Ухвала
від 15.01.2021 по справі 260/2170/20
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття пiдготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

15 січня 2021 рокум. Ужгород№ 260/2170/20

Закарпатський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Іванчулинця Д.В.,

при секретарі судового засідання - Костелей І.Ф.,

сторони у судове засідання не з`явилися,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні адміністративну справу за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (пл. Духновича, 2, м. Мукачево, Закарпатська область, 89600, ЄДРПОУ 04053743), Управління комунальної власності та архітектури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (пл. Духновича, 2, м. Мукачево, Закарпатська область, 89600, ЄДРПОУ 41242244) про визнання дій протиправними і зобов`язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 (далі - позивач) звернувся до Закарпатського окружного адміністративного суду із позовом до Виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (далі - відповідач 1), Управління комунальної власності та архітектури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (далі - відповідач 2), в якому просить: 1) визнати неправомірною та протиправною відмову Виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області в особі Управління комунальної власності та архітектури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області щодо не видачі ОСОБА_1 містобудівних умов та обмежень на проектування об`єкта містобудування «Реконструкції житлового будинку з вбудованими комерційними приміщеннями за адресою: АДРЕСА_2 » ; 2) зобов`язати Виконавчий комітет Мукачівської міської міської ради Закарпатської області в особі Управління комунальної власності та архітектури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області надати ОСОБА_1 містобудівні умови та обмежень на проектування об`єкта містобудування «реконструкції житлового будинку з вбудованими комерційними приміщеннями за адресою: АДРЕСА_2 » .

Ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду від 04 серпня 2020 року відкрито загальне позовне провадження в даній адміністративній справі.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явився, подав клопотання про розгляд справи без його участі.

Відповідачі в підготовче судове засідання не з`явилися, подали клопотання про розгляд справи без їх участі.

Відповідно до ч. 4 ст. 229 КАС України, у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши питання щодо можливості закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, судом встановлено наступне.

Згідно з ч. 1 ст. 179 КАС України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Відповідно до ч. 1 ст. 173 КАС України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Зважаючи на те, що учасники справи до суду не з`явилися, дотримуючись розумних строків розгляду справи, суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 183 КАС України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 181, 183 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження в адміністративній справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (пл. Духновича, 2, м. Мукачево, Закарпатська область, 89600, ЄДРПОУ 04053743), Управління комунальної власності та архітектури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Закарпатської області (пл. Духновича, 2, м. Мукачево, Закарпатська область, 89600, ЄДРПОУ 41242244) про визнання дій протиправними і зобов`язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 01 лютого 2021 року на 13:30 год. (засідання відбудеться за адресою: 88017, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Загорська, буд. 30).

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили в порядку, встановленому ст. 256 КАС України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д.В. Іванчулинець

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.01.2021
Оприлюднено16.01.2021
Номер документу94162569
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —260/2170/20

Рішення від 26.02.2021

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 15.01.2021

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 04.08.2020

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 09.06.2020

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні