Ухвала
від 13.01.2021 по справі 355/776/20
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/776/20

Провадження № 2-во/355/2/21

У Х В А Л А

про виправлення описки

13 січня 2021 року Баришівський районний суд Київської області в складі

головуючого судді Коваленка К.В.

з участю секретаря Котенко Л.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в селищі Баришівка Київської області заяву представника позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвоката Куценко Наталії Володимирівни про виправлення описки у рішенні суду в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на майно,

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Баришівського районного суду Київської області від 16.11.2020 року позов ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на майно задоволено повністю.

Представник позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвокат Куценко Наталія Володимирівна звернулася до суду із заявою про виправлення описки в судовому рішенні, оскільки в другому абзаці резолютивної частини рішення помилково вказано по-батькові позивача ОСОБА_3 , замість вірного ОСОБА_4 .

Про день та місце розгляду питання про виправлення описки сторони по справі належним чином повідомлялися, що дає суду підстави для розгляду справи у їх відсутність.

Дослідивши матеріали зазначеної вище цивільної справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 2 ст.269 ЦПК України неявка сторін не перешкоджає розгляду питання про виправлення описки.

Судом встановлено, що в другому абзаці резолютивної частини рішення від 16.11.2020 року помилково вказано по-батькові позивача ОСОБА_3 замість вірного ОСОБА_4 , що підтверджується копією паспорта позивача.

Перевіривши матеріали справи, суд приходить до висновку про необхідність виправлення даної описки.

Керуючись ст. 432 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Задовольнити заяву представника позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - адвоката Куценко Наталії Володимирівни про виправлення описки у рішенні суду в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на майно.

Виправити описку рішенні Баришівського районного суду Київської області у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на майно, а саме в другому абзаці резолютивної частини рішення замість помилково вказаного по-батькові позивача ОСОБА_3 вважати за вірне ОСОБА_4 .

Ухвала суду може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Київського апеляційного суду через Баришівський районний суд Київської області.

Суддя Баришівського районного суду К. В. Коваленко

СудБаришівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення13.01.2021
Оприлюднено15.01.2021
Номер документу94131144
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —355/776/20

Ухвала від 13.01.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

Рішення від 16.11.2020

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

Ухвала від 30.06.2020

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні