Ухвала
від 15.01.2021 по справі 202/7629/20
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 202/7629/20

Провадження № 2/202/874/2021

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

15 січня 2021 року м. Дніпро

Суддя Індустріального районного суду м. Дніпропетровська Бєсєда Г.В., розглянувши заяву акціонерного товариства Перший інвестаційний банк по справі за позовом акціонерного товариства Перший інвестаційний банк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором банківського рахунку про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває справа за позовною заявою акціонерного товариства Перший інвестаційний банк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором банківського рахунку.

Від представника акціонерного товариства Альфа-банк надійшло клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON.

Відповідно ч.3,4,5 ст.212 ЦПК України , положень Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) від 30 березня 2020 року №540-ІХ , учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відео конференції по за межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи,що підтверджують громадянство України,посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України. Ризики технічної неможливості участі ввідеоконференції поза межами приміщення суду,переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Постановою КМУ № 392 від 20.05.2020 Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів , встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 , з 22.05.2020 року до 22.06.2020 року на усій території України встановлено карантин.

Дослідивши заяву представника акціонерного товариства Перший інвестаційний банк , матеріали справи, суд приходить до висновку про задоволення клопотання та проведення судового засідання 16.02.2021 року о 09.15 год. в режимі відеоконференції із застосуванням системи відеоконференцзв`язку EASYCON поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212 , 260 ЦПК України ,-

ПОСТАНОВИВ:

Заяву акціонерного товариства Перший інвестаційний банк по справі за позовом акціонерного товариства Перший інвестаційний банк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором банківського рахунку про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON - задовольнити.

Призначити судове засідання 16.02.2021 року о 09.15 год. по цивільній справі за позовною акціонерного товариства Перший інвестаційний банк до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором банківського рахунку про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON в режимі відеоконференції із застосуванням системи відеоконференцзв`язку EASYCON.

Дозволити представнику акціонерного товариства Перший інвестаційний банк брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з використанням системи EASYCON.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з використанням системи EASYCON представнику акціонерного товариства Перший інвестаційний банк необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфон з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Копія ухвали надіслати представнику акціонерного товариства Перший інвестаційний банк .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Г.В. Бєсєда

Дата ухвалення рішення15.01.2021
Оприлюднено16.01.2021
Номер документу94152728
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс ЕАSУСОN

Судовий реєстр по справі —202/7629/20

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Рішення від 24.09.2021

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 24.09.2021

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 02.04.2021

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 15.01.2021

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні