Ухвала
від 16.01.2021 по справі 280/9368/20
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПОВЕРНЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ

16 січня 2021 року Справа № 280/9368/20 м.Запоріжжя Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Семененко М.О., перевіривши матеріали позовної заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Токмацький завод "Прогрес" про стягнення сум заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області (далі - позивач) до Товариства з обмеженою відповідальністю "Токмацький завод "Прогрес" (далі - відповідач), у якій позивач просить суд стягнути з відповідача суму заборгованості з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій особам, які працювали або працюють на роботах зі шкідливими і важкими умовами праці за Списком №1 із серпня по листопад 2020 року у розмірі 10 620,32 грн.

Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 23.12.2020 позовна заява залишена без руху, позивачу надано строк для усунення недоліків позовної заяви протягом десяти днів з дня одержання ухвали про залишення позовної заяви без руху шляхом подання до суду: 1) доказів направлення на адресу Товариства з обмеженою відповідальністю "Токмацький завод "Прогрес" розрахунків фактичних витрат на виплату та доставку пенсій за період з серпня по листопад 2020 року та доказів їх отримання останнім; 2) доказів сплати судового збору у сумі 2 102,00 грн. (дві тисячі сто дві гривні 00 коп.).

Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху направлена позивачу засобами поштового зв`язку та вручена адресату 28.12.2020, про що свідчить наявне в матеріалах справи рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення.

Позивач не усунув недоліки позовної заяви у встановлений судом строк.

Відповідно до п.1 ч.4 ст.169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

З огляду на викладене, позовну заяву необхідно повернути позивачеві.

Керуючись ст.ст. 169, 241, 243, 248 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Токмацький завод "Прогрес" про стягнення сум заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій - повернути позивачеві.

Копію ухвали надіслати особі, яка її подала, разом із позовною заявою й усіма доданими до неї матеріалами.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга може бути подана до Третього апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд.

Повне судове рішення складено 16.01.2021.

Суддя М.О. Семененко

Дата ухвалення рішення16.01.2021
Оприлюднено19.01.2021
Номер документу94195842
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —280/9368/20

Ухвала від 16.01.2021

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

Ухвала від 23.12.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Семененко Марина Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні