Ухвала
від 18.01.2021 по справі 452/1247/20
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/1247/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"18" січня 2021 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Пташинський І.А., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Захід-Агро МХП , Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, третя особа: Самбірська районна державна адміністрація Львівської області про встановлення факту належності Державного акта на право приватної власності, скасування реєстрації права власності, визнання права власності в порядку спадкування,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 , яка проживає в с. Чайковичі Самбірського району Львівської області, звернулася в суд із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Захід-Агро МХП , яке знаходиться в м. Рогатин на вул. Шашкевича, 20, корп. А, Івано-Франківської області; Рудківської міської ради, яка знаходиться в м. Рудки Самбірського району Львівської області, про встановлення факту належності Державного акта на право приватної власності, скасування реєстрації права власності, визнання права власності в порядку спадкування.

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Відсутні підстави визначені статтями 185, 186 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Керуючись ст. ст. 187, 189 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Захід-Агро МХП , Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, третя особа: Самбірська районна державна адміністрація Львівської області про встановлення факту належності Державного акта на право приватної власності, скасування реєстрації права власності, визнання права власності в порядку спадкування.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче засідання на 26 лютого 2020 року на 11 год. 00 хв. за адресою: Львівська область, м. Самбір, вул. Мазепи, 18, зал засідань № 1, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на підставі п. 4) ч. 1 ст. 148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: https://sb.lv.court.gov.ua

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Львівського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення18.01.2021
Оприлюднено21.01.2021
Номер документу94276085
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності Державного акта на право приватної власності, скасування реєстрації права власності, визнання права власності в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —452/1247/20

Рішення від 29.03.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні