Ухвала
від 05.01.2021 по справі 592/14689/20
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/14689/20

Провадження № 1-р/592/5/21

УХВАЛА

(резолютивна частина)

05 січня 2021 року м.Суми

Слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання: ОСОБА_2 , особи, яка подала заяву, приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу ОСОБА_3 , заступника начальника другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління ГУ ДФС у Сумській області ОСОБА_4 , розглянув у відкритому судовому засіданні заяву приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу ОСОБА_3 про роз`яснення судового рішення, -

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали, оскільки складання судового рішення у формі ухвали вимагає значного часу, вважаю за необхідне обмежитися складанням і оголошенням його резолютивної частини, що у повній мірі узгоджується та не суперечить вимогам, передбаченим ч. 2 ст. 376 КПК України.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 369-372, 375, 376, 380 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Заяву приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу ОСОБА_3 про роз`яснення судового рішення задовольнити частково.

Роз`яснити про те, що ухвалою слідчого судді Ковпаківського районного суду м. Суми від 28.12.2020 року у справі № 592/14689/20, провадження № 1-кс/592/7129/20 було надано тимчасовий доступ до речей і до документів, з можливістю вилучення оригіналів документів, що знаходяться в нотаріальних справах, на підставі яких були оформлені договори купівлі-продажу квартир, земельних ділянок (поділ земельних ділянок) за адресою: АДРЕСА_1 , документів, які знаходяться в нотаріальних справах, на підставі яких було оформлено договори та документи, на підставі яких оформлювались право власності (право користування) на нерухоме майно ТОВ ІНФОРМАЦІЯ_1 (код НОМЕР_1 ) та подальший їх продаж, які перебувають у володінні приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу Сумської області ОСОБА_3 та знаходяться за адресою: АДРЕСА_2 , лише у разі відмови приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу Сумської області ОСОБА_3 у видачі належним чином посвідчених копій документів, у разі згоди приватного нотаріуса Сумського міського нотаріального округу Сумської області ОСОБА_3 у видачі належним чином посвідчених копій документів було надано тимчасовий доступ до оригіналів документів з можливістю виготовлення копій документів з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію ухвали слідчого судді.

Ухвалу про роз`яснення судового рішення або про відмову у його роз`ясненні може бути оскаржено в апеляційному порядку особою, яка звернулася із заявою про роз`яснення судового рішення та учасниками судового провадження.

Апеляційна скарга подається на ухвалу слідчого судді безпосередньо до суду апеляційної інстанції Сумського апеляційного суду.

Апеляційна скарга може бути подана на ухвалу слідчого судді протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.01.2021
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу94032706
СудочинствоКримінальне
Сутьроз`яснення судового рішення

Судовий реєстр по справі —592/14689/20

Ухвала від 05.01.2021

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Бичков І. Г.

Ухвала від 05.01.2021

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Бичков І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні