Ухвала
від 29.12.2020 по справі 377/755/20
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/755/20

Провадження №2/377/386/20

29 грудня 2020 року суддя Славутицького міського суду Київської області Бабич Н.С., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 ) в особі представника - адвоката Кушнеренка Євгена Юрійовича (адреса місця знаходження: м.Чернігів, вул. Коцюбинського, буд. 49 А , офіс 210) до Товариства з обмеженою відповідальністю УкрКредитФінанс , ЄДРПОУ 38548598, (юридична адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки 26, офіс 407 ), треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Григорян Діана Гагіківна (адреса місця знаходження: м. Київ, провулок Липський буд.3 кв. 3), приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Табінський Олег Володимирович (м. Київ, вул. Старосільська буд. 1-У, офіс 3) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

У С Т А Н О В И Л А:

24 грудня 2020 року до суду надійшла позовна заява, у якій позивач, посилаючись на ст. ст. 3, 15,16, ЦК України, ст. ст. 87, 88 Закону України Про нотаріат , просить:

- визнати виконавчий напис від 14 вересня 2020 року, вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Григорян Діаною Гагіківною, зареєстрований в реєстрі за № 583, про звернення стягнення з ОСОБА_1 на користь товариства з обмеженою відповідальністю УкрКредитФінанс в сумі 12556,12 гривень - таким, що не підлягає виконанню;

- стягнути з відповідача на користь позивача всі понесені судові витрати, в тому числі - витрати на правову допомогу в сумі 3000 гривень;

- справу розглянути в порядку спрощеного провадження.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст. 175-177 ЦПК України та іншим вимогам, встановленим законом.

Справа підсудна цьому суду і підлягає розгляду згідно з умовами, визначеними у ч. ч. 4-6 ст. 19, ч. 1 ст. 274 ЦПК України, за правилами спрощеного позовного провадження, як малозначна справа.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ч. ч. 1, 3 - 4 ст. 185, ст. 186 ЦПК України, не вбачається.

Керуючись ст. 11, 187, 189, 190-193, 199, 261 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 в особі представника - адвоката Кушнеренка Євгена Юрійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю УкрКредитФінанс , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Григорян Діана Гагіківна, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Табінський Олег Володимирович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання у справі на 27 січня 2021 року о 09 годині 00 хвилин, яке відбудеться в приміщенні Славутицького міського суду Київської області у залі судових засідань № 1 за адресою: Київська область, м. Славутич, Невський квартал, буд. 3 А.

У судове засідання викликати позивача, представника позивача, представника відповідача та третіх осіб.

Надіслати відповідачеві та третім особам копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачем відзиву на позов строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву в установлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву, а також у зазначений строк подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Позивач має право надати відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач - заперечення на відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Копія відповіді на відзив та копія заперечень іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив та заперечень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Встановити для подання пояснень третім особам щодо позову у строк - п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження з доданими документами, щодо відзиву - десять днів з дня вручення відзиву на позовну заяву.

Копія пояснень третіх осіб іншим учасникам справи повинні бути надіслані( надані) одночасно з надісланням (наданням) копії пояснень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення протягом п`яти днів дня вручення копії таких пояснень.

Відповідно до п.3 розділу ХІІ Прикінцевих положень ЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Копію ухвали направити сторонам до відома.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023 .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана 29 грудня 2020 року.

Суддя Н. С. Бабич

Дата ухвалення рішення29.12.2020
Оприлюднено30.12.2020
Номер документу93883322
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —377/755/20

Рішення від 12.02.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 27.01.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні