Ухвала
від 20.01.2021 по справі 461/10955/20
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/10955/20

Провадження № 1-кс/461/432/21

УХВАЛА

20.01.2021 року, слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області капітана поліції ОСОБА_4 про проведення обшуку у кримінальному провадженні №42020140000000180 від 10.12.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до суду з відповідним клопотанням, яке вмотивовано тим, що слідчим управління Головного управління Національної поліції у Львівській області капітана поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42020140000000180 від 10.12.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

08.12.2020 року до Львівської обласної прокуратури надійшло звернення в.о. президента Національної академії аграрних наук України ОСОБА_5 щодо вчинення службовими особами Грядівської та Грибовицької сільських рад Жовківського району Львівської області дій із зайняття земельних ділянок, що знаходяться на праві постійного користування в Інституті біології тварин НААН та є державною власністю, чим спричинено тяжкі наслідки.

10.12.2020 року Львівською обласною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020140000000180 від 10.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні доручено провести слідчим слідчого управління СУ ГУНП у Львівській області.

Встановлено, що Інститут біології тварин НААН є правонаступником Львівського біотехнологічного центру Української академії аграрних наук, який свого часу здійснював землекористування земельною ділянкою площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької селищних рад згідно Державного акту на право постійного користування землею від 21.08.1996р. серія ІІ-ЛВ № 004380.

У свою чергу, Інститут біології тварин НААН є правонаступником Львівського біотехнологічного центру УААН щодо землекористування земельною ділянкою площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької селищних рад Жовківського р-ну Львівської області.

Враховуючи процеси стосовно перетворень, підпорядкувань та приєднань наукових установ та підприємств, що входили в мережу Української академії аграрних наук України, Інститут біології тварин УААН став правонаступником Львівського біотехнологічного центру УААН, в тому числі, стосовно земельної ділянки, що знаходиться на території Грибовицької та Грядівської сільських рад площею 314,7 га.

Відповідно до Указу Президента України від 06.01.2012 № 8 «Про надання Українській академії аграрних наук статусу національної», постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010р. «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. №175» та наказу Академії аграрних наук України від 07 вересня 2010 р. №69 «Про перейменування установ, підприємств та організацій Національної академії аграрних наук України» визначено перейменувати Інститут біології тварин УААН у Інститут біології тварин НААН.

Як Львівський біотехнологічний центр УААН (в час свого існування) так і Інститут біології тварин НААН є установами, які входили чи входять до майнового комплексу НААН. Згідно п. 89 Статуту НААН, затвердженого постановою КМУ від 28.03.2012р. № 315, майновий комплекс Академії складається з усіх матеріальних та нематеріальних активів (далі - об`єкти майнового комплексу), які перебувають на балансі Академії і наукових та інших установ, підприємств та організацій, що перебувають у її віданні, закріплені державою за Академією в безстрокове користування або придбані за рахунок бюджетних коштів, а також коштів, одержаних в результаті фінансово-господарської діяльності, чи набуті іншим шляхом, не забороненим законом.

Земельна ділянка, яка перебуває у користуванні Інституту біології тварин на підставі Державного акту на право постійного користування землею ІІ-ЛВ № 004380 з користування Інституту по рішенню президії НААН в порядку Земельного кодексу України не вилучалась, рівно як і Інститутом в порядку ст.ст.122,142 Земельного кодексу України не складалась нотаріально посвідчена заява про відмову від права користування вищевказаною земельною ділянкою повністю чи частково. Також не було вилучень з користування Інституту даної земельної ділянки в порядку ст. ст. 143, 144 Земельного кодексу України.

Отже, в силу вказаних обставин, земельна ділянка загальною площею 314,7 га на території Грибовицької та Грядівської сільських рад Жовківського району Львівської області перебуває в користування Інституту біології тварин НААН і у встановленому законом порядку у віданні місцевих територіальних громад та органів влади для прийняття відповідних рішень щодо зміни/надання іншого статусу землі, не вилучалась.

У відповідності до п. 2 Розділу VII «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про Державний земельний кадастр» земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 р., вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера. Отже, зазначена земельна ділянка, яка перебуває у користуванні Інституту біології тварин НААН є об`єктом цивільних прав в контексті положень ст. 79-1 Земельного кодексу України.

Наведене вказує на те, що користувачем земельної ділянки площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької сільських рад згідно Державного акту на право постійного користування землею від 21.08.1996р. серія ІІ-ЛВ № 004380 є Інститут біології тварин НААН.

Разом з тим, на частині земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні Інституту біології тварин НААН, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ЛВ № 004380 площею 314,7 га на території Грядівської сільської ради сформовано понад 460 земельних ділянок, зокрема на території Грядівської сільської ради в основному площею 0.01 га із статусом «землі запасу».

Проте, Інститут згоду на вилучення земельних ділянок та припинення права постійного користування не надавав.

При цьому, Національна академія аграрних наук України не надавала згоди щодо вилучення та припинення права постійного користування земельними ділянками Інституту біології тварин НААН.

З огляду на зазначене, є підстави вважати, що Грядівською сільською радою незаконно та без наявних на те правових підстав здійснюється зайняття земельної ділянки, що знаходяться на праві постійного користування в Інституті біології тварин НААН та є державною власністю.

Таким чином, незаконне розпорядження сільськими радами земельними ділянками, які перебувають на праві постійного користування Інституту порушують інтереси держави.

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 27 травня 2020 № 624-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Львівської області» у склад Львівської ОТГ увійшли, в тому числі і Грибовицька (Великі Грибовичі, Збиранка, Малі Грибовичі), Грядівської (Гряда, Воля-Гомулецька), сільські ради.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020 сформована територіальна громада є правонаступником усього майна, прав та обов`язків розформованої територіальної громади. На даний час триває процес реорганізації.

З метою забезпечення повного та неупередженого розслідування вказаного кримінального правопорушення виникла необхідність у проведенні обшуку в приміщенні Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області, що знаходиться за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Воїнів УПА, 35 з метою відшукання наступних документів:

-технічних документацій (проектів землеустрою) із кадастровими номерами (перелік кадастрових номерів зазначений у прохальній частині клопотання);

-усіх картографічних матеріалів населеного пункту сіл Гряда та Грибовичі Жовківського р-ну Львівської області (проекти формування населеного пункту, генеральні плани з усіма змінами та додатками, проекти зміни меж, графічних матеріалів, проектів роздержавлення (карт), межових документів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського району Львівської області з усіма змінами та доповненнями, та інших документів щодо встановлення меж населених пунктів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського району Львівської області.

-наказів про призначення на посаду (звільнення, переведення на іншу посаду, покладення виконання обов`язків) державного кадастрового реєстратора ОСОБА_6 , функціональних обов`язків (посадових інструкцій), документів про призначення відповідальним за внесення відомостей до відповідних державних реєстрів;

-матеріалів листування Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області із Грядівською та Грибовицькою сільськими радами та НААН (Інститут біології тварин НААН);

-документи та картографічні матеріали меж земельних ділянок НААН (Інститут біології тварин НААН) та території Грядівської та Грибовицької сільських рад (населених пунктів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського р-ну Львівської області)

-довідок форми 6-зем земельних ділянок із кадастровими номерами (перелік кадастрових номерів зазначений у прохальній частині клопотання);

-документи (електронні документи) щодо зміни форми власності земельних ділянок із кадастровими номерами (перелік кадастрових номерів зазначений у прохальній частині клопотання)

Відповідно до інформаційної довідки Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, право приватної власності на будівлю адміністративного будинку Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області належить територіальній громаді Жовківського району в особі Жовківської районної ради. Місцезнаходження Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Воїнів УПА, 35, що підтверджується також інформацією з Єдиного держаного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Оригінали вказаних документів є необхідними для проведення ряду слідчих дій та заходів кримінального провадження, зокрема для проведення відповідних судових експертиз.

За наявних вищенаведених обставин обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а також заходом, пропорційним втручанню в особисте і сімейне життя особи, оскільки особи причетні до вчинення кримінального правопорушення, в разі спроб органу досудового розслідування отримати вказані документи іншим способом ніж через проведення обшуку, такі документи можуть бути умисно знищені та/або приховані з метою уникнення кримінальної відповідальності.

Тому, відшукання та вилучення описаних вище речей та документів, найбільш доцільно здійснити в ході проведення обшуку, оскільки існує реальна загроза знищення або переховування речей та документів. Лише елемент раптовості проведення обшуку може забезпечити відшукання та вилучення вищезгаданих речей та документів.

Отримання обшуку у вказаному приміщенні є необхідним для проведення швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування вказаного кримінального провадження з метою захисту інтересів держави від кримінального правопорушення та забезпечення якнайшвидшого повернення в державну власність земельних ділянок, які незаконно вибули з державної власності.

З огляду на вищевикладене, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання документів, предметів та інформації, необхідно отримати дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях (будівлі адміністративного будинку) Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області, які розташовані за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Воїнів УПА, 35.

В судовому засіданні слідчий вимоги клопотання підтримав у повному обсязі, просив клопотання задовольнити.

Заслухавши думку слідчого, дослідивши матеріали клопотання, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання про обшук з наступних підстав.

Слідчим суддею встановлено, що слідчим управління Головного управління Національної поліції у Львівській області капітана поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42020140000000180 від 10.12.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Частина 2 ст.234 КПК України передбачає, що обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді місцевого загального суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Частиною 3 ст. 234 КПК України визначено, що у разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням.

Згідно ч.4 ст.234 КПК України клопотання про обшук розглядається у суді в день його надходження за участю слідчого або прокурора.

Згідно з ч.5 ст.236 КПК України обшук на підставі ухвали слідчого судді повинен проводитися в обсязі, необхідному для досягнення мети обшуку.

Клопотання слідчого відповідає вимогам ч. 3 ст. 234 КПК України.

Слідчий довів наявність достатніх, передбачених ч. 5 ст. 234 КПК України, підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення; відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи; слідчий звернувся з клопотанням з метою відшукання знаряддя кримінального правопорушення.

Крім того, таке втручання не буде суперечити статті 8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.

В ухвалі про надання дозволу на проведення обшуку слідчий суддя не має можливості перелічувати досліджені ним докази та оцінювати їх. Це прямо випливає зі змісту ст. 222 КПК України та ст. 387 КК України про недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування без дозволу слідчого (прокурора) та передбачену за це кримінальну відповідальність. Згідно з ч. 3 ст. 236 КПК України ухвала про дозвіл на обшук повинна бути пред`явлена з наданням копії перед початком обшуку особі, яка володіє житлом чи іншим володінням. Зазначення в ухвалі про дозвіл на обшук переліку досліджених чи оцінених доказів на підставі яких слідчим суддею прийнято це процесуальне рішення зробить можливим протизаконний доступ невизначеного кола осіб до відомостей досудового розслідування без дозволу слідчого (прокурора).

Існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження.

Метою та підставою для проведення обшуку є необхідність виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення.

Слідчий в судовому засіданні довів, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні прокурора.

Завдання, для виконання якого слідчий звертається із клопотанням може бути виконане.

Враховуючи вищевикладене, а також правові підстави для проведення обшуку, достатність письмових доказів, наслідки обшуку, розумність та співрозмірність обшуку завданням кримінального провадження, характер розслідування, наявність об`єктивної необхідності та виправданість такого втручання у права і свободи особи, приймаючи до уваги неможливість досягнення мети, на яку посилається слідчий, без застосування цих заходів слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слідчого є обґрунтованим та таким, що підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на обшук в будівлі адміністративного будинку Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області, яка розташована за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Воїнів УПА, 35 та належить на праві приватної власності територіальній громаді Жовківського району в особі Жовківської районної ради, з метою відшукання та вилучення наступних речей та документів:

-технічних документацій (проектів землеустрою) на земельні ділянки із наступними кадастровими номерами:

4622782500:02:000:0331, 4622782500:02:000:0330, 4622782500:02:000:0401,

4622782500:02:000:0402, 4622782500:02:000:0372, 4622782500:02:000:0343,

4622782500:02:000:0371, 4622782500:02:000:0370, 4622782500:02:000:0369,

4622782500:02:000:0368, 4622782500:02:000:0367, 4622782500:02:000:0366,

4622782500:02:000:0365, 4622782500:02:000:0364, 4622782500:02:000:0363,

4622782500:02:000:0362, 4622782500:02:000:0361, 4622782500:02:000:0360,

4622782500:02:000:0328, 4622782500:02:000:0327, 4622782500:02:000:0326,

4622782500:02:000:0325, 4622782500:02:000:0324, 4622782500:02:000:0322,

4622782500:02:000:0409, 4622782500:02:000:0408, 4622782500:02:000:0407,

4622782500:02:000:0406, 4622782500:02:000:0405, 4622782500:02:000:0404,

4622782500:02:000:0403, 4622782500:02:000:0329, 4622782500:02:000:0344,

4622782500:02:000:0345, 4622782500:02:000:0339, 4622782500:02:000:0338,

4622782500:02:000:0337, 4622782500:02:000:0336, 4622782500:02:000:0323,

4622782500:02:000:0400, 4622782500:02:000:0335, 4622782500:02:000:0340,

4622782500:02:000:0334, 4622782500:02:000:0333, 4622782500:02:000:0332,

4622782500:02:000:0331, 4622782500:02:000:0401, 4622782500:02:000:0402,

4622782500:02:000:0330, 4622782500:02:000:0047, 4622782500:02:000:0106,

4622782500:02:000:0104, 4622782500:02:000:0102, 4622782500:04:000:0005,

4622782500:04:000:0050, 4622782500:04:000:0006, 4622782500:04:000:0049,

4622782500:04:000:0047, 4622782500:04:000:0046, 4622782500:04:000:0045,

4622782500:04:000:0053, 4622782500:04:000:0041, 4622782500:04:000:0052,

4622782500:04:000:0040, 4622782500:04:000:0039, 4622782500:04:000:0054,

4622782500:04:000:0055, 4622782500:04:000:0051, 4622782500:04:000:0044,

4622782500:04:000:0056, 4622782500:04:000:0057, 4622782500:04:000:0058,

4622782500:04:000:0043, 4622782500:04:000:0042, 4622782500:04:000:0039,

4622782500:04:000:0038, 4622782500:04:000:0037, 4622782500:04:000:0036,

4622782500:04:000:0035, 4622782500:04:000:0034, 4622782500:04:000:0033,

4622782500:04:000:0032, 4622782500:04:000:0031, 4622782500:04:000:0030,

4622782500:04:000:0029, 4622782500:04:000:0028, 4622782500:04:000:0027,

4622782500:04:000:0026, 4622782500:04:000:0025, 4622782500:04:000:0024,

4622782500:04:000:0023, 4622782500:04:000:0022, 4622782500:04:000:0021,

4622782500:04:000:0019, 4622782500:04:000:0018, 4622782500:04:000:0017,

4622782500:04:000:0016, 4622782500:04:000:0015, 4622782500:04:000:0014,

4622782500:04:000:0013, 4622782500:04:000:0012, 4622782500:04:000:0011,

4622782500:02:000:0342, 4622782500:02:000:0341, 4622782500:02:000:0346,

4622782500:02:000:0386, 4622782500:02:000:0387, 4622782500:02:000:0385,

4622782500:02:000:0384, 4622782500:02:000:0383, 4622782500:02:000:0381,

4622782500:02:000:0380, 4622782500:02:000:0379, 4622782500:02:000:0378,

4622782500:02:000:0377, 4622782500:02:000:0376, 4622782500:02:000:0375,

4622782500:02:000:0375, 4622782500:02:000:0374, 4622782500:02:000:0373,

4622782500:02:000:0399, 4622782500:02:000:0398, 4622782500:02:000:0397,

4622782500:02:000:0396, 4622782500:02:000:0395, 4622782500:02:000:0394,

4622782500:02:000:0393, 4622782500:02:000:0392, 4622782500:02:000:0391,

4622782500:02:000:0390, 4622782500:02:000:0389, 4622782500:02:000:0388,

4622782500:02:000:0359, 4622782500:02:000:0358, 4622782500:02:000:0357,

4622782500:02:000:0356, 4622782500:02:000:0355, 4622782500:02:000:0354,

4622782500:02:000:0382, 4622782500:02:000:0352, 4622782500:02:000:0351,

4622782500:02:000:0350, 4622782500:02:000:0349, 4622782500:02:000:0348,

4622782500:02:000:0347, 4622782500:02:000:0323, 4622782500:02:000:0336,

4622782500:02:000:0335, 4622782500:02:000:0400, 4622782500:02:000:0340,

4622782500:02:000:0334, 4622782500:02:000:0333, 4622782500:02:000:0332,

4622782500:02:000:0098, 4622782500:02:000:0097, 4622782500:02:000:0096,

4622782500:02:000:0093, 4622782500:02:000:0092, 4622782500:02:000:0094,

4622782500:02:000:0095, 4622782500:02:000:0101, 4622782500:02:000:0100,

4622782500:02:000:0099, 4622782500:02:000:0103, 4622782500:02:000:0105,

4622782500:02:000:0107, 4622782500:02:000:0077, 4622782500:02:000:0078,

4622782500:02:000:0076, 4622782500:02:000:0075, 4622782500:02:000:0074,

4622782500:02:000:0073, 4622782500:02:000:0072, 4622782500:02:000:0071,

4622782500:02:000:0070, 4622782500:02:000:0088, 4622782500:02:000:0087,

4622782500:02:000:0086,4622782500:02:000:0085,4622782500:02:000:0084, 4622782500:02:000:0083, 4622782500:02:000:0082, 4622782500:02:000:0080,

4622782500:02:000:0045, 4622782500:02:000:0081, 4622782500:02:000:0079,

4622782500:02:000:0089, 4622782500:02:000:0090, 4622782500:02:000:0091,

4622782500:02:000:0048, 4622782500:02:000:0044, 4622782500:02:000:0035,

4622782500:02:000:0034, 4622782500:02:000:0033, 4622782500:02:000:0032,

4622782500:02:000:0031, 4622782500:02:000:0030, 4622782500:02:000:0029,

4622782500:02:000:0028, 4622782500:02:000:0027, 4622782500:02:000:0026,

4622782500:02:000:0024, 4622782500:02:000:0022, 4622782500:02:000:0021,

4622782500:02:000:0020, 4622782500:02:000:0196, 4622782500:02:000:0187,

4622782500:02:000:0186, 4622782500:02:000:0185, 4622782500:02:000:0184,

4622782500:02:000:0183, 4622782500:02:000:0182, 4622782500:02:000:0181,

4622782500:02:000:0198, 4622782500:02:000:0180, 4622782500:02:000:0179,

4622782500:02:000:0178, 4622782500:02:000:0176, 4622782500:02:000:0177,

4622782500:02:000:0046, 4622782500:02:000:0188, 4622782500:02:000:0175,

4622782500:02:000:0189, 4622782500:02:000:0174, 4622782500:02:000:0190,

4622782500:02:000:0173, 4622782500:02:000:0191, 4622782500:02:000:0192,

4622782500:02:000:0193, 4622782500:02:000:0170, 4622782500:02:000:0171,

4622782500:02:000:0172, 4622782500:02:000:0195, 4622782500:02:000:0194,

4622782500:02:000:0169, 4622782500:02:000:0168, 4622782500:02:000:0142,

4622782500:02:000:0141, 4622782500:02:000:0140, 4622782500:02:000:0139,

4622782500:02:000:0143, 4622782500:02:000:0144, 4622782500:02:000:0145,

4622782500:02:000:0146, 4622782500:02:000:0147, 4622782500:02:000:0148,

4622782500:02:000:0149, 4622782500:02:000:0150, 4622782500:02:000:0151,

4622782500:02:000:0152, 4622782500:02:000:0153, 4622782500:02:000:0154,

4622782500:02:000:0155, 4622782500:02:000:0156, 4622782500:02:000:0157,

4622782500:02:000:0158, 4622782500:02:000:0159, 4622782500:02:000:0160,

4622782500:02:000:0161, 4622782500:02:000:0197, 4622782500:02:000:0162,

4622782500:02:000:0163, 4622782500:02:000:0164, 4622782500:02:000:0165,

4622782500:02:000:0166, 4622782500:02:000:0167, 4622782500:02:000:0138,

4622782500:02:000:0137, 4622782500:02:000:0136, 4622782500:02:000:0135,

4622782500:02:000:0134, 4622782500:02:000:0133, 4622782500:02:000:0132,

4622782500:02:000:0131, 4622782500:02:000:0130, 4622782500:02:000:0129,

4622782500:02:000:0128, 4622782500:02:000:0127, 4622782500:02:000:0126,

4622782500:02:000:0125, 4622782500:02:000:0124, 4622782500:02:000:0123,

4622782500:02:000:0122, 4622782500:02:000:0121, 4622782500:02:000:0120,

4622782500:02:000:0119, 4622782500:02:000:0118, 4622782500:02:000:0117,

4622782500:02:000:0116, 4622782500:02:000:0115, 4622782500:02:000:0114,

4622782500:02:000:0113, 4622782500:02:000:0112, 4622782500:02:000:0111,

4622782500:02:000:0110, 4622782500:02:000:0109, 4622782500:02:000:0108,

4622782500:02:000:0050, 4622782500:02:000:0051, 4622782500:02:000:0052,

4622782500:02:000:0053, 4622782500:02:000:0054, 4622782500:02:000:0055,

4622782500:02:000:0056, 4622782500:02:000:0057, 4622782500:02:000:0058,

4622782500:02:000:0049, 4622782500:02:000:0043, 4622782500:02:000:0042,

4622782500:02:000:0019, 4622782500:02:000:0018, 4622782500:02:000:0017,

4622782500:02:000:0016, 4622782500:02:000:0015, 4622782500:02:000:0014,

4622782500:02:000:0013, 4622782500:02:000:0012, 4622782500:02:000:0011,

4622782500:02:000:0010, 4622782500:02:000:0009, 4622782500:02:000:0008,

4622782500:02:000:0007, 4622782500:02:000:0320, 4622782500:02:000:0019,

4622782500:02:000:0199, 4622782500:02:000:0200, 4622782500:02:000:0201,

4622782500:02:000:0202,4622782500:02:000:0203,4622782500:02:000:0265, 4622782500:02:000:0204,4622782500:02:000:0205,4622782500:02:000:0206, 4622782500:02:000:0207, 4622782500:02:000:0208, 4622782500:02:000:0209,

4622782500:02:000:0210, 4622782500:02:000:0211, 4622782500:02:000:0212,

4622782500:02:000:0213, 4622782500:02:000:0214, 4622782500:02:000:0215,

4622782500:02:000:0216, 4622782500:02:000:0217, 4622782500:02:000:0218,

4622782500:02:000:0219, 4622782500:02:000:0220, 4622782500:02:000:0221,

4622782500:02:000:0222, 4622782500:02:000:0223, 4622782500:02:000:0224,

4622782500:02:000:0225, 4622782500:02:000:0226, 4622782500:02:000:0227,

4622782500:02:000:0228, 4622782500:02:000:0229, 4622782500:02:000:0230,

4622782500:02:000:0231, 4622782500:02:000:0232, 4622782500:02:000:0239,

4622782500:02:000:0233, 4622782500:02:000:0234, 4622782500:02:000:0235,

4622782500:02:000:0236, 4622782500:02:000:0237, 4622782500:02:000:0238,

4622782500:02:000:0240, 4622782500:02:000:0241, 4622782500:02:000:0242,

4622782500:02:000:0243, 4622782500:02:000:0244, 4622782500:02:000:0245,

4622782500:02:000:0246, 4622782500:02:000:0247, 4622782500:02:000:0248,

4622782500:02:000:0249, 4622782500:02:000:0250, 4622782500:02:000:0251,

4622782500:02:000:0252, 4622782500:02:000:0253, 4622782500:02:000:0254,

4622782500:02:000:0255, 4622782500:02:000:0256, 4622782500:02:000:0257,

4622782500:02:000:0258, 4622782500:02:000:0259, 4622782500:02:000:0260,

4622782500:02:000:0261, 4622782500:02:000:0262, 4622782500:02:000:0266,

4622782500:02:000:0264, 4622782500:02:000:0263, 4622782500:02:000:0267,

4622782500:02:000:0268, 4622782500:02:000:0269, 4622782500:02:000:0270,

4622782500:02:000:0271, 4622782500:02:000:0272, 4622782500:02:000:0273,

4622782500:02:000:0274, 4622782500:02:000:0275, 4622782500:02:000:0276,

4622782500:02:000:0277, 4622782500:02:000:0278, 4622782500:02:000:0279,

4622782500:02:000:0280, 4622782500:02:000:0281, 4622782500:02:000:0282,

4622782500:02:000:0283, 4622782500:02:000:0284, 4622782500:02:000:0285,

4622782500:02:000:0286, 4622782500:02:000:0060, 4622782500:02:000:0059,

4622782500:02:000:0069, 4622782500:02:000:0068, 4622782500:02:000:0067,

4622782500:02:000:0066, 4622782500:02:000:0065, 4622782500:02:000:0064,

4622782500:02:000:0063, 4622782500:02:000:0062, 4622782500:02:000:0061,

4622782500:02:000:0041, 4622782500:02:000:0040, 4622782500:02:000:0036,

4622782500:02:000:0318, 4622782500:02:000:0037, 4622782500:02:000:0038,

4622782500:02:000:0039, 4622782500:02:000:0298, 4622782500:02:000:0300,

4622782500:02:000:0299, 4622782500:02:000:0312, 4622782500:02:000:0301,

4622782500:02:000:0302, 4622782500:02:000:0303, 4622782500:02:000:0304,

4622782500:02:000:0305, 4622782500:02:000:0306, 4622782500:02:000:0307,

4622782500:02:000:0308, 4622782500:02:000:0309, 4622782500:02:000:0310,

4622782500:02:000:0311, 4622782500:02:000:0313, 4622782500:02:000:0314,

4622782500:02:000:0315, 4622782500:02:000:0316, 4622782500:02:000:0317,

4622782500:02:000:0296, 4622782500:02:000:0297, 4622782500:02:000:0294,

4622782500:02:000:0295, 4622782500:02:000:0291, 4622782500:02:000:0290,

4622782500:02:000:0292, 4622782500:02:000:0293, 4622782500:02:000:0287,

4622782500:02:000:0288, 4622782500:02:000:0289, 4622782500:02:000:0321,

4622782500:02:000:0047, 4622782500:02:000:0410, 4622782300:12:000:0002;

-усіх картографічних матеріалів населеного пункту сіл Гряда та Грибовичі Жовківського р-ну Львівської області (проекти формування населеного пункту, генеральні плани з усіма змінами та додатками, проекти зміни меж, графічних матеріалів, проектів роздержавлення (карт), межових документів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського району Львівської області з усіма змінами та доповненнями, та інших документів щодо встановлення меж населених пунктів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського району Львівської області.

-наказів про призначення на посаду (звільнення, переведення на іншу посаду, покладення виконання обов`язків) державного кадастрового реєстратора ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , функціональних обов`язків (посадових інструкцій), документів про призначення відповідальним ОСОБА_6 та ОСОБА_7 за внесення відомостей до відповідних державних реєстрів;

-матеріалів листування Відділу Держгеокадастру у Жовківському районі Львівської області із Грядівською та Грибовицькою сільськими радами та НААН (Інститутом біології тварин НААН);

-документи та картографічні матеріали меж земельних ділянок НААН (Інституту біології тварин НААН) та території Грядівської та Грибовицької сільських рад (населених пунктів сіл Гряда та Грибовичі Жовківського р-ну Львівської області);

-довідки форми 6-зем земельних ділянок із вказаними вище кадастровими номерами;

-документи (електронні документи), які слугували підставою щодо зміни форми власності земельних ділянок із вказаними вище кадастровими номерами.

Виконання ухвали суду покласти на старшого слідчого СУ ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_8 , старшого слідчого СУ ГУ НП у Львівській області капітана поліції ОСОБА_9 , старшого слідчого СУ ГУ НП у Львівській області капітана поліції ОСОБА_10 , слідчого СУ ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_11 ., слідчого СУ ГУНП у Львівській області капітана поліції ОСОБА_4 , старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області підполковника поліції ОСОБА_12 , старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області майора поліції ОСОБА_13 , слідчого СУ ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_14 , старшого слідчого СУ ГУНП у Львівській області капітана поліції ОСОБА_15 , слідчого СУ ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_16 , слідчого СУ ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції ОСОБА_17 та інших слідчих групи слідчих у даному кримінальному провадженні, які входять до складу слідчої групи у даному кримінальному провадженні із можливістю у відповідності до ст. 40 КПК України за дорученням слідчого на залучення працівників оперативних підрозділів.

Строк дії ухвали до 20 лютого 2021 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала виготовлена у одному примірнику, який зберігається у матеріалах справи.

Дві копії ухвали надати слідчому для провадження обшуку.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення20.01.2021
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу94275693
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —461/10955/20

Ухвала від 09.11.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 04.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 05.06.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 05.05.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 02.05.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 07.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 21.02.2023

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Белена А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні