від 15.01.17р.;

- прибутковий ордер №12 від 15.01.17р., видаткова накладна №РН-0000012 від 15.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12 А від 15.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №12 від 15.01.17р., податкова накладна №12 від 143.01.17р.;

- прибутковий ордер №13 від 18.01.17р., видаткова накладна №РН-0000013 від 18.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №13 А від 18.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №13 від 18.01.17р., податкова накладна №13 від 18.01.17р.;

- прибутковий ордер №14 від 18.01.17р., видаткова накладна №РН-0000014 від 18.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №13 А від 18.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №14 від 18.01.17р., податкова накладна №14 від 18.01.17р.;

- прибутковий ордер №15 від 19.01.17р., видаткова накладна №РН-0000015 від 19.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15 А від 19.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15 від 19.01.17р., податкова накладна №15 від 19.01.17р.;

- прибутковий ордер №16 від 19.01.17р., видаткова накладна №РН-0000016 від 19.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16 А від 19.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16 від 19.01.17р., податкова накладна №16 від 19.01.17р.;

- прибутковий ордер №17 від 21.01.17р., видаткова накладна №РН-0000018 від 21.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №18 А від 21.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №18 від 21.01.17р., податкова накладна №18 від 21.01.17р.;

- прибутковий ордер №18 від 21.01.17р., видаткова накладна №РН-0000017 від 21.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17 А від 21.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №17 від 21.01.17р., податкова накладна №17 від 21.01.17р.;

- прибутковий ордер №19 від 24.01.17р., видаткова накладна №РН-0000021 від 24,01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №21 А від 24.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №21 від 24.01.17р., податкова накладна №21 від 24.01.17р.;

- прибутковий ордер №20 від 24.01.17р., видаткова накладна №РН-0000020 від 24.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20 А від 24.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20 від 24.01.17р., податкова накладна №20 від 24.01.17р., податкова накладна №12 від 145.01.17р.;

- прибутковий ордер №21 від 25.01.17р., видаткова накладна №РН-0000022 від 25.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22 А від 25.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22 від 25.01.17р., податкова накладна №22 від 25.01.17р.;

- прибутковий ордер №22 від 25.01.17р., видаткова накладна №РН-0000023 від 25.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №23 А від 25.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №23 від 25.01.17р., податкова накладна №23 від 25.01.17р.;

- прибутковий ордер №23 від 26.01.17р., видаткова накладна №РН-0000024 від 26.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24 А від 26.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №24 від 26.01.17р., податкова накладна №24 від 26.01.17р.;

- прибутковий ордер №24 від 26.01.17р., видаткова накладна №РН-0000025 від 26.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №25 А від 26.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №25 від 26.01.17р., податкова накладна №25 від 26.01.17р.;

- прибутковий ордер №25 від 28.01.17р., видаткова накладна №РН-0000028 від 28.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №28 А від 28.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №28 від 28.01.17р., податкова накладна №28 від 28.01.17р.;

- прибутковий ордер №26 від 28.01.17р., видаткова накладна №РН-0000029 від 28.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29 А від 28.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29 від 28.01.17р., податкова накладна №29 від 28.01.17р.;

- прибутковий ордер №27 від 28.01.17р., видаткова накладна №РН-0000027 від 28.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29 А від 28.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №27 від 28.01.17р., податкова накладна №27 від 28.01.17р.;

- прибутковий ордер №28 від 28.01.17р., видаткова накладна №РН-0000026 від 28.01.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №26 А від 28.01.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №26 від 28.01.17р., податкова накладна №26 від 28.01.17р.;

- прибутковий ордер №29 від 06.06.17р., видаткова накладна №06/06-1 від 06.06.17р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-1 А від 06.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 06.06.17р., ТТН №06/06-1Т від 06.06.17р.;

- прибутковий ордер №30 від 06.06.17р., видаткова накладна №06/06-2 від 06.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-2 А від 06.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 06.06.17р., ТТН №06/06-2Т від 06.06.17р.;

- прибутковий ордер №31 від 06.06.17р., видаткова накладна №06/06-3 від 06.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-3 А від 06.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 06.06.17р., ТТН №06/06-3Т від 06.06.17р.;

- прибутковий ордер №32 від 06.06.17р., видаткова накладна №06/06-4 від 06.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №06/06-4 А від 06.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 06.06.17р., ТТН №06/06-4Т від 06.06.17р.;

- прибутковий ордер №33 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-1 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-1 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-1Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №34 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-2 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-2 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-2Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №35 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-3 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-3 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-3Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №36 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-4 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-4 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних);

- прибутковий ордер №37 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-5 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-5 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-5Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №38 від 07.06.17р., видаткова накладна №07/06-6 від 07.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/06-6 А від 07.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-6Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №39 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-1 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-1 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-1Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №40 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-2 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-2 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-2Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №41 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-3 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-3 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-ЗТ від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №42 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-4 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-4 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-4Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №43 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-5 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-5 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), Посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-5Т від 12.06.17р.;

-Прибутковий ордер №44 від 12.06.17р., Видаткова накладна №12/06-6 від 12.06.17р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-6 А від 12.06.17р., Акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 07.06.17р., ТТН №07/06-4Т від 07.06.17р.;

- прибутковий ордер №45 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-7 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-7 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-7Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №46 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-8 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-8 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-8Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №47 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-9 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-9 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-9Т від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №48 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-10 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-10 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12/06-1 ОТ від 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №49 від 12.06.17р., видаткова накладна №12/06-11 від 12.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №12/06-11 А від 12.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 12.06.17р., ТТН №12У06-ПТвід 12.06.17р.;

- прибутковий ордер №50 від 14.06.17р., видаткова накладна №14/06-1 від 14.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/06-1 А від 14.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 14.06.17р., ТТН №14/06-1Т від 14.06.17р.;

- прибутковий ордер №51 від 14.06.17р., видаткова накладна №14/06-2 від 14.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/06-2 А від 14.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 14.06.17р., ТТН №14/06-2Т від 14.06.17р.;

- прибутковий ордер №52 від 14.06.17р., видаткова накладна №14/06-3 від 14.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/06-3 А від 14.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 14.06.17р., ТТН №14/06-ЗТ від 14.06.17р.;

- прибутковий ордер №53 від 15.06.17р., видаткова накладна №15/06-1 від 15.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/06-1 А від 15.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 15.06.17р., ТТН №15/06-1Т від 15.06.17р.;

- прибутковий ордер №54 від 15.06.17р., видаткова накладна №15/06-2 від 15.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/06-2 А від 15.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 15.06.17р., ТТН №15/06-2Т від 15.06.17р.;

- прибутковий ордер №55 від 15.06.17р., видаткова накладна №15/06-3 від 15.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/06-3 А від 15.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) від 15.06.17р., ТТН №15/06-3Т від 15.06.17р.;

- прибутковий ордер №56 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-1 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-1 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-1від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №57 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-2 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-2 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №17/06-2 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №58 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-3 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-3 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-3 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №59 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-4 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-4 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-4 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №60 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-5 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-5 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-5 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №61 від 17.06.17р., видаткова накладна №17/06-6 від 17.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №17/06-5 А від 17.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-6 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №62 від 20.06.17р., видаткова накладна №20/06-1 від 20.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/06-1 А від 20.06.17р., ТТН №20/06-1Т від 20.06.17р.;

- прибутковий ордер №63 від 22.06.17р., видаткова накладна №22/06-1 від 22.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/06-1 А від 22.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 22/06-1 від 22.06.17р.;

- прибутковий ордер №64 від 22.06.17р., видаткова накладна №22/06-2 від 22.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/06-2 А від 22.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 22/06-2 від 22.06.17р.;

- прибутковий ордер №65 від 22.06.17р., видаткова накладна №22/06-3 від 22.06.17р., Акт приймання металів чорних (вторинних) №22/06-3 А від 22.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 22/06-3 від 22.06.17р.;

- прибутковий ордер №66 від 22.06.17р., видаткова накладна №22/06-4 від 22.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/06-4 А, від 22.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 22/06-4 від 22.06.17р.;

- прибутковий ордер №67 від 24.06.17р., видаткова накладна №24/06-1 від 24.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/06-1 А від 24.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 24/06-1 від 24.06.17р.;

- прибутковий ордер №68 від 24.06.17р., видаткова накладна №24/06-2 від 24.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/06-2 А від 24.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 24/06-2 від 24.06.17р.;

- прибутковий ордер №69 від 27.06.17р., видаткова накладна №27/06-1 від 27.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/06-1 А від 27.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 24/06-1 від 27.06.17р.;

- прибутковий ордер №70 від 27.06.17р., видаткова накладна №27/06-2 від 27.06.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/06-2 А від 27.06.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 24/06-2 від 27.06.17р., податкова накладна №1 від 30.06.17р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) № 17/06-6 від 17.06.17р.;

- прибутковий ордер №71 від 11.07.17р., видаткова накладна №11/07-1 від 11.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №11/07-1 А від 11.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №11/07-1 від 11.07.17р.;

- прибутковий ордер №72 від 11.07.17р., видаткова накладна №11/07-2 від 11.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №11/07-2 А від 11.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №11/07-2 від 11.07.17р.;

- прибутковий ордер №73 від 11.07.17р., видаткова накладна №11/07-3 від 11.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №11/07-3 А від 11.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №11/07-3 від 11.07.17р.;

- прибутковий ордер №74 від 11.07.17р., видаткова накладна №11/07-4 від 11.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №11/07-4 А від 11.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №11/07-4 від 11.07.17р.;

- прибутковий ордер №75 від 29.07.17р., видаткова накладна №29/07-1 від 29.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/07-1 А від 29.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/07-1 від 29.07.17р.;

- прибутковий ордер №76 від 29.07.17р., видаткова накладна №29/07-2 від 29.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №29/07-2 А від 29.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №29/07-2 від 29.07.17р.;

- прибутковий ордер №77 від 31.07.17р., видаткова накладна №31/07-1 від 31.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №31/07-1 А від 31.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №31/07-1 від 31.07.17р.;

-прибутковий ордер №78 від 31.07.17р., видаткова накладна №31/07-2 від 31.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №31/07-2 А від 31.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №31/07-2 від 31.07.17р.;

-прибутковий ордер №79 від 31.07.17р., видаткова накладна №31/07-3 від 31.07.17р., пкт приймання металів чорних (вторинних) №31/07-3 А від 31.07.17р., Акт про джерело походження металів чорних (вторинних);

-прибутковий ордер №80 від 31.07.17р., видаткова накладна №31/07-4 від 31.07.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №31/07-4 А від 31.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №31/07-4 від 31.07.17р., податкова накладна №3 від 31.07.17р.;

-прибутковий ордер №81 від 02.08.17р., видаткова накладна №02/08-1 від 02.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №02/08-1 А від 02.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №02/08-1 від 02.08.17р.;

-прибутковий ордер №82 від 02.08.17р., видаткова накладна №02/08-2 від 02.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №02/08-2 А від 02.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №02/08-2 від 02.08.17р., податкова накладна №1 від 02.08.17р.;

- прибутковий ордер №83 від 07.08.17р., видаткова накладна №07/08-1 від 07,08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/08-1 А від 07.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №07/08-1 від 07.08.17р.;

-прибутковий ордер №84 від 07.08.17р., видаткова накладна №07/08-2 від 07.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/08-2 А від 07.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №07/08-2 від 07.08.17р.;

-прибутковий ордер №85 від 07.08.17р., видаткова накладна №07/08-3 від 07.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/08-3 А від 07.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №07/08-3 від 07.08.17р.;

-прибутковий ордер №86 від 07.08.17р., видаткова накладна №07/08-4 від 07.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №07/08-4 А від 07.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №07/08-4 від 07.08.17р., податкова накладна №2 від 07.08.17р.;

-прибутковий ордер №87 від 09.08.17р., видаткова накладна №09/08-1 від 09.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №09/08-1 А від 09.08.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №09/08-1 від 09.08.17р.;

- прибутковий ордер №88 від 09.08.17р., видаткова накладна №09/08-2 від 09.08.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №09/08-2 А від 09.08.17р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №165/07-3 від 165.07.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №09/08-2 від 09.08.17р., податкова накладна №3 від 09.08.17р.;

-прибутковий ордер №105 від 15.12.17р., видаткова накладна №15/12-1 від 15.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/12-1А від 15.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/12-1 А від 15.12.17р.;

-прибутковий ордер №106 від 15.12.17р., видаткова накладна №15/12-2 від 15.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/12-2А від 15.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/12-2А від 15.12.17р.;

-прибутковий ордер №107 від 15.12.17р., видаткова накладна №15/12-3 від 15.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №15/12-ЗА від 15.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №15/12-ЗА від 15.12.17р.;

-прибутковий ордер №108 від 16.12.17р., видаткова накладна №16/12-1 від 16.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/12-1А від 16.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/12-1А від 16.12.17р.;

-прибутковий ордер №109 від 16.12.17р., видаткова накладна №16/12-2 від 16.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/12-2А від 16.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/12-2А від 16.12.17р.;

-прибутковий ордер №110 від 20.12.17р., видаткова накладна №20/12-1 від 20.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/12-1А від 20.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20/12-1 від 20.12.17р.;

- прибутковий ордер №111 від 20.12.17р., видаткова накладна №20/12-2 від 20.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №20/12-2А від 20.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №20/12-2 від 20.12.17р.;

- прибутковий ордер №112 від 22.12.17р., видаткова накладна №22/12-1 від 22.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/12-1А від 22.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/12-1 від 22.12.17р.;

-прибутковий ордер №113 від 22.12.17р., видаткова накладна №22/12-2 від 22.12.17р., акт приймання металів чорних (вторинних) №22/12-2А від 22.12.17р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних);

-прибутковий ордер №1 від 13.02.18р., видаткова накладна №13/02-1 від 13.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №13/02-1А від 13.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №13/02-1 від 13.02.18р.;

-прибутковий ордер №2 від 13.02.18р., видаткова накладна №13/02-2 від 13.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №13/02-2А від 13.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №13/02-2 від 13.02.18р.;

-прибутковий ордер №3 від 14.02.18р., видаткова накладна №14/02-1 від 14.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/02-1А від 14.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №14/02-1 від 14.02.18р.;

-прибутковий ордер №4 від 14.02.18р., видаткова накладна №14/02-2 від 14.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №14/02-2А від 14.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №14/02-2 від 14.02.18р.;

-прибутковий ордер №5 від 16.02.18р., видаткова накладна №16/02-1 від 16.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/02-1А від 16.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/02-1 від 16.02.18р.;

-прибутковий ордер №6 від 16.02.18р., видаткова накладна №16/02-2 від 16.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/02-2А від 16.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/02-2 від 16.02.18р.;

-прибутковий ордер №7 від 16.02.18р., видаткова накладна №16/02-3 від 16.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №16/02-ЗА від 16.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №16/02-3 від 16.02.18р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №22/12-167від 22.12.17р., податкова накладна №3 від 31.12.17р.;

-прибутковий ордер №8 від 24.02.18р., видаткова накладна №24/02-1 від 24.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/02-1А від 24.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №24/02-1 від 24.02.18р.;

-прибутковий ордер №9 від 24.02.18р., видаткова накладна №24/02-2 від 24.02.18р., акт приймання металів чорних (вторинних) №24/02-2А від 24.02.18р., акт про джерело походження металів чорних (вторинних), посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №24/02-2 від 24.02.18р., податкова накладна №2 від 28.02.18р., посвідчення про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металів чорних (вторинних) №24/02-2 від 24.02.18р., податкова накладна №2 від 28.02.18 р.

Позивачем також надано копії Актів обстеження місцевими державними адміністраціями спеціалізованих підприємств, їх приймальних пунктів та приймальних пунктів спеціалізованих металургійних переробних підприємств (брухт чорних металів) №12/16 та №14/16 від 15.06.2016 р.

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача з означеним контрагентом.

Позивачем було укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю Реміо (далі - ТОВ Реміо ) (код за ЄДРПОУ 42798926) договір №19/3102 від 25.07.2019 р. та договір №19/3337 від 15.07.2019 р.:

На підтвердження виконання умов означених договорів позивачем надано до суду первинні документи, належним чином засвідчені копії яких містяться в матеріалах справи: до договору №19/3102 від 25.07.2019 р.: акти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №1 від 24.09.2019р., №2 від 19.09.2019р., №3 від 24.09.2019 р.; податкова накладна № 5 від 01.08.2019р.; до договору №19/3337 від 15.07.2019 р.: аАкти приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) №4від 24.09.2019 р. (2 акта).

Розрахунки між підприємствами здійснювалися в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок постачальника, що підтверджується наданою до суду копією реєстру оплати по розрахунках позивача із означеним контрагентом.

До складу податкового кредиту підприємством позивача включено податкову накладну по взаємовідносинах із ТОВ Реміо на суму 28 451, 00 грн.

Також судом прийнято до уваги довідку позивача №08/553-345 від 01.10.2020 р. з бухгалтерського обліку основних засобів ПАТ Інтерпайп НТЗ , щодо яких підрядниками виконувалися роботи/послуги в період 2016-2019 років.

Щодо встановлених контролюючим органом у контрагентів позивача ознак ризикового ведення господарської діяльності, суд зазначає таке.

Позиція контролюючого органу про порушення ПАТ "Інтерпайп НТЗ" податкового законодавства ґрунтується, зокрема, на інформації, отриманій за результатами здійснення податкового контролю по взаємовідносинам контрагентів позивача з іншими особами.

Разом з тим, правовідносини контрагентів позивача із третіми особами у ланцюгах постачання, з якими ПАТ "Інтерпайп НТЗ" не вступав у господарські відносини самі по собі за відсутності інших об`єктивних та підтверджених даних про порушення контрагентами позивача податкового законодавства, не можуть свідчити про нереальність господарських взаємовідносин платника податку.

Аналогічного висновку дійшов і Верховний Суд у постанові від 03 червня 2019 р. по справі №826/11516/15.

Суд зазначає, що посилання податкового органу на інформацію баз даних податкового органу щодо відсутності у контрагентів позивача можливості поставляти товар, виконувати роботи (надавати послуги) не заслуговують на увагу, оскільки внесення відомостей до баз даних податкового органу є одним із заходів щодо збору, опрацювання та використання інформації, необхідної для виконання покладених на відповідача функцій та завдань, а висновки, викладені в податковій інформації, є відображенням дій працівників податкових органів і самі по собі не породжують правових наслідків для платника податків.

Зазначена правова позиція висловлена Верховним Судом у постанові від 27 лютого 2018 р. у справі №818/418/17.

У свою чергу, податкова інформація щодо контрагентів по ланцюгу постачання не спростовує реальність господарських операцій між позивачем та його контрагентами, оскільки відповідальність стосується кожного окремого платника податку і не може автоматично поширюватися на третіх осіб, у тому числі на його контрагентів.

Наведена правова позиція висловлена Верховним Судом в постанові від 21.02.2018 р. у справі №813/1497/17.

Верховний Суд у постанові від 02 квітня 2019 р. у справі №826/6245/18 визнає, що не підтвердження операцій за ланцюгом постачання, так само як і податкова інформація про інші порушення податкової дисципліни, допущені контрагентом платника податків або третіми особами у відносинах з контрагентом, не є свідченням нереальності господарських операцій, за умови їх підтвердження належними і допустимими первинними документами, як підставами формування бухгалтерського обліку.

Окрім того, відповідно до роз`яснення Вищого адміністративного суду України від 02.06.2011 р. №742/11/13-11, при дослідженні факту здійснення господарської операції оцінці підлягають відносини безпосередньо між учасниками тієї операції, на підставі якої сформовані дані податкового обліку.

При цьому, відносини між учасниками попередніх ланцюгів постачань товарів та послуг не мають безпосереднього впливу на дослідження факту реальності господарської операції, вчиненої між останнім у ланцюгу постачань платником податків та його безпосереднім контрагентом.

У рішеннях Європейського суду з прав людини у справах "Компанія "Вестберга таксі Актіеболаґ" та "Вуліч проти Швеції", суд звертав увагу на необхідність покладення обов`язку доказування на контролюючий орган, що цілком відповідає положенням статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України.

Доводи контролюючого органу про відсутність у контрагентів позивача необхідних умов для ведення господарської діяльності, трудових, матеріальних ресурсів, як підстави неможливості реального здійснення господарських операцій є необґрунтованими, враховуючи не доведення відповідачем відсутності можливості у контрагентів позивача укладати з іншими суб`єктами господарювання власні договори оренди, найму та інші, з метою виконання своїх господарських зобов`язань перед ПАТ "Інтерпайп НТЗ".

Аналогічна правова позиція викладена в постанові Верховного Суду від 12 лютого 2019 р. у справі №826/10290/15.

Верховний Суд у постанові від 05 вересня 2019 р. у справі №520/10016/18 вказав, що без встановлення у судовому порядку обставин відсутності у контрагентів суб`єкта господарювання основних засобів, трудових ресурсів тощо, висновки податкового органу про нереальність господарських операцій з огляду на зазначені обставини носять лише характер припущень.

Разом з тим, суд зауважує, що контролюючим органом не доведено та не надано належних доказів, які б свідчили, що наявні у контрагентів (у тому числі по ланцюгу постачання) трудові ресурси та матеріально-технічне забезпечення були недостатніми для проведення господарської діяльності з поставки товарів (робіт, послуг), обумовлених укладеними з ПАТ "Інтерпайп НТЗ" договорами.

Висновки контролюючого органу про відсутність у контрагентів позивача (по ланцюгу постачання) трудових та матеріально-технічних ресурсів базуються виключно на підставі аналізу зібраної та опрацьованої узагальненої податкової інформації, наявної в базі даних державної податкової служби, проте податкова інформація, що наявна в інформаційно-аналітичних базах відносно контрагентів позивача по ланцюгах постачання, носить виключно інформативний характер та не є належним доказом. Окрім того, така інформація сама по собі не доводить наявності податкових правопорушень, на які посилається контролюючий орган.

Відповідно до правової позиції Верховного Суду, викладеного ним у постанові від 29 березня 2019 р. по справі № 808/3412/16, судом обґрунтовано відхилено посилання контролюючого органу на податкову інформацію, що наявна в інформаційно-аналітичних базах відносно контрагента суб`єкта господарювання по ланцюгах постачання, а також податкова інформація, надана іншими контролюючими органами, оскільки така носить виключно інформативний характер та не є належним доказом в розумінні процесуального Закону.

При цьому, самі по собі доводи відповідача про відсутність необхідних матеріальних чи трудових ресурсів у контрагентів платника податків не є безумовним свідченням нереальності господарської операції, оскільки їх наявність або відсутність (ресурсів) у господарюючих суб`єктів не має правового значення для вирішення питання про наявність наміру сторін на реальне настання правових наслідків, обумовлених укладеними правочинами.

Також слід зауважити, що факт відсутності у постачальника достатньої кількості трудових ресурсів не виключає можливості виконання ними господарської операції та не свідчить про одержання необґрунтованої податкової вигоди покупцем, оскільки залучення працівників можливе за договорами цивільно-правового характеру, аутсорсингу та аутстафінгу (оренда персоналу).

Разом з тим, під час проведення перевірки ПАТ "Інтерпайп НТЗ" відповідачем не досліджено питання щодо можливості залучення контрагентами позивача матеріально-технічних, майнових, трудових та виробничих ресурсів шляхом укладення цивільно-правових угод або в іншій не забороненій законом формі.

Аналогічна правова позиція відображена, зокрема, у постанові Верховного Суду від 16.01.2018 р. у справі № 820/4648/13-а.

За таких обставин, суд відхиляє посилання відповідача на відсутність у контрагентів позивача основних засобів, трудових ресурсів, виробничого обладнання, що встановлено на підставі аналізу інформації з баз даних податкового органу, в тому числі і даних з Єдиного реєстру податкових накладних.

Представником відповідача разом із запереченнями на відповідь на відзив надано копії податкової звітності контрагентів позивача.

З цього приводу слід зазначити, що не сплата контрагентами платника податків до бюджету в разі фактичного здійснення господарської операції не впливає на формування податкового кредиту замовником (платником податків) робіт/послуг.

Добросовісний платник податків не має зазнавати негативних наслідків через порушення з боку свого контрагента, що підтверджується позицією Верховного Суду України, викладеною у постанові від 31.01.2011 р. в справі №21-47а10.

Наведену правову позицію також підтримує й Європейський суд з прав людини.

Так, у пункті 23 рішення Європейського суду з прав людини по справі "Бізнес Суппорт Центр проти Болгарії" суд наголошує, що у разі виявлення податковими органами невиконання постачальником своїх обов`язків як платника ПДВ, вони могли б розпочати податкову перевірку цього постачальника, з тим щоб стягнути з нього належні платежі та штрафні санкції. Утім, зазначив Суд, прямого впливу на оподаткування організації-заявника (Бізнес Суппорт Центр) це не мало б.

Окрім того, слід зазначити, що господарська мета повинна бути встановлена відносно самого покупця, тобто його добросовісне виконання умов договорів з його контрагентами, оскільки Європейський суд з прав людини у своєму рішенні від 22.01.2009 р. ("Булвес "АД проти Болгарії") зазначив, що платник податку не повинен нести наслідків невиконання постачальником його зобов`язань зі сплати податку і в результаті сплачувати ПДВ другий раз. На думку Європейського Суду, такі вимоги стали надмірним тягарем для платника податку, що порушило справедливий баланс, який повинен підтримуватися між вимогами суспільного інтересу та вимогами захисту права власності.

Стосовно посилань контролюючого органу щодо неможливості встановлення виробників деяких товарів, які були придбані позивачем в рамках господарських операцій із контрагентами по договорам поставки суд зауважує, що у випадку наявності сумнівів щодо походження товару, саме податковий орган повинен обґрунтовано довести відносно встановлення виробника товару свою позицію та з`ясувати можливу наявність недобросовісних постачальників-платників, оскільки саме податковий орган наділений такою сукупністю повноважень, належна реалізація яких надає можливість виявити податкові правопорушення, допущені контрагентом при здійсненні своєї господарської діяльності, та притягнути саме його до відповідальності, що охоплюється принципом індивідуальної відповідальності платника податків.

Означену позицію Верховного Суду викладено у постанові від 19 лютого 2019 р. по справі №П/811/217/17 (адміністративне провадження №К/9901/38084/18).

Посилання відповідача в запереченнях на кримінальні провадження не може бути належним доказом як підстави для визнання господарських операцій нереальними, адже значення має лише вирок суду у кримінальній справі, оскільки певні обставини можуть бути підтверджені лише належними та допустимими доказами відповідно до норм чинного законодавства.

Натомість, як зазначає Верховний Суд у постанові від 27.03.2018 р. у справі №816/809/17, матеріали кримінального провадження до постановлення вироку є лише процесуальною формою проведеної слідчої дії, і не більше.

Окрім того, 21 січня 2020 р. Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційно адміністративного суду в рамках справи №826/9569/18 досліджував питання щодо наявності кримінального провадження, як підстави для визнання господарських операцій нереальними та наголосив, що наявність кримінального провадження щодо контрагента платника податків, в якому не винесено вирок суду в кримінальному провадженні або ухвали про закриття кримінального провадження і звільнення особи від кримінальної відповідальності, в силу приписів частини 6 статті 78 Кодексу адміністративного судочинства України не є підставою для визнання спірних господарських операцій нереальними. Відтак, необхідно перевіряти доведеність кожного податкового правопорушення і здійснювати комплексне дослідження усіх складових господарських операцій.

Вказана позиція узгоджується із висновками Верховного Суду, викладеними у постановах від 20 лютого 2018 р. у справі №826/6280/13-а, від 20 лютого 2018 р. у справі №813/4931/13-а та від 06 лютого 2018 р. у справі №802/4940/14.

Згідно із частинами 6 та 7 статті 78 Кодексу адміністративного судочинства України вирок суду в кримінальному провадженні, ухвала про закриття кримінального провадження і звільнення особи від кримінальної відповідальності або постанова суду у справі про адміністративне правопорушення, які набрали законної сили, є обов`язковими для адміністративного суду, що розглядає справу про правові наслідки дій чи бездіяльності особи, стосовно якої ухвалений вирок, ухвала або постанова суду, лише в питанні, чи мали місце ці дії (бездіяльність) та чи вчинені вони цією особою. Правова оцінка, надана судом певному факту при розгляді іншої справи, не є обов`язковою для суду.

Диспозиція наведеної правової норми прямо вказує на те, що обов`язковими для суду, який розглядає справу, є вирок суду в кримінальній справі.

Разом із тим розглядувана норма встановлює межі обов`язковості зазначених різновидів судових рішень для адміністративного суду, що розглядає конкретну адміністративну справу.

Така обов`язковість поширюється лише на те питання, чи мало місце певне діяння та чи вчинене воно особою, щодо якої постановлено відповідний вирок або прийнято постанову.

Отже, обов`язковими для врахування адміністративним судом є факти, наведені у вироку в кримінальній справі щодо часу, місця та об`єктивного характеру відповідного діяння тієї особи, правові наслідки, дій чи бездіяльності якої є предметом розгляду в адміністративній справі.

Водночас, правова кваліфікація діяння особи, наведена у вироку в кримінальній справі або постанові про адміністративний проступок (тобто застосування тих чи інших правових норм до відповідної поведінки), не є обов`язковою для адміністративного суду.

Висновки та оцінки іншого суду щодо правомірності поведінки особи, її винуватості у вчиненні правопорушення тощо не позбавляють адміністративний суд, який розглядає по суті справу, предмет якої пов`язаний із відповідними діяннями цієї особи, права надати їм власну оцінку.

Разом з тим, ані в акті перевірки, ні в ході розгляду означеної справи відповідачем не надано доказів наявності обвинувальних вироків щодо посадових осіб контрагентів ПАТ "Інтерпайп НТЗ".

В матеріалах справи відсутні докази того, що під час перевірки податковий орган встановив обставини, які б свідчили про умисел позивача щодо укладення договорів з його безпосередніми контрагентами без наміру створити наслідки, які передбачені укладеними договорами.

Верховний Суд у постановах від 27.02.2018 р. по справах №К/9901/4639/17-9 та №К9901/3360/17-10 щодо оцінки вироків у кримінальному провадженні як доказів нереальності операцій виклав таку позицію: "сам факт наявності вироків, ухвалених на підставі угод у кримінальному провадженні, не дає підстав для автоматичного висновку про нереальність господарських операцій, внаслідок чого є нагальна необхідність перевіряти доведеність кожного податкового правопорушення і здійснювати комплексне дослідження усіх складових господарських операцій, з врахуванням обставин, встановлених у вироках, які набрали законної сили".

Аналогічна позиція висловлена й у постановах Верховного Суду від 29.03.2018 р. у справі №826/3498/15-11 та від 27.03.2018 р. у справі №815/6470/16-12.

З вищенаведеного можна дійти висновку, що навіть за умови наявності вироків щодо учасників товариств-контрагентів означена обставина не призводить "автоматично" до негативних наслідків для цілей оподаткування, оскільки у такому випадку необхідно дивитися комплексно на питання та досліджувати всі наявні докази, що можуть підтверджувати реальність операцій.

При цьому, задля того, щоб відповідне судове рішення застосовувалося для визначення господарських операцій з позивачем фіктивними у вироку повинні бути зазначені відомості саме про господарські операції між позивачем та відповідним контрагентом.

Однак, без встановлення у вироку відповідних обставин дане судове рішення не може бути визнано належним доказом на підтвердження порушення саме ПАТ "Інтерпайп НТЗ" вимог податкового законодавства.

Окрім того, навіть встановлення факту фіктивності підприємства - контрагента ПАТ "Інтерпайп НТЗ" саме по собі не може свідчити про незаконність господарських операцій.

Аналогічні позиції викладені у постановах Верховного Суду від 27.02.2018 по справі №813/1766/17, від 27.02.2018 р. по справі №802/1853/16-а, від 17.04.2018 р. у справі №808/2459/17, від 12.04.2018 р. у справі №826/1571/16, від 16.05.2018 р. у справі №2а-0870/12052/11, від 28.08.2018 р. у справі №826/11298/14, від 05.06.2018 р. у справі №809/1139/17, від 27.03.2018 р. у справі №16/809/17, від 15.05.2018 р. у справі №822/2348/16, від 08.11.2018 р. по справі №826/15028/17.

Як зазначено в пункті 38 Рішення Європейського суду з прав людини від 9 січня 2007 року у справі "Інтерсплав проти України", "коли державні органи володіють будь-якою інформацією про зловживання у системі відшкодування ПДВ, що здійснюються конкретною кампанією, вони можуть вжити відповідних заходів з метою запобігання або усунення таких зловживань. Суд, однак, не може прийняти зауваження Уряду щодо загальної практики з відшкодування ПДВ за відсутності будь-яких ознак, які б вказували на те, що заявник був безпосередньо залучений до таких зловживань".

Отже, на думку Європейського суду з прав людини, відмова у підтвердженні права на бюджетне відшкодування ПДВ може ґрунтуватися на встановленні зловживань з боку саме того платника податку, який формував суми бюджетного відшкодування.

Таким чином, негативні наслідки, зокрема, у вигляді позбавлення права на податковий кредит та/або на бюджетне відшкодування, можуть бути застосовані саме до того платника податків, який їх припустився, а не до іншої особи.

Суд відзначає, що надана відповідачем із запереченнями копія листа ГУ ДФС у Полтавській області від 16.01.2017 р. №207/7/16-31-14-0-15 не може вважатися належним доказом нереальності господарських операцій позивача з ПП "Світло-Енерго", оскільки податкова інформація у зазначеному листі не стосується безпосередньо перевірки взаємовідносин позивача та ПП "Світло-Енерго", а лише містить відомості по ланцюгах постачання контрагентами ПП "Світло-Енерго" й не охоплює весь період, що перевірявся відповідачем, а тільки один місяць (січень 2016 року).

Також, відповідач посилається на кримінальне провадження №1201410060000228, проте фігурантом означеного кримінального провадження є не ПП "Світло-Енерго", а його контрагент - ТОВ "АНД-Груп".

Посилання відповідача на нереальність господарських операцій позивача із ТОВ "Дніпротехуніверсал" з огляду на припинення останнього як юридичної особи, у зв`язку з визнання його банкрутом є необгрунтованими, враховуючи те, що господарські операції означеного контрагента із позивачем здійснювалися з квітня по жовтень 2018 року, а згідно відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань внесено запис щодо припинення юридичної особи ТОВ "Дніпротехуніверсал", у зв`язку із визнання його банкрутом 29.07.2019.

Доводи відповідача про нереальність господарських операцій позивача з ПП "Уніхім Плюс" та посилання на лист виробника товару REA Elektronik GmbH від 21.05.2015 №1907/2006, в якому повідомлено про відповідність виготовленого товару нормам RoHS та зроблено посилання на посібник (інструкцію) з використання чорнил, чистячих засобів та розчинників, при аналізі якого та баз даних ДПС, контролюючим органом зроблено висновок, що ПП "Уніхім Плюс" не мало взаємовідносини з виробником чорнил - компанією REA Elektronik GmbH не заслуговують на увагу, оскільки означений лист датований майже за півтора року (травень 2015 р.) до початку періоду, що перевірявся, (вересень 2016 р.) та жодним чином не спростовує факт здійснення господарських операцій між означеними підприємствами.

По взаємовідносинах із ТОВ "ТД "Сек" за січень 2016 року позивач зауважив, що наданий контролюючим органом лист ГУ ДФС у Житомирській області 19.06.2018 № 253/06-30-14-05/3587122217/7/16-31-14-0-15 (з додатками) не може вважатися належним доказом нереальності господарських операцій позивача з ТОВ "ТД "Сек", оскільки податкова інформація у зазначеному листі не стосується безпосередньо перевірки взаємовідносин позивача з ТОВ "ТД "Сек", а містить відомості по ланцюгах постачання контрагентами ТОВ "ТД "Сек", до того ж охоплює більший період, ніж той, що перевірявся податковим органом (лютий, березень 2016 року) та не спростовує факт здійснення господарських операцій між означеними підприємствами.

Разом з тим, посилання відповідача на відсутність означеного контрагента позивача за його місцезнаходженням на підставі службової записки від 06 квітня 2018 року, суд не бере до уваги, з огляду на те, що господарські взаємовідносини ПАТ "Інтерпайп НТЗ" та ТОВ "ТД "Сек" перевірялися відповідачем за січень 2016 року.

Відповідач в якості аргументування позиції контролюючого стосовно нереальності господарських операцій позивача з вищезазначеним контрагентом надав копію вироку Печерського районного суду міста Києва в справі №757/30959/16-к. Разом з тим, суд відзначає, що ТОВ "ТД "Сек" не є фігурантом даної кримінальної справи, а лише зазначається в описовій частині вироку як суб`єкт господарювання реального сектору економіки.

Також, аргументуючи висновки щодо нереальності господарських операцій з ТОВ "Профімет" відповідач посилається на наявність судових справ №752/26304/18 та №11-сс/824/1968/2019.

Слід зазначити, що судова справа за №752/26304/18 була відкрита на підставі кримінального провадження №42016050000000087 від 16.02.2016 р., в той час як період, що перевірявся щодо здійснення господарських відносин ПАТ "Інтерпайп НТЗ" та ТОВ "Профімет" охоплює виключно 2018 рік (зокрема, період з 01.05.2018 р. по 31.08.2018 р.), отже жодним чином не стосується взаємовідносин із позивачем.

Також, суд відзначає, що судова справа за номером "№11-сс/824/1968/2019" в Єдиному державному реєстрі судових рішень взагалі відсутня.

Посилання контролюючого органу на ухвалу Київського апеляційного суду у справі №754/49051/18-к, в описовій частині якої згадується контрагент позивача ТОВ "ТЕХІНКОМ-Т" є безпідставним, оскільки в означеній ухвалі судом апеляційної інстанції скасовано арешт, накладений на грошові кошти ПРАТ «НІЖИНСЬКИЙ ДОСЛІДНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД» , тобто юридичної особи, до якої ПАТ "Інтерпайп НТЗ" не має будь-якого відношення.

Стосовно посилання відповідача на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва від 09.01.2019 у справі №761/47771/18 про тимчасовий доступ до банківських документів, що винесена в рамках кримінального провадження №32018100000000009 від 15.01.2018 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 209, ч. 2 ст. 205 КК України, яке здійснюється відносно службових осіб суб`єктів господарювання ПП «Металіка Плюс» (ЄДРПОУ 41557885) та ПП «Дор-Мет» (ЄДРПОУ 41556242), судом встановлено, що позивач не мав ані договірних відносин, ані господарських операцій із означеними підприємствами. В описовій частині означеної ухвали міститься посилання на контрагента позивача (ПП КФ «Промінструмент» ) серед інших постачальників ПП «Металіка Плюс» та ПП «Дор-Мет» , що нівелює доводи контролюючого органу про те, що контрагент позивача є фігурантом даної кримінальної справи.

Також, в акті перевірки та у запереченнях на відповідь на відзив відповідач, як на підставу для визначення господарських операцій із вищезазначеним контрагентом нереальними, зазначає, що позивачем при перевірці не були надані журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці на території позивача, перепустки для працівників контрагентів позивача - БК «Інтербуд» , ТОВ "Сана", ТОВ "Євростройторг", ТОВ "Укртехнобуд", ТОВ "Дніпроремонт", ТОВ "Реміо".

Водночас, судом встановлено, що за умовами договорів, укладених між позивачем та означеними контрагентами стосовно виконання робіт/надання послуг, у розділі 6 "Відповідальність сторін" передбачено, що саме підрядники (контрагенти позивача по кожному окремому договору) несуть повну відповідальність за організацію і безпечне проведення робіт за даними договорами залученими субпідрядниками, як за власні дії, а також за координацію їх діяльності".

З наведеного слідує, що у відповідних договорах обмеження/додаткові умови/узгодження щодо залучення субпідрядників не передбачені.

При цьому, з урахуванням умов договорів позивач не несе відповідальності за дії субпідрядників.

Доводи відповідача щодо нереальності здійснення господарських операцій між позивачем та його контрагентами, з огляду на не надання до перевірки журналів реєстрації вступних інструктажів та перепусток на територію ПАТ "Інтерпайп НТЗ" суд не бере до уваги, враховуючи те, що як стверджує позивач та жодним чином не заперечує контролюючимй орган, контрольно - пропускна система на підприємстві ПАТ "Інтерпайп НТЗ" побудована таким чином, що перепустки мають багаторазовий характер. Перепустка являє собою пластикову картку, що видається відвідувачам в обмін на документ, що підтверджує особу і підлягає поверненню по закінченню візиту, а, отже, перепустка не є персоніфікованим документом, що має індивідуальний характер.

Наведене вище спростовує доводи відповідача про те, що саме за допомогою аналізу означених перепусток (пластикових карток) можливо фактично встановити реальність здійснення господарських операцій.

Окремо слід зауважити, що в розумінні податкового законодавства журнали реєстрації первинного інструктажу також не є документом, ані первинного характеру, ані договірного характеру, тому, як наслідок, не є носіями податкової інформації та не можуть бути використані в якості належного та допустимого доказу.

Щодо доводів відповідача про ненадання або наявність певних недоліків у наданих ПАТ "Інтерпайп НТЗ" під час перевірки документів, які підтверджують транспортування товару та сертифікатів якості на продукцію або паспорти, що підтверджують походження товару, суд зазначає таке.

Оцінюючи доводи податкового органу про відсутність сертифікатів якості на товар та/або паспортів, що підтверджують походження товару, суд зазначає, що такі доводи контролюючого органу не є достатньою підставою для висновку про нереальність господарських операцій, оскільки сертифікати якості та паспорти, що підтверджують походження товару у контексті ст. 1 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» не є первинними документами, якими підтверджується фактичне вчинення господарської операції.

Сертифікат якості - письмовий документ, складений у довільній формі, який підтверджує якість продукції. Тобто, сертифікат якості не є первинним документом бухгалтерського обліку, та жодним чином не визначає факт здійснення або нездійснення господарської операції, а податковий орган позбавлений повноважень щодо надання правової оцінки таким документам.

Аналогічного правового висновку дійшов Верховний Суд у постанові від 21.08.2018 у справі №806/5816/14.

Доводи податкового органу про відсутність товарно-транспортних накладних, як свідчення нереальності господарських операцій суд відхиляє, оскільки товарно - транспортна накладна не міститься в переліку документів, що визначають право платника податків на формування податкового кредиту та оскільки вона складається третьою особою підприємством - перевізником, з яким замовник укладає договір перевезення, то такий документ не може впливати на оцінку правовідносин між постачальником та покупцем товару, а тому його відсутність або складання з помилками чи неточностями не є достатнім для висновку про відсутність фактичного постачання товару в адресу покупця за договором постачання товарів.

Ненадання такого документа як товарно-транспортна накладна не може бути єдиною підставою для висновків про відсутність підтвердження реальності здійснення господарських операцій з придбання товару, оскільки відповідною транспортною документацією обов`язково мають бути підтверджені витрати з послуг по перевезенню вантажів, а не послуги з придбання товару.

Така правова позиція висловлена Верховним Судом в постанові від 21.02.2018 у справі №813/1497/17.

Факт отримання ПАТ "Інтерпайп НТЗ" товарів/послуг з боку всіх контрагентів за період, що перевірявся, підтверджується наданими в ході перевірки первинними документами та доказами оплати, зокрема, й актами приймання металобрухту. Слід зазначити, що факт використання отриманого товару (брухту чорних металів) у господарській діяльності підприємства не ставиться під сумнів та не спростовується податковим органом.

В акті перевірки відповідач дійшов висновку про те, що контрагенти - постачальники металобрухту для позивача не відповідають вимогам спеціалізованого або спеціалізованого металургійного переробного підприємства.

Проте, прямого посилання на таку невідповідність акт перевірки не містить, а є лише припущення, що постачальники металобрухту не можуть здійснювати свою господарську діяльність, у зв`язку з відсутністю відповідного обладнання та устаткування.

Разом з тим, судом встановлено, що зазначені контрагенти на момент здійснення господарських операцій із позивачем мали необхідні дозвільні документи.

Судом допитано в якості свідка ОСОБА_2 , головного державного ревізора -інспектора відділу планових та позапланових перевірок Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків Державної податкової служби Задорожну М.В., головного державного ревізора - інспектора відділу планових та позапланових перевірок Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків Державної податкової служби, які безпосередньо проводили аналіз первинної документації щодо взаємовідносин позивача із вищеозначеними контрагентами.

Свідок ОСОБА_3 зазначила, що під час перевірки здійснювався аналіз первинних документів, баз даних контролюючого органу та виявлені ризикові контрагенти позивача, з огляду на відсутність у них основних фондів, трудових ресурсів, дозвільних документів для здійснення господарських операцій з позивачем.

Свідок ОСОБА_3 повідомила суд, що під час перевірки також не встановлено походження товару, виробників товарів, що постачалися в адресу позивача, проте будь - які запити із означеного питання про надання інформації до контрагентів позивача під час перевірки не направлялися.

Судом встановлено, що ПП "Світло-енерго" (код ЄДРПОУ 35360095), ПП "Уніхім Плюс" (код ЄДРПОУ 33421763), ТОВ "Торговий дім "Сек" (код ЄДРПОУ 35871221), Будівельною компанією "Інтербуд" (код ЄДРПОУ 32988056), ТОВ "Енергомаш" (код ЄДРПОУ 13609872), ТОВ "Техінком-Т" (код ЄДРПОУ 41356322), ТОВ "Промресурс-Дніпро" (код ЄДРПОУ 41829345), ПП "Пром-Партнер" (код ЄДРПОУ 38422468), ФОП ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ), ПП "Неоліт" (код ЄДРПОУ 33560652), ПП "Л.Д. Сервіс" (код ЄДРПОУ 21922502), ТОВ "Італ-Дніпро" (код ЄДРПОУ 38528922), ТОВ "Європейська індустріальна спілка" (код ЄДРПОУ 36559587), ТОВ "НВЦ "Варіатор" (код ЄДРПОУ 38754652), ТОВ "Дніпроремонт" (код ЄДРПОУ 32175849), ТОВ "Дніпротехуніверсал" (код ЄДРПОУ 32842564), ТОВ "НВП "Електроапаратура" (код ЄДРПОУ 37276655), ТОВ "Енергомаш-Сервіс" (код ЄДРПОУ 35043561), Виробничо-комерційною фірмою "Механмонтаж" (код ЄДРПОУ 31596006), ТОВ "Промгранд" (код ЄДРПОУ 37302810), ТОВ "Сана" (код ЄДРПОУ 30644561), ТОВ "Укрспецтранс" (код ЄДРПОУ 33116323), ТОВ "Укртехнобуд" (код ЄДРПОУ 32998499), ТОВ "Хімтрейд Плюс" (код ЄДРПОУ 40849161), ТОВ "Євростройторг" (код ЄДРПОУ 35932839), ТОВ "Морфо Реал" (код ЄДРПОУ 39435959), ТОВ "БК Капітал Білд" (код ЄДРПОУ 40496848), ТОВ "Архітектура-Екологія" (код ЄДРПОУ 36028607), ТОВ "ВРТК "Холд" (код ЄДРПОУ 37849549), ТОВ "Укрспецмеханомонтаж" (код ЄДРПОУ 33857210), ТОВ "Стройсервіс ЛТД" (код ЄДРПОУ 40524340), ТОВ "Профімет" (код ЄДРПОУ 41539054), ПП "Кассіс Люкс" (попереднє найменування - ПП КФ "Промінструмент") (код ЄДРПОУ 32403759), ТОВ "Комерцальянс" (код ЄДРПОУ 39162731), ТОВ "Реміо" (код ЄДРПОУ 42798926) за наявною в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань інформацією на момент господарських взаємовідносин із позивачем були зареєстровані як юридичні особи та відповідно до інформації, наявної на офіційному сайті Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) на момент вчинення господарських правовідносин із позивачем були зареєстровані як платники податку на додану вартість, а отже, мали спеціальну правосуб`єктність для вчинення задекларованих із ПАТ "Інтерпайп НТЗ" операцій.

Доказів того, що на момент укладення із позивачем угод та вчинення господарських операцій контрагенти позивача не були зареєстровані як юридичні особи та як платники податку на додану вартість відповідачем до суду не надано.

Відповідно до п.п. 133.1.1 п. 133.1 ст. 133 Податкового кодексу України (далі - ПК України), платниками податку на прибуток підприємств є, зокрема, суб`єкти господарювання - юридичні особи, які провадять господарську діяльність як на території України, так і за її межами.

Об`єктом оподаткування податком на прибуток є прибуток із джерелом походження з України та за її межами, який визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які виникають відповідно до положень цього Кодексу (п.п. 134.1.1 п.134.1 ст.134 ПК України).

У відповідності до п.п. 14.1.181 п. 14.1 ст. 14 ПК України, податковий кредит - сума, на яку платник податку на додану вартість має право зменшити податкове зобов`язання звітного (податкового) періоду, визначена згідно з розділом V цього Кодексу.

Право на віднесення сум податку до податкового кредиту, згідно пункту 198.1 статті 198 Податкового кодексу України, виникає у разі здійснення операцій, в т.ч. з придбання або виготовлення товарів та послуг.

Як визначено у п. 198.3 ст. 198 ПК України, податковий кредит звітного періоду визначається виходячи з договірної (контрактної) вартості товарів/послуг та складається із сум податків, нарахованих (сплачених) платником податку за ставкою, встановленою пунктом 193.1 статті 193 цього Кодексу, протягом такого звітного періоду у зв`язку з: придбанням або виготовленням товарів та наданням послуг; придбанням (будівництвом, спорудженням) основних фондів (основних засобів, у тому числі інших необоротних матеріальних активів та незавершених капітальних інвестицій у необоротні капітальні активи); ввезенням товарів та/або необоротних активів на митну територію України.

Нарахування податкового кредиту здійснюється незалежно від того, чи такі товари/послуги та основні фонди почали використовуватися в оподатковуваних операціях у межах провадження господарської діяльності платника податку протягом звітного податкового періоду, а також від того, чи здійснював платник податку оподатковувані операції протягом такого звітного податкового періоду.

Пунктом 198.2 статті 198 ПК України встановлено, що датою віднесення сум податку до податкового кредиту вважається дата тієї події, що відбулася раніше: дата списання коштів з банківського рахунка платника податку на оплату товарів/послуг; дата отримання платником податку товарів/послуг.

Нормами статті 201 Податкового кодексу України визначено перелік документів, що є підставою для нарахування податкового кредиту.

Пунктом 201.10 статті 201 Податкового кодексу України передбачено, що при здійсненні операцій з постачання товарів/послуг платник податку - продавець товарів/послуг зобов`язаний в установлені терміни скласти податкову накладну, зареєструвати її в Єдиному реєстрі податкових накладних та надати покупцю за його вимогою.

Податкова накладна, складена та зареєстрована в Єдиному реєстрі податкових накладних платником податку, який здійснює операції з постачання товарів/послуг, є для покупця таких товарів/послуг підставою для нарахування сум податку, що відносяться до податкового кредиту.

Застосовуючи зазначені правила оподаткування при оцінці оспорюваних господарських операцій по придбанню товарів/послуг/робіт, судом досліджено долучені позивачем до матеріалів справи копії належним чином оформлених первинних документів, обов`язковість ведення і зберігання яких передбачена правилами ведення податкового обліку та які містять достатні дані про зміст господарських операцій і їх учасників, підтверджують фактичність здійснення таких операцій.

Контролюючим органом, у свою чергу, не наведено переконливих доводів, що ґрунтуються на об`єктивній інформації та спростовують факти господарської діяльності, засвідчені вказаними документами, а також не представлено жодних доказів на підтвердження того, що відомості, які містяться в цих документах, неповні, недостовірні та (або) суперечливі.

Суд відзначає, що порушення певними постачальниками товару (робіт, послуг) у ланцюгу постачання вимог податкового законодавства чи правил ведення господарської діяльності не може бути підставою для висновку про порушення покупцем товару (робіт, послуг) вимог закону щодо формування податкового кредиту, а тому платник податків (покупець товарів (робіт, послуг)) не повинен зазнавати негативних наслідків, зокрема у вигляді позбавлення права на витрати з податку на прибуток, за можливу неправомірну діяльність його контрагента за умови, якщо судом не встановлено фактів, які свідчать про обізнаність платника податків щодо такої поведінки контрагента та злагодженість дій між ними.

Вказана правова позиція викладена у постанові Верховного Суду від 27.02.2018 р. №К/9901/2923/18.

Суд зазначає, що відсутність господарських ресурсів, які необхідні для провадження відповідної господарської діяльності підприємства, не доводять неможливості реального здійснення задекларованих операцій, з урахуванням того, що використання у виробничій діяльності транспортних засобів та інших фондів на підставі договорів оренди, позички чи використання власного транспорту чинним законодавством не заборонено.

За змістом частини 2 статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб`єкта владних повноважень обов`язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача.

Суд зазначає, що контролюючим органом всупереч вимог ст. 77 Кодексу адміністративного судочинства України не було доведено та надано належних доказів, які б свідчили про те, що наявні у контрагентів трудові ресурси та матеріально - технічне забезпечення були недостатніми для виконання умов договорів поставки, укладених з позивачем, як не було надано і доказів про наявність встановлених судами фактів, які свідчать про обізнаність платника податків щодо неправомірної поведінки контрагентів та злагодженості дій між ними.

Для цілей оподаткування платники податків зобов`язані вести облік доходів, витрат та інших показників, пов`язаних з визначенням об`єктів оподаткування та/або податкових зобов`язань, на підставі первинних документів, реєстрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов`язаних з обчисленням і сплатою податків та зборів, ведення яких передбачено законодавством (п.44.1 ст.44 Податкового кодексу України).

Отже, аналіз реальності господарської діяльності повинен здійснюватися на підставі даних податкового, бухгалтерського обліку платника податків та відповідності їх дійсному економічному змісту. При цьому в первинних документах, які є підставою для бухгалтерського обліку, фіксуються дані лише про фактично здійснені господарські операції.

Таким чином, враховуючи встановлені обставини справи, а також враховуючи умови укладених договорів та специфіку придбаних позивачем товару (робіт, послуг) у його контрагентів, суд вказує, що позивач має та надав відповідні належним чином оформлені первинні документи, які в сукупності свідчать про факт вчинення господарських операцій із зазначеним контрагентом, натомість доводи контролюючого органу щодо нереальності господарських операцій не знайшли свого підтвердження під час розгляду справи.

З урахуванням вищевикладеного та досліджених під час розгляду справи первинних документів, судом встановлений рух активів від ПП "Світло-енерго", ПП "Уніхім Плюс", ТОВ "Торговий дім "Сек", Будівельною компанією "Інтербуд", ТОВ "Енергомаш", ТОВ "Техінком-Т", ТОВ "Промресурс-Дніпро", ПП "Пром-Партнер", ФОП ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ), ПП "Неоліт", ПП "Л.Д. Сервіс", ТОВ "Італ-Дніпро", ТОВ "Європейська індустріальна спілка", ТОВ "НВЦ «Варіатор", ТОВ "Дніпроремонт", ТОВ "Дніпротехуніверсал", ТОВ "НВП "Електроапаратура", ТОВ "Енергомаш-Сервіс", Виробничо-комерційною фірмою "Механмонтаж", ТОВ "Промгранд", ТОВ "Сана", ТОВ "Укрспецтранс", ТОВ "Укртехнобуд", ТОВ "Хімтрейд Плюс", ТОВ "Євростройторг", ТОВ "Морфо Реал", ТОВ "БК Капітал Білд", ТОВ "Архітектура-Екологія", ТОВ "ВРТК "Холд", ТОВ "Укрспецмеханомонтаж", ТОВ "Стройсервіс ЛТД" (код ЄДРПОУ 40524340), ТОВ "Профімет", ПП "Кассіс Люкс" (попереднє найменування - ПП КФ "Промінструмент"), ТОВ "Комерцальянс", ТОВ "Реміо" до ПАТ "Інтерпайп НТЗ".

Таким чином, віднесення позивачем до складу податкового кредиту у періоді, що перевірявся, відповідних сум від`ємного значення з податку на додану вартість та сум, заявлених до бюджетного відшкодування з податку на додану вартість, на підставі податкових накладних, виписаних вказаними підприємствами відповідає вимогам чинного податкового законодавства, а використання позивачем товарів, робіт/ послуг отриманих від вищевказаних контрагентів у власній господарській діяльності відповідає характеру та меті господарської діяльності ПАТ "Інтерпайп НТЗ".

З урахуванням вищевикладеного та досліджених під час розгляду справи первинних документів судом встановлений рух активів від ПАТ "Інтерпайп" до його контрагентів, таким чином, віднесення позивачем до складу податкового кредиту відповідних сум за спірний період на підставі податкових накладних, виписаних контрагентами позивача та врахування вартості придбаних в останніх товарів/робіт/послуг при визначенні фінансового результату до оподаткування за 2016-2019 рр. відповідає вимогам норм чинного податкового законодавства, а використання позивачем товарів/робіт/послуг, отриманих від вказаних підприємств у власній господарській діяльності відповідає характеру та меті господарської діяльності позивача.

Таким чином, суд доходить висновку, що позовні вимоги ПАТ "Інтерпайп НТЗ" є обґрунтованими та такими, що підлягають задоволенню.

У відповідності до ч.1, ч. 3 ст. 139 КАС України при задоволенні позову сторони, яка не є суб`єктом владних повноважень, всі судові витрати, які підлягають відшкодуванню або оплаті відповідно до положень цього Кодексу, стягуються за рахунок бюджетних асигнувань суб`єкта владних повноважень, що виступав відповідачем у справі, або якщо відповідачем у справі виступала його посадова чи службова особа.

Керуючись ст. ст. 132, 139, 194, 242 - 246, 250, 255, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

ВИРІШИВ:

Адміністративний позов Публічного акціонерного товариства Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (вул. Столєтова, 21, м.Дніпро, 49081; код ЄДРПОУ 05393116) до Офісу великих платників податків ДПС (вул. Дегтярівська, 11г, м. Київ, 04119; код ЄДРПОУ 43141471) про визнання нечинними та скасування податкових повідомлень-рішень задовольнити повністю.

Визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення - рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 р. № 0002385014 (форми В1 ) в частині зменшення суми бюджетного відшкодування з податку на додану вартість, задекларованої на рахунок платника у банку у розмірі 10151447, 00 грн. та нарахування штрафних санкцій у розмірі 5075723,50 грн.

Визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 р. №0002395014 (форми В4 ), згідно з яким зменшено розмір від`ємного значення суми податку на додану вартість із вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) за вересень 2019 року у розмірі 106045, 00 грн.

Визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішення Офісу великих платників податків ДПС від 16.04.2020 р. № 0002375014 (форми Р ) в частині збільшення суми грошового зобов"язання за платежем: податок на прибуток приватних підприємств у розмірі 28331835,00 грн. - за основним платежем та 7082958,75 грн. - за штрафними санкціями.

Стягнути з Офісу великих платників податків ДПС (код ЄДРПОУ 43141471) за рахунок бюджетних асигнувань на користь Публічного акціонерного товариства Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (код ЄДРПОУ 05393116) судові витрати з оплати судового збору у сумі 21020 (двадцять одна тисяча двадцять) грн. 00 коп.

Рішення суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 255 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржене в строки, передбачені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи рішення суду оскаржується до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Повний текст рішення суду складений 19 жовтня 2020 року.

Суддя О.В. Царікова

Дата ухвалення рішення07.10.2020
Оприлюднено30.12.2020
Номер документу93873220
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання нечинними та скасування податкових повідомлень - рішень

Судовий реєстр по справі —160/7483/20

Постанова від 03.08.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Олендер І.Я.

Ухвала від 03.08.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Олендер І.Я.

Ухвала від 02.09.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Олендер І.Я.

Ухвала від 12.07.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Юрченко В.П.

Постанова від 25.03.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чабаненко С.В.

Ухвала від 15.02.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чабаненко С.В.

Ухвала від 15.02.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чабаненко С.В.

Рішення від 07.10.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Царікова Олена Василівна

Рішення від 07.10.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Царікова Олена Василівна

Ухвала від 16.07.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Царікова Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні